• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Inte bara Spectre

Av dem som driver på för massiv fjärrinvandring och mångkultur samt mot nationalstaten och svenskars existens i ett eget land har  påfallande många visat sig vara judar.

Jag har kallat dem agenda-judar, dels för att knyta dem till denna destruktiva och svenskfientliga agenda, dels för att skilja ut dem från judar i allmänhet.

Det grövsta och tydligaste exemplet har varit Barbara Spectre med sitt skattefinansierade Paideia: ”Judar kommer att vara i centrum av detta. Det är en enorm förändring att genomgå för Europa”.

Då jag lyft fram Spectre har jag mötts av kommentaren att hon är unik, ett undantag – utan stöd från andra judar. Jag vill  hoppas att det faktiskt är så, men har sedan stött på så många fler judar med  åsikter i linje med Spectres.

Här kommer ytterligare en: Rabbinen Baruch Efrati

Rubriken i Fria Tider den 12/11 -12 blev:

”Israelisk rabbin: ‘Bra att Europa islamiseras’

”Islamiseringen av Europa är ett straff för de förföljelser som kristna har utsatt judar för genom århundradena, förklarade nyligen en israelisk rabbin. Han kallade den kristna kulturen för ‘smuts’ och uttryckte tillfredsställelse över att Europas folk är på väg att förlora sin identitet och försvinna.”

Rabbinen Baruch Efrati är rektor för en religiös skola, en så kallad Yeshiva, på Västbanken. Efter att en muslimsk kvinna valts till borgmästare i en stad i Bosnien i slutet av oktober, kommenterade han enligt israeliska Ynetnews det inträffade så här:
Judar bör glädja sig åt att det kristna Europa håller på att förlora sin identitet. Det är ett straff för vad de utsatt oss för under de hundratals år som vi levde i exil där.”

Tidigare har det handlat om en europeisk skuld till följd av Förintelsen. Rabbinen Baruch Efrati anlägger alltså ett vidare perspektiv.

”- Vi kommer aldrig att förlåta de kristna européerna för att de slaktat miljoner judiska kvinnor, barn och åldringar. Inte bara under den nyligen inträffade Förintelsen, utan generation efter generation, på ett konsekvent sätt som är karakteristiskt för alla trosinriktningar inom den hycklande kristna religionen.

– Nu förlorar Europa sin identitet till förmån för ett annat folk och en annan religion. Det kommer inte att finnas några rester eller överlevare kvar av den kristna smuts, som har utgjutit så mycket blod som aldrig kommer att kunna gottgöras.

Han tillade att islam är en mycket bättre kultur för ickejudar än den kristna’ och avslutade med att uppmana till bön för att islamiseringen av Europa inte ska skada det judiska folket.


Hur udda är Efrati i sin syn på oss ”gojer”?

Så här uttalade sig Menachem Begin i israeliska Knesset, några år efter att han 1978 fått Nobels fredspris:

”Vår ras är härskarrasen. Vi judar är gudomliga gudar på denna planet. Vi är så olika från underlägsna raser som de är från insekter.
I själva verket, jämfört med vår ras, andra raser är djur och djur, boskap till bästa. Andra raser betraktas som mänskliga exkrementer. Vårt öde är att härska över de underlägsna raserna.

Vårt jordiska rike skall styras av vår ledare med en stav av järn. Massorna kommer att slicka våra fötter och tjäna oss som våra slavar.

Beträffande Spectre, kolla också 6 minuter in på denna film:

PS

Se även:

Ingrid Lomfors

Antonia Ax:son-Johnson, Axess och Eli Göndör

12 svar

 1. Jag tänker aldrig konvertera till jude. Tvi.

 2. Judendomen verkar inte vara Gudsdyrkan utan mer en upprättelse för gamla traditioner för en etnisk folkgrupp?
  Läs gärna Eustace Mullins om canaaiterna: http://www.bibliotecapleyades.net/archivos_pdf/curse_of_canaan.pdf

 3. Om alla Svenskar konverterar till judendom då blir alla nöjda: Svenska judar blir nöjda och invandrarna.

  • Sk ”konvertiter” har inte mycket att hämta hos t ex Baruch Efrati. För visst säger han inte att kristna européer skall konvertera till judendomen eller hur?
   I hans, och de flesta judars, ögon fungerar det inte så. Judendom är bundet till blod och arv. Ras om man så vill. Det ”judiska folket” pratar ju han och de flesta andra judar om. Begin uttrycker judendomens kärna bättre än många av oss som är kritiska till judiskt inflytande.

 4. Joh 8:44. Är det konstigt att Kristus och hans följare är hatad av judarna?

 5. Närmare satanism än detta kan man inte komma. Lustigt att så många judar är involverade i NWO och Illuminati också.

 6. Har du sett den här filmen, Jan?

  (1 timme)

 7. […] Baruch Efrati: ”- Vi kommer aldrig att förlåta de kristna européerna för att de slaktat miljoner judiska kvinnor, barn och åldringar. Inte bara under den nyligen inträffade Förintelsen, utan generation efter generation, på ett konsekvent sätt som är karakteristiskt för alla trosinriktningar inom den hycklande kristna religionen.” […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: