• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Överdrivet om nyanlända?

(Nu med svensk text:)

Denna film, kritisk mot den förda invandringspolitiken,  gäller alltså England.

För bara några år sedan skulle jag kanske bedöma den som så överdriven, att jag ogärna ville medverka till dess spridning.

Tillspetsad är den förvisso, men bottnar ju i en verklighet – bara smärtsamt uppenbar i både England och Sverige!  Verkligheten har nu blivit så absurd, att varje försök till satir kan låta smaklöst.

Bara ett exempel i mängden: lagen från den 1 juli i år om i praktiken gratis sjukvård åt utlänningar som befinner sig illegalt i Sverige. Formellt ska det kosta en 50-lapp, men om vederbörande är id-lös – vart ska då räkningen skickas?

Dispatch International har skrivit bra om detta, vilket ska komma med i nästa tabloid: http://www.tabloiderna/tab2014.pdf

3Läs mer

Enoch Powell – en ovanlig politiker

Hemorten som försvann

Samband

6 svar

 1. Människor i England börjar bli mycket trötta på massinvandringen och multikulturalismen. Dåvarande regeringsministern Enoch Powell förutspådde de kommande problem redan år 1968 och blev sparkad från regeringen för det, men var mycket var populär bland folket. Tiden har visat att Enoch Powell hade rätt, men snart blir det för sent. Man borde ha lyssnat till Enoch Powell redan år 1968.

 2. Efter att ha sett och hört Enoch Powells farhågor
  ”Rivers of Blood” redan 1968 så är nog denna underhållande sångfilm bara NÅGOT överdriven.

 3. Pixlad NORRMAN på denna film. Detta bevisar att muslimer inte kan anpassa sig till våra kulturer. Han kom till Norge i början av 90-talet
  och borde ha anpassat sig – men icke. Somalia vann över Norge!

  http://www.svt.se/nyheter/varlden/overvakningsfilmer-slappta

 4. I lördagsintervjun idag den 18/10 medverkade den nya jämställdhetsministern (som jag inte kommer ihåg namnet på just nu). Där fick vi reda på att man under den borgerliga Alliansregeringen hade tagit bort minst 25 000 äldreboendeplatser och min omedelbara reaktion var, men vi har råd att ge alla de mer än 10 000-tals illegala invandrarna så gott som fri sjuk- och tandvård.

  ”We get all the benefits and you get all the bills!”

  Var det inte så de sjöng i den engelska sången? (Förresten skickade jag den till dig?) Jag fick den från Sri Lanka häromdagen och fann den så träffande, inte minst på situationen i Sverige, att jag beslutade att skicka den till utvalda i mitt adressregister. Det var min fru Lalanis släkting som har en hög tjänst på ett företag i England som skickade den till oss, för han hade förstått att vi har det ännu jävligare här i Sverige och dessutom skulle aldrig en sådan film få förekomma i detta censurerade land.

 5. När allt har gått åt helvete så lättar det upp att skratta åt eländet.
  Och eftersom allt har gått åt helvete i Sverige så kan vi med hjälp av engelsmännen kosta på oss ett garv.

 6. Dehär är en engelsk kvinna som ber politikerna att sluta upp med att byta ut befolkningen eftersom invandringen har nått bristningspunkten och hon känner inte igen sitt eget land:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: