• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Bra SD-valfilm!

sd1

Nu har jag tittat några gånger på SD:s valfilm, och den var bättre än vad jag förväntat mig. En riktigt bra film! Värd att ses av varje svensk!

sd2

Filmen är bara på litet mer än 7 minuter, men hinner få med många viktiga moment:

– skolans förfall 

– genustokerier mm

– sjukvårdens kollaps

– ökningen av antal anmälda våldtäkter

– mängden av skiljsmässor

– antidepressiva tabletter åt barn

– högt skattetryck

– förortskaos med bränder

– polisarbete och brottsbekämpning

– respekt för historia och dem som byggt Sverige.

sd3

Integrationsproblem löses inte genom mer massinvandring, konstaterar valfilmen.

Inte heller bekämpas tiggeriet på våra gator genom att fler får komma hit för att tigga.

sd5

Ett första steg mot att lösa ett problem är att erkänna att man alls har ett problem.

Där går 7-klöverns politiker bet.

sd4

• Vi måste våga vara ärliga och obekväma, kunna trampa på ömma tår.

• Vi måste våga tycka annorlunda, våga stå för något.

Den hållningen gör att Sverigedemokraterna växer, trots massmedias kampanjande.

Så lyder SD-filmens budskap.

Bra ambitioner – värda att propagera för, värda att försöka leva upp till!


 

Om jag också tillåts vara aningen kritisk, så kan det gälla två moment:


 

1. Media

”Massmedia har slumrat till”, sägs det i filmen.

Jag skulle snarare påstå att det finns en aktivism och militans av politisk korrekthet hos massmedia – respresenterat av kanske framförallt agendamannen Peter Wolodarski och hans Dagens Nyheter.

Valfilmen talar om att ”slå mot en elit – de bär skulden”. Den eliten har, vill jag påstå, ett namn och ett ansikte genom just Peter Wolodarski.

lognmaskin2


2. Antisemitism

Som ett särskilt problem lyfter valfilmen fram ”den växande antisemitismen i Malmö”.

Jag vill inte bestrida att där finns en antisemitism och att den växer, att den har nått en sådan omfattning att den utgör ett problem och därför måste bekämpas.

Ändå två kritiska reflexioner:

a) Är svenskar mindre värda?

Är det inte lika allvarligt om en etnisk svensk drabbas av övergrepp som när en jude gör det?

Och är det inte alltjämt vanligare med  svenskar som våldsoffer i Malmö?

b) Vilka har skapat/skapar situationen?

– Här kan det räcka med att lyssna på Barbara Spectre, 10.30 in i denna film.

– Eller att ta del av denna text på BGF-webben: ”Varför judar välkomnar muslimer”.

barbara


Läs mer

Agenda-judar

Invasioner då och nu

Judiskt inflytande (6)

Kalott-kapat parti

Peter Wolodarski krattar manegen för storkrig

 

23 svar

 1. Reflektioner Janne och inte reflexioner… Vad är din analys av sommartalet och speciellt babblandet om islamister… Vinner det väljare eller är det för mycket muslimbabbel?

 2. Proffsig film som stärker deras roll som kontrollerad opposition.

 3. – Vad med Usraels och NATOs krig, samt skapandet av konflikter/terroristrlrelser som skapar flyktingströmmar samt argument för denna!?
  Vad med pengasystemets uppbyggnad?

  • Man kan naturligtvis önska sig mer.

   Själv skulle jag gärna ha sett ett ställningstagande mot denna satans rusofobi och krigshets i svenska massmedia.

   Man kunde också ha lyft fram orimligheten i att ha en CIA-agent som svensk utrikesminister.

   • Rusofobin tar sig allt mer spektakulära uttryck. Hörde på radion i eftermiddag att Ryssland erbjudit hjälp till Sverige med flygplan för att släcka skogsbranden. Dom fick ett nej tack………………
    Nu j—-r är det väl dags att sälja Calle på blocket eller på loppmarknad!!!!!!

 4. Tycker också att det är en bra film. Dina analyser är som vanligt klockrena.

 5. Blir det någon ny Tabloid nu inför valet?

 6. Du hör väl vem speakerrösten är? Paula Bieler.

 7. Hej Janne..det är stora grejer på gång just nu…snart har inte judarna samma makt de haft under så många år…genom makten att bestämma över HUR MYCKET dollarsedlar som ska finnas i cirkulation och för att ta ränta på pengar tryckta ur luften….! Nu börjar man förstå varför judarna på Wallstreet har fått igång det militära komplexet och dess hökar i Washington med sina löjliga beskyllningar av Ryssland i hopp om att få igång ett tredje världskrig.

  För första gången på mer än hundra år håller sionisterna på att förlora kampen om vem som bestämmer över världens starkaste valuta…men deras tidigare stölder av USA och Europa ja hela världen har gjort dem rika..var ska de nu investera sina pengar. Pengarna de orättmätigt kommit över ska nu betala för..nytt inflytande i andra länders militära vapenproduktion..! Men går det att köpa Ryssland och Kina…jag hoppas att de slår vakt om sina tillgångar nu när de vet…vad som annars händer.

  Kanske kommer detta att bryta det som skett i Sverige under så lång tid….äntligen händer det något som får dessa förbannade blodsugare att förlora kontrollen…det var tamigfan på tiden..!! http://brothernathanaelfoundation.org/news/219-brother-nathanael

  Jag hoppas..hoppas att jag inte hoppas förgäves..en ny dag gryr…hoppas att den blir gyllene för våra europeiska folk..! Och alla andra av världens folk ..! Utom judarna och de giriga människorna ”västs eliter” förstås..!

 8. Hur ställer sig SD till ett svenskt Natomedlemskap, det är märkligt tyst på den kanten om detta. Man bör väl ha klart för sig om SD är för eller mot ett medlemskap, om man nu trots allt vill rösta på detta Sionist- parti. De kan ju få ett avgörande i denna fråga efter valet. Eftersom både Folkpartiet, Moderaterna och event.KD ställer sig bakom detta.

 9. Visst, en bra valfilm för att suga upp väljares missnöje som ett flugpapper. Dessvärre kommer SD, inte att bidra med någon förändring av det rådande politiska läge eller inställning vi har idag.

  SD med sina judiska företrädare har samma agenda som DN, Expressen, Bonnier-koncernen, Stampen m.fl.
  SD är kontrollerad opposition med lojaliteter på annat håll och kommer inte att bidra med ett vitten till förmån för Sverige och Sveriges folk.

 10. Det är väl bra om SD får kritik och borde kanske stanna upp och lära sig av misstagen. Men det som jag inte förstår är att varför håller sverigevänner inte ihop utan splittras?

  • Vad menar du..? Vad då splittras..? Det är väl snarare så att sådana som Jan Milld försöker få svenska folket att förstå hur judisk media i Sverige och hela västvärlden styr åsiktskorridoren. Han frågar sig liksom jag frågar mig…alla SD:are ”de flesta som röstar på dem i varje fall” säger sig avsky media i Sverige…men de fortsätter lugnt att rösta på ett parti styrt av judiska intressen utan att ifrågasätta detta eller sitt eget handlande..hur i helvete ska dessa människor ha det…?? Det är ju helt otroligt naivt och ologiskt att göra så..vet man att det är judar som äger media och man hatar media för deras osanningar..ska man då lita mer på ett judiskt kontrollerat parti som man vill att ska styra in Sverige på rätt väg..?

   Och om sådana som Jan Milld varnar för detta..då kanske man måste ifrågasätta sitt egna ställningstagande..och fundera över om SD är rätt väg att gå….och om det är det man verkligen vill ha FLER judiska trick och förvrängningar av sanningen..!

   Hur ska ni ha det svenska folk..?

   • Tack för ditt svar. Vad jag menar är att Sverige är i en sådan situation att alla sverigevänner borde hålla ihop för att ändra landets riktning eftersom läget är allvarligt och man behöver all politisk kraft som man kan samla ihop.

  • Jo men man kanske skulle samla Sverigevännerna i ett parti opåverkat av judiska intressen…! Bara svenskar för Sverige och verklig förändring..det är vad jag vill se i så fall..! Inga fler krumbukter och Pyrrhussegrar för Sverigevännerna. Vi kan inte låta oss luras längre vi har inte tid för det..!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: