• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

”Ingen sanning kan döljas”

tolp

”Ingen sanning kan döljas, diktatorer kan ej gömma sig”.

Så deklarerade FN-ambassadör Jan Eliasson i TV4:s Nyhetsmorgon inför starten av NATO:s bombkrig mot Libyen våren 2011 och det mord på landets ledare Al-Gathafi som sedan följde.

natofrihet

Nog finns en hel del sanningar och anmärkningsvärda moment att här lyfta fram! 

Jag tänker på att:

• Var det rimligt att på detta sätt utnyttja FN-resolution 1973 om en ”flygförbudszon”?

• Libyen var Afrikas kanske bäst fungerande land.  Varför slå sönder detta samhälle?

• Som skäl angavs att Al-Gathafi var en diktator.

Vilka andra länder i Afrika eller arabvärlden var mer demokratiska?

• Som skäl angavs också att Al-Gathafi dödade individer ur sitt eget folk – hur mycket sanning låg i detta?

NATO:s halvårslånga bombkrig i Libyen dödade 700 personer och skadade 4000.

• I vilken utsträckning var kriget mot Al-Gathafi resultatet av ett folkligt upprop och i vilken utsträckning en utländsk intervention?

• Engagemanget var så stort från västländer när det skulle bombas, men så snart bomberna tystnat tystnade även intresset för situationen i Libyen.  På vad sätt har folket i Libyen nu en bättre situationen än innan bomberna började falla?

• Vilka lärdomar drar politiker och massmedia i Sverige av Libyenkriget 2001?

• Ingick Libyenkriget i en plan att underlätta ytterligare massinvandring till Europa från Afrika, eller blev detta bara en oavsiktlig konsekvens?

river

Framförallt förtjänar noteras att kriget mot Libyen och det där med våld framtvingade regimskiftet ingick i en plan från Washington, omfattande även en rad andra länder. Det ingår i en strävan efter världsdominans, där USA ska ha en ”exceptionell” roll.

På USA:s pluskonto kan sättas, att det finns framträdande amerikanska debattörer och politiker som motsätter sig denna politik.

Frågan blir dock: var finns de svenska debattörer och politiker som också gör det? Klart är att dit hör inte socialdemokraten Jan Eliasson.

Veckans fredagsbio heter  ”Toppdiplomaten och LIBYEN” och kommer här:


 

Mer:

https://janmilld.wordpress.com/2014/08/05/failed-state-1-libyen/

http://www.bgf.nu/gb/

https://janmilld.wordpress.com/2015/05/15/hur-tanker-putin/

https://janmilld.wordpress.com/2012/02/10/karthago-och-libyen/

https://janmilld.wordpress.com/2011/08/22/tv-om-libyen/


https://www.youtube.com/watch?v=xANMKj7Md0E

https://www.youtube.com/watch?v=xzeeYLoRY4k

https://www.youtube.com/watch?v=hTfewKWj9xA

https://www.youtube.com/watch?v=Iw5Ij_RFJ1Q

25 svar

 1. När jag lyssnar på MSM får jag en känsla av att befinna mig i en roman, författad av Franz Kafka.

 2. ”Roligt spännande och viktigt.” Så talar en riktig psykopat.
  ”En NY TID”, NWO.
  Och en representant för FN skall tala om legosoldater, denna Världsregering som har den största armén av just legosoldater, ihopsatt av lika många kulörer som Legobitarna.

 3. Och det djävliga är ju att Sverige medverkade med flygstöd. En skam-
  fläck som inte går att tvätta bort. Sverige är i princip en av USA:s vasallstater. Nu har vi ju B 52:or över Skåne. Vem fan har bjudit in dom?

 4. Ett fruktansvärt brott som Sverige är delaktiga i! En sanning de gör allt för att dölja.
  Men den här uppgiften i inlägget ställer jag mig tveksam till –
  ”NATO:s halvårslånga bombkrig i Libyen dödade 700 personer och skadade 4000…”
  – jag har sett uppgifter om att flera 10 000 dödades. Det är ju svårt att få en exakt siffra, men Nato gjorde ca 9 000 flygattacker tror jag.

  • Det var vad jag lyckades vaska fram från finstilt på Wikipedia. 700 döda är kanske lågt räknat, då bombandet pågick i ca 200 dagar.

   • Mycket av bombningarna gick ut på att rasera Libyens infrastruktur, så att det inte kan resa sig igen under överskådlig tid, vilket skulle kunna förklara mera måttliga siffror. De stora dödssiffrorna stod USA’s islamistiska legosoldater för, där som annorstädes.

 5. […] Källa: Jan Millds blog […]

 6. Oljeländer som överväger/hotar att överge US-dollarn som oljevaluta lever farligt. Det handlar inte om ”massförstörelsevapen” eller demokrati, utan om valuta för oljehandel.
  Saddam Hussein stöddes av USA, men kom i onåd när han ville handla i andra valutor än US-dollar.
  Samma öde drabbade Khadaffi när han ville ha betalt i andra valutor.
  Iran bojkottas och hotas med bombning av USA/Israel.
  Syrien som också har viss oljehandel står nu på tur.
  Ryssland är nu utsatt för bojkotter för att vika sig. Men direkta angrepp på Ryssland kan straffa sig, eftersom de har kärnvapen i likhet med USA och Israel.

  Saudi Arabien och andra diktaturer med mycke olja behöver inte oroa sig – så länge de är US-dollarn trogen.

 7. Muammar al-Khadaffi var Libyens diktator i 40 år. När han tog makten var Libyen ett av världens fattigaste länder. När han mördades var det Afrikas rikaste land. När han tillträdde lovade han att alla libyer skulle få en bostad, innan hans egna föräldrar fick det – ett löfte han höll. Nygifta fick en gåva av staten på 50 000 US-dollar. Studenter fick betalt för att studera, även utomlands. Staten lånade ut pengar UTAN RÄNTA. Staten kontrollerade penningutgivningen, inte som här privata banker. När någon köpte en bil, betalade staten halva priset. O.s.v.

  Varför fann USA anledning att störta Libyen i kaos och islamistisk terror? Jo, Khadaffi lobbade för att införa en ny valuta, guld-dinar, som valuta i hela arabvärlden och att all olja skulle betalas i den valutan. Detta skulle hota dollarns hegemoni som världsvaluta. Libyens exempel, med lån utan ränta mm, skulle ha raserat hela det bankmaffia-styrda imperiets hegemoni i världen.

  Segrarmakten i 2. VK, USA, har sedan dess västvärlden i ett fast grepp. Trots att EU är en större ekonomi än USA, så är det USA som bestämmer agendan. USA lägger mer pengar på sin krigsmakt än resten av världen TILLSAMMANS, så EU har inget att sätta emot. Därför svansar diplomater, som Jan Eliasson, och EU’s ledare som inställsamma knähundar för det bankmaffia-styrda USA.

 8. Denna Fredagsbio är otroligt intressant. Jag har några kommentarer.

  Jag minns att 2012 tänkte jag inte alls på detta utan tyckte nog att det var väl bra att man bombade bort diktatorer. Då fick jag all info från MSM. Jag visste inte ens vad SD var, Åkesson, Jan Milld, o.s.v. Tre år senare och tusentals timmar av undersökningar så ser jag med förskräckelse på hur världen styrs av en liten maktgalen psykopatisk och beräknande grupp. Jan Eliasson är ett skämt om det inte vore allvar. Det står idag klart att eftersom vissa diktaturer går helt fria och andra bombas att detta handlar inte om demokrati och frihet utan om helt andra saker. Ändå är det lätt idag att förstå att alla som är i MSM’s grepp inte heller reagerar.

  Vi lever idag mitt i denna makt. Vi tänker bara inte på det eftersom vi är mitt i flocken. Den dag du börjar ta dig utanför så ser du att flocken är på väg utför ett stup och blir desperat att berätta för de andra. Tyvärr når man bara det på ytterkanten. De som ser dig och som också lyssnar. Andra vill springa vidare, lyssnar inte eller tycker du är en idiot.

  Det är ändå något märkligt som skett som gör att jag mer och mer lutar åt att det är en inbillning att folket håller på att vakna. Ta Sverige som ett exempel. SD har visserligen 20% av opinionen men priset är att man helt inordnar sig under den nya världsordningen. Fullt ut stöder USA och Israel. Hatar Islam. Hatar extremism, i alla former som man själv definierar den. Inte alls bryr sig om vilka som bor i Sverige, bara de har en svensk kulturell identitet. Samma sak i Storbritannien. UKIP är kanske bra men i grunden står man sida vid sida med de som bestämmer. I Frankrike har Jean Marie Le Pen petats, o.s.v

  En sida som denna som i grunden bara ställer frågor och gör betraktelser är enligt SD synnerligen extrem och ska således bort. Har vi då verkligen den där motkraften som behövs? Eller är det kanske som många säger att den är kapad och övertagen för att styra undan i den riktning som makten vill. Folkets vrede fångas upp men styrs så att man ändå kan köra vidare ungefär som man gjort tidigare.

  Det finns någon inre önskan om att det finns ett motstånd i Ryssland och Asien som på sikt också kan befria oss. Samtidigt funderar jag på om det kanske är mer en önskedröm? Tyskland förlorade andra världskriget och är helt ockuperat men även Ryssland ockuperades ju. Detta var redan 1917 och man gjorde sig av med allt motstånd och alla självständigt tänkande människor. Sovjet och USA stod sedan bakom Mao och även där gjorde man sig av med en nationalist. Japan förlorade också kriget. Inget land i världen har sådant utbyte med USA som Kina. Kina säljer varor och USA lånar pengar.

  Det är också uppenbart att de som styr är mycket mer öppna idag. De känns som att man inte bryr sig ens om det kommer ut att man söker världsherravälde. Man visar öppet att man bestämmer vem som ska bli president och man bryr sig inte om den kritik man får för t.ex. bombningarna i Libyen och Irak. Ett steg bakåt, vänta, sedan två steg fram. Massorna tycks ändå inte protestera nämnvärt.

  Jag är inte, ännu, kunnig nog att tänka ut hur det verkligen förhåller sig men är det någon som har tankar om detta, vore det intressant?

  Är spelet redan över? Kontrollerar denna utvalda psykopatiska klan redan både västvärlden, Kina, Japan och Ryssland? Är den konflikt vi ser idag mellan USA och Ryssland lika inbillad och spelade som den mellan USA och Sovjet? Eller finns det en genuin motkraft som verkligen vill utmana och i så fall hur utan att det leder till ett nytt världskrig?

  Så många tankar och funderingar kan en film som din väcka – då måste den vara väldigt bra. Tack.

  • Detta är exakt mina funderingar. Hur långt sträcker sig denna konspiration?, kan man fråga. Att åtminstone Hitler agerade i USA’s och Storbritanniens intressen – de finansierade hans upprustning och han avstod från att besegra engelsmännen, när han hade chansen – är otvetydigt. Sovjetunionens kommunister fick all hjälp, fr.a. av amerikanska bankirer, att göra sin revolution 1917, så de ledarna kan därför också misstänkas ha varit mullvadar – åtminstone Lenin och Trotskij. Troligen även Stalin, åtminstone före VK2.

   Om mänskligheten redan är förslavad under den nya världsordningen – varför fortsätter man med dessa ständiga krig? Är det verkligen exakt så som i Orwells 1984, där man skapade konstlade konflikter, så folk skulle tro att mänsklighetens ‘good guys’ måste försvara sig mot de andra, ‘bad guys’, med avsikten att de inte skulle förstå att allt redan var över. Om mänskligheten insåge något sådant, skulle det naturligtvis finnas risk att några skulle starta ett verkligt uppror inifrån systemet.

   Som jag ser det, är vi tvungna att försöka lita på någon. F.n. tycker jag att Putin verkar vara den mest pålitliga. Hans agerande är måttfullt, logiskt och inger förtroende. Naturligtvis skulle han kunna vara en mullvad han också – men, som sagt, någon måste man ändå lita på, annars blir man galen Om han sviker, så är vi ju ändå körda redan…

   Din syn på Sverigedemokraterna är densamma som min. Jag gick med i partiet för knappt 2 år sedan, men efter ledningens stöd för de israeliska terrorbombningarna av palestinierna i somras, tackade jag för mig. Uteslutningskarusellen senaste halvåret påminner om de ryska kommunisternas häxprocesser, både före och efter statskuppen 1917. Mattias Karlssons illa maskerade diktator-fasoner gör, att även de övriga i ledargarnityret kan misstänkas ha en dold agenda. Därför bävar jag för tanken, att SD skulle bilda regering.

  • Redan år 1958, i en skrift som heter ”Är ett nytt världskrig oundvikligt? sägs det;

   ”Vi befinner oss nu i slutskedet, inför förverkligandet av en redan i första århundradet efter Kristus vid tiden för Bibelns tillblivelse av judarnas ledare i förskingringen, ”Sions Vise”, i gudsuppenbarelsens profetiska form tillkännagiven strategisk plan för världserövring”./…/

   ”Den gigantiska planen för uppnående av världsdominans har emellertid under århundradenas lopp i det fördolda och framför allt i tecknet av krigiska och sociala omvälvningar steg för steg förts fram mot sitt förverkligande, och i tidens fullbordan framträdde för slutaktens fullgörande den sammanslutning, sionismen,/…/Enligt Sions Vises plan skall denna nyupprättade judiska stat utvidgas och utvecklas till ett mäktigt imperium, den framtida världsstaten, som alla folk, raser och stater skall vara underordnade och skyldiga ovillkorlig lydnad”.

   Det sägs röra sig om ett antikristligt system under slututveckling. Kan tipsa om ett par hemsidor med kristna förtecken som har mer information:

   http://www.eaec-se.org/
   http://www.texemarrs.com/
   http://experimentlandet.blogg.se/

   Enligt Bibeln är det djävulen, en av Gud skapad men fallen ängel, som står bakom konspirationen mot världsherravälde med hjälp av ”satans synagoga”. Men Gud har kontroll på skeendet och kommer att sätta en gräns för det onda.

   Matt. 4:8-10: ” Sedan tog djävulen med honom upp på ett mycket högt berg och visade honom världens alla riken och deras härlighet, 9 och han sade till honom: ”Allt detta ska jag ge dig, om du faller ner och tillber mig.” 10 Då sade Jesus till honom: ”Gå bort, Satan! Det står skrivet: Herren din Gud ska du tillbe, och endast honom ska du tjäna .” 

   Psaltarpsalm 2, som inspirerade Kjell Sjöberg att skriva sin bok; ”Kom till förstånd, Låt varna Er! Ett varningsord till Sveriges ledare, politiker och lagstiftare”. PS 2 talar om en sammansvärjning.

   Innebörden är att det går att påverka det politiska skeendet. Den svenska statens, ”Överheten” av Gud givna uppgift är att ”skipa rätt, värna fred och oberoende, stävja orätten, hejda nedbrytande krafter och hålla tillbaka kaos och oordning. I en fallen värld i synd kan man inte utföra det uppdraget utan att föra svärdet” D.v.s. använda polis och militär . Gud är ”historiens Herre och Domare”.

   Ps 2 1 ”Varför är hednafolken i uppror?
 Varför tänker folken
 tomma tankar?
 2 Jordens kungar reser sig
 och furstarna gaddar ihop sig
 mot Herren och hans Smorde : 
 3 ”Vi sliter sönder deras band
 och kastar av oss deras rep!”

   4 Han som tronar i himlen ler,
 Herren gör narr av dem.
 5 Så talar han till dem i sin vrede,
 slår dem med skräck
 i sin glödande harm:
 6 ”Det är jag som har insatt min kung
 på Sion, mitt heliga berg.”

   7 Jag vill förkunna Herrens beslut,
 han sade till mig:
 ”Du är min Son,
 jag har fött dig i dag. 
 8 Be mig, så ger jag dig
 hednafolken till arvedel
 och hela jorden till egendom.
 9 Du ska krossa dem med järnspira,
 slå sönder dem som lerkärl.” 

   10 Var nu kloka, ni kungar,
 ta varning, ni domare på jorden!
 11 Tjäna Herren med fruktan
 och gläd er med bävan!
 12 Ge Sonen hyllningskyss,
 så att han inte vredgas
 och ni går under på er väg,
 för hans vrede
 kan snabbt blossa upp.
 Saliga är alla som flyr till honom.”


 9. Jan Milld har skrivit en utmärkt artikel som berättar precis hur det har gått till i Libyen efter USA’s bombanfall mot landet. Gaddafi var en diktator men han stod för stabilitet i landet och gjorde bra saker för sitt land. Den mest lovande av alla hans projekt var ” The Great Man Made River” som skulle hämta vatten till Sahara och få öknen att blomstra. Jag undrar vad som händer med projektet nu när landet är i kaos? Det finns stora rikedomar i nordafrika i form av vatten, olja och solenergi. Det skulle vara mycket beklagligt om de inte utvecklas.

 10. Snygga frimurartecken sionisten Eliasson gör i klippet (”pyramiden” med händerna). Andra sionister centralt involverade i våldtäkten på Libyen var t.ex. Sarkozy och Bernhard Henri Levy. Sammanträffande ?

 11. Intressant inlägg av Dr Paul Craig Roberts som bl.a varit biträdande finansminister under Ronald Reagans ämbetsperiod, vice chefredaktör för Wall Street Journal och kolumnist i Business Week.
  http://www.nyatider.nu/krigsfaran-okar-allteftersom-ekonomin-dalar/

  • Många fd. höga militärer, underrättelsefolk, politiska tjänstemän och politiker börjar att ge en annan bild än den msm presterar. De torde vara bäst skickade på att analysera vart vi är på väg, precis som Dr Paul Craig Roberts gör. Hög trovärdighetsfaktor.

 12. Lars Bern är också inne på det spåret, om det är krig i luften. Jag tycker mig ana orosmolnen som tornar upp sig i fjärran på samma sätt det beskrivs före både första och andra världskriget. Står vi inför ett nytt nu?

  http://antropocene.se/2015/may/forbereder-usa-ett-anfall-pa-kina-ryssland-och-indien.html

 13. Det är något men denna FN’s vice Generalsekreterare som gör mig fundersam. Det känns inte bra. Vems intressen går han? Svenskarnas eller Israelernas?

 14. Och nu är man på väg att ta bort Assad. Tydligen har ISIS aldrig gjort något anfall mot Israel. Det känns märkligt. Israels FN-ambassadör vill tydligen att ISIS ska fortsätta att störta Assad i Syrien. Har sagt det rakt ut. Wesley Clarke hade således rätt om dessa 7 länder man skulle slå ut, eller var det 6.

  http://davidduke.com/more-evidence-that-isis-is-a-zio-friendly-invasion-of-syria/

 15. Jan Eliasson är inget annat än den judiska elitens man i politiken.
  Han har nån slags gloria över sig i Sverige, men han är absolut inte värd den.. Listan på länder som skall slås ut i mellanöstern kommer ursprungligen från Israel och USA agerar som Israel vill. Eliasson agerar i sin tur i FN så att det passar Israel.
  En gång när han satt ordförande i FN:s församlingsråd.klubbade han igenom ett förslag från Israel att inom FN,s ram kriminalisera förintelseförnekelse. Så i plenisalen kan inget medlem eller stadsöverhuvud någonsin ta upp detta i sina tal utan att bli avbruten
  och/eller bli åtalad i domstol.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: