• Mest lästa inlägg

  • Mest klickade

Ledande roll

Än en gång tillåter jag mig att göra en kortfilm som bygger på delar av andra filmer.

Jag gav den namnet ”LEDANDE ROLL”:

Min film bygger på dessa två filmer:

1. Anti-racist Hitler

2. Barbara Spectre

Läs mer

Islamisering? Nej tack!

5 svar

  1. […] Ledande roll […]

  2. Som sagt var judarna blir mer och mer öppna med vad de tycker och vad de gör. Likafullt sitter de flesta här och tittar på dessa klipp men förstår ändå inte innebörden. Sett, läst men ej förstått, vad har hänt med rikets befolkning som uppenbarligen inte förstår det man läser eller ser/hör?

    Judarnas marsch mot att ta över makten i hela världen går vidare, som ni ser och hör Barbara Spectre säga ”vår ledande roll” kan det bli tydligare eller vad behövs mer för att polletten ska ramla ner? Juden George Soros iscensatte den Arabiska våren, krisen i Libyen, Syrien och nu Ukraina.

    Om inte Putin slår ner den nationalistiska spirande blomman i Ukraina så kommer USA o EU att göra det. Putin med militär eller USA o EU ekonomiskt, precis som man gjort med Grekland, Italien, Spanien, Portugal och Irland. Man försökte lura in Island också men islänningarna genomskådade bluffen.

    Man kommer aldrig att tillåta någon nationalism som inte är kontrollerad av vikt utan att ta till kraftigt våld med många dödsfall. Jag skulle bli förvånad om Ryssland och väst rök ihop militärt på allvar eftersom båda sidor kontrolleras av den evige.

    Ukraina kan också vara rökridå för att dölja vad som händer längre österut där USA intensivt piskar upp motsättningar mellan olika länder i Sydostasien och Kina. Och försöker få Kina att framstå som den aggressiva parten när det i själva verket är USA o Japan som står för aggressionen.

    Vi måste bjuda motstånd mot den eviges girighet och sabotage av våra länder.

    • ”…som ni ser och hör Barbara Spectre säga ‘vår ledande roll’ kan det bli tydligare eller vad behövs mer för att polletten ska ramla ner?”

      Bra sammanfattat!

  3. Men…för att följa konspirationsteorilogik :
    Eftersom judarna öppet framhålls som spindlarna i nätet
    bör vi dra slutsatsen att judarna inte är spindlarna i nätet?

    Det ligger i konspirationsteorilogiken,
    att vad än vi vet, måste det var felaktigt?
    Eller drar jag det för långt nu?
    Vad än vi vet, bör vi utgå från att vi har blivit lurade igen?

Lämna en kommentar