• Mest lästa inlägg

  • Mest klickade

Kärnan…

…i min kritik av Sverigedemokraternas linje i invandringspolitiken är, som framgår av SD-filmen:

För det första är SD alltför undfallande, när partiet talar om att inte ha en invandring i snabbare takt än andra EU-länder.  Vi ska inte ha någon invandring alls, av den typ som skadar Sverige.

För det andra gör SD ett misstag genom att gå med på att tala om invandring i allmänhet. Problemet är invandring från framförallt Afrika och Västasien – inte invandring av redan integrerade personer från andra västländer.

För det tredje betonar SD att Sverige ska ge mer hjälp genom UNHCR. Sedan länge har Sverige gjort långt mer än sin andel i alla godhetssammanhang.  Vi är inte skyldiga att ge ökat stöd till utlandet i någon form.

Istället ska vi se till utsatta grupper av svenskar, här i Sverige. Det är deras intressen som vi i första hand ska värna. Detta är inget att be om ursäkt för!

4 svar

  1. Såsseialdemokraterna vill rädda hela världen
    Kyrkorna också
    Samma sak med FP MP VPK
    och hundratals andra organisationer
    Jan Milld vi har ingen chans mot alla blödiga svenskar

  2. Vilka ska vi värna om först ! De 17.000 hemlösa svenskarna eller folk från fjärran länder ? Kanske de 17.000 hemlösa en gång haft ett jobb och betalt skatt ? Något som de från fjärran länder garanterat aldrig gjort i Sverige !

  3. Det har du jäkligt rätt i Herr Milld. Sd har tyvärr fått en massa medlemmar sista året som är tämligen liberala på detta område, de har också fått positioner i partiet medans andra äkta Sd,are fått foten. Jag är tämligen övertygad om att Sd kommer att bli ett grått parti i mängden mycket snart

  4. Och Jimmies motstånd mot moskéer är att de inte passar in arkitektoniskt i Sverige!?
    SD är Hydrans åttonde huvud,om de inte talar ur skägget.

    Godnatt Sverige.
    Godnatt Jord.

Lämna en kommentar