• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Regimkritiker


I både Kairo, Moskva och New York har hållits regimkritiska demonstrationer (även om våra västmedia inte kallar demonstrationerna i USA så). Finns inget motsvarande behov i Sverige?

Vi kan kalla vårt samhällsskick demokrati eller inte – avgörande vid en bedömning måste vara hur det ”levererar”, dvs hur det klarar att lösa uppkomna samhällsproblem.

Där har vi nu ett dystert facit – listan blir lång på grupper som sviks:
– våra barn
– våra ungdomar
– våra äldre
– våra sjuka
– våra kvinnor

Det är fråga om ett helt gigantiskt misslyckande.  Vårt nuvarande system måste därför få underkänt.

Detta gör att den rörelse som måste växa fram med nödvändighet blir mycket mer än bara invandringskritisk. Den måste bli regimkritisk !

Det är något helt grundläggande som inte stämmer:  under år, decennier och sekler har vi genomgått tekniska revolutioner och byggt upp infrastrukturer för kommunikationer och el-försörjning.  Vi har dessutom skaffat oss tillgång till rikliga mängder av billig energi.

Chris Martenson skriver i ”The Crash Course” om hur dagens tillgång till olja i praktiken är som att envar av oss hade en stab av slavar till förfogande:

”…hur mycket ‘arbete’ ligger inkapslat i en gallon bensin… om du hällde i en enda gallon i en bil, körde iväg hemifrån tills bensinen tog slut och sedan gick ut och knuffade bilen hem, då skulle du finna ut exakt hur mycket arbete som en gallon bensin kan uträtta. Det visar sig att en gallon bensin rymmer energi motsvarande mellan 350 och 500 timmar av mänskligt arbete…. Antag att du beslöt att inte själv knuffa din bil hem utan betalde någon 15 dollar i timmen för att göra det åt dig, så skulle du finna att en gallon bensin är ‘värt’ 5.250 till 7.500 dollar av mänskligt arbete.”

Omräknat till liter och kronor i detta exempel kunde det bli fråga om upp till 12.000 kronor för en liter bensin.

Denna utveckling har alltså avlastat oss arbetsuppgifter. Tekniken och energin utför arbetsinsatser som tidigare måste klaras manuellt och tog mycket mänsklig tid i anspråk.

Ändå hade Sverige för ett sekel sedan råd med ”hemmafruar”. Nu är vi dubbelarbetande, nu finns även kvinnorna ute på arbetsmarknaden. Det gör att många kvinnor får svårt att orka och hinna med alla uppgifter. Barn växer nu upp under sämre förhållanden än förr, med mindre av vuxenkontakt.  Ett misslyckande som får både mänskliga och ekonomiska konsekvenser.

Vart tog alla effektiviseringar vägen?

Någonstans finns ett GIGANTISKT LÄCKAGE!

Här måste ligga ett allvarligt systemfel!

Vad vi kan märka är hur

– infrastrukturen av järnvägar och el-försörjning blivit opålitlig

– skolan försämrats

– många unga går utan arbete

– okvalificerad arbetskraft tillåts invandra

– våldsbrottsligheten och otryggheten ökar

– drogmissbruket är utbrett

– polisen klarar upp få brott

byråkratin växer

– övervakningen av medborgarna ökar

– skatteintäkterna inte räcker till vård och omsorg

– individer gör miljonvinster på barn, gamla och sjuka

– nativiteten sjunker

– unga svenskar saknar egen bostad

– en lånebubbla byggs upp för många hushåll

– det kan löna sig mer att leva på bidrag än på arbete

– pensionerna sänks

– standardklyftorna ökar

– etniska svenskar särbehandlas negativt

– den allmänna värnplikten har avskaffats

– Sverige smyganslutits till NATO och deltar i krig utomlands

– massmedia ägnar sig mer åt folkfördumning än folkbildning.

– möjligheterna för medborgerlig påverkan har minskat.

Demokratin i Sverige är numera bara en kuliss, genom:

•  politiker som blivit en särskild klass

•  partier som blivit toppstyrda

•  medborgare som invaggats i sömn.

Hur riksdagen blivit till ett dårhus  framgår inte minst av boken ”Knapptryckarkompaniet”.

Illustrativt är hur Sveriges nationella självbestämmanderätt steg för steg har undergrävts – en verksamhet som bedrivits konsekvent och med målmedvetenhet.

• Först trumfades en svensk EU-anslutning igenom 1994, med falska hotbilder och orealistiska förespeglingar.

• År 2007 undertecknade Fredrik Reinfeldt och Cecilia Malmström Lissabonfördraget för svensk räkning – utan att svenska folket tillfrågats. Med detta fördrag gjordes EU överstatligt.

• Sedan kuppades grundlagsändringar igenom i riksdagen, utan att detta varit en valfråga. Med dessa ändringar är både EU-anslutning och mångkultur inskrivna i vår grundlag.

Det svenska samhället behöver nu genomgå en storstädning.

Också i Stockholm och andra svenska städer måste initieras regimkritiska manifestationer.

17 svar

 1. Det känns som att vi skulle behöva en egen Tea-Party rörelse, men då en som är fokuserad på just våra problem.
  En rörelse som kan attrahera hedeliga politiker från alla partier.

 2. Instämmer, men hur genomför vi protester?

  • Till att börja med har vi ju en ny tabloid framför oss, att gå i land med under denna vår och sommar.

   Naturligen kommer ämnesvalet där att bli väsentligt bredare än i tidigare tabloider. Inte bara invandring, alltså. Kanske inte ens främst invandring.

   Utmaningen består i att dels klara finansieringen, dels få åtminstone lika många utdelare att medverka som förra gången. Här finns varningssignaler om att en del sd:are kommer att hoppa av.

   Se vidare här:
   http://www.tabloiderna.se

   Och här:
   https://janmilld.wordpress.com/2011/02/12/enighet

   • De SD som är mer proIsraeler än Sverigevänner, eller de SD som är proIsrael och/eller rena muslimhatare, samt de som ej kan hålla sig till sanningen, de kan man lika gärna vara utan.

 3. […] bloggstammis tipsade igår att bloggaren Jan Milld, som var och hälsade på mig nyligen, ska slå om från invandrarkritik till en mer allomfattande […]

 4. Detta blogginlägg är en värdig avslutning på året. Om det här budskapet nådde ut till folket skulle det kunna vara grunden för en nationell resning mot de förljugna makthavarna.
  Tyvärr är våra fienders makt över vårt tänkande så starkt att förstörelsen kommer att fortsätta ännu några år. Men minns att hungriga människor gör revolution och även vi svenskar har en gräns för vår snällhet.
  Tack för ditt beundransvärda arbete Janne.

 5. Bloggen rädda sverige.nu verkar vara väldigt muslimvänlig,kanske beroende på att muslimerna på norra Cypern verkar vara väldigt annorlunda än många av de vi har i Sverige,speciellt avseende attityden gentemot oss svenskar.Integration/assimilering i all ära men om du har en översittarattityd ( som tyvärr existerar bland många Mena-folk )så hjälper inte integrationsregler särskilt mycket.

  Har bott i ett mångkulturelt område rätt länge och såg ofta exempel på förakt och avsky mot etniska svenskar,men även mot vissa invandrare från just Mena-folk.Pratade med en afrikan (själv muslim )
  han sade vi tycker inte om araber för de tror att de är någonting,därför umgås vi inte med dem. Då påpekade jag ,men ni är ju båda muslimer

  spelar ingen roll ,vi tycker inte om dem,litar inte på dem, vill inte ha med dem att göra. De kristna invandrarna som fanns i området var mer lika oss svenskar och hade inte alls den attityden som de flesta av Mena-folket uppvisade.Sist men inte minst så fanns det en hel del asiatiska invandrare,dessa personer märkte man knappt att de fanns till.

  det behövs en attitydförändring hos många av de som kommer hit och den förändringen kommer av sig själv vid assimilering och inte vid integritering. Uttrycket ”ta seden dit du kommer ” är internationell och fungerar över hela världen om man väljer att följa den.

 6. Suveränt blogginlägg.
  Hela frågan i ett nötskal.
  S-Persson påminde ofta om hur mycket ”rikare” Sverige är redan om man jämför med 70 talet.
  Läckaget måste åtgärdas!
  Själv hoppas jag på 2012 som ett avgörande år.
  Svensken vaknar inte utan en finansiell härdsmälta, och den kommer,
  kanske redan i år.

 7. Bra inlägg Jan 🙂
  Ja dags att vi Svenskar sätter igång och demonsterar, vi har det ju lika dåligt som dom arabiska länderna, när vi inte har någon riktig demokrati.

  http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

 8. Att få till en demostration där så att säga vanligt folk kommer att deltaga på är inte en lätt uppgift av naturliga skäl. Massmedian brukar vara yperlig att skandalisera demonstranterna och vilja få det sammankopplat med högernationella partier precis som om folk i allmänhet inte skulle ha ett behov att få uttryka sinna åsikter om regimen utan att bli stämplade som sd nd svp ex för nationell får man ju inte vara för den styrande makten då har man ingen trovärdighet vill dom få oss att tro.

 9. Sedan måste jag säga Jans filmer och det Jan skriver på sin blogg borde sändas på dom vedervärdiga reklamkannalerna Det skulle verkligen vara guld vilken propaganda för sanningen och verkligheten det skulle bli men det är önketänkande måste jag tilllägga så det inte uppstår missförstånd att jag menar att det är just önsketänkande.

 10. TILLVÄXTVÄRK:

 11. Protesterna i USA, Ryssland och Kairo är alla kontrollerade av CIA.

  Protester är i själva verket meningslösa enligt mig. Det finns andra sätt att kritisera sin regim än att gå ut med plakat, detta är något som lätt kan uttnyttjas. du blir ett lätt byte för globalisterna.

  Jag tycker den här videon förklarar min poäng mkt väl.

  • Jag kan se poängen, men vad – konkret – blir alternativet?

   Finns någon annan väg än att försöka:
   a) sprida kunskap och göra människor medvetna?
   b) bryta människors apati och rädsla?

   Onödigt nedlåtande om att deltaga i demonstrationer, tycker jag. Genom gemensamma aktioner, kombinerat med informationsspridning, kan vi uppnå en både organisering och mental förändring.

   Efter vilka andra linjer kan vi sträva?

 12. Zionisterna skrev ett avtal med Hitler som ingen vill kännas vid och som tystas ner

  • Att blanda samman den kamp som slutade i maj 1945 med vår strävan att bevara det Sverige som våra förfäder lämnade i arv till oss, är en sämre idé än att bygga en tunnel genom Hallandsåsen.

 13. DNs ledarsida har för första gången i mannaminne publicerat en artikel som faktiskt är intressant och reflekterande över vår svenska samtid.

  Handlar om mentaliteten bland våra ideologiska och trendsättande spjutspetsar samt deras förhållande till demokrati, diktatur och ”totalitär diktatoriskt demokrati” eller vad man nu ska kalla det. Slutsatsen är att de sitter på de positioner som de sitter pga att de är ideologiskt anpassliga och ej pga att de har eller ens lyssnar på argument och att de typiska ideologerna inom media antagligen hade suttit på motsvarande positioner lite oavsett samhällsform även om de ideologiska grundteserna hade varit annorlunda. Fascinerande helt enkelt:

  http://www.dn.se/ledare/kolumner/demokratin-som-mentalitet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: