• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

FOLKMORD

fm2

Här kommer en ny kortfilm, baserad på klipp från framförallt filmerna ”Godheten” och ”Hur man debatterar ner ‘anti-rasister'”.

fm

Folkmordskonventionens artikel 2 definierar folkmord, som:

”vilken som helst av följande gärningar begångna med uppsåt att förgöra helt eller delvis en nationell, etnisk, raslig eller religiös, såsom

(a) Döda medlemmar av gruppen.
(b) Förorsaka allvarlig kroppslig eller mental skada på medlemmar av gruppen.
(c) Avsiktligt skapa sådana levnadsförhållanden för gruppen som förmodas åstadkomma dess fysiska utrotning i sin helhet eller i delar.
(d) Införa åtgärder som förhindrar födslar inom gruppen.
(e) Tvångsvis överföra barn från gruppen till en annan grupp.”

För övrigt rekommenderas webbsidan ”Samtida tankar”

och särskilt texten ”Den antivita debattören”.

sf

jmkFör övrigt anser jag att Karthago…

5 svar

 1. Visst är det folkmord, ett faktum som inte år att förneka längre. Tack för tipset förresten, ska kolla in Samtida Tankar, det verkar onekligen intressant.

 2. Har inte tänkt på det förut, men folkmordskonventionens paragraf 2:d verkar stå i motssatsförhållande till en generös abortlagstiftning.

 3. Själva grunden i det att det svenska folket är på väg bort med rådande politiska kurs beror på att man inte ser sig som ett folk. Svenskar agerar visserligen etnocentriskt i viss mån när det exempelvis kommer till val av bostadsområde och skola för sina barn men ofta verkar etnocentrismen inte sträcka sig mycket längre än så.
  Många svenskar drar nytta av svenskheten utan att se till att den fortlever vilket i slutändan leder till att svenskheten inte längre finns kvar. Det går som vi alla vet inte i längden att genom valsedeln stödja massinvandring och mångkultur samtidigt som man själv vill leva i ett svenskt Sverige.
  Makteliten inom media, politik, utbildningsväsende arbetar hela tiden med att se till att nationalistiska stämningar inte uppkommer bland svenskar. Banden till historien försöker man bryta samtidigt som kulturen förlöjligas eller helt enkelt hålls borta från folket så långt det är möjligt. De i princip enda tillfällena då svenskar får betrakta sig som en del av sin nation av etablissemanget, handlar om när skuld ska utkrävas för vad som har hänt tidigare i historien och även för händelser eller förhållanden i nutid.

  Lösningen på situationen vi befinner oss i är inte bara att arbeta mot mångkultur och massinvandring utan framförallt gäller det att återskapa en nationell gemenskap som bygger på en medvetenhet om vårt förflutna och vår nutid men med siktet inställt på framtiden.
  När 100 000-tals svenskar börjar agera Sverigevänligt, inte bara genom röstsedeln utan genom sitt sätt att leva, då är vi på god väg mot en sundare framtid för vårt folk.

  • Se denne filmen og les
   http://www.samtidatankar.se/debatteknik/

   Før man prøver å organisere noe som helst, så må man få svensker og nordmenn til å se på masseinnvandringen som et folkemord.

   Så lenge de antihvite bare kan rope rasist, hvorpå resten av debatten er om du er en rasist eller ikke, vinner de antihvite hver gang.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: