• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

AVKLIPPT

avklippt

OK, det här montaget blev i spetsigaste laget, det medges. Jag kunde inte motstå frestelsen.

Ämne för denna bloggtext är dock viktigt – islamiseringen av Sverige. Låt mig först förklara montaget.

Men innan dess säga någonting snällt om webbsidan ”Avpixlat”. Den fyller en viktig funktion i det sverigevänliga opinionsarbetet, genom att förmedla relevanta fakta och bra argument. Där finns ju många duktiga skribenter.

Avpixlat har också demoniserats av Mona Sahlin och andra politiskt korrekta, helst vill man nog få tyst på denna kritiska röst (”hatsida”10.10 in i denna film).  Det kan ses som en bekräftelse på att webbsidan gör nytta.

avpix

Vad jag här vill kritisera är Avpixlats censur av filmen ”With Open Gates”, om den pågående migrantinvasionen av Europa.  Filmen publicerades på Avpixlat, men bara i beskuret skick. Vad som publicerades var denna version: https://vimeo.com/145862768

Den fullständiga versionen kommer här:

http://www.youtube.com/watch?v=44vzMNG2fZc

Med valfri undertext, men utan ljud, här.

spectre

Vad Avpixlat censurerade var ett avsnitt på slutet, med Barbara Spectre från den judiska lobbyorganisationen Paideia.

Detta rymmer ju två moment:

• Det ena är att man här agerar på samma sätt som de politiskt korrekta. Dvs håller sig med en tabufråga och försöker undanhålla sina läsare det man själv finner obehagligt.

• Det andra gäller sakfrågan. Dvs judisk makt och hur denna används. Annorlunda uttryckt: hur judiskt inflytande medverkat till den nu uppkomna situationen. Varför ska inte vi invandringskritiker kunna se detta, och reagera?!

För att kunna motverka genomslag för judisk propaganda är en medvetenhet om dess förekomst nödvändig!

Jag kan iofs förstå, att det blir ”mycket” att smälta för många i våra led – att den massiva muslimska invandringen till Sverige drivs på av judiska intressen, eller tongivande judar. Men just så är det ju! Det är bara att lyssna till vad denna Barbara Spectre själv säger!

Kolla 5.40 in i denna film.

Ytterligare två filmer:


 

Det handlar inte bara om Barbara Spectre!

Så här har rabbinen Baruch Efrati uttryckt sig:

”Nu förlorar Europa sin identitet till förmån för ett annat folk och en annan religion. Det kommer inte att finnas några rester eller överlevare kvar av den kristna smuts, som har utgjutit så mycket blod som aldrig kommer att kunna gottgöras…. Islam är en mycket bättre kultur för ickejudar än den kristna”.

Se även bloggtexten ”Islamisering? Nej tack!” från 2013. I USA har judiska intressegrupper drivit på politiken för öppna gränser och en omfattande invandring. Så också i Sverige.


lognmaskin1

Öppna gränser är den linje som drivs av tongivande judar, som DN-redaktören Peter Wolodarski.

Slående är hur så många  judar s.a.s. ges plats mitt på scenen för sin opinionsbildning.


grtalet

I samband med riksdagens öppnande i höst fick Göran Rosenberg hålla tal i Storkyrkan inför ledamöterna.

Det blev en hyllning till den pågående invasionen. Europa skulle ”övervinna sin historia”, ”härbärgera Europas mångkulturella öde” och ”bli ett hus för många hem”.


iltalet

Stor uppmärksamhet gavs även Ingrid Lomfors. Inför en publik av höga dignitärer, innefattande regering och kungafamilj, kunde hon lägga ut texten om att ”invandringen inte är någonting nytt” och det egentligen inte finns någon svensk kultur, ”vi har alltid stått under influenser utifrån”.

Här hjälper hon de många församlade att ”höja blicken”:

Ingrid Lomfors presenterar sig gärna som ”historiker” men är framförallt en judisk lobbyist.

Måltavlor för henne har varit både Folke Bernadotte och drottning Silvia.

maltavlor


Mer

http://blueshift.nu/israel-bakom-europas-911/

https://asylkaos.wordpress.com/2015/11/17/censur-avpixlat-censurerar-den-invandringskritiska-filmen-with-open-gates/

https://blogg.motgift.nu/2015/11/17/det-uppenbara/

http://www.kimmoa.se/rn/visa?UID=8053665


http://www.bgf.nu/aj/

http://www.bgf.nu/aj/usa.html
https://janmilld.wordpress.com/2015/02/18/tre-sanningar/
https://janmilld.wordpress.com/2015/06/17/judisk-rasism/
https://janmilld.wordpress.com/2015/06/09/judiska-revolutionen-1917/
https://janmilld.wordpress.com/2015/10/10/greg-johnsons-bok-2/
https://janmilld.wordpress.com/2015/07/31/judisk-makt/

https://janmilld.wordpress.com/2015/09/19/judiskt-segertal/
https://janmilld.wordpress.com/2011/07/15/rosenberg-co/
https://janmilld.wordpress.com/2013/10/17/mer-goran-rosenberg/

https://janmilld.wordpress.com/2014/02/10/svarta-makter/
https://janmilld.wordpress.com/2012/02/28/estelle-och-folke/
https://janmilld.wordpress.com/2012/01/19/drottningjakten/
https://www.youtube.com/watch?v=Prq4d0dF4qU
https://www.youtube.com/watch?v=CobGH7xZo8o

31 svar

 1. Avpixlats agerande bevisar de facto att det existerar en sionistisk agenda bortom alla tvivel. Annars hade dom inte ägnat sig åt sådan här smutsig och ohederlig journalistik. Tidigare har jag själv varit tveksam till ryktena om Kent Ekeroth och köpt deras egen förklaring om bankkontot. Men efter Spectregate är jag inte lika säker längre. Hur som helst kommer det ta mycket lång tid för dom att tvätta bort detta rykte. Sedan håller jag med Jan om att det finns enskilda krönikörer som helt eller delvis skriver rätt utmärkta krönikor. Men nu har dom förlorat mycket av sin trovärdighet. Att klippa är också en form av pixling eller hur?

  • Det säkraste sättet att bli blockad från Avpixlat är att kritisera Israels ockupationspolitik.
   Idkar numera självcensur när jag kommenterar på Avpixlat.
   Det är tråkigt att det ska vara så. Det splittrar den sverigevänliga rörelsen – till vad nytta ?

  • Det räcker med att nämna ordet jude i en kommentar på Avpixlat för att bli raderad – även om innehållet är vänligt, förklarande och oskyldigt.

   • Efter att jag blivit censurerad en gång, skriver jag aldrig mer där.

   • Använd eufemismen handgnidare och testa om den får passera. 😉

   • Testade att skriva en kommentar som särskilt för judemedvetna är väldigt talande, men som för ovetandes skulle kunna vägleda till en slutsats, precis den som Avpixlat strider för att motarbeta. Så utan att ens nämna judarna kan man få sina kommentarer bortplockade, om man så bara indikerar vad man menar på ett sätt som genom att utnyttja läsarens nyfikenhet också leder dem i – för Avpixlat – ”fel” riktning.

    Det borde vara suspekt för regelbundna kommentatorer att det är så ofantligt högt i tak så länge kritik riktar sig gentemot araber, muslimer och islamister, det konkreta anti-svenska hotet, men att minsta antydan till liknande behandling av världens mest beskyddade minoritet leder till censur. Avpixlat bekräftar alldeles för ofta att de bara är ännu ett steg av politisk korrekthet som står i vägen för ett komplett och avgörande uppvaknande. Den kontrollerade oppositionens förlängda arm?

 2. Den första sionistkongressen 1897 i Basel Schweiz, var startskottet på den utveckling vi ser i dag. Huvudfrågan för den kongressen var ”den slutgiltiga lösningen på judeproblemet” som Theodor Herzl uttrycke det, initiativtagare till kongressen, och det var att det judiska folket skulle få en egen stat. Men det stannade inte där utan utvecklingen gick mot att ta kontroll över alla världens länder och folk.

  SD är inte lösningen på våra problem i Sverige. SD är en kontrollerad opposition som styrs av samma folk som styr sjuklövern. Om SD får majoritet i Riksdagen kommer det inte ändra något av det sjuklövern ställt till. Invandringscirkusen kommer att då blomstra som aldrig förr och vägen till vår egen utplåning kommer att accelerera.

  • SD är idag Sveriges största politiska parti. Jag har en stigande misstanke om att detta kanske inte bara är på egna meriter, utan att de övriga partiernas ledare beordrats kräka ur sig den ena idiotin efter den andra – vilket de alla ju uppenbarligen gjort – i avsikt att bereda vägen för det enda öppet sionistiska partiet i vårt land.

   Om denna konspirationsteori är sann – Gud hjälpe oss!

   • Den misstanken har jag närt länge. SD har även blivit framburet av journalisternas negativa skriverier. Alla hugg och slag mot ”nationalisterna” har skapat ett massivt strömhopp av de väljare som vill ha kvar Sverige som nation till SD. SD har vuxit ur ett iof berättigat missnöje med migrationspolitiken men tyvärr SD:s roll är endast att fungera som flugpapper åt missnöjet. Ett flugpapper man sedan kastar i soporna när det är förbrukat.

    Det SD och Avpixlat de facto gör är att söka så splittring mellan svenskar/kristna och främst araber/muslimer utan någon som helst åtskillnad mellan, som jag vill hävda, den kapade delen av Islam, IS, al-Qaida m.fl. en sorts ultraislam, utan man drar allt och alla över en kam med motiveringen att det inte finns moderata muslimer. Den analysen anser jag vara felaktig.

    Tyvärr så låter sig Sverigevänner luras av deras lock och pock och de har utnyttjat situationen mycket skickligt. Om våra onda aningar är korrekta, lär vi få veta den dag SD får verkligt inflytande i Riksdagen. Sist men inte minst bör man nog vara mycket fundersam över alla uteslutningar och utrensningar som SD:s ledning utfört på alla nivåer i partiet samt de klippta banden med SDU.

    Sverigevänner kommer att ge sitt stora stöd åt SD i nästkommande val och efter alla utrensningar kommer det inte att finnas någon intern opposition kvar, när SD:s verkliga politik kommer ut i praktiken. Då lär det vara försent att ångra sig och någon intern kritik kommer inte att finnas. Så i det läget kommer vi i så fall att sitta i ett betydligt sämre läge än nu.

   • Den misstanken har även Lena Holfve närt länge. Att sjuklövern medvetet vallar fåren mot SD i skapandet av sitt fascistbygge som hon uttrycker det. I förhoppning att dom skall bringa ordning i landet. Vilket dom säkert också kommer att göra inledningsvis. Men sedan slår fällan igen och vi har polisstat.

 3. På just avslutade kyrkomötet var Julia Kronlid en frekvent försvarare av judiska intressen, både som motionär och i talarstolen som bifall för andras motioner i temat.

 4. Ordföranden för Judiska Centralrådet, Lena Posener Körösi intervjuades i morse i P1.

  Hon beklagade sig över judarnas utsatthet och antisemitismen i Sverige utan att nämna orsaken- den muslimska invandringen som hon själv lovprisar.

  I stället har hon vid otaliga tillfällen offentligt spytt galla över riksdagens mest pro-israeliska parti. Inte för att de är pro-israeliska, utan för att de vill begränsa invandringen och bevara svensk kultur.
  http://www.dn.se/val/nyval-2015/sd-visar-upp-en-falsk-och-vidrig-manniskosyn/

  Hon vill inte ta konsekvenserna av sina egna motstriga ställningstaganden. Det är till att äta kakan och ha den kvar.

  Denna Lena Posener Körösi är ett psykologiskt mysterium
  – psykolog som hon är.
  Det logiska tänkandet är inte hennes starkaste sida.

  • Den legendariske läkaren Erik Ask Upmark sade redan på 50-talet: ”Det finns två saker som hotar världens fortbestånd. Det ena är atombomben, det andra är psykologerna.”

  • Lena PK är inget ”psykologiskt mysterium”. Hon och andra agendajudar kommer även, vid lämpligt tillfälle, att ta täten när det gäller att bekämpa massmigrationens konsekvenser. Och då naturligtvis i ”samarbete” med korrupta muslimska organisationer i Sverige. Det som styr agendajudarna är det som de anser vara bra för den judiska gruppen. För att kunna kontrollera detta, arbetar man både till ”vänster” och till ”höger”, samtidigt för och emot, i ledningen för bägge – Lena PK 🙂

 5. Frikyrkliga tidningar som Dagen, Världen idag och Hemmets vän för att nämna några är sionistiska. Finns säkert 100.000 pingstvänner plus andra som är starka Israelvänner på grund av sionistisk infiltration i kyrkorna. Att vinna dessa röster kan vara skäl nog för SD att framstå som israelvänliga. ”Så politisk korrekta som möjligt”?
  Jan Milld som inte kompromissar med sanningen har dock min fulla respekt.

  Alla kristna är tack och lov inte sionister:
  ” Satan har i sin list byggt upp sitt system (det antikristliga) inom judendomen och har kunnat göra det ostört eftersom majoriteten av de kristna och resten av mänskligheten har indoktrinerats i tron att judarna (varenda jude utan undantag) trots att de ”som grupp” bröt förbundet med Gud (förbundet var förknippat med villkor), och Gud instiftade ett nytt förbund i Kristus, än idag är utvalda. /…/

  En massa oklarheter (villoläror) runt denna för kristendomen så viktiga bibliska sanning har lett till att majoriteten av de kristna tror att judar som framhärdar i sin otro, är utvalda bara för att de är judar och har tillägnat sig en judisk identitet. Inget kan vara mer felaktigt om vi väljer att tro på vad bibeln, Guds ord, säger.”

  http://www.eaec-se.org/articles/Ander/sionisternas_makt.htm

  • Kristna borde veta bättre. Uppenbarelseboken varnar för falska judar (khazarer/ashkeNazi) och Satans synagoga (sionismen).

  • Att öppet ha en israel på podiet, bakom en gigantisk Israel-flagga, med Julia Kronlid patetiskt viftande med en liten ynklig svensk flagga, är inte att bara ”framstå som israelvänliga”. Att öppet stödja israelisk terrorbombning av civila palestinska män, kvinnor och barn, är inte heller att bara ”framstå som israelvänliga”. Att ha höga funktionärer i partiet, som fått Israels högsta utmärkelse, är inte heller att bara ”framstå som israelvänliga”.

   Det är att underdånigt låta sig ledas av främmande makt!

 6. Denna censur är utomordentligt skrämmande. I och för sig inget nytt för mig: Sverigedemokraternas uttalade stöd för Israels slakt på palestinska män, kvinnor och barn förra sommaren, fick mig att säga upp mitt medlemskap. Israels öppna dominans på SD’s valvaka var droppen.

  Det skrämmande med denna censur är på ett annat plan: Nu vet vi, hur Sverige kommer att se ut med Mattias Karlssons SD i regeringsställning.

  Visst är 7-klöverpartierna alla med på den sionistiska bankmaffians kommande förslavande av de vita européerna, men antagligen har de inte den fulla insikten i den illavarslande agendan. Med Sverigedemokraterna är det en helt annan sak: Öppet går de i sionismens ledband – de döljer det inte det minsta! Faktiskt gör detta att jag t.o.m. ser dem som ett större hot mot Sverige och svenskarna, än Vänstern och Miljöpartiet – hur barockt det än kan låta.

  Framför allt MP, men även i viss mån V, består av en mängd vilsna, förvirrade personer, t.o.m. i ledningen. SD har en extremt kall, fokuserad, sammansvetsad och kompetent ledning, som antagligen skulle genomföra sionisten Barbara Spectres vision till punkt och pricka, utan att hämmas av humanitära hänsyn.

  Nu kan man hävda, att Avpixlat inte går i partiets ledband – SD-ledningen har ofta hävdat det – men det är naturligtvis skitprat.

  Sverigedemokraterna är för mig idag ett falseflag-parti och Avpixlat dess desinformations-sajt. Från det hållet kommer det aldrig att komma något verkligt och handfast stöd för Sverige och svenskarna. Bara munväder och lögner.

 7. Personligen tror jag att världens och i synnerhet Bilderbergruppens samlade girigbukar, oavsett religiös bakgrund eller agenda, planerar en frihandel i hela världen som slår ut den nationella socialistiska demokrati som Olof Palme företrädde och om skrotades då han röjts ur vägen. Sannolikt röjdes även Anna Lindh ur vägen av samma orsak.

  Det är därför Sverigedemokraterna är för den förslavande frihandeln. Det är helt enkelt riskabelt att vara för en riktigt nationell socialistisk demokrati i Sverige och då får man sannolikt väldigt liten uppmärksamhet i media.

  Att SD undviker diskussionen om människor med just denna bakgrund är sannolikt en order direkt från massmedia p.g.a. ägarförhållandena. Kent Ekeroth och kampen mot salafism och wahabism utgör det konstanta alibit och så lär det sannolikt förbli.

  Dessutom är människor med sådan bakgrund inget problem i Sverige idag. Varför då begå politiskt självmord med en sådan internettroll-diskussion?

  Vill man vill kritisera ett visst apartheid-land gör man bäst i att citera Noam Chomsky eller Sam Harris eftersom de har judisk bakgrund. Annars kommer megafonen fram.

  Avpixlat gör sådeles rätt, anser jag. Personligen hoppas jag att problemet försvinner genom att man raderar alla ord som är i denna riktning helt. Kanske kan det tom. hjälpa staten och folket i fråga att bli vetenskapliga, fredliga och demokratiska?

  • Ja, varför dra ner byxorna på dem som äger och styr media i dagens Sverige när den fungerar så bra för oss som vill bevara Sverige?

   Och visst, Chomsky är ett säkert kort, eftersom han är sionist …

 8. Reblogga detta på Palanthir och kommenterade:
  Om vi kopplar detta till att kontrollen över naturresursflöden, betalningsinfrastruktur och betalningsmedel och att bankernas pengar styr den ekonomi som kontrollerar politiken, så framträder en bild där den djupa staten använder en religiös – om än allt mer uppenbart ihålig – kuliss för att gömma sig bakom och för att motverka öppen kritik.

 9. Sen tycker att SÄPO ska byta ut sitt namn till AMB = Anti-muslimer med befogenheter då terrorist och islamist är endast reserverat för oss muslimer

 10. Ytterligare en analys av historia och det geopolitiska läget:

  Michael Tsarion: Paris, Islam, Zionism & The Red Papacy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: