• Mest lästa inlägg

  • Mest klickade

Gränslös ”godhet”

USA:s har ju sitt militärindustriella komplex: grupper med
a) makt
b) särintressen.

Sverige har sin motsvarighet i diverse skattefinansierade ”godhetsorganisationer”, profiterande på bidrags- och fjärrinvandringen och svenskars påstådda tillkortakommanden.

En av dem uppmärksammade jag särskilt i vitboken: Svenska FN-förbundet och Alexander Gabelic.

Som i en ”rapport” 2009:

”‘Ny rapport till FN: Invandrare och kvinnor saknar rättigheter i Sverige’

I en rapport till FN:s råd för mänskliga rättigheter i dag visar Svenska FN-förbundet, med stöd av femton andra frivilligorganisationer, att Sverige inte lever upp till sina åtaganden i nio olika FN-konventioner.”

Året därpå visste Gabelic att i SvD förtälja:

”- Hatbrotten blir allt allvarligare i Sverige. Problemet är större än man vill göra gällande. De rör judar, muslimer, invandrare och människor med olika sexuell bakgrund som trakasseras och förföljs,..”

Ett annat exempel är Svenska Amnesty och dess generalsekreterare Lise Bergh. Som exponerat sin organisations hyckleri kring våldtäkter. Amnesty säger sig vara mot våldtäkter, men tar parti för våldtäktsmännen, mot deras offer.

Ur bloggen Cavtus:

”AMNESTY TALAR MED DUBBLA TUNGOR

Häromdagen framgick det att Amnesty kritiserar Sverige för att så få anmälda våldtäkter leder till åtal. Det kändes betryggande att åtminstone någon tar upp detta omfattande samhällsproblem.

På Amnestys hemsida kan vi även läsa att kvinnors rättigheter är lika med mänskliga rättigheter.”

Tyvärr visar det sig  enbart vara tomma ord. Amnesty handlar i direkt strid mot ovanstående föresatser. År 2007 begick en eritrean en mycket grov våldtäkt. Han dömdes till fängelse och utvisning. Men när utvisningen skulle verkställas griper Amnestys Madelaine Seidlitz, behjälpliga av ett av SR:s Ekoredaktion iscensatt mediedrev orkestrerat av Ivan Garcia,..”

”Tog Amnesty den våldtagna kvinnan i försvar enligt ovanstående principer? Nej, nu bortsåg de från våldtäkten för att avvärja utvisningen.

Läs mer här.

Med kluvna tungor och under godhetens banér går man fram. Betala tvingas vanliga svenskar, via skatten eller som brottsoffer.

”I elden” nyligen har varit även Läkare utan gränser. Som Carl Lundström så träffande konstaterar på Fria Tider är det verkligen en organisation  som saknar gränser…

Dessa läkare vill ordinera inte bara recept och behandlingar för patienter – de vill även ordinera invandringspolitik för Europa.

Mer på tema ”godhet” här.

4 svar

  1. Vill minnas att nån i kommentarerna mycket träffande kallade dem för Läkare utan hjärna…

  2. Vad vill du med din blogg egentligen? Om du vill ändra på saker och vara delaktig i att göra världen bättre vore det väl en god idé att bidra till det genom att ägna dig åt godhet?

    • Jag vill naturligtvis – efter fattig förmåga – försöka bidraga till att göra världen bättre.

      Då blir det nödvändigt att kritisera dem som – föregivande att stå för godhet – i praktiken frambringat en sämre värld. Vi har nu ett eftertryckligt facit beträffande fjärrinvandringen och ”mångkulturen”. Eller hur?

      Gå in på denna länk:

      Vad kan vara fel med att vara ”GOD”?

  3. […] SFSF har blivit en i raden av godhetsorganisationer. […]

Lämna en kommentar