• Mest lästa inlägg

  • Mest klickade

Rösta hur? Sahlin ger råd!

RÖSTA PÅ MODERATERNA!

Så skulle man möjligen kunna sammanfatta ett aktuellt uttalande av Mona Sahlin, i Västerås tidning, mars 2010.

Mer exakt sade Sahlin:

“Det är bättre att gå och rösta på Moderaterna än att inte rösta alls.”

Det framstår på något sätt som logiskt:

7-klöver som 7-klöver – det är inte så noga vilken underavdelning av detta parti man ger sig sitt stöd, det viktiga är att konstellationen som helhet ges legitimitet.

Samtidigt undrar jag om inte detta uttalande är ytterligare exempel på vad som enligt Göran Persson ofta kommer ur Mona Sahlins mun – dvs ”inga märkvärdigheter”.

Eller som en rubriksättare på Aftonbladet skulle ha kunnat fånga det: ”groda”.


I själva verket är du tvärtom mot vad Sahlin säger:
DET ÄR BÄTTRE ATT STANNA HEMMA ELLER ATT RÖSTA BLANKT ÄN ATT LÄGGA SIN RÖST PÅ NÅGON SEKTION AV 7-KLÖVERN.

Mellan dessa två alternativ – att alls inte rösta eller att rösta blankt – skulle jag rekommendera det senare. Då blir det en mer uttalad protest.

Än bättre blir det om man ger sin protest en riktning, om det är mot nedmonteringen av välfärden, avskaffandet av tryggheten, multikultiprojekt och annat vansinne som man vill protestera.

Tack vare Sverigedemokraterna finns den möjligheten i årets riksdagsval.

6 svar

  1. Sluta aldrig att delge oss dina researcharbeten inom dessa områden. Du och dina vänner samt sammarbetspartners gör ett kanon jobb.

  2. Så typiskt Mona Sahlin. Men det hade man verkligen kunnat vänta sig att de skulle hoppa grodor ur munnen på henne och då alltid med ett överlägset litet leende och huvudet så ”sött” på sned.
    Men ang. att rösta, så finns det faktiskt något parti till som är betydligt mera kravfullt och kanske i vissa personers ögon lite ”extremt” i vissa frågor – ND.
    Ja, tänk om SD:s och ND:s väljare för en gångs skull hade kunnat slå sig ihopa nu vid nästa val. Då hade vi med absolut säkerhet fått in ett invandringskritisk parti i riksdagen. För det är något av det viktigaste för Sverige just nu.

  3. Jag är så trött på politikers och medias smutskastning på SD. Jag har redan bestämt vad jag ska rösta på,
    genom egna erfarenheter och att lyssna på folk som lever i verkligheten.
    Att denna blogg liksom Flashback Integration/
    Invandring och Politiskt Inkorrekt är viktiga motpoler till media som mörklägger all NYTTIG information, det gör ju sitt. Tack för en bra blogg.

  4. Bo Det är många som tänker som du gör. Ska vi kunna rädda vår nation måste vi samsas. Södertälje är ett bra exempel på där ND skött sig så bra att det är dumt av SD att ställa upp i kommunalvalet, dessutom med Tommy Hansson som har rätt många underliga åsikter i sitt bagage. SD i riksdagsvalet och de flesta kommuner. ND borde få ta hand om de kommuner som de ställer upp i, de har trots allt en bättre politik.

  5. Måna Muslim är en listig ormögd bedragerska! Tur att hon inte är smartare än så, då skulle hon vara livsfarlig…

  6. Huga, det enda jag ryser av i denna artikel är den krigsmålade Monas nia som syns på en aldeles för stor bild. Mardrömmen är om hon blir landets nästa statsminister, då vete fanken om det inte är kört för Sverige.

    4 till av ohämmad massinvandring + miljötalibanernas galna agenda…

Lämna en kommentar