• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Israel och USA

ic

Här ska nu det direkta temat WTC avrundas, men jag kommer snart att återkomma till temat terrorism i ett vidare sammanhang. Däremellan ska några artiklar i andra ämnen petas in här på bloggen.


Vilka krafter hade något att vinna på WTC-dådet? Rimligen de som önskade se ett genomdrivande av den agenda som sedan drevs igenom. Dvs inom USA ökad övervakning och hårdare tag mot dissidenter, utrikes ett «krig mot terrorism», vilket utplånade Bagdad som ett maktcentra.

Vilken kraft kunde ha den organisatoriska och teknologiska, politiska och mediala kapaciteten att gå i land med en operation av denna omfattning och komplexitet?

Ju mer jag fördjupar mig i detta ämne, desto mer övertygad blir jag om att bakom WTC-dådet låg Israel och dess säkerhetstjänst Mossad.


nc2

Även om det i periferin skulle ha funnits några araber och muslimer, så kan även detta ytterst ha varit regisserat av Mossad. Israel har ju tidigt visat en kapacitet för krig och infiltrering i olika Israelfientliga grupperingar. Detta kan ge information och förhandskunskap, det kan också ge möjligheter att styra och manipulera.


bn

«En bra sak för Israel». Så uttalade sig några av de israeler som greps efter nineeleven (5.50 in i denna film). Så lär även Israels premiärminister Benjamin Netanyahu har formulerat sig.

Det finns gott om filmmaterial på Youtube som tar upp enskildheter kring den israeliska inblandningen i nineleven.

dancer

En gäller israeliska ”art students” som fanns på plats med kamera för att «dokumentera händelsen». De visste alltså i förväg att något skulle inträffa där och då. Detta tas upp 2 minuter in i denna film och 3 minuter in i denna film.


standing

I botten finns Israels enorma makt i USA. Det blir ingen överdrift att säga att Israel håller Washington i ett strupgrepp. Detta illustrerades med all önskvärd tydlighet när den israeliske premiärministern, Benjamin Netanyahu, den 24 maj 2011 talade inför USA-kongressen båda kamrar. Han fick 29 stående ovationer – mer än vad någon USA-president fått.

Det var litet av den stämning som brukade råda på sovjetiska partikongresser under Josef Stalin – den som inte applåderade kunde råka illa ut. En företrädare för judisk makt i USA som Richard Perle har inte hymlat om den saken: den som inte ställer upp för Israel blir inte omvald (31.0 in i denna film). Mot sig kommer vederbörande att få en motkandidat med en mycket stor kampanjkassa. Detta fick Cynthia McKinney erfara, 2.50 in i denna film:

Se även denna film, om en liten protest i sammanhanget.

as

Lyssna på den amerikanske kongressmannen James Traficant, 2.30 in i denna film.

kipa

I Obamas administration finns många israeler på nyckelposter. Ja, jag skrev  inte «judar», utan israeler. Många har nämligen dubbla medborgarskap, i både Israel och USA.


Läs mer

Veterans Today

Before Its News

Vad var Alkajda?

Filmer

Democracy Now

Israels makt i USA

Judisk protest mot Netanyahu

Alan Hart

Ken O´Keefe

James Traficant

America Wakes Up

14 svar

 1. Judarna gör som de alltid har gjort, infiltrerat mästrat och styrt. Sällan av egen kraft mer regel genom andra militärt starkare riken. Det började redan för 6-7000 år sedan. Att härska genom att söndra har varit deras signum sedan urminnes tid.

  Resultatet av 9/11 är ju rätt kända vid detta laget. Allt det som israelerna önskade sig har blivit eller håller på att drivas igenom. De låter nästan alltid andra sköta deras krigsföretag då som nu.

  Efter den första zionistkongressen 1897 skruvades deras aggresivitet upp och man kände sig tvungna att lägga in en högre växel med tanke på den snabba tekniska utvecklingen. Därefter har man tagit kontroll på det ena området efter det andra. Nation för nation har man bundit upp i ett strypgrepp som blir mycket svårt att kränga sig ur.

  Det finns flera presidenter, premiärministrar och kungligheter som genomskådat lögnerna men som råkat ut för plötsliga dödsfall…………
  Spridningen av alternativ information genom internet har blivit ett allvarligt hot mot informationsfiltreringen som sker. Varje dag kommer nya inlägg, filmer, bilder, och reportage på nätet som klär av zionisterna bit för bit in på bara skinnet. Fler och fler vanligt folk hittar till dessa informationskällor och snart ekar lögnerna för döva öron i världen.

  Min erfarenhet är att vanligt folk i Italien är mer medvetna än svenskarna. Likadant i Kina, Ryssland, Korea och Sydamerika.

  Nu väntar vi med spänning på ett par riktigt saftiga terrordåd som kommer att få oss att be om begränsat och hårt kontrollerat internet. Med det vi sett tidigare måste det komma som ett brev på posten. En sorts patriot act II som tar ifrån oss vår möjlighet att anonymt delta i debatten på nätet.

  De två japaner som dödades i förra veckan av IS kan visa sig bli förevändningen för Japan att överge sin pacifistiska militärdoktrin från 1947. Nu har man fått den anledning man behöver för att försvara sig även utanför sina egna gränser. Denna miltärupptrappning har skett sedan drygt ett år tillbaka till grannländernas fasa. Ur ett historiskt perspektiv har japanerna alltid attackerat grannländerna när deras krigsmakt varit starkare. Denna militära upprustning är givetvis sanktionerad av israelerna i USA:s ledande skikt. En ny proxy som ska hota och sättas in militärt mot Kina, Nordkorea och Ryssland när det blir dax. Ska bli intressant och se hur Sydkorea reagerar, de är nämligen mycket oroade för Japans aggresivare hållning.

 2. Chicago ligger i Illinois och är ett judiskt maffiacentrum. Glöm Al Capone, han var en småhandlare. Maffian I Chicago var och är judisk maffia. Det var förbudstiden och spritsmuggling från Kanada som gjorde judemaffian rik. Här är judemaffian I Chicago som valde ut Obama till att bli Amerikas förste svarte ”president”. De tränade upp Obama igenom att få in honom i delstatssenaten. Illinois är den mest korrumperade delstaten i Amerika, och du kan kanske gissa vilken folkgrupp som styr i Chicago.

  Jewish Americans for Obama, 8 min

  http://m.youtube.com/watch?v=m96chUuvoe0

 3. Grundfrågan som går att ställa, förutom den sunda inställningen att försöka förstå och söka sanningen (även om vi aldrig når hela vägen fram), är varför ska vi Sverigevänner alls syssla med olika historiska händelser? Är det inte här och nu som gäller? Varför gräva i 9/11, JFK, första och andra världskriget, o.s.v.?

  Jag anser att makten försvinner om den exponeras. När vi lyfter fram information om invandringen som MSM döljer då börjar folket tänka själva. De ser att det våra makthavare säger helt enkelt inte stämmer. Att visa på den judiska makten över USA och den sannolika, antingen aktiva eller passiva, inblandning i det mesta som USA företar sig är avgörande för att människor ska börja se världen som den är och inte genom det, till hög grad judiskt/sionistiskt kontrollerade, mediefiltret.

  Det jag lyckats snappa upp så kan vi i grunden säga att vi som lever i den angla-saxiska världen eller påverkas mycket av den i själva verket har en judisk syn på historiska händelser och nutiden. Detta då media och förlag nästan helt kontrolleras av judar/sionister.

  I USA är alla stora medieföretag sionister. Alla större nyhetsbyråer som förser tusentals köpare med nyheter varje dag är sionister. I Sverige har vi Bonnier, Hjörne, Segulah, Shibsted (stiftelseägd men med 10 stora amerikanska banker som ägare).

  Finns det nu inget skumt med 9/11, varför är man så rädd för en oberoende utredning? Finns det inget fog att påstå att judiska lobbyn utövar ett oproportionerligt inflytande i USA så är det väl inget problem att vi får granska den?

  Istället för öppenhet så mörkar man allt man inte vill att folket ska få reda på. De som kommer för nära kan försvinna spårlöst, tar plötsligt självmord eller drabbas av en olycka.

  I själva sakfrågan är jag helt övertygad om att tre skyskrapor i USA aldrig hade kunnat pulveriseras utan maktens inblandning. Samtidigt visar det vilken otäck makt som styr USA. Att kunna ljuga, dölja, förlöjliga och stoppa alla krav på en ny utredning.

  Det mesta tyder, tyvärr, på att de styrande ansåg det vara ”värt” att offra de som dog för att uppnå sina andra mål som för dem vägde betydligt tyngre i vågskålen.

  Israel och den judiska lobbyn styr helt öppet men också bakom kulisserna. De har inte hela makten men har ett enormt inflytande. Det är förbjudet för andra än de själva att tala om det. När något är förbjudet att tala om då vet vi andra att något är fel.

  Detta förhållande USA/Israel är till skada för inte bara USA, utan hela världen. och, som jag är övertygad, också för de flesta judar som själva präglats av den agendasättande propagandan från barnsben. Där får man inte sällan med modersmjölken att det finns ett ständig hot mot judarna, att de är utvalda och att man ska hålla samman inom gruppen.

  Som sägs i filmerna USA politik handlar inte om vad som är bra för USA, utan om vad som är bra för Israel.

 4. Intreassant bakgrund om kristen sionism. Man häpnar över hur sjuk världen faktiskt är:

 5. Mycket bra anförande av Christopher Bollyn. Sätter verkligen focus på sionist komponenten i detta brott :

  Långt men intressant med många detaljer av Barbara Honegger:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: