• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Ny(gammal) fredagsfilm

mwdmk

I filmarkivet hittade jag  en fredagsfilm från 2011, fortfarande med aktualitet.

Fokus i filmen är på Maria Wetterstrand – då språkrör för Miljöpartiet – och ett anförande av henne i Sveriges Riksdag.

Temat blir extremism och terrorism, svensk förträfflighet och självgodhet, Miljöpartiet och Danmark:

Pia Kjaersgaard, ledare för Dansk Folkparti, talade ju om en bro-klaff på Öresundsbron, för att skydda Danmark mot ett allt galnare och farligare Sverige.

piak

Till detta ämne hoppas jag snart kunna återkomma!

(uppslag till nya bloggtexter på angelägna teman finns i överflöd, men jag vill ju begränsa mig till maximalt en ny text per dygn).

 


Mer

http://thoralfalfsson.webblogg.se/2010/march/vi-kan-alltid-stanga-oresundsbron.html

http://varstundisverige.blogspot.se/2010/08/pia-kjrsgaard-svensk-migrationspolitik.html

https://janmilld.wordpress.com/2010/08/16/politikerforakt-och-politikerforakt/

https://janmilld.wordpress.com/2011/05/25/

15 svar

 1. Klockrent sammanfattat av Jan.
  Wetterstrand är ifrån Eskilstuna tycker hon att mångfalden där burit frukt med minst fyra områden som är säkerhetsklassade att bo och vistas i med fem stycken misstänkta att stödja is. Gaturån sker relativt ofta brottsligheten i Eskilstuna skyhög med välkända skottlossningar mellan etniska gäng som gör upp i knarkuppgörelser. Är det mångkulturella experimentet lyckat i Eskilstuna? Är det sin hemstad som Wetterstrand lyfter fram som lysande exempel på etniskt lyckade samhällen?

 2. Inget annat parti har i förhållande till sin storlek lyckats ställa till med så stor skada som Miljöpartiet. Skadeverkningarna av deras politik bygd på floskler, önsketänkande och godhetsposering kan svårligen överblickas. De kan inte betecknas som annat än politiska skadedjur!

 3. Maria Wetterstrand ger ofta ett sympatiskt intryck, men när kamerorna är släckta kan hon snabbt bli förnärmad om man inte stryker medhårs. Jag tror att hon inte är särskilt bortskämd med opposition när man ger sig in och diskuterar många frågor på en mer teknisk nivå. Hon tystnar efter korta replikskiften och ignorerar sin opponent, detta utan att ha kommit med något vettigt svarsargument.

 4. Tidigare hade man vallgravar för att försöka hålla fienderna ute, nu bygger vi broar så de lättare skall kunna ta sig in.

 5. Sveriges Riksdag och Riksbanken är helt i händerna på det internationella (västliga) storkapitalet. Alla partier går precis samma väg, styrda av samma gäng fast med lite olika förtecken. Maria Wetterstrand ger här uttryck för öppenhet, frihet och mångfald som i själva verket resulterar i förtryck och enfald.

  MP har köpt IPCC hela klimatlarms-konceptet med hull och hår vilket kommer att resultera i ekonomisk stagnation och sämre utvecklingsmöjligheter för Sverige men framförallt för u-länderna. Genom stora begränsningar av billiga fossila energikällor kommer u-ländernas utveckling att hämmas. MP vill förvägra den fattiga delen av världen att höja sin levnadsstandard till acceptabla nivåer. Förvägra dem att utrota fattigdom, svält och allvarliga sjukdomar. Och att en väsentlig standardhöjning även resulterar i ett minskat barnafödande.

  Vi ser nu början på slutet av deras migrationspolitik som varit helt ansvarslös och fullständigt felaktig. Sverige och resten av EU går fullständigt på knäna av den stora anstormningen av migranter som nu har nått dubbel orkanstyrka. Alla varningsklockor och larmljus har larmat i många år, att migrationen kommer att knäcka det svenska samhället har ignorerats fullständigt. Nu talar statsministern om att ”vi har varit naiva” andra ministrar säger att nivåerna måste ner.

  Nu är det försent att börja ångra sig, nu är det försent att få ordning och reda i den soppa de naiva försatt oss i. Det är dags att ändra sig under galgen med en total kollaps av samhället lurande runt hörnet. Sandslottet rasar i takt med orkanens ökande vindstyrkor.

  De förslag Stefan Löven nu ger i form av biometri i passen och avlyssning av internet och andra kommunikationsmedel är ett slag i luften. Merparten av de som kommer saknar pass eller andra dokument som visar vilka de är och varifrån de kommer. Gränserna måste stängas helt och enbart resenärer med godkända resehandlingar ska släppas in. Vi måste veta identiteten på de som reser till vårt land, allt annat är galenskap.

  För övrigt är det ingen större skillnad på resten av den Svenska Riksdagen. SD som ska föreställa den enda oppositionen har klart visat vilka de egentligen företräder och vilken politik de kommer att föra den dag de får något inflytande. Det blir anslutning till NATO, det blir ännu större motsättningar mellan svenskar och invandrare. SD piskar för närvarande upp motsättningarna mellan muslimer och kristna. Man önskar inget hellre än att konflikten mellan etniska svenskar och invandrare ökar.

  Det våra politiker inte förstått är att IS och andra terrorgrupper som seglar under Islams fana är konstruerade av USA/CIA/Israel/Mossad och Saudiarabien. Man klarar inte att se den kopplingen(eller så är man fullt medveten men vågar inte erkänna det) En del av Islam är kapat av krafter som använder detta i två syften. För det första att skrämma omvärlden för fanatism, självmordsbombare och terrorattentat. För det andra att lättare rekrytera unga vilsna män med att kämpa för profeten Muhammed och hans lära som en renlärig soldat och det ultimata belöningen är att hamna i paradiset.

  Dessutom använder USA-alliansen dessa proxykrigare för sina egna syften. Att underminera och eliminera suveräna staters regeringar som man vill bli kvitt men inte kan eller vågar angripa direkt med militära medel. Vi har sett prov på dessa gruppers framväxt sedan slutet av 1970-talet fram till i dag med olika namn och i olika konstellationer.

  När IS är klara med Irak och Syrien eventuellt Egypten också kommer Iran, Ryssland och Kina att få påhälsning av dessa ”frihetskrigare” i syfte att underminera och eliminera Vladimir Putin i Ryssland Xi Jing Ping i Kina och Ali Kahmenei i Iran. Nu är inte Iran, Ryssland och Kina dummare än att de vet och har förstått vad USA och dess allierade håller på med. Så därför bestämde sig Ryssland, Iran och Kina för att agera vilket man nu gör i Syrien. Hellre stämma i bäcken än i ån.

  Sverige bör lämna EU och alla de avtal som är förknippade med det. Sluta upp med att slicka NATO och USA i örat och återta kontrollen över vårt territorium, våra gränser och vår Riksbank.

  Slutligen Miljöpartiet de gröna är lika lite ett miljöparti som Sverigedemokraterna är ett Sverigevänligt parti.

  • Det där sista du skriver tål verkligen att fundera kring!

   Hur mycket av kulturmarxism, antidemokratism, extremzionism och andra stolligheter kan ett parti göra sig skyldigt till, och ändå göra anspråk på att vara ”sverigevänligt”?

   • Inte ett dugg om det ska vara ett seriöst alternativ till den huvudlösa Riksdag som idag fattar beslut om Sveriges framtid. Ett riktigt Sverigevänligt parti måste vara helt frikopplat från de stolligheter du nämner, och framförallt inte ha bindningar till främmande makt.

 6. Tack för mycket bra artiklar den senaste veckorna. Har läst men inte haft möjlighet att kommentera. Det är så många tankar som flyger i skallen nu och det beror på att precis som jag själv trodde mig se ett ljus i mörkret, en väg, där vi skulle hinna upplysa tillräckligt många, medan det ännu finns ett Sverige värt att bevara, så kastar de in ytterligare ved, blåser in luft och t.o.m. kastar lite bensin på brasan.

  Hur agera i ett läge när huset brinner? Inte finns det då tid att lära folk första hjälpen och brandtriangeln. Något annat krävs. Så min slutsats är att det är i detta läge viktigare att sprida kunskap om de sidor som finns än att kanske ge ytterligare fördjupning och förklaring till varför det blivit som det är.

  Hade det varit som förr i tiden är detta ett klart läge för statskupp. Ett blodigt inbördeskrig där de som vill byta ut svenskarna krigar mot de som inte vill det. Tyvärr är det inte som förr utan idag kontrollerar makten både polis och militär. Dessutom finns alltid NATO där om, till äventyrs, några skulle lyckas avsätta regimen och införa en tillfällig ministär för att försöka rädda Sverige. NATO kommer då sedan för att bomba bort nazisterna precis som man gjorde med Hitler, Milosevic, Saddam, Gaddafi och nu Assad och ven vet kanske också Putin en dag?

  Det finns bara en metod som står till buds och det är att väcka det ännu sovande folket. Här handlar det då om att få människor att överge sina vanor att alltid slå på Teven eller läsa sin morgonblaska och istället ta sig till Janne Millds blogg. Annars sover de vidare i tron att makthavarna har deras bästa för sina ögon. Om de bara visste hur fel de har. Jag kan inte säga att svenska folket är korkade men ibland känner jag så. Skälet är att jag själv mer än väl kommer ihåg hur naiv och hjärntvättad jag själv var och har ännu vänner som, trots påstötningar, vägrar att vakna upp eller snarare ta sig ur hjärntvätten. Jag anser inte att jag själv är korkad och inte mina vänner heller. Det är skönare och enklare att leva kvar i den falska världsbilden, det är inte bara bekvämare utan ger också en annan bonus – du är god och står på ”den rätta sidan” mot de onda ”rasisterna och nazisterna”.

  Jan Milld brukar säga att han stått ganska still i sin värdegrund men att den politiska skalan har förskjutits så mycket att JM nu ses som högerextrem. Från början var JM t.o.m. med i kommunisterna ett tag. Så det är en rejäl ”resa” JM gjort. Jag känner ungefär likadant. Skillnaden är att jag började inte på rött utan på blått. Jag har rört mig åt vänster men skulle nog ses som nazist av de med rätt värdegrund, jag anser nämligen både att det finns svenskar och att de också har en självklar urminnes hävd till sitt eget land. Men, som sagt, idag kanske man inte ens är nazist om man tycker det utan en Djävul. En manlig vit medelålders djävul. Själv bryr jag mig bara om att Sverige ska vara ett bra land för efterkommande generationer. Vill helst inte att mina eventuella barnbarn ska vara rädda att bli slagna eller våldtagna vart de än rör sig i omgivningen, eller få en &/)( i röven som i Avesta när de oskuldsfullt går hem från skolan.

  Har fått ett ryck nu och läser rätt så mycket. Det är Diana Johnstones bok om Balkankriget (återläses), underbart befriad från lögner. Det är Arnstbergs bok om Romer, men herregud 70 år senare och argumenten är exakt desamma. De goda tycks alltid välja teorin när verkligheten inte stämmer med den. Det är David Duke om Den Judiska Överhögheten, Jewish Supremacism. Denna man som så modig bara återger vad judarna själva säger och skriver och som bli så hatad för det. Boken om General Leon Degrelle My Revolutionary Life, en av alla miljoner som trodde på idén om ett folk, ett land och gemenskap. Det är faktiskt den vansinniga invandringspolitiken och medias lögner om den som fått mig att inse att berättelsen om andra världskriget inte heller stämmer. Inte över huvud taget. Inte på något sätt. Så jag får väl tacka lögnmedia att jag nu upptäckt att det var de Allierade som var de vidrigaste skurkarna. De vann och kan därför lura i oss vad som helst.

  Så befriande att veta att jag äntligen efter mer än halva livet nu läser vettiga saker som handlar om verkligheten inte ser på judiska fantasier framställda i Hollywood eller judiska nyheter från familjen Bonnier, Hjörne eller Urwitz.

  David Duke skriver att i t.ex. Kanada så åker man i finkan bara man återger vad judarna själva skriver i sina tidningar. Det anses vara anti-semitism. I Sverige blir du av med jobbet om du hellre vill ha en bra skola och äldrevård än att skänka bort pengarna till män från Mellanöstern. I Tyskland fängslas hundratals, kanske tusentals för att de inte fullt ut tror på förintelsen och de 6 miljonerna. 86 år gamla Ursula Haverbeck sitter nu i fängelse bara för att hon säger sanningen

  ”Der Holocaust ist die größte und nachhaltigste Lüge der Geschichte!”

  Så rätt, så rätt hon har denna vackra kvinna. Nu i fängelse p.g.a. att judarna krossade Tyskland, två gånger. Segraren inte bara berättar historien, de skriver lagarna också.

  Själv tror jag att det pågår en kamp mot klockan. Det är ingen slump att man nu valt att öka strömmen av invandrare. Skälet är naturligtvis att fler och fler vaknar upp. Då gäller det att förstöra så mycket det bara går innan politiken hinner läggas om. Man försöker också få till ett tredje världskrig innan oppositionen mot den psykopatiska klick som styr USA tappar allt stöd. Med ett fritt Internet talar tiden för oss. Därför har de nu enorm panik att få till allt kaos nu men det jobbas säkert också frenetiskt på en plan att kunna stävja yttrandefriheten på nätet.

  Krig? Varför då tänker man då. Se bara på vilka som flyttade fram sina positioner efter första och andra världskrigen. Alla de gamla stolta Europeiska värderingarna och traditionerna försvann och ersattes med judiska. Den vackra arkitekturen åkte ut till förmån för fula betonglådor. Den vackra kosten och musiken ersattes men hängande toalettstolar. Flit och långsiktighet, sparsamhet, uppoffring och gemenskap ersattes med slöhet, kortsiktighet, turbowarranter, sms-lån och omedelbar behovstillfredsställelse, lån, roffar-mentalitet och egoism. Lektorerna i skolan ersattes med amatörer. Vetenskap, bildning och kunskap slängdes ut och byttes ut mot könsmaktsordning, rätta värdegrunden och blind tro. Boken och eftertanken ersattes med twitter och känslomässiga utspel. Mannen, kvinnan, barnen och familjen ersattes med Hen och familjeupplösning. Mamman ersattes med dagispersonalen. Pappan ersattes med ungdomsledaren. Sanningen byttes mot lögner. Öppenhet och tolerans mot den enda rätta värdegrunden och intolerans mot oliktänkande. Hopp och framtidstro byttes mot förtvivlan och ångest. Nationalism mot Globalism. Gemenskap mot splittring, Sammanhållning byttes mot kamp mellan klasser, kön och raser. Den svenska kulturen byttes ut mot mångkulturalismen. Det svenska folket mot araber och afrikaner. Sundhet och naturlighet mot skräpmat, piller och konstruerade teorier. Listan över förfallet tar aldrig slut.

  Vår kompass pekar 180 grader fel men hjärntvätten gör att de flesta helt enkelt inte längre kan orientera sig. Man tror att så här ska det vara. Den som inte tycker det eller ställer ”fel” frågor blir då föremål för ett bottenlöst hat från de som är kvar i ”hjärntvätten”.

  Som sagt det som gäller nu är att få hit fler läsare. Få fler att läsa alternativa sidor. Så det är enkelt att veta vad man ska göra. Det ät bråttom. Tiden fram till innan det är för sent har nu minskat från kanske 25 år till 5.

  Det är skymning i midnattssolens land.

  • Att informera sig själv och ge det vidare till andra –
   enda sättet att slå in på rätt kurs mot en bättre framtid.

  • Tack för en innehållsrikt inlägg Kalle!

   ”Vår kompass pekar 180 grader fel men hjärntvätten gör att de flesta helt enkelt inte längre kan orientera sig. Man tror att så här ska det vara. Den som inte tycker det eller ställer ‘fel’ frågor blir då föremål för ett bottenlöst hat från de som är kvar i ‘hjärntvätten’.”

   • Haha…bra omskrivning för långt…..;-))) Ser nu att jag faktiskt har dne svenska versionen Den Judiska Rasismen från Logik förlag så jag hoppar över till den nu…..bokhyllan är full med böcker jag vet inte ens vad jag har….. 🙂

  • Bra Kalle, håller med. Vi lever i en förljugen värld.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: