• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

WTC-bulldozer

 

schwtc

Den schweiziske historikern Daniele Ganser går fram som en intellektuell bulldozer i sin akademiska granskning av WTC-dådet.

Han gör i detta föredrag en systematisk genomgång, presenterar knivskarpa analyser och gör träffande konstateranden. Talar dessutom en ovanligt tydlig engelska. En fröjd att lyssna på!

Många filmer har jag hunnit se i det ämnet, men det här är den i särklass bästa – väl värd att avsätta 90 minuter för.

Ett argument som kan förekomma, till förmån för den officiella konspirationsteorin kring WTC, är ju att om något där inte skulle stämma, då skulle många ha stigit fram och berättat detta. Som Daniele Ganser konstaterar – 1.05 och 1,27 in i filmen – så kan så ofta ha varit fallet, men det betyder inte att det med automatik förmedlas av massmedia.


 

Mer:


 

Mer:

http://www.bgf.nu/wtc/

http://www.janmilld.se/tism.html

https://janmilld.wordpress.com/2014/07/26/false-flag-x-3/

https://www.youtube.com/watch?v=mz84kd4BhQY

false-flag

3 svar

 1. Helt klart något av det bästa jag sett av en Dr i historia. Smart av honom att såga allt med fotknölarna men ändå säga att han inte vet vad som hänt och att det är bara hans sätt att se på saken. Ingen som tar till sig informationen kan undgå att inse att 9/11 är en ”False-Flag”

  • Jag tror han skulle få det lite svårt att få anställning på ett universitet i USA iaf! 😉

   Han håller en låg profil, men fick mycket sagt iaf. Det finns flera som fått problem så som Kevin Barrett och Nick Kollerstrom. Det är en avvägningsfråga hur mycket man kan säga såklart. Historiker skulle jag inte må bra av att jobba som!

 2. Tack Jan det var en mycket bra film. Det som gör mig ledsen är att jag vet efter alla dessa år av att ha 9/11 som specialintresse att hans frågor inte kommer att besvaras så länge vi inte river vår nuvarande civilisation nästan till grunden och bygger en ny. MSM är nästan helt styrda av en maktelit som huvudsakligen är sionister och multinationella företag inom krig och energi, övervakning et c.

  Om och om igen beklagar sig Herr Ganser över den dåliga information som han har att bygga sina vetenskapliga undersökningar på, och tyvärr så är media till enormt stor del ägt av de intressen som jag nämt ovan.

  Den enda vägen framåt är den som sådana som du Jan, och många andra har tagit – Denna sajt är mycket nyttig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: