• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Orbans tal

sthbombare

Ungern har ju – i skarp kontrast till Sverige – en kompetent politiker som ledare.  Viktor Orban.

Efter Parisattentaten höll Orban ett viktigt tal inför det ungerska parlamentet.

Några citat:

”Vad är mest humant: att stänga gränserna för att stoppa den illegala invandringen, eller att äventyra livet för oskyldiga EU-medborgare? Rätten till liv har företräde framför alla andra rättigheter, liksom rätten till självförsvar…. Ledarna för flera europeiska länder försöker fortfarande att få ihop system för att transportera in och absorbera massor av invandrare, i stället för att gemensamt vidta praktiska åtgärder för att slutligen stoppa flödet. … dag efter dag ser vi bevis på att invandringen … inte en win-win-situation, utan lose-lose.”

”Vi känner att själva existensen av Europa står på spel. I Bryssel sänds dock alla fel meddelanden: det kommer ständigt fler inbjudningar till migranter, i stället för att säga …  ärligt att vad de finner här är inte alls vad de förväntar sig.”

orban3

”Alla som har klart tänkt igenom de möjliga följderna av obegränsad massinvandring kan se vilka faror som ligger i det okontrollerade, olagliga flöde av människor som korsar våra gränser. Europeiska och amerikanska säkerhetsexperter har cheferna för underrättelsetjänsterna och polischefer ständigt varnade Europa ökade terrorhotet.”

”Utifrån sunt förnuft stod det klart att man bara inte får släppa in ett stort antal människor utan ordentlig kontroll: hundratusentals människor vars exakta ursprung är okända, vars identiteter är okända, och vars motiv är okända. Dessutom ärade kammare, de kommer från regioner där europeiska stater är för närvarande involverade i militära operationer. Något liknande har aldrig hänt förut. Vi släpper in – faktiskt för in – hundratusentals människor på ett oreglerat sätt från regioner där EU är i krig.

Det har visats att terrorister avsiktligt och systematiskt utnyttjar massinvandring för att smälta in bland massor av människor som lämnar sina hem i hopp om ett bättre liv… ingen kan säga hur många terrorister redan har kommit bland massorna av migranter. Vi vet inte hur många av dem är redan här, och hur många av dem kommer från dag till dag. En enda terrorist är en för mycket.”

orban2
”… utöver de finansiella och ekonomiska realiteter, presenterar massmigration tre allvarliga risker, vilka var och en är på sin egen tillräckliga skäl att hålla tillbaka strömmen av människor.

•  För det första, på fredag kväll erfor vi hur massinvandring utgör ett exponentiellt ökande terrorhot – dag talar vi inte om terror som ett hot, utan som ett faktum och en verklighet.

• För det andra ökar massinvandring risken för brott. Det är politiskt korrekt att tala om detta – i västvärlden förnekas detta faktum offentligt – det är inte desto mindre ett faktum. På platser i Europa med många invandrare har brottsligheten ökat avsevärt och den allmänna säkerheten har försämrats. Det finns mer av stöld, rån, misshandel, grov misshandel, våldtäkt och mord.

• För det tredje, omfattande bosättningar av människor som kommer från andra världsdelar och kulturer utgör ett hot mot vår kultur, sätt att leva, seder och traditioner.”

”Jag föreslår … att vi fortsätter att förkasta kvoterna, och insisterar på att själva få bestämma vem vi vill släppa in och som vi vill leva tillsammans med.

Obligatoriska kvoter för vidarebosättning är helt enkelt inte Europa: de är en fullständig motsägelse av den europeiska andan. De är meningslöst, eftersom de inte lösa krisen, utan förvärrar den. Det är klart att obligatoriska bosättningskvoter inte kan hålla invandrare borta, utan är mer av en inbjudan till dem.”

”Mot bakgrund av terroristattackerna kan Bryssel inte längre ifrågasätta medlemsstaternas rätt att försvara sig, med tanke på att obligatoriska bosättningskvoter är farliga, då de skulle sprida terrorism i hela Europa.”

”Medborgarna i Europa vill inte att hundratusentals utomstående invaderar deras länder genom att korsa gränserna illegalt, på ett okontrollerat sätt. Ingen har givit tillstånd för detta.

Människor vill leva i säkerhet, och … det är vår plikt som parlamentsledamöter och regeringar runt om i Europa att lyssna på folkets röst.”PS

Världen Idag:

msrosa1

”Mona Sahlin …  till synes utan grundläggande insikt om vad hon faktiskt arbetar emot. ‘Våldsbejakande islamism’ är inte kvartersterrorism i Rosengård, Tensta eller Vivalla i Örebro. Det handlar om något mycket större med världsvida förgreningar. Den ondska vi nu talar om är inte inrikespolitik, inte lokal, inte individuell. Den är världsvid, strategisk och hämningslös.”


Mer

http://adaktusson.eu/ungerns-utveckling-ger-skal-till-oro/

http://www.vaken.se/att-skjuta-tillbaks-vapen-i-handerna-pa-vanligt-folk-raddar-liv/

https://asylkaos.wordpress.com/2015/11/17/staten-systematiserar-folkmordet-pa-svenskarna-asylkaos/

https://www.washingtonpost.com/news/worldviews/wp/2015/11/17/the-paris-attacks-could-mark-the-end-of-europes-open-borders-if-the-far-right-has-its-way/

http://mxp.blogg.se/2015/november/vilken-mega-nyhet-ar-den-storsta-av-dem-alla-2.html

http://russia-insider.com/en/politics/putin-exposes-g20s-financial-ties-isis-during-antalya-summit/ri11199

https://parnassen.wordpress.com/2015/11/18/usas-is-bombningar-var-ett-spel-for-galleriet-obama-tvingas-nu-bomba-egna-posteringar-totalfiasko/

madeinusa

http://samtiden.nu/22000/atta-personer-hade-samma-pass-som-parisjihadist/

7 svar

 1. Förstår någon här vad detta innebär för (o)friheten för Europas olika folk?

  http://www.infowars.com/france-just-became-the-first-country-to-invoke-the-eus-mutual-defense-clause/

  Vad blir konsekvensen på lång sikt?

 2. Orban är en av de få politiska ledarna i Europa som ser nyktert på utvecklingen i världen. Efter attentatet i Paris 13/11 råkade man påpassligt hitta en av angriparnas pass. Ett Syriskt pass dessutom. Jag anser att denna attack är ytterligare en i raden av CIA/Mossad organiserade attacker i Islams namn. Hela IS och dess anhang är beväpnade, tränade och finansierade av dessa två organisationer med bistånd från Saudiarabien.

  Man råkade hitta Mohammed Attas pass också på gatan nedanför de kraschade tvillingtornen i NY efter 9/11-01. Attacken mot den judiska affärsrörelser är också en reprisering av händelserna för 10 månader sedan i samma stad. IS har aldrig givit sig på Israel direkt eller ens hotat med densamma. vilket borgar starkt för att det är Mossad som styr IS operationer i Irak och Syrien. Den bomb som man nu tror placerats längst bak, under ett säte, i det ryska flygplanet antas ha varit ett litet paket motsvarande ett kilo TNT. Även denna lilla anordning skulle mycket väl kunnat tillhandahållas från Israeliskt håll.

  Jag får en stark känsla av att Israel/USA försöker få igång så mycket motvilja och hat som möjligt mellan kristna och muslimer. Ivrigt understödda av å ena sidan publicisternas noggranna historier om vem och vilka med så snaskiga bilder som möjligt. Likadant tidigare när IS halshögg, lemlästade och mördade västmänniskor var medier där och direktrapporterade så utförligt man kunde. Allt för att visa hur grymma och omänskliga IS är men också för att skapa aversion och misstänksamhet mot just araber och Islam.

  Här hemma så förstärker just SD den här synen på muslimer i allmänhet och araber i synnerhet så att man verkligen får en djup klyfta mellan svenskar och araber/Muslimer. På så vis fördjupas utanförskapet för den muslimska delen av befolkningen och misstänksamheten gror och det blir lättare att övertyga muslimska ungdomar till att ansluta sig till IS och att få ett djupt liggande hat mot svenskar och det svenska samhället. SD gör allt de kan för att vidga klyftan mellan dessa folkgrupper vilket ligger helt i linje med USA/Mossads ritningar.

  Attentaten i Paras tjänar två syften, dels att få Européerna mer oroliga och rädda. Och för att Frankrike huvudstupa ska kasta sig in i stridandet i Syrien för att om möjligt störa Rysslands planer. Kan även vara så att Mossad/Cia planerar en falskflagg-operation till, nämligen att skjuta ner ett franskt stridsflyg och ge Ryssarna skulden. Allt för att sabba Rysslands insatser i Syrien.

  Det är inte IS som bestämmer var och när de ska slå till. Det gör Mossad/CIA. För att Sveriges gränser fortsatt ska stå på vid gavel finns just nu en minimal risk till attentat här, i varje fall sådana med IS koppling. Frankrikes President Hollande gör precis det som Mossad/CIA förväntat sig, han reagerar instinktivt utan eftertänksamhet och lär nu göra saken värre med sina skjutjärnsövningar från höften(i Syrien), men det ser bra ut för hemmapubliken.

  Det lär nog dessvärre dröja innan Orban får någon riktig kompis inom EU-staternas ledarskikt men det kanske kan gå fortare om utvecklingen går brantare utför och fler börjar inse vad som håller på att ske. Men vi är inte där ännu.

  • Jag kunde inte ha uttryckt det bättre.

   Paris-massakern, liksom Charlie Hebdo-massakern, är en typisk falseflag-aktion, i avsikt att trigga igång inbördeskrig i Europas alla stater, så att de kollapsar. Sedan skall folken börja ropa på lag-och-ordning, vilket EU-byråkraterna så gärna ställer upp på. Därmed är den blodiga sovjet-diktaturen ett faktum och bankmaffian gnuggar händerna och jublar.

 3. Att få igång hat mellan kristna och muslimer var ju just vad muraren Pike skrev om för 144 år sedan!

 4. Alldeles klart är att Viktor Orban är en av de förnuftigaste politikerna i Europa just nu.

  Det vita hoppet kunde man kanske säga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: