• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Vem är istofob?

fidem

Antag att:

• det skulle initieras ett statligt kampanjande mot istofobin i samhället, finansierat med skattemedel

• en minister i riksdagen deklarerade att istofobin skulle jagas och kriminaliseras

• personer, avslöjade som istofober, belades med yrkesförbud

• ur facket blev istofober uteslutna

• en statlig underrättelsetjänst uppdrogs att hålla koll på misstänkta istofober, så att de inte kunde hyra möteslokaler

• istofobiska möten bevakades och saboterades genom oljud, under polisbevakning

• på skolschemat gavs plats åt upplysning kring istofobin

• elever på skoltid slussades till deltagande i demonstrationer mot istofobin

• uppsatstävlingar kring istofobi ordnades, där författarna till de bästa uppsatserna belönades

• möjligheter öppnades att söka anslag från Allmänna Arvsfonden till projekt mot istofobi

• olika organisationer årligen utsåg pristagare, för deras förtjänstfulla insatser mot istofobin

• artister och kändisar gjorde återkommande upprop, där de manade till kamp mot istofobin

• facket finansierade en påkostad webbsida, ”inte istofob, men”

• alla partier var överens om att inte riskera att legitimera istofober, genom att tala med dem

• massmedia tog också sitt ansvar, genom att inte ge utrymme för istofobiska inlägg

 • istället hängdes istofober ut offentligt, för att statuera exempel.

• istofobin fick inte normaliseras – detta var alla aktörer i offentligheten överens om.


Lyssna vidare i veckans bgfpod:

https://soundcloud.com/bgfpod/bp7

https://www.youtube.com/watch?v=1zUzaq4lcr8

Medverkande socialdemokrater:

Tage Erlander
Ulla Lindström
Olof Palme
Veronica Palm
Dan Eliasson
Stefan Löfven
Anders Ygeman

Programlängd: 52 minuter.

Avsnitt enligt nedan:

nr7


Mer

https://morklaggning.wordpress.com/2016/10/04/om-spraket-som-medel-i-den-psykologiska-krigforingen/

14 svar

 1. Hoppas bara dom inte får några dumma idéer nu. Istofobi låter närmast orwelliskt, så man vet ju aldrig. Med tanke på avkönande och avhumanisering, med tanke på Mao-tidens militäriska civila uniformer, så heter vi snart alla kanske Winston Smith. Ja alla, utom ni vet vilka. Men hur ska då makten veta vem som är vem om inte vi vet det? Ja där kommer det magiska chippet in i bilden. Konformism är individualitet.

 2. Tycker att Veronica Palm på något sätt förkroppsligar det intellektuella tillståndet i den offentliga debatten. Här står hon i Aktuellt och staplar påståenden, halvsanningar och lögner på varann. När hon får en konkret fråga om vad som är rasistiskt i SD:s program kan hon inte svara! Det är hennes jobb att som representant för den socialdemokratiska partistyrelsen att kunna svara på denna fråga, när hon slängt ur sig påståendet om partiet som rasistiskt. Hon klarar inte av det, i stället upprepar hon samma harang en gång till som en papegoja. Som om ett påstående blir sant för att det upprepas. En tuffare utfrågare hade naturligtvis upprepat frågan en gång till och krävt ett svar. Men icke, det handlar ju om Public Service.
  Att en person som Veronica Palm överhuvudtaget är möjlig i det offentliga samtalet är ett enormt fattigdomsbevis. Vilka idiotier som helst är gångbara om de har rätt kulturmarxistisk inriktning. Samtidigt som vetenskapliga fakta undertrycks för att de inte är politiskt korrekta!

 3. För att rasism överhuvudtaget ska kunna existera och vara ett begrepp eller nisch man påstår att folk tillhör måste även de olika människoraserna existera. Utan raser, ingen rasism. Det är ganska enkelt om man tänker på det. Så alla de som hätskt påpekar att man är rasist eller rasistisk i sina uttalanden måste precis som vi tro på skillnaderna mellan de olika raserna. Inte sällan är de vita ”antirasisterna” de absolut mest rasistiska människorna som finns. Problemet med dem är att de inte bara värnar andra raser utan samtidigt hatar sitt eget folk, sin egen ras och sitt arv. Om du får frågan:”Är du rasist?” eller blir kallad:”Rasist” så svara då: ”Ja självklart är jag rasist, jag är stolt över min rastillhörighet och mitt ursprung och jag vill bevara min egen ras. Vill inte du det?”

  Angående Anders Ygeman och en misstroendeförklaring mot honom så har riksdagen röstat om misstroendeförklaring sju gånger mellan 1980-2015, men aldrig sagt ja. Jag tror inte något parti är redo att göra det, för att dom är lika goda kålsupare allihopa.

 4. Eloge för denna sändning!

  Tydligt; inte ett överflödigt ord –
  inte för få ord heller!

 5. Läste att DN och Sydsvenska Dagbladet får ekonomiskt stöd från Soro´s ”World Opinion” Syndikat. Det förklarar en del…

  http://www.project-syndicate.org/about

  • George Soros kallar sig filantrop och världsförbättrare och har ett finger med i spelet i varenda litet hörn på denna planet. Han finansierar olika revolutioner och civil olydnad världen över samt vänsterlobbyn, antivit rasism (rasism mot vita), feminism, homolobbyn, fria aborter, prostitution och svarta upplopp, upplopp där människor med svart hudfärg, hetsas mot människor med vit hudfärg som bland annat upploppet i Ferguson, BLM (Black Lives Matter) och inte minst MÅNGKULTUR, allt för att skapa kaos och konflikter och för att få grupper mot varandra. Skapar kaos i mellanöstern med flyktingkriser med Europas sönderfall som följd. Hetsar mot Ryssland m.m.

  • Jag har inte något emot att betala skatt, men när jag ser budgeten så är det några utgifter som jag inte vill att min skatt ska gå till. Ni får gissa vilka.

   Eller ska jag säga som Mona Sahlin sa i Sveriges Television den 8 september 1994:
   Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt. För mig är skatt det finaste uttrycket för vad politik är.

   Det här citatet tycker jag är helt underbart också. Det är när Mona Sahlin under en presskonferens den 16 oktober 1995 säger; Jag är baske mig ingen ohederlig person! Jag är ingen fifflare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: