• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Ny klasskamp?

Vad vi nu tvingas föra blir en dubbel försvarskamp.

A. Ekonomiskt-socialt

I takt med ökad bidragsinvandring görs nedskärningar i våra sociala trygghetssystem, samtidigt som brottsligheten parkerat sig på en nivå långt över den som gällde för några decennier sedan.

B. Demokratiskt-politiskt

I takt med nedskärningar och ökade orättvisor undermineras möjligheterna att verka politiskt, genom grova fysiska angrepp på regimkritiker.

Vi kan samtidigt tala om en dubbel klasskamp.

• Klart är att det framförallt gäller att försvara svagas intressen, att skydda utsatta grupper av svenskar. De som nu helt sviks av 7-klövern.

• Samtidigt blir motståndarna i denna kamp de mer välbesuttna i samhället. Det gäller inte bara de som genom pengar, media och politik har makt. Det gäller även de stormtrupper på gatorna, som står för de fysiska angreppen.

Eskilstuna-Kuriren, den 3/10 2013:

”I onsdagens Eskilstuna-Kuriren visar vi att de ledande och mest aktiva vänsterextremisterna i Mälardalen kommer från välbärgade och ordnade hemmiljöer. Flera av dem har inflytelserika föräldrar, och ungdomarna själva framhåller gärna sin bakgrund i förhör med polisen.”

Detta politiska våld börjar nu likna en epidemi!

– Våldet mot sverigedemokrater – detta helt ensidiga våld – har blivit en sorglig följetong, år efter år.

vs

– I februari 2009 blev Vavra Suk, då redaktör för Nationell Idag, överfallen i Stockholm, av ett 20-tal maskerade personer beväpnade med påkar. Polisen rubricerade det som mordförsök.

ds

– I början av oktober 2013 blev Daniel Spansk, SvP:are och kommunfullmäktigeledamot i Nykvarn, överfallen och misshandlad i Stockholm.

jw

– Nu, i slutet av oktober 2013, har även Jimmy Windeskog, redaktör för Nationell Idag, blivit överfallen och misshandlad med batonger i Stockholm.

Vilken syn på politiskt våld har Sveriges statsminister?
Kolla 3.10 in på denna film:

Men det handlar inte bara om Fredrik Reinfeldt. Ett ansvar för våldsutvecklingen ligger också på massmedia, genom

1. stämplandet och avhumaniseringen av kritiker

2. bagatelliserandet och mörkandet om våld mot kritiker

3. relativiseringen och lögnerna om ömsesidighet.

Formellt sett tar redaktörer och journalister avstånd från politiskt våld, men önskar de uppriktigt en fredlig samhällsutveckling, då måste demoniseringen av kritiker upphöra – den som nu jämnar vägen för stormtrupperna.

Läs mer

Pressfrihet viktig även nu?

Den totala falskheten

Ondskans imperium

Generösa damer

Olyckligt beslut?

11 svar

 1. Gick inte att höra – sammantaget – men annat kackel.

 2. Jag tycker nog inte att klasskamp är det rätta ordet för den kamp som måste föras. Det handlar om svensk nationell befrielsekamp mot såväl EU som den globala frihetskampen. I den kampen bör vi självklart försöka ena så stor del som möjligt av vårt folk. En större del av de svenska företagsägarna har all anledning att stödja en nationell ekonomi som understöds av en suverän, svensk statsmakt. En svensk, socialt ansvarstagande nationalism är svaret på dagens globala finansvälde. Folkgemnskap innebär ett starkt land och klasskampstänkande splittrar oss och gynnar våra fiender. Därför är vänster omhuldad av makthavarna medan nationalismen är avskydd, förtalad och motarbetad.

 3. Svenskar och europeer står idag inför stora problem och förändringar när politikerna vill avskaffa de europeiska länderna och överflöda dem med främmande folkslag, kulturer och religioner. Man kallas för rasist eller råkar ut för politiskt våld när man vill bevara sin egen kultur och eget land.

  Men man är inte rasist om man vill bevara sin egen kultur och eget land: http://www.youtube.com/watch?v=2DQ_2pwhspc

  Det finns starka krafter inom EU som vill avskaffa de europeiska ländernas kultur och identitet: http://www.bbc.co.uk/news/uk-politics-18519395

  Man har mycket emot sig, allting från europeiska byråkrater till de politiskt korrektas våldsamma stormtrupper på gatorna.

 4. Jag vidhåller att det handlar om nationell befrielsekamp mot EU och global finansdiktatur. Naturligtvis finns det sociala motsättningar med i detta sammanhang men dessa är underordnade huvudmotsättningen. Vi måste föra en antiimperialistisk kamp av nytt slag då den globala finanskapitalismen är nationslös och fritt svävande med en internationell kontrollapparat förankrad i olika undertryckta områden och tidigare fria nationer. Klasskampsbegreppet passar därför inte in här då det snarare associerar till traditionell marxistisk retorik som berör ett folk än till en relevant nutida analys av faktiska förhållanden i ett globalt perspektiv.

  • Jag håller med – klasskampen är över i Sverige. Nu har vi fria skolor
   och om man bara vill och har förmåga kan man bli vad man vill.
   . Barn till en römokare kan t.ex. bli läkare, jurist etc.etc.

   Men det måste också bli slut på inavel som nu breder ut sig inom den muslimska kulturen. Den är farlig och gynnar inte människor som vil ha intelligenta yrken. Sverige kommer i framtiden gå ned i inteligensnivå med alla invandrade muslimer t.ex. somalier som tuggar khat. Enligt uppgift är var tredje somalier så drabbad så de
   är halvimbecilla.

   • Sanningar som förtigs i Sverige. Läs bloggen

    varstundisverige.blogspot.se

    Om hur utsatta svenska unga flickor och kvinnor blir av de invandrade
    bidragstagarna. De får inte ens straff i proportion till vad de borde få
    med tanke på kvinnornas lidande.
    Det tystas ned för att svenska folket skulle kunna bli ännu mer rasistiska.
    Många flickor i dessa områden
    färgar sitt hår svart för att slippa bli våldtagna eftersom berikarna vill
    förnedra blondiner men inte sina egna.

 5. http://varstundisverige.blogspot.se/

  Hoppas länken blir klickbar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: