• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Islamisering? Nej tack!

inej2

• Pågår det en islamisering av Sverige?

• Är det bra att Sverige blir mer muslimskt?

Mina svar blir på den första frågan ”ja!”, på den andra frågan ”nej!”.

Vilka fakta kan jag anföra som stöd för dessa uppfattningar?

dominate
1.
Antalet muslimer i Sverige har ökat explosionsartat, från max några hundra när jag var ung till idag närmare en halv miljon.

Wikipedia:

”Islam är Sveriges näst största religion efter kristendomen. Uppemot en halv miljon människor i Sverige har sina rötter i muslimska länder och miljöer, varav knappt en tredjedel beräknas vara i någon mån utövande muslimer. Vid folkräkningen 1930 i Sverige uppgav endast 15 personer att de var muslimer. Ett antal svenskar har konverterat till islam sedan den första muslimska församlingen i Stockholm bildades i slutet av 1940-talet och cirka 3500 personer uppskattas ha lämnat svenska kyrkan för islam sedan 1960-talet.

Det finns sex islamiska riksorganisationer som mottar stöd ifrån Samarbetsnämnden för statsbidrag till trossamfund: Förenade Islamiska Församlingar i Sverige (FIFS), Sveriges Muslimska Förbund (SMF), Islamiska Kulturcenterunionen i Sverige (IKUS), Svenska islamiska församlingarna (SIF), Islamiska shiasamfunden (ISS) i Sverige och Bosniakiska islamiska samfundet (BIS).”

bg
2.
Den muslimska närvaron märks genom att det nu har uppförts moskéer i ett stort antal svenska städer.

Wikipedia:

”Enligt Sveriges Radios ekoredaktion fanns det år 2005 ungefär 120 källarmoskéer i Sverige. I Malmö finns det minst femton källarmoskéer, varav de flesta är belägna i stadsdelen Rosengård.

Nasirmoskén i Göteborg, tillhörande ahmadiyya-församlingen Ahmadiyya Muslimska Samfundet, är Sveriges första särskilt uppförda moskébyggnad och stod klar 1976.

Några andra exempel på de större och mer kända moskéerna i Sverige är:
    •    Bellevuemoskén i Göteborg
    •    Fittja moské i Botkyrka (etablerad år 2007)
    •    Falköping moské i Falköping
    •    Gävle moské i Gävle
    •    Göteborgs moské vid Ramberget (byggdes klart maj 2011)
    •    Imam-Ali moskén i Järfälla
    •    Islamiskt kurdiskt kulturcentrum (etablerades 1996)
    •    Malmö moské i Malmö (etablerad år 1984)
    •    Märsta Moské (etablerad år 1999)
    •    Skellefteå moské i Skellefteå
    •    Skärholmens moské  (planerar nybyggnad till år 2014)
    •    Skövde moské i Skövde
    •    Stockholms moské på Södermalm (etablerad år 2000)
    •    Strömsunds moské
    •    Islamiska Kulturcentret i Sundsvall (Sundsvall)
    •    Trollhättans moské i Trollhättan (etablerad år 1985)
    •    Uppsala moské i Uppsala (etablerad år 1995)
    •    Umeå moské i Umeå (planeras att byggas)
    •    Västerås moské i Västerås
    •    Örebro moské i Örebro
    •    Helsingborg Islamiska Föreningen
    •    Flens moské Aisha moske.”

BELGIUM ANTI-ISLAM PROTEST
3.
Det finns flera stora muslimska trossamfund, som uppbär statsunderstöd.

4.
Det märks alltmer en kravfullhet från muslimers sida, de ska ha särskild mat i skolor, särskilda lovdagar, egna helgdagar, de kan inte förväntas klä sig som är normalt eller hälsa som är normalt i Sverige.

5.
Andra sidan av detta fenomen är en undfallenhet från det svenska samhällets sida, att inte längre kunna ha skolavslutningar med psalmsång och/eller i kyrkan.

Överhuvudtaget medför islamiseringen att det svenska samhället ska anpassas till islam och muslimer, istället för tvärtom.

skola
6.
Muslimer avancerar inom flera av 7-klöverns partier. I försvarsutskottet sitter Adirisak Waberi, om vilken Wikipedia skriver:

”Som nytillträdd riksdagsledamot blev Waberi suppleant i försvarsutskottet där man bereder bland annat militära frågor, samhällets krisberedskap och landets säkerhet. Inom moderaternas försvarskommitté har han ansvaret för, bland annat, Försvarshögskolan och militärhögskolorna.”

aw

takija

7.
Här finns även andra säkerhetsaspekter: sker i landets moskéer en rekrytering till deltagande i kriget i Syrien? Skapas en kader av våldsinriktade och våldsutbildade individer i vårt samhälle?

husby
8.
Jag tänker då inte på Husby och andra ”förorter”, med angrepp på räddningspersonal. Även om man där kunde gå fram under stridsropet ”Allahu Akbar” och även om man såg sig själva som muslimer, så var det där primärt fråga om en gängkriminalitet med etniska förtecken. Men inte desto mindre en följd av den förda invandringspolitiken.

trivs
Den här beskrivna utvecklingen liknar ju den vi kan notera i USA, Storbritannien och många andra västländer.
• Vad är det som driver fram den?
• Hur kan vi få stopp på den?

På BGF-sidan har vi sedan nyår haft en text av Lawrence Auster ligga ute, ”Varför judar välkomnar muslimer”:

”Massinvandringen av muslimer till Amerika tillsammans med det världsomspännande muslimska judehatet utgör ett aldrig tidigare skådat hot mot amerikanska judar – en ‘perfekt storm’ som tvingar åtminstone några judar till en kvalfull omvärdering av sitt traditionella stöd för öppen invandring.
 
Så säger Stephen Steinlight i sin slagkraftiga uppsats, ‘High Noon to Midnight: Why Current Immigration Policy Dooms American Jewry’, utgiven av the Center for Immigration Studies.
 
Som tidigare chef för nationella angelägenheter vid American Jewish Committee och nu frispråkig förkämpe för en reformering av immigrationen, brukar Steinlight berätta för sina judiska fränder att de, tillsammans med resten av Amerika, står inför ett betydelsefullt val.

Om de vänder bort från sin extrema invandringsliberalism och hjälper Amerika att röra sig till vettiga begränsningar av invandringen, så kan tillväxten av den muslimska befolkningsgruppen i landet bromsas kraftigt och även stoppas, och en anständig tillvaro för judarna själva bevaras.

Men om judar och andra fortsätter att arbeta för öppna gränser, så kommer judarna om 30 år finna sig vara en instängd och maktlös minoritet i ett islamdominerat, antisemitiskt Amerika.”

jb

Senare har USA:s vicepresident, Joe Biden, varit inne på samma linje, nämligen att judar i USA

a) haft makt att påverka invandringspolitiken

b) har använt denna makt för att driva igenom öppna gränser.

Fria Tider den 18/6 -13:
”Högprofilerade amerikanska judar bär en stor del av ansvaret för företeelser som homoäktenskap, liberala invandringslagar och feminism.”

Då blir nästa fråga:

Om det är så beträffande USA, att inflytelserika judar drivit igenom den politik som lett till massinvandring av muslimer – är det annorlunda i Sverige?

pw
Nej.

Det saknas ju inte uttalanden av olika judar till förmån för massinvandring och mångkultur. Det handlar om många fler än Barbara Spectre.

T ex Peter Wolodarski, chefredaktör på Dagens Nyheter, som pläderat för att utlänningar vilka uppehåller sig illegalt i Sverige (”papperslösa”) ska få rösträtt.

Mot den här bakgrunden blir det konsekvent att de som reagerar mot islamiseringen av Sverige intresserar sig för judisk makt i vårt land.

jic

11 svar

 1. Nu över en miljoooooon ”hits” på din hemsida, bra jobbat!

  Utan judisk makt, ingen islamisering.

  En bra video, ”How zionists divide and conquer”. Har tipsat om den tidigare, men det kommer nya läsare, och dessutom är den är väl värd att se igen:

  • Det är ändå lite, i alla fall en aning, märkligt, med Dr David Duke och hans – undervisning – , och – information – , om judisk s.k. – enorma, enorma makt – och därmed judisk s.k. – enorma, enorma – möjligheter att påverka ekonomi, politik och massmedier…

   Det är – som om – , han, Dr David Duke, samtidigt blir ett slags – VERKTYG -. , för just judiska intressen genom att han VERKLIGEN, verkligen – informerar – , om hur just ENORM denna – makt – är…?…

   Det blir på något vis ett slags – låtsasmotstånd – , genom att EFFEKTEN av hans deklarationer om denna OERHÖRDA makt, riskerar att helt enkelt bli, mer eller mindre, – tappade hakor – , och helt enkelt en slags förmedling till att just – IMPONERA – icke-judar, på just s.k. denna s.k. – judiska makt – …?

   Politisk och massmedial påverkan, och propaganda, är ju ibland ganska så finurlig….och ibland behöver man verkligen se – bakom -, vad en del information och propaganda i slutänden tenderar att leda till, vilket alltså egentligen – kan – , vara ett helt annat – budskap – , än vad det verkar att vara vid första anblicken…

   Dessutom så behöver man väl alltid komma ihåg att det ju oftast ändå krävs minst – två – komponenter i all – kommunikation – , och OM människor själva – väljer – , att ta till sig vad reklam, politisk propaganda och övrig massmedia propagerar och förmedlar, så är det ÄNDÅ också alltid ett ansvar som vilar på – mottagarna – , av all information, att ta till sig denna, eller att låta bli att påverkas av den, helt enkelt genom att vända ryggen till den…eller låta den passera förbi, även om det kan vara svårt…

   Människan är både en familjär varelse, och också en flockvarelse…och kan man – knepen – , när det gäller – propaganda – och politisk styrning, med både – morötter och piska -, osv., så kan man också dirigera folkmassor och nationer relativt enkelt…

   Men det är inte ENBART den ena partens, (propagandamakarnas), – FEL -, eller ANSVAR -, utan det är också – den andra partens ANSVAR , om den låter sig påverkas – , (dvs. mottagarna för propaganda….)

 2. Visst pågår det en islamisering av Sverige ivrigt påhejade av ointelligenta svenskar och deras valda politiker,
  Vill påminna IGEN vad H. Boumedienne sade i ett tal.
  Han har blivit känd för ett citat där han förutsåg en massinvandring till Europa. I ett tal inför FN 1974 sade Boumedienne:

  ”One day, millions of men will leave the Southern Hemisphere to go to the Northern Hemisphere. And they will not go there as friends. Because they will go there to conquer it. And they will conquer it with the wombs of their women and give us victory.”[1][2][3]

  Elisabeth

 3. […] Det är ett inflytande som använts på ett delvis mycket destruktivt sätt. […]

 4. […] Ett annat moment framskymtar också i kommentarerna – det handlar om agendajudars makt och politiska strävan. […]

 5. […] Islamisering? Nej tack! […]

 6. […] Islamisering? Nej tack! […]

 7. […] Islamisering? Nej tack! […]

 8. Var kan man köpa såna där ”Islamisering – Nej tack” knappar?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: