• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Hets mot folkgrupp

karta

I svenska massmedia hålls ju Ryssland ansvarigt för konflikten i Ukraina.

Carl Bildt hävdar att Ryssland ”underminerar Ukrainas territoriella integritet”. Därför måste sanktioner mot Ryssland fortsätta.

Två moment är givna:

1.

Ryssland ligger där det ligger, invid den ukrainska gränsen.

Landet går inte att flytta på.

2.

I Ukraina bor ca 8 miljoner ryssar.

Det skulle man iofs kunna ändra på genom en massiv fördrivning, eller – som presidentkandidaten Julia Timosjenko har förordat – utplåning genom kärnvapen. Men det vore ju etnisk rensning – ingen bra idé!

jt

Vad Moskva verkligen skulle kunna göra är att

a) Tillåta ukrainska spaningsflygningar över sitt territorium, för att kunna förvissa sig om att inga ryska trupprörelser sker mot Ukraina.

b) Flytta de ryska trupper som legat vid den ukrainska gränsen bort från gränsområdet.

c) Föreslå en uppskjutning av folkomröstningarna i Donbasområdet.

d) Deklarera att Ryssland inte eftersträvar någon territoriell expansion genom införlivande av det ukrainska Donbasområdet.

Just detta är exakt vad som skett!

Ryssarna har gjort precis vad vi rimligen kan begära av dem, att de ska göra.

ryssland

Vad Ryssland nu kräver är två saker:

a) Stopp för vidare militära aktioner från Kiev mot Donbas

b) Samtal mellan företrädare för Kiev och Donbas

Detta skulle kunna mynna ut i ett regionalt självstyre för Donbas, kanske också andra delar av Ukraina. Med stabilitet i området och säkerhet för dess invånare.

cbusa

Men vad vill USA och dess supportrar?

Carl Bildt talar gärna om ”stabilitet”, men det har ju inte blivit resultatet av kuppen i Kiev i februari i år.

Var det någonsin meningen?  Är inte just ett land i kaos, gränsande mot europeiska Ryssland, ett viktigt syfte?

Om USA verkligen önskar fred i Ukraina,  varför går man nu inte Ryssland tillmötes?

Och hur kan svenska massmedia och svenska politiker så okritiskt medverka i hetsen mot ryssarna?

trummor

29 svar

 1. Hittade detta..hmm ganska intressant..ser inte Victoria Nuland riktigt nervös ut….kanske är det dags för vår egen Calle Bildt att känna sig nervös..!

  • Den filmen är riktigt bra.

   • Jag gillar den här munken skarpt han är inte rädd för någonting och säger saker rakt ut..utan knussel- Tänk om fler var som honom då kanske vi kunde kasta av oss oket och de utvalda folkets grepp om makten i USA. Jag kan nästan känna hur deras lögner håller på att läggas i full dager. Det kristna USA håller på att börja tröttna på det här..och när det händer då kommer de 6-7 miljoner judarna som bor där få det hett om öronen. jag hoppas att de alla deporteras till Israel.

    Det är ju snart skrattretande uppenbart vilka som ligger bakom hela den här skiten vi ser i västvärlden…! och när jag tänker på hur jäkla duperad jag själv har varit blir jag förbannad..!

  • Denna man, även om han försöker framställa sig själv som någon slags – sanningssägare – , eller så som varande kristen, så är ändå effekten av hans – propaganda – , som verkar vilja låtsas avslöja, en stereotypisk beskrivning, och ett anklagande, av alla judar, som varande endast elaka, och fyllda av endast en egoism, som därmed då skall försöka uppbringa något slags automatiskt och självklart hat från alla icke -judar?…

   För det första:Judar är inte ensamma om att vilja ta tillvara på sig själva. Det gör också andra folk, kulturer och människor.

   För det andra: Det verkar mer som att denne man i realiteten verkligen försöker bygga upp ett hat hos ickejudar, mot alla judar? Att alltså alla ickejudar skall fokusera eventuell misströstan, hat, eventuellt missnöje osv., mot endast och enbart alla judar?

   Skulle kanske inte i själva verket det vara någonting som judar skulle kunna se som ett visst värde i, genom att det skulle kunna ha en viss funktion?

   Som alltså skulle kunna stärka dem i att inbördes stötta varandra, ty sig till varandra och att därmed kunna ena dem bättre, mot då eventuella potentiellt farliga och hatande och hatiska icke-judar?

   Alltså skulle man nästan kunna se det som att denne man försöker i själva verket göra judar en tjänst? Genom att just försöka verka att avslöja, påpeka, uppmärksamma, fokusera på och påvisa hur egoistiska endast och enbart den judiska folkgruppen skulle vara.

   Detta är helt enkelt inte sant.

   Det är ungefär som att säga sörjande, frustrerat, självömkande och beklagande sig:

   ”Alla människor tänker bara på sig själva Det är bara jag som tänker på mig”….. (!)

   • Du han anklagar nog inte ”alla” judar MEN han VET att dessa är överrepresenterade på på tok för många sätt i USA för att det ska kunna kallas en slump..precis så som det blev efter första världskriget i Tyskland. När judar innehade poster överallt i den tyska regeringen och på tyska myndigheter. Dessa lyfte Adolf Hitler bort när han kom till makten 1933 och vips som genom ett trollslag vände tysk ekonomi trots att ”world jewry” deklarerade att de skulle gå i krig mot Tyskland och att de skulle bojkotta alla tyska varor.

    Jag tror bestämt att det framgår en hel del i denna video…. http://thegreateststorynevertold.tv/portfolio/part-5-war-declared/

    Så att det ligger j-la mycket bakom det han säger…det är utom allt tvivel dekadensen som följer i judarnas spår går inte att ta miste på. Idag är det USA som är skökan i Babylon och titta vilka det är som innehar banksystemet media och underhållning samt varenda politiker i fickan.

    Och du allvarligt jag tror inte att han gör några judar en tjänst genom att avslöja dem…du bara surrar…!!

   • Nej, jag – surrar – inte enbart.

    Det finns önskemål hos en judar, att faktiskt vilja kunna skapa just en viss ilska, frustration, kanske avund, kanske hat, för att därigenom just kunna så att säga fösa samman den egna folkgrupperingen, till att just föredra att förlita sig endast på varandra. Detta medför en starkare sammanhållning inbördes, vilket är mycket viktiga faktorer.
    Utan – yttre fientligheter – , så är den saken svårare, i vilken folkgrupp som helst.

    Ja, judar har mycket inflytande, men de är också mycket hårt arbetande människor. Många är disciplinerade, uppfinningsrika, mycket intelligenta och är mer eller mindre – beordrade – , från sin lära och sin Gud, Torah, GT, att inta en ledarställning bland jordens alla befolkningar, främst just i en prästerskapsroll. Så som de själva alltså tolkar sin lära. De är manade, uppmanade och i stort sett tvingade till att följa och lyda deras Gud, för annars hotar Han att döda dem, på ett hemskt och otäckt sätt. Även med hjälp av andra folk…..

    Så verkligheten är den att de som folk helt enkelt sitter i en hemsk s.k. existentiell – rävsax – . De befinner sig mellan världens befolkningar, som har tendenser att vilja både kunna reta upp sig på dem, beundra dem, avundas dem osv., och även då vilja både hata dem och döda dem, som ju historien har visat prover på.

    Denna existentiella sist, denna – rävsax – , mellan att tvingas lyda deras Gud, som hotar att döda dem om de inte lyder, eller att riskera att reta upp olika befolkningar titt som tätt…

    Det kan man ju verkligen inte precis kalla för att vara en särskilt enkel – sits – i tillvaron precis…

    Det är i alla fall ingen avundsvärd sits får man nog säga…….

    Det bästa är nog trots allt att inte fokusera alltför mycket på en situation som människor faktiskt egentligen inte kan göra så mycket åt…

    Även om man kan försöka stå emot sådant som man kan uppleva som en negativ, förstörande och nedbrytande påverkan. Men detta motstånd idkar man allra, allra bäst genom att just försöka undvika att låta sig irriteras, avundas eller att bli ilsken eller känna sig hatisk….

    Sådana känslor är endast nedbrytande känslor för både en själv, ens familj, ens släkt och ens folkstam…..

    Det bästa är för just olika befolkningar, och olika människor, att själva, att helt enkelt låta bli att ge uppmärksamhet åt detta sakernas tillstånd, och istället fokusera på annat, mer konstruktiva företeelser…men ändå beskriva vad som är negativt med vissa filmer, tv, underhållningar, propaganda osv., vad det nu kan vara som man tycker, och önskar sig, vore bättre…

    Det går inte att peka ut och säga att t ex judendom, eller judar, är endast ensamt och endast allenast ansvariga för allt som sker….

    Människor själva låter sig också förföras, berusas, påverkas av sådant som ibland inte är så bra saker, men delansvaret för det kan inte ligga enbart på en sida, eller den sidan som producerar någonting som kan anses vara dåligt för människor och samhällen…

    De som anammar, och låter sig påverkas, av vad det än kan vara som kan anses vara dåligt, de har också själva ett ansvar för att de låter sig påverkas…..

    Det är alltid minst två-vägsskeenden, när skeenden över huvud taget sker, som just sker…

    Det är viktigt att inte glömma bort….

    I de flesta olika relationer mellan olikheter i tillvaron, som ändå har ett slags beroendeförhållande till varandra, ex, moder-barn, man-hustru, lärare-elev, judar-gentiles, svenskar-norrmän, finnar-svenskar, osv.,osv,,osv., så finns det ofta en av de två, som är mer nöjd, och en annan som är mindre nöjd, mer glad, mindre glad, mer rik, mindre rik, mer klok, mindre klok, mer snäll, mindre snäll, mer dum, mindre dum, mer elak, mindre elak, mer intelligent, mindre intelligent osv., et cetera…

    Så är tillvaron i mångt och mycket i det mesta…

   • Skitsnack att låta judar vara världens lärare är som att låta räven vakta hönsen..! Ingenting judar/ ”sionister” har kommit upp med har gagnat världen tycker du att kommunismen är en bra idé..? Tycker du att 2 % har rätt att lura i vad de andra 98%ska tycka tro och tänka..genom psykologisk propaganda i media.? Tycker du att det är rätt att varenda centralbank ska styras av judar….? Speciellt federal reserve som är en ren svindel av det vita kristna Amerika…plus att det är detta som ger judarna makt över media underhållning och politiker för att de stjäl pengar av dem som arbetar ihop dem..!

    Judarna ska åka hem och lämna alla andra i fred och vi betackar oss för att lära oss av er..tack tack men vi vill inte lära oss något av er åk hem självmant annars tror jag resten av oss kommer att sätta er på båtar till Israel vare sig ni vill det eller inte när hela den förbannade bubblan spricker..!

   • Det är ju redan en verklighet….

    Kristendom kommer delvis ur judendom, liksom även islam delvis ur både kristendom och judendom.

    När alla informationer om hur oerhört stort massmedialt, ekonomiskt, vetenskapligt, och också inom övrigt näringsliv, makt och inflytande en hel del judar har, så borde det väl inses att detta stora, ja, enormt stora, inflytande, är helt enkelt inte så mycket att göra så särskilt mycket åt…..

    Det är helt enkelt redan en verklighet som inte går att förändra särskilt mycket …….

    Det man kan nog göra, om man vill kunna förändra någonting, det är nog att vända sin fokus på det och på dem, som berikar och inspirerar en själv, och fokusera på det som intresserar och lyfter upp både sig själv och ens familj, ens släkt, och vidare..

    (Ungefär…)…..

   • Korrigering/komplettering av tidigare mening:

    ” De befinner sig mellan världens befolkningar, som har tendenser att vilja både kunna reta upp sig på dem, beundra dem, avundas dem osv., och även då vilja både hata dem och döda dem, som ju historien har visat prover på…., och sin egen Gud, sin egen lära, sin egen Torah, som hotar att döda dem, på hemska sätt, om de inte lyder Hans bud, vilja och förordningar. Det är alltså en existentiell – rävsax – , situation..

   • Fel igen man kan visst göra något åt saken…man kan riva upp det onda med roten och se till att man har folk som man kan lita på inte har egna särintressen..som situationen USA-Israel där många ”amerikanska” tjänstemän har dubbla medborgarskap där dessa ”verkar” i USA men med andra intressen för ögonen än det bästa för USA och majoriteten av det amerikanska folket.

    Man tar helt enkelt bort deras maktbas…Federal Reserve ska åternationaliseras..inga judar ska någonsin få trycka pengar i ett lands namn som dom låtsas göra. Och de ska inte få berika sig genom detta bedrägeri längre..film och media kommer då att kunna läggas tillbaka i händerna på dem som inte vill ha judisk propaganda..!

    Det är enkelt om man vill och reser sig ur sitt slaveri det har hänt förr det kommer att hända igen det är karma.

   • Det påminner mig lite om historien om myrorna som beslutade sig för att anfalla en elefant. En av myrorna lyckas komma upp för elefantens ben och närmar sig elefantens hals. Då skriker de andra myrorna: – ”Bra Pelle! Stryp honom!”….. (Fniss…)

   • Det blir inte mycket Torrah-läsning vad det verkar i dagens synagoga det verkar vara den talmudiska läran som sprids i Khazar-Ashkenazi judarnas synagoga..!

    Blir roligt när dessa judar hävdar att alla som inte gillar dem är antisemiter när dom själva inte har en droppe semitiskt blod i ådrorna. Khazarerna är ett nomad och klanfolk som jobbar för den egna klanen oavsett…fast det finns ju undantag de som brytit sig ur och talat om sanningen. t.ex hur tyska judar fick UK att ge dem palestina som tack för att judeägda media i USA fick USA att gå med i 1:a världskriget genom den så kallade Ballfour-deklarationen. En viss Rothschild var visst delaktig och familjen Warburg http://en.wikipedia.org/wiki/Warburg_family

    Om inte detta hade skett hade inte Tyskland förlorat kriget och 2:världskriget hade kunnat undvikits helt.

    Skulden för både första och andra världskrigets utgång kan alltså fullt ut skyllas på dessa s.k judar. Likaså kan dessa bankjudar med vår egen Robban Aschbergs farfar skyllas för mordet på Tzarfamiljen och hela den ryska revolutionen med efterföljande massmördande och terror i det kommunistiska/judiska paradiset Sovjetunionen.

    Alltså kan man om man är klarsynt se att judar har mördat kristna i en större omfattning än någonsin kristna/nationalsocialister har mördat judar. Dessutom kan man verkligen ifrågasätta sanningshalten i om dessa massmord på judar överhuvudtaget har skett. I sovjetunionen förstörde bolsjevikerna underligt nog bara kyrkor och moskéer aldrig någonsin rördes en synagoga..kanske något att fundera på över varför det var så.

    Endast i den del som erövrades av Stalin och de judiska Bolsjevikerna hittades eller påstods att det hittades gaskamrar. Ska vi lita på KGB och Stalin..? NEJ det ska vi inte..man kan inte tro den kriminella massmördaren Stalin..då är man bra naiv.! USA hittade inte ett enda läger med gaskamrar och inte en endaste order har man hittat som skulle bekräfta att dessa massmord som Stalin hävdar skulle skett. Att folk dog i lägren det visste alla om men de dog av svält och tyfus…! Att dessa bilder sedan har använts som bevis för förintelsen är ju INTE bevis för att den skulle skett överhuvudtaget. Det är bara bilder på döda utsvultna kroppar.

    ”JUDARNA” ska inte komma och snacka om massmord som om det är något som dom skulle vara ensamma om att ha drabbats av om dom nu har drabbats av det vilket är högst osannolikt..eftersom verkligheten säger något annat..!

   • Så, om detta då är sanning och verklighet, vad hjälper då denna sanning och verklighet till att kunna förändra någon, eller någonting?

    Det bekräftar ju endast ännu mer, och ytterligare, hur stor deras makt är, både inom ideologiproduktion, bankindustri, musikindustri, forskning, vetenskap och inom massmedieindustri, osv., och hur stor makt som faktiskt då alltså finns att just kunna påverka folkmassor och nationer. Eller hur?..

    Det sundaste är ju då att endast konstatera detta faktum, och sedan fokusera på någonting som lyfter, som inspirerar, som ger glädje och livsviljor, som bygger upp och som tillvaratar det som är värdefullt och som är just konstruktivt och inte negativt, pessimistiskt, nedbrytande, förtrytande, framkallande av ilska, vred och kanske hatkänslor, som just inte är särskilt bra känslor, varken för en själv, för sin familj, för sin släkt, för sin folkstam..

    Mänsklighetens historia är så gammal.

    Historiens skeenden har tendenser att vilja upprepa sig själva i varje ny generation, och inte vilja inse sina tidigare misstag och felbedömningar.

    Unga människor, svenskar, bör fokusera på att tidigt bilda mycket, mycket stora familjer, med många, många barn. Det är det viktigaste att fokusera på…

    V.h.

   • Ondskan ska alltid bekämpas….judarna är sionisterna är den värsta ondska världen någonsin skådat….varför ska världen behöva finna sig i all deras ondska de är så få..och vi andra som vill leva värdiga fridfulla glädjefulla dagar kan inte se på när ondskan breder ut sig.

    Alltså måste alla folk resa sig och kasta ut detta avskum till folkslag. Att finna sig i hur det är det är ju knappast någon lösning det begriper väl även du.

    Men jag förstår precis vad du är för något….och jag förstår varför du försöker försvara detta..och du försöker låtsas som om vi andra ska tro att det regnar och vara nöjda med det.

    Det kan jag säga att det är vi inte…och vi SKA kasta ut er jag tänker jobba varje kvarvarande dag jag har för att sprida denna kunskap, så att framtida generationer ska få möjligheten att njuta av sina liv utan er inblandning satans avskum..!

    Det är inget hot det är ett löfte..och en sak till vi börjar bli många nu som inser hur det ligger till..! Så vad ska ni göra med er makt..? Det är en världslig makt som är förgänglig…och den kan aldrig vara er för evigt..! Europa är på väg att resa sig..USA är på väg att resa sig…fler behöver få veta….och fler KOMMER att få veta..!!

   • Gandalfgrå gör en felbedömning, och detta på flera än ett sätt.

    Själv är jag ursvensk, och har inte en endaste droppe av någon annan folkstam, kultur, ideologi, ism eller religion än den som präglat mig där jag är född, nämligen kristendom.

    Kristendom, liksom judendom, liksom sionism, liksom islam, liksom islamism, liksom kommunism, liksom liberalism, liksom fascism, liksom feminism, liksom buddism, liksom konfutsianism, liksom shintoism, osv, osv,, och alldeles, alldeles liksom mänskligheten själv, och människan själv, som varelse, är ofullkomliga och inte utan fel och brister och tillkortakommanden.

    Ingen människa, inget folk och ingen tid i mänsklighetens historia, är helt enkelt fullkomlig och perfekt.

    Och Gandalfgrå kan sluta att fantisera och göra falska och osanna antaganden om människor som han inte vet någonting om.

    Det tyder inte på så särskilt gott omdöme kan man tycka.

    Fanatism av olika slag intresserar mig inte.

    Den enda ism som egentligen är av intresse, där jag tycker att det finns förnuft och sans, vett och balans, som alltså intresserar i alla fall mig, är i så fall konservatism.

    Är själv helt enkelt en konservativ svenska, och ingenting annat.

    Så Gandalfgrå är uppenbarligen inte heller själv fullkomlig, utan kan göra felbedömningar och missbedömningar om sin omgivning….

    Och den väg framåt som Gandalfgrå tror är föredömlig, möjlig och framkomlig, på ett segrande och övervinnande sätt, för sig själv, (om han nu själv verkligen är svensk?), sin familj, sin släkt och sin folkstam, så tror jag att han gör en felbedömning även där..

    Att gå i en – fälla – , som uppenbarligen vill gillras av människor som också tror sig om att kunna väcka upp vrede, skapa missämja mellan folk och människor, skapa hat, skapa ofred, det är inte så särskilt förnuftigt att göra, eller heller inte att uppmana andra att göra samma oförnuft…

    Nej, som sagt, bättre att uppmana unga svenskar att gifta sig tidigt, bilda stora familjer med många, många barn, och absolut ingenting annat.

   • Ser man att något är fel då korrigerar man det….är något trasigt då lagar man det. Ser man ondska då bekämpar man den med alla till buds stående medel. Ser man en gigantisk lögn då säger man sanningen och upprepar sanningen tills lögnen är död och borta..!

   • Att vilja peka finger åt andra och säga att det är – bara – , enbart och endast, de, den, eller det, som endast och allena är de som är – dumma – , som – ljuger – , som är – osanna – , som är – elaka – , som är – onda – , osv., det gör ofta krigshetsare, som verkligen vill försöka mana och uppmana, samt elda upp befolkningar, och arméer, till att vilja kriga,

    Barn har också tendenser till att vilja göra också samma sak mot en stol när de råkar snubbla på den….de skäller ut stolen och säger- Dumma stol!…

    Det manliga psyket har i alla tider velat kriga, strida, kämpa, besegra och tillintetgöra dem som de ser som – fiende – .

    Själv har jag en flyglottautbildningen, mycket, mycket lång tid tillbaka.

    Den – lede fi – , skulle potentiella fiender alltid beskrivas och identifieras.

    Att paranoia, ja, också även grav tillstånd av paranoid scitzofreni, där fiender ses i stort sett överallt, är tillstånd som nog ganska så lätt kan drabba män som befinner sig på slagfälten, i direkta mördande och dödande krig, det är förståeligt, och det är både tragiskt och sorgligt.

    Att idag föreslå att försöka – döda den lögnaktige onde fienden – , och också att kunna försöka urskilja endast en sådan fiende, eller konstellation, funktion, som just endast och enbart ondska, det är nog svårt.

    Det finns inte så synliga, uppställda och deklarerade bataljoner idag, som helt och hållet ensamma kan anses vara alldeles, alldeles ensamt ansvariga för dagens situation.

    Många människor är helt enkelt själva delansvariga till att låta sig påverkas, t ex av både kristendom, liberalism, kommunism, nyliberalism, sionism, islamism, osv. osv..

    Alla människor är helt enkelt – delskyldiga – , till skeenden och händelser som – sker – , när de tillåts – ske – . Det går inte att komma ifrån.

    Vill man utesluta sitt eget – delansvar – , sin egen – delskyldighet – , i det onda, i det destruktiva osv., så gör man nog en missbedömning, därför att det är uppenbarligen inte en verklighet…

    Om någon kan ställa sig upp och säga: – ”Jag själv är helt igenom god, jag själv har absolut inga fel och brister, jag själv är en fullkomligt perfekt människa, medan alla andra människor är tyvärr, och särskilt vissa andra människor, de är tyvärr däremot enbart onda, elaka, dumma, lögnaktiga och ofullkomliga”.. så kan man nog påstå med en viss sanning, att den personen gör en missbedömning.. .

    Ingen människa, och heller ingen ism, och ingen nation, är fullkomlig eller perfekt.

    Så är det bara.

   • Du avslutar med så är det bara….precis som allt det du har sagt i den där osammanhängande harangen skulle vara något definitivt 😉 tillåt mig småle..!

    Den ondska som judarna genom en lögn har försökt dölja sedan ryska revolutionen och även 2:a världskriget är på väg upp. Och hur det gick till när sionisterna blev lovade Palestina av britterna är också på väg in i människor medvetande. Sådana lögner som judarna har försökt mörka under mer än hundra år..måste dom stå till svars för…de måste ta konsekvenserna av sitt handlande. Det är inget konstigt med det för en människa med ett rättsmedvetande.

    Vad ska ni säga till ert försvar ni som stödjer denna lögn..när sanningen hunnit ifatt er..??

    Vad ska ni säga till de verkligt stora offren i världshistorien..? Det som judarna har gjort mot det ryska folket..ska inte sanningen få komma fram om det..? Och dessutom vad judarna har gjort mot det tyska folket genom sin lögn..som år ut och år in ska köras ned i halsen på vanligt folk…när kriget dessutom berodde i mångt och mycket på vad judarna/sionisterna själva hade ställt till med.

    Och den allra största lögnen kanske är förintelsen…Hitlers koncentrationsläger och vad som ska ha skett där….bara i Auschwitz sades det från början ha dödats 4 miljoner judar..sedan blev denna siffra 2,5 miljoner för att stanna vid lite över 1 miljon…! Men siffran 6 miljoner döda judar är det enda man fortfarande hör talas om hur ska historien beskrivas egentligen?

    Om 3 miljoner judar kan avskrivas bara i Auschwitz hur många kan då avskrivas från de andra lägren..märk väl det är ingen som betvivlar att lägren funnits eller att där dog judar.

    Det man måste fastslå är hur många som dog och på vilket sätt de dog..sanningen segrar alltid..!

    Du säger.. ”Många människor är helt enkelt själva delansvariga till att låta sig påverkas, t ex av både kristendom, liberalism, kommunism, nyliberalism, sionism, islamism, osv. osv..
    Alla människor är helt enkelt – delskyldiga – , till skeenden och händelser som – sker – , när de tillåts – ske – . Det går inte att komma ifrån.
    Vill man utesluta sitt eget – delansvar – , sin egen – delskyldighet – , i det onda, i det destruktiva osv., så gör man nog en missbedömning, därför att det är uppenbarligen inte en verklighet…”

    Om media som ägs av judar och underhållningsindustrin som också ägs av judar ger människor en lögn och stoppar dem fulla med den lögnen…då har inte folket som får sig detta till livs ansvaret…det ligger på de ondskefulla judarna som fortsätter inbilla folket att det är sanningen. Säg inte att det skulle vara ett försvar för sionisterna att de sprider lögner genom tv och film och sedan inte vill låtsas om att det är det dom gör. Dessa människor som tror på detta för att de aldrig har tillåtits någon annan kunskap är INTE MEDSKYLDIGA de är offer för judarnas lögn.

    Inte bara media proppar i folk en massa historiska lögner det görs även i skolan genom läromedlen som även de är tillhandahållna av judiska intressen…hur ska människor få reda på sanningen då..! Då är man inte delaktig då är man offer för en lögn…det måste väl även du inse..!?

    Jo man måste helt enkelt ta reda på fakta själv eftersom lögnen hela tiden körs ut i media. Men att det skulle vara ett försvar för den ondska som sionisterna de khazariska ”judarna” sprider det blir ju bara ytterligare en ännu värre lögn som ska täcka upp för de andra lögnerna.

    Vad ska ni säga till gud..? För han vet vad som hände…precis allting…och ingen kommer att gå fri…men judarna dem kommer det nog att finnas en riktigt fin varm plats reserverad för ska du se..liksom för alla de ”kristna” medlöpare sionisterna har.

    Och du börja inte med ditt äckliga psykologiserande judetrams om män och deras krigslust….var har du läst det någonstans den finns inte..inga män idag vill gå ut i strid om de finge slippa med undantag för muslimer då men dom är ju också indoktrinerade med lögner och hat sedan barnsben.

   • Gandalfgrå sa:…” precis som allt det du har sagt”…

    Nej, inte precis allt det jag sagt. Jag förespråkar och uppmanar å det varmaste, att alla svenska friska unga människor, som vill förmera just sig själva som svenskar, helt enkelt före allting annat, behöver satsa på att bilda mycket stora familjer, med många, många barn, och ingenting annat…

    Men den passagen ville – krigshetsande – , (?), Gandalfgrå inte ta till sig, lyssna på, eller anse för att vara någonting alls värdefullt, betydelsefullt, viktigt och nödvändigt företagande? Nej, endast att vilja peka ut – de skyldiga – , samt att vilja fokusera på straff, hämnd och att därmed vilja återupprepa någonting som redan har passerat historiens spegel, och misslyckats… men Gandalfgrå vill envisas?…

    Gandalfgrå:…..” måste de stå till svars för…de måste ta konsekvenserna av sitt handlande. Det är inget konstigt med det för en människa med ett rättsmedvetande.”…

    Hå, hå, ja, ja…. Gäsp, samma gamla visa…

    Gandalfgrå säger:…” Om media som ägs av judar och underhållningsindustrin som också ägs av judar ger människor en lögn och stoppar dem fulla med den lögnen…då har inte folket som får sig detta till livs ansvaret, …det ligger på de ondskefulla judarna som fortsätter inbilla folket att det är sanningen.”… ”Dessa människor som tror på detta för att de aldrig har tillåtits någon annan kunskap är INTE MEDSKYLDIGA de är offer för judarnas lögn.”..

    Människor är själva helt enkelt ANSVARIGA FÖR vad de tillåter sig att matas med helt enkelt. Stäng av tv, stäng av radio, sluta läsa tidningar och ta del av massmedier som inte är tilltalande. Det är en uppenbar möjlighet i dagens värld. (Och särskilt sedan det visst är judar som just har skapa internet…?) Det är bättre än att låta sig påverkas av sådant som man inte vill låta sig påverkas av. Läs egna, självvalda, uppbyggliga böcker istället. Lyssna på egen självvald, inspirerande, stärkande, berikande och uppbygglig musik istället . Osv.

    Gandalfgrå säger vidare…”inte bara media proppar i folk en massa historiska lögner det görs även i skolan genom läromedlen som även de är tillhandahållna av judiska intressen… hur ska människor få reda på sanningen då..! Då är man inte delaktig då är man offer för en lögn… det måste väl även du inse..!?”….

    Människan är ju en nyfiken varelse, och att nu alltfler då upptäcker och inser att mycket av information som förmedlats har varit – segrarmaktens – , (som alltid genom historiens gång?), just överdrivna, paranoida och förfalskade propaganda. Såsom alltså många segrarmakter genom historien, både i smått och i stort, ofta inte har dragit sig för att just vilja förödmjuka, slå den redan slagne med ännu ett par slag, sparka den redan nedsparkade med ännu några sparkar osv. Det verkar helt enkelt delvis ligga i den krigiska och krigande mänskliga naturen? Människan är helt enkelt en mycket, mycket krigisk varelse?…

    Gandalfgrå säger:…” Vad ska ni säga till gud..? För han vet vad som hände…precis allting…och ingen kommer att gå fri…men för judar, för dem kommer det nog att finnas en riktigt fin varm plats reserverad för ska du se..liksom för alla de ”kristna” medlöpare sionisterna har”…

    Det värsta är att de flesta religioner har inbyggt i sina läror, och kanske särskilt både judendom och islam, men även i viss mån kristendom, och också flera andra, just krav, uppmaningar, anmaningar, beordranden, tvång, osv., att just – kriga – , på ett eller annat sätt. De – gudomliga lärorna – , anmanar och kräver alltså, av deras förtrogna och förbundna, att faktiskt just vara ständigt och överallt just –krigande – , och även just – bekrigande – , fiender .
    Och OM dessa – under Gud levande – , skulle får för sig att uppstudsigt och trotsigt vilja vägra deras Guds uppmaningar, så är hans stående HOT, helt enkelt död och söndring, upplösning och utplåning, som STRAFF för just OLYDNAD.

    Detta tänker sig kanske inte Gandalfgrå? Gandalfgrå tänker sig att alla former av religion är endast någonting – mähäigt -, och – lamt -, och just – intetsägande medlöperi -, icke motstånd, och, framför allt, ickekrigande?…

    Gandalfgrå vidare:…”Och du börja inte med ditt äckliga psykologiserande judetrams om män och deras krigslust….var har du läst det någonstans den finns inte..inga män idag vill gå ut i strid om de finge slippa med undantag för muslimer då men dom är ju också indoktrinerade med lögner och hat sedan barnsben”…

    Den grundläggande verkligheten är i de flesta religioner, just uppmaningar till oförtröttligt och helhjärtat, intensivt och övertygat krigande, stridande, kämpande, alltid och överallt och ständigt mot – osanning – , mot – maya – , mot – falska inbillningar – , om just vad som verkligen är sanning, eller ickesanning, verklighet eller ickeverklighet..

    DET är ALLA religioners verkliga uppmaningar, krav och vilja, beordrad och krävd av deras GUD..

    Och, GUDEN, tål absolut inget HALVHJÄRTAT krigande, stridande och kämpande.

    Nej, absolut inte.

    HELHJÄRTAT ska det vara, OM det över huvud taget skall anses vara – dugande – , för den krävande, stränge, hotfulle GUD, som faktiskt hotar med DÖD men som samtidigt lovar LIV, till den som – strider väl – …

    Så Gandalfgrå kanske behöver läsa på lite ändå, om vad religionernas verkliga budskap egentligen säger.

    Religion är inte endast något slags – opium – , som förslöar, fördummar, förvirrar och förslavar människor.

    Tvärtom, religion gör människor alerta och vakna, till att själva kunna urskilja mellan vad som är verkligheten och vad som är overkligheten, så att de kan välja rätt väg, när de skall besluta sig för att ta något steg, i den ena eller den andra riktningen i tillvaron….

   • Ps.

    Jag inser Gandalgrås ärliga vilja att avslöja osanningar och att vilja främja sanningar, ur hans perspektiv.
    Osanningar som då har matats, matats och åter matats, till befolkningar, sedan efter kriget, (förmodligen i ren paranoid självbevarelsedrift?), just i ett desperat försök att kunna försöka undvika en upprepning?
    Samtidigt och i en desperat vilja, och tro, eller övertygelsen om att det t ex vore bättre om nationalstaterna i Europa nedmonterades, till förmån för EU. Och också till förmån för en – multikulturalism – ? En propaganda och en strategi, som onekligen ändå tydligen faktiskt har lyckats övertyga väldigt många människor?
    Jag förstår Gandalfgrås vilja att just försöka – kriga – , och – kämpa för- att just kunna – upplysa – och avslöja dessa överdrivna, förvridna – osanna – s.k. – sanningar- , som har förmedlats och beskrivits ur endast just segrarnas perspektiv….

    Det som Gandalfgrå då företar sig, är väl på sätt och vis det som egentligen är just det – egentliga krigandet – . Ett krigande som alltid behöver ske, och som alltså också religionerna uppmanar till; ett verbalt krigande och försök till övertygande, övertalande och tilltroende till det som man ser som – sanning och verklighet – , och också det som man uppfattar vara – den egentliga sanningen – ….

    Att Tyskland besegrades, att segrarmakterna vann, det är en verklighet som det ändå inte går att ändra på….

    Det jag ville poängtera var att om fokus, kraft, energi, hämndlust, strafflust osv., mot orättvisor, kränkande felunderrättelser, bedrägliga övertalningar och lur, båg och fiffel, som man ansett att man har låtit sig övertalas till, i – god tro – , och för detta vill rikta ilska, vrede och hämnd, mot ett mål som både svårligen låter sig – infångas – i någon vilja att utifrån just sin egen utgångspunkt, sin egen rättfärdighetssyn om rättfärdigt, och nödvändigt politiskt och psykologiskt självförsvar, med hjälp då av just ett propagandamässigt , – självförsvarande av sig själv – , osv., aldrig, aldrig nog kommer att vilja erkänna…..

    Därför så menar jag att just den – vägen – till framgång i saken, (som Gandalfgrå menar är sanningen som behöver – avslöjas – , ), i princip är en fullkomligt oframkomlig väg…

    Den vägen är helt enkelt omöjlig att kunna vandra på och samtidigt kunna tro sig om att någonsin på något som helst sätt den verkligen (tillåtas) kunna leda – framåt -? Alltså till någonting som helst fruktbart, för de folk som skulle vilja försöka att vilja gå den (rättvisa straff – ?)- vägen….

    Den skulle omedelbart helt enkelt motarbetas till varje pris, i ren självbevarelsedrift….

    Man måste bedöma den makt, tillgångar, styrkor och resurser hos sin – motståndare – , som man tycker sig vilja bekämpa, och noga överväga vilken väg som är möjlig eller framkomlig, och helst inte lägga alltför mycket energi på just en – väg – , som verkligen är mycket noga blockerad…

    DÄRFÖR tycker jag att det är MYCKET bättre att uppmuntra och övertala unga och friska svenskar att faktiskt bilda familj tidigt och skaffa sig väldigt, väldigt många barn, ja, så många barn som de kan få….

    Ds,

   • Bla bla bla bla…!!

    Vi får väl se vad som händer i framtiden…och om Tyskland får upprättelse…och om de konspirerande judarna verkligen har den makt som du verkar vilja att de har och vad de nu väljer att göra med den. När folk inser hur förda bakom ljuset de har blivit speciellt i USA där varenda människa är beväpnad till tänderna.

    Låt sanningen segra…här lite radio från USA.. http://blogtalk.vo.llnwd.net/o23/show/5/887/show_5887609.mp3

    ..för dig att lyssna till.

    Och om igen kanske du bör se detta…http://thegreateststorynevertold.tv/portfolio/part-4-cultural-clash/ …och speciellt lyssna på detta…!! Det ligger lite mer kraft bakom detta eftersom denna man Benjamin Freedman själv jobbat för och varit sionist själv..så om någon bör väl han veta vad det är han snackar om. https://www.youtube.com/watch?v=Eo5ZZwDRC1Q

    Här historiska fakta om spanska ”inbördeskriget” som kanske inte var så mycket ett inbördeskrig. http://www.realjewnews.com/?p=89

    Och här om mordet på president McKinley som förespråkade en valuta i USA uppbackad av guld. http://www.realjewnews.com/?p=169 ..gissa vem som sköt honom..?

    Och här lite om hur judar tror att de ska komma undan med att be om att en allmän julkrubba ska förbjudas i USA.http://www.realjewnews.com/?p=78 Vad är det ni judar är så rädda för..? Kristus…? Vad skulle man säga om ett folk som så uttalat är emot Kristus…? Man skulle kalla dem Antikrist..på ren svenska..!

    Se även detta..som handlar om modern judendom…https://www.youtube.com/watch?v=NVpLlDNmk6o

   • Korrigering/komplettering av mening i tidigare text:

    …”med hjälp då av just ett propagandamässigt – självförsvarande av sig själv – , osv.

    Alltså dessa stora och noggranna, idoga och väluppbyggda propagandasjälvförsvarsstrategier, de kommer nog aldrig, aldrig att överhuvudtaget vilja erkännas som sådana, med tanke på att det över huvud taget idag är totalförbjudet att ens kritisera händelseförlopp om och kring andra världskriget, och särskilt då om och kring de internerade människornas situation, behandling, händelseförlopp, skeende och död.

    Därför är det bortkastad energi, enligt min mening.

    Uppmuntra svenska ungdomar att skaffa sig många, många barn istället. Stöd respekt för familjebildning.
    …..

    Bla, bla, bla…Jasså? Och Gandalfgrå bla, bla, bla-ar inte själv då?

    Nehej? Jasså? På det viset? Såå?

    Ja, då vet vi det då. Det var ju en värdefull upplysning för alla och envar att få ta del av.

    Nåja, sådana kommentarer behöver vissa ta till, i just självförsvar.

    Så är det bara…

    …..

    F.ö. ett tack till Gandalfgrå för länkar. De är inte ointressanta att ta del av.

    Men, men…. lagom är kanske bäst.

    I alla fall för mig, (svenska som jag är.)

   • Ps.

    Uppenbarligen och tydligen, och flerfaldigt så bevisat, är Gandalfgrå i avsaknad av vanlig anständighet, artighet och respekt. Det som visar sig i att han verkar vara oförmögen att kunna föra ett resonemang i en anda av endast sakargumentering.

    Han verkar samtidigt ha svårt för att kunna bli motsagd i sina egna övertygelser, utan att just vilja tillgripa oförskämdheter och oartigheter i sitt kommenterande.

    Han uppvisar därmed en mängd brister i vanligt, normalt, artigt och respektfullt argumenterande och resonerande om och kring ett ämne, eller om samhällsfrågor.

    Gandalfgrå bevisar sig därmed framstå som en person utan varken kultur, sans, vett eller självdisciplin i sina relationer till sin omgivning, och kanske särskilt inte i relation till just motargumenterande personer.

    Hade han den minsta uns av artighet, vett, sans, självrespekt samt omdöme i sin sociala utrustning, så skulle han inte formulera sig så pass oartigt, föraktfullt, snäsande och nedlåtande som han gjort.

    Därför kan man säga att Gandalfgrå är en person att beklaga.

    En beklagansvärd person.

    (Såvida han inte ber om ursäkt förstås.)

    Ds.

   • Korrigering/komplettering av tidigare text:

    ..”Det jag ville poängtera var att om fokus, kraft, energi, hämndlust, strafflust osv., mot orättvisor, kränkande felunderrättelser, bedrägliga övertalningar och lur, båg och fiffel, som man ansett att man har låtit sig övertalas till, i – god tro – , …om och kring just händelseutvecklingar vad gäller kanske både det första och det andra världskriget i Europa, och för detta vill rikta ilska, vrede och hämndvilja mot dem som man anser står för ett bedrägligt beteende i beskrivningarna av just dessa krig.

    Men dessa som av Gandalfgrå då utpekas som ett mål att attackera, anklaga och vilja ställa till svars, är nog just ett mål som både mycket svårligen låter sig – infångas – i någon som helst vilja att utifrån just sin egen utgångspunkt, sin egen rättfärdighetssyn om rättfärdigt, och nödvändigt politiskt och psykologiskt självförsvar, med hjälp då av just en kanske överdriven propaganda osv.. Dessa kommer nog aldrig, aldrig att överhuvud taget vilja erkänna denna kanske överdrivna, och förmodligen paranoida efterkrigspropaganda. Den som skett också i ljuset av att just Tyskland besegrades och att just segrare, som det heter, – alltid skriver historien – .

    Segrare i krig av olika slag, drar sig ofta alltså inte för att just vilja spä på av de besegrades oduglighet, hemskhet, vedervärdighet, ondska, osv., i all oändlighet.

    Detta verkar vara ett relativt allmänt mänskligt fenomen.

    Kanske handlar det om att försöka – rättfärdiggöra – själva segern?

    Och därmed förneka sina egna hemskheter som också råa, kyliga, skoningslösa, hårda och obarmhärtiga mördande och dödande krigande krigare i kriget…

    Dessa psykologiska mekanismer verkar alltså finnas både i smått och i stort, när och där det förekommer bråk, krig på liv och död.

    Alltså både mellan två kontrahenter som kanske är fiender, eller rivaler, där den ene då dödar den andre.Eller också mellan rivaliserande kriminella gäng samma sak, mellan olika politiska partier, (t ex mellan internationella socialister, (kommunister), och nationella socialister, (nationalsocialister), som tydligen krigade särskilt mycket hatiskt och dödande mot varandra i Tyskland innan de nationella socialisterna, (nazisterna), alltså då tog makten i Tyskland), samt mellan rivaliserande släkter och familjer och kanske deras viljor till s.k. blodshämnd, samt också då mellan krigande nationalstater i stora och omfattande s.k. världskrig…

    Det verkar överallt finnas likartade mönster där alltså segrare av alla de olika slag, vill rättfärdiggöra sin seger, (sitt mördande och sitt dödande i kriget), genom att just vilja, både för sig själva och andra, riktigt, riktigt, riktigt ordentligt försöka att övertygande utmåla de besegrade, eller den besegrade, som fruktansvärda och hemsk, hemskt elaka, och mycket, mycket ondska, mycket fördärvliga osv., osv., osv.

    Som då en slags självursäktande ritual, som då ursäktar och förlåter, samt rättfärdigar just det egna dödandet, och som också rent psykologiskt då kanske försöker rättfärdiga den egna segern, ( ex, de uslingarna – förtjänade – att dö, osv…), som då tydligen är just ett nödvändigt psykologiskt självrättfärdigande…

    Märkligt psykologiskt krigsfenomen…

 2. Amerikanarna måste ta tillbaka sitt land och kasta ut varenda sionist…de kan alla bo i Israel varenda en av dessa förbrytare..vi svenskar kan skicka Calle Bildt och Reinfeldt dit så har de mycket att tala om tillsammans bland vänner..medans svenska nationalister ryddar upp i röran här hemma..!

 3. Det blir inget krig.
  Utgångsläget var att Ukraina hade en vald ryssvänlig president som just sagt nej till ekonomiskt samarbete med EU och istället ämnade knyta landet till Ryssland. Då utlöste USA statskuppen. Om kuppen lyckades fullt ut skulle Ukraina inlemmas i Västs ekonomiska system ochi NATO. Ryssland skulle förlora sin marina bas på Krim och därmed inte kunna operera i Medelhavet. Den ryska flottan var en viktig komponent som omöjliggjorde kriget mot Syrien.
  Om kuppen i Kiev bara lyckades delvis genom att ryssarna mer eller mindre öppet tog över delar av Ukraina skulle det leda till två saker. Ryssland skulle framstå som aggressivt och västra Ukrainas band till Väst skulle bli mycket starka när den ryska folkgruppen lämnade landet. Ett mot Ryssland mycket fientligt Ukraina skulle bli fullvärdig medlem i NATO och släppa till sitt territorium för allt vad amerikanarna kunnat önska.
  Kuppen kunde alltså enbart få goda följder för USA.
  Om kuppen misslyckats hade Väst målat ut Janukovitch som proxy-diktatorn i Kiev för Putin-diktatorn i Moskva. En politisk vinst således.
  Det fanns alltså bara vinster för USA i att utlösa en statskupp i Ukraina.
  Krigsrisken är liten. USA saknar militär förmåga i regionen men väsnas mycket för att få Ryssland att ingripa militärt för att säkra de ryska provinserna. Det i sin tur gör Kiev mer benäget att bjuda in NATO fullt ut och på så sätt får USA fritt spelrum att placera missiler mitt inne i det gamla sovjetiska kärnlandet.

  • Ungefär så skulle jag tänka, om jag vore Putin:
   det är inte mycket vunnet med att slippa NATO-missiler i just Donbas, om man ändå får dem i övriga Ukraina.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: