• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Kaplan: ”på köpet”

kinv

Det är bra att massmedia nu kritiskt granskar Mehmet Kaplan och det s.k. Miljöpartiet. Redan att den mannen, med sådana ”meriter”, kunnat bli minister är ju anmärkningsvärt. Därtill i en ”feministisk” regering!

I  fredagsbio ”Muppministrar” – 12.45 in – uppmärksammas hur Kaplan som bostadsminister for till Turkiet och i praktiken uppträdde som svensk utrikesminister:

Kopplingarna till Erdogans Turkiet har sedan blivit allt tydligare.


I nästan alla kommentarer kring Kaplan finns dock ett budskap insmuget.

Man lyfter fram ett uttalande från 2009, där Kaplan jämför israelernas övergrepp idag mot palestinierna med tyskars övergrepp mot judar under Hitlertiden.  Varje sådan jämförelse förutsätts som en självklarhet vara orimlig.

Med andra ord:  israelernas övergrepp mot palestinierna ska inte ses som särskilt allvarliga.


Det läggs också Mehmet Kaplan till last att vid något tillfälle ha inbjudit talare som anses vara ”antisemiter”. Utan att det därvid framgår vad som läggs in i begreppet ”antisemitism”.

Blir man ”antisemit” redan genom att förhålla sig kritisk till staten Israel och dess nuvarande ledning?

Smoke rises during an explosion from an Israeli forces strike in Gaza City, Saturday, Nov. 17, 2012. Israel bombarded the Hamas-ruled Gaza Strip with nearly 200 airstrikes early Saturday, the military said, widening a blistering assault on Gaza rocket operations by militants to include the prime minister's headquarters, a police compound and a vast network of smuggling tunnels. (AP Photo/Hatem Moussa)

Själv är jag tveksam till att jämföra övergrepp då och nu, där och här. Det låter sig inte kvantifieras på något heltäckande sätt.

Jag konstaterar bara att:

a) Israel ockuperar Västbanken och Gaza sedan 1967, i strid mot FN-resolutioner och folkrätt

b) det i Gazakrigen 2008-09 och 2014 dödades mångfalt fler palestinier än israeler

c) Israel släppt fosforbomber över bostadsområden i Gaza.

d) fortsätter med en blockad mot Gaza, som förorsakar befolkningen där stora lidanden.

fosfor

Ska vi ändå ge oss på en jämförelse mellan å ena sidan övergrepp mot judar för snart ett sekel sedan, å andra sidan övergrepp mot palestinier idag, så anser jag att de senare övergreppen är allvarligare.

Mycket allvarligare! Därför att de sker i nutid.

• Vad som än hände under första halvan av 1900-talet är historia och inget som vi idag kan påverka.

Annorlunda förhåller det sig med dagens situation för palestinierna.

Där får vi i princip ett medansvar genom att acceptera vad som sker.

gazafotboll


Mer

https://anthropocene.live/2016/04/22/ett-stort-steg-800-ar-bakat-i-tiden/

https://anthropocene.live/2016/04/26/miljopartiet-som-trojansk-hast/

http://www.nyatider.nu/granskning-islamister-eller-inte-miljopartistiska-muslimer-med-luddig-agenda/

http://www.smalanningen.se/article/muslimer-tar-avstand-fran-terror/

https://peterharold.wordpress.com/2016/04/18/kaplan-foll-pa-kritik-mot-israel/

https://varjager.wordpress.com/2016/04/20/blir-sverige-ett-nytt-palestina/

https://varjager.wordpress.com/2016/04/23/mps-verkliga-asikter-ar-skrammande/

https://asylkaos.wordpress.com/2016/04/25/nina-drakfors-avslojar-miljopartiets-syn-pa-importerad-brottslighet/

http://www.motpol.nu/oskorei/2016/04/24/miljopartiet-och-kaplangate/

http://jeanders-bilder.blogspot.se/2016/04/mps-uppvaknande.html

http://www.morpheusblogg.se/2016/04/24/miljopartiet-maste-gora-upp-med-den-grona-islamismen/

https://peterharold.wordpress.com/2016/04/21/kitimbwa-sabuni-skyller-kaplans-avgang-pa-vita-journalister

https://stenkvist.wordpress.com/2016/04/22/inte-bara-miljopartiet-ar-utsatt-for-infiltration/

http://avpixlat.info/2016/04/25/mp-sveriges-farligaste-parti/

http://blogg.folkbladet.nu/asasuh/2016/04/22/miljopartiet-langsiktigt-ohallbart/

http://ledarsidorna.se/2016/04/nagot-mycket-obehagligt/

http://www.uvell.se/2014/12/26/vad-gör-mehmet-kaplan–24743326

http://nyadagbladet.se/inrikes/fragorna-som-miljopartiet-inte-vill-besvara/

https://toklandet.wordpress.com/2016/04/24/krismote/

https://toklandet.wordpress.com/2016/04/25/inslaget-om-miljopartiet-som-kulturnyheterna-inte-fick-visa/

https://peterharold.wordpress.com/2016/04/25/bada-regeringspartierna-harbargerar-islamister-glom-inte-det/

https://toklandet.wordpress.com/2016/04/26/socialdemokraterna-borde-vara-nasta-pa-tur-att-granskas/

http://store.blogg.se/2016/april/varfor-glommer-de-fridolinaren.html

mpisis


https://janmilld.wordpress.com/2015/02/07/israel-och-usa/

https://janmilld.wordpress.com/2016/03/07/turkiet-kraver/

35 svar

 1. Kaplan blev ju kritiserad ganska snart efter regeringstillträdet efter sina många och långa resor till just Turkiet. Hur i hela fridens dar kan man ha en minister som ägnar en stor del av sin arbetstid till att syssla med för Sverige helt ovidkommande saker. Saker som dessutom går rakt emot våra värderingar och våra grundlagar. Kaplan har visat prov på allt annat än vad en feministregering skall stå för.

  Dessutom försöker språkrören Romson Fridolin att minska värdet av vad deras minister ställt till med. Sedan bubblade en handskaknings- skandal upp där en (muslimsk) MP politiker vägrat hälsa på en kvinnlig journalist från TV4. Nu har även han avgått, han var föremål för MP:s partistyrelse.

  De politiska partierna försöker smyga in islamister i sina respektive partiledningar för att blidka PK-ismen men begriper inte att de stegvis ger bort det här landet till mycket farliga krafter. Ni ska inte inbilla Er(politiker)att Ni kan omvända dessa fanatiska människor till någon sorts demokrati med västerländska förtecken, glöm det. Bara att ha en islamist i ett miljöparti är ett stort skämt. MP består av de mer lättlurade individerna som inget begriper av vare sig historia, kultur, filosofi eller ens miljö och natur.

  MP förstår sig ingenting om sin paradgren miljön. Man har, med hull och hår, svalt IPCC panelens slutsatser om de s.k. klimatförändringarna. En FN-panel bestående av ”forskare” som medvetet manipulerat tidigare temperaturserier i syfte att ge sken av att deras modeller över klimatutvecklingen håller.

  Hela klimathysterin är en bluff iscensatt av bankoligarkerna i USA syftandes till att kontrollera energianvändningen i främst u-länderna för att hålla tillbaka på deras utveckling. Likaså förhåller det sig med det slavavtal Cecilia Malmström L håller på att försöka förhandla fram mellan EU och USA. TTIP som om det går igenom ytterligare kommer att skära bort en mycket stor del av vårt självbestämmande och oberoende.

  MP består av en samling illustra figurer som inget begriper av hu denna värld snurrar ock hur alla andra stater försöker skaffa sig fördelar framför andra. MP är beredda att ge bort hela nationen till som synes islams diktatoriska och blodtörstiga regimer.

  När kommer brytningen MP/S när åker MP ut ur regeringen? Dagar, veckor eller någon månad?

  • Det du ser är sannolikt förberedelser inför valet 2018. MP åker inte ur, men de förbereder en förändring av sin galna politik. Om jag inte har helt fel ligger Birger Schlaug sannolikt bakom en hel del av det som sker nu. Han har inte varit positiv till det som skett. Han varnade sjuklövern i direktsändning.

   https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2014/12/08/birger-schlaug-sverigedemokraterna-plosligt-skulle-ha-25-da-djavlar/

   (Med ”normala muslimer” i min bloggpost menar jag de som kallar sig ”muslimer” för att undvika bekymmer med familjen men inte tror på änglar och flygande hästar etc.)

   MP och fler partier måste rensa ut islamisterna annars har de inte minsta lilla chans att få sitta vid köttgrytorna. Folk är givetvis fly förbannade på det som skett och massmedia tappar successivt makten över folket. De är avslöjade. Folket vet vilka som äger massmedia och de har fått nog nu.

 2. I TV4 Nyheterna kl 19 (som sändes i TV7 pga match i SM-hockeyn) intervjuades Nalin Pekgul om händelserna i och kring MP. Hon avslöjade att hon redan för en 7-8 år sedan fick information från miljöpartister om att de börjat få in ”folk med konstiga åsikter”. Hon uppmanade dem att ta upp saken med partiledningen vilket naturligtvis var helt meningslöst.

 3. Det kan ha varit så att media ägd av fåtalet giriga i USA och Bonnierfamiljen trodde att Kaplan var en krypto-jude (nytt begrepp som jag snubblat över) tills han visade färg.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Crypto-Judaism

  Eller så är han en Krypto-jude som har till uppgift att använda uppståndelsen för att genom ”rasism”-retorik starta ett Kalifat-parti där innebörden ”den gröna rörelsen” kommer få en helt annan innebörd…

  Den som lever får se.

 4. Jag skulle vilja veta vad Yasri Khan sa när han förklarade ”hur det var”(i Granskning Sverige: Partistyrelsen i MP: OK att vara för hedersvåld) när han inte hälsade på Lennart Olsens(ordförande i Miljöpartiet i Upplands Väsby) fru.

  Sa du Jan i din fredagsbio 3: Muppministrar, att Miljöpartiet i grunden är ett opolitiskt parti eller ett opålitligt parti:) Jag tycker båda orden passar bra in på dom.

  • Ja båda uttrycken kan nog passa, men jag talade om att partiet är opolitiskt, i det att man blundar för målkonflikter och nödvändigheten av att medvetet och öppet göra prioriteringar.

   • Vilket förklarar den kris som MP nu hamnat i. Man har medvetet sopat alla problem under mattan och trott att man varit smarta. Det visar sig nu inte vara en hållbar lösning, vilket alla människor som samlat på sig ett visst mått av livsvisdom begriper.
    Hörde förresten någon nämna att en ganska känd och besviken miljöpartist kallat partiet det onödiga partiet. Känner någon av bloggläsarna till vem det kan vara?

 5. Kaplan talade inte om övergrepp under kriget, utan om behandlingen av judar under 30-talet.
  ”… israeler i dag behandlar palestinier på väldigt lika sätt som man behandlade judar under det tyska 30-talet.”

  Jan, såg du att du är navet som Jonathan Leman skriver sitt senaste antisemit-epos kring (nyhetsbrev från Svenska kommittén mot antisemitism)?

   • På SKMA:s blogg saknas möjligheten att gå i svaromål och det Leman inte nämner är det faktum att ca 80% av svensk media kontrolleras av just judar. Den snedvridning som därmed uppstår är förödande för en fri debatt. Att ständigt gömma sig bakom ”antisemitism” som skydd för att judar inte på några villkor får kritiseras är ett lågvattenmärke.

    Vi har vidare Bilderberggruppen, Romklubben och Trilateral Comission, och Council on Foreign Relations som alla styrs av judiska bankirer. Orsaken till att motrörelser uppstår beror på att dessa frågor inte får diskuteras. De som ändå försöker göra det förföljs och jagas av EXPO:s gatukrigare i AFA.

    Inom Europa växer motståndet mot oligarkerna stadigt och de känner tydligt av motståndet. Vi vägrar att låta oss tryckas ner av dessa hatiska och våldsbejakande galningar. Dokumet finns som styrker USA:s agenda 2007 att inom 7 år förstöra 7 nationer i Mellanöstern. Det har man nästan lyckats med men nu växer motståndet på bred front och det är givetvis oroande för dessa maffiakonstellationer.

    Och det är inga konspirationsteorier det är ett faktum.

   • Har läst eXpo-medarbetaren Lemans artikel. Inte ens SD får godkänt! Att det skulle finans någon form av substans i teorier och påståenden om judisk makt och inflytande kommenteras inte överhuvudtaget. Att antyda att svenska judar skulle ha ett större inflytande i det svenska samhället än tornedalsfinnar skulle sannolikt avfärdas som antisemitism direkt av Leman. Stämplar och etiketter kommer till stor användning när här ska stigmatiseras för att hindra konstruktiv och seriös debatt. Vilket inte ska tolkas som att jag tycker att alla de exempel han tar upp är vare sig seriösa eller konstruktiva!

   • Leman projicerar sin egen argumentationsteknik på ”antisemiterna”: tillmälen, halmgubbar, halvsanningar och lögner.

    ”Ett tredje område är internationell politik och säkerhetspolitik. Här cirkulerar konspirationsteorier om att Israel och ”sionismen” är inblandad i så gott som varje oroshärd och gamla troper om att USA, och framför allt landets utrikespolitik, kontrolleras genom judisk eller ”sionistisk” destruktiv makt och manipulation.”

    Kan inte vara många som säger att ”sioninismen är inblandad i så gott som varje oroshärd”?

    Den som förnekar att amerikanska judar är en mycket mäktig grupp är oärlig. Manipulation? Lobbying och kampanjbidrag som köper inflytande. Det är så amerikansk politik funkar. Money makes the world go round!
    .

    A quick look at the list of top political donors for 2014 reveals a striking fact: At least a third of the most generous 50 mega-givers were Jewish. In fact, contributions from Jewish billionaires and multi-millionaires dominated the top 10 spots on the list.

    Striking, yet unsurprising. Political activists have known for years that members of the Jewish community are over-represented in the field of political contributions.
    http://www.haaretz.com/jewish/features/1.658520

    By the way the percentage in my headline has been estimated at 60 percent by the Washington Post and, privately to me recently by someone claiming to know, 80 percent.
    http://mondoweiss.net/2011/06/jta-reports-that-as-much-as-23-of-democratic-money-comes-from-jewish-donors/

    Obama captured 78 percent of the Jewish vote in 2008, and estimates over the years have reckoned that Jewish donors provide between one-third and two-thirds of the party’s money.
    http://www.jta.org/2011/06/07/news-opinion/politics/democrats-launch-major-pro-obama-pushback-among-jews

    As the proposed agreement over Iran’s nuclear program is debated in coming weeks, President Obama will make his case to a Congress controlled by Republicans who are more fervently pro-Israel than ever, partly a result of ideology, but also a product of a surge in donations and campaign spending on their behalf by a small group of wealthy donors.
    http://www.nytimes.com/2015/04/05/us/politics/gops-israel-support-deepens-as-political-contributions-shift.html

 6. Mycket bra text som vanligt, Janne!

  Jag har några tankar. Lite längre text idag då jag inte skrivit på ett tag.

  Ordet antisemitism har sitt ursprung i början av 1900-talet och myntades som en taktik från sionister för att kastas på dem som ställde frågor eller riktade kritik mot judars agerande. Den första lag som instiftades efter den fullbordade judiska revolutionen i Ryssland, 1917, var dödsstraff för antisemitism. På den vägen är det.

  I 12 länder i Europa är kritik mot myten om förintelsen förenligt med fängelsestraff. Samtidigt som Israel fortsätter att rensa Palestina på ursprungsbefolkningen. 86-åriga Ursula Haverbeck kallar förintelsemyten ”Die Grösste Lüge” och jag kan inte annat än att hålla med. Hon sitter i fängelse nu för sitt tankebrott.

  Varför är denna myt så viktig för judarna? Den håller dem samman (yttre hot förenar) och den skyddar deras agerande från alla form av kritik. Det är vi som betalar priset då vi inte kan kritisera Agendajudar som är ledande att ge oss massinvandring och kritik mot Israels terrorism är också likställt med förintelseförnekelse. Påpekande om judarnas makt i USA, likaså.

  Jag delar också helt synen på att Islam i grunden inte hör hemma i Europa. I liten skala och i moderat utförande är det kanske inget problem men som det ser ut idag är det förkastligt. Islam i Europa är den USA-stödda Wahambismen. I många s.k. muslimska länder gäller inte alls den mest fundamentalistiska tolkningen. På 50-talet växte i Mellanöstern fram en stark nationalism kopplad till socialism. Eftersom man då ofta önskade att folket skulle få en större del av råvarorna, inte globala företag som genom koloniseringen fått billiga kontrakt, så stödde USA och Storbritannien dessa fundamentalistiska krafter. Mossadegh i Iran störtades, Nasser i Egypten, Assad i Syrien, o.s.v. De var alla socialistiska nationalister, moderata och sekulära. Istället stödde man Muslimska Brödraskapet, Wahabisterna, o.s.v. Mycket av den fundamentalism vi ser idag kommer från detta stöd.

  Exakt så skedde också med Al Qaeda mot Sovjet på 80-talet. USA stödde aktivt Bin Laden och Mujahedin och nu senast ISIS för att återigen stötta en Assad. Två rörelser som sedan blev självgående och fullfjädrade terrorister. Ondskans axel – Usrael/Israel/Saudiarabien – har aldrig brytt sig varken om liv eller sanningen. De är en och samma onda kraft där huvudet kapats och kroppen (folket) bara följer med. Myterna propageras skickligt från Hollywood, upprätthålls genom ekonomisk och militär makt. För egen del anser jag att huvudet idag finns i Tel Aviv.

  1933 förklarade Judea världskrig mot Tyskland och inom ledande judiska kretsar pågick planer att helt enkelt utrota tyskarna på olika sätt. Theodore Newman Kaufman skrev i sin bok att man skulle sterilisera alla tyskar som då skulle dö ut efter några generationer. Vad hade då tyskarna gjort för fel?

  Man önskade åter få igen sitt självbestämmande som man helt förlorat efter första världskriget och att det var tyskar som bestämde i landet, inte judar. Det var ju judar som styrde i Tyskland efter ”freden” i Versailles. 1915 var kriget i stort slut. Det var ingen sida som kunde avancera och skyttegravskrigen med moderna vapen innebar enormt mänskligt lidande.

  Tyskland föreslog då flera gånger fred och att man skulle återgå till ursprungliga gränser. Många i Storbritannien önskade också detta men en liten grupp inflytelserika judar kom på den lysande iden att om man kunde använda den media man ägde i USA och sitt enorma inflytande i bankerna att få USA med i kriget, så kunde Storbritannien garantera judarna ett hem i Palestina (ett land man då inte ens kontrollerade då det fortfarande låg under Ottomanska Imperiet). I grunden är det så enkelt. Allt som följde efter detta, miljoner människors död och lidande i första världskriget, efter fredsfördraget i Versailles, mellan 1919-1933, under andra världskriget, både i Tyskland och Sovjet, har sin grund i Lord Walter Rothschilds skapelse. (se Balfourdeklarationen).

  Den bästa boken om detta är Benton L Bradberry – The Myth of German Villainy

  http://www.amazon.com/Myth-German-Villainy-Benton-Bradberry/dp/1477231838

  Finns också att lyssna här på utmärkta Red Ice Radio

  http://www.redicecreations.com/radio/2016/03/RIR-160304.php

  Enligt judarnas myter, Moseböckerna, så ska man få sitt eget land med bas i Jerusalem och sedan styra över hela världen. Det finns bara två problem och det är att detta skulle skett vid tiden för Jesus som ju inte alls var behjälplig i denna fråga. Därför erkänner judarna inte heller Jesus som Messias. Det skulle under alla omständigheter ges till dem av Gud, inte av en bankirfamilj, Rothschild som genom hänsynslöst krig och empatilös propaganda och lögner om det som vi idag kallar förintelsen, med stort F. (en myt som aldrig inträffat enligt otvetydiga bevis). Märkligt nog ska landet ges judarna minus 6 miljoner, enligt myterna. Ett tal som för övrigt upprepades mer än hundra gånger innan ens andra världskriget hade påbörjats och första gången 1897.

  Olika myter har alltid haft en stark påverka på oss människor. Tidigare var det i Sverige kyrkan som bestämde vilka myter vi skulle tro på, idag är det judisk media. Många tror på dem likväl. Förr var det Jesus, nu är det förintelsen och klimathotet. Trots att vi i Sverige har 12 års skolgång för de flesta så verkar det som att många inte riktigt kopplar på utan köper med hull och hår propagandan från regimmedia. Trots Internet så lever många kvar i myternas värld. Jag klandrar ingen för var själv i dess grepp så sent som för 4 år sedan.

  1948, då Tyskland krossats, får alla judar som vill i hela världen, emigrera till Palestina och man rensar etiskt landet på palestinier, beräkningar talar om 800 000 dödade, skadade och fördrivna. Terrorn är förskräcklig. Kan inte ens skriva vad judarna gjorde där. Många länder runtomkring ser med förfäran på vad som sker och så börjar 6-dagars kriget då Israel passar på att ockupera mer mark och fördriva ännu fler.

  1915 hade judarna 3% av Palestina, idag 96%. Hur gick det till? Vad skulle vi svenskar gjort om alla världens judar emigrerat hit och rensat landet på svenskar och de som var kvar satte man bakom taggtråd och murar hopträngda som djur till slakt? Skulle vi också försökt protestera genom att kasta gatstenar och hemmagjorda brandbomber?

  Jag anser också att regimmedia är fullständigt opålitliga. Nu tvingas de under galgen att erkänna att handskakning är något som vi gör i Sverige. Miljöpartiets Birger Schlaug tar här upp fallet med ekonomen Carl Hamilton (som försvann från offentligheten) efter att 2008 ha påpekat att vi skakar hand i Sverige. Det tog alltså nästan 10 år för dårarna som styr vårt land att ens kunna inse en sådan basal sak. Reinfeldt sade inget, Björklund sade inget, Sahlin sade inget, Batra sade inget, Hägglund sade inget, Sjöstedt sade inget, Romson sade inget, Fridolin sade inget, Olofsson sade inget, Wolodarszky var tyst, Helin var tyst, Mattson var tyst, Kyrkan var tyst, universitetsvärlden var tyst, alla i 10 år – det mest grundläggande – vi tar alla, kvinnor som män som barn och äldre, i hand i Sverige.

  Carl Hamilton var väl persona non grata efter det. Kanske är han nu välkommen in i värmen igen? Han kanske ska vara glad, för hans tankebrott gav honom i alla fall inte fängelse.

  Det är illa ställt med Sverige och världen – riktigt illa. Hela västvärlden är ockuperat av onda krafter som vill utplåna vår civilisation, kultur och folk. Sjunker skeppet eller hinner vi rädda det?

  Har du läst så här långt är jag imponerad!!

  Trevlig Helg!

  • Tack för innehållsrik kommentar, Kalle!
   Jag ska kolla Red-Ice-tipset.

   Intressant att du nämner Carl Hamilton. Där gjorde jag 2008 en film, även om den snart togs bort från Youtube – SVT-klagomål om ”upphovsrätt”.

   Huvuddelen av denna handskaknings-film finns dock alltjämt på Daily Motion:

  • Jag är imponerad. Väl skrivet! Jag vill bara inflika angående Al Qaida och ISIS. CIA i samarbete med den pakistanska underrättelsetjänsten startade Al Qaida och skapa dess ledare Osama Bin Laden i Afghanistan på 1980-talet. Osama Bin Laden och Al Qaida sas ligga bakom terroristattacken 9/11, men som egentligen är utfört av Israeliska underrättelsetjänsten Mossad och den Amerikanska underrättelsetjänsten CIA, ett så kallat inside job för att få en anledning att gå in i Irak för att få bort ”terroristen” Saddam Hussein och in i Afghanistan för att starta krig mot ”terrorismen” och döda Osama Bin Laden. Den egentliga anledningen var att komma åt Afghanistans naturtillgångar som metaller och mineraler, opium samt Iraks olja.
   2011 skapade och utbildade CIA ISIS-soldater i Jordanien och brittiska och franska specialstyrkor tränade jihadister i Turkiet för att terrorisera Syrien. ISIS är en skapelse av USA och dess allierade; Israel, Turkiet, Storbritannien, Frankrike, Saudiarabien,Förenade Arabemiraten, Qatar och med stöd av Sverige för att stimulera inbördeskriget i Syrien mot ”terroristen” Al Assad och för att få bort honom samt att komma åt oljan där. ISIS är också ett redskap för att öka flyktingkrisen och för att göra kaos och rädsla i Europa. En rädd befolkning är lättare att styra. Hjärnan bakom allt detta är i Tel Aviv, Israel.

 7. Varifrån kommer det världsomskakande magiska ordet

  ======== SEM ======== ???

  http://de.wikipedia.org/wiki/Sem_(ägyptische_Mythologie)

  • Vad är då en ANTI-SEMIT?

   • Enligt min uppfattning härstammar semiterna från Nordafrika och Israel och är idag mestadels muslimer (eller möjligtvis krypto-judar, krypto-kristna eller krypto-ateister med tanke på sekten islams framfart och texter).

    I Spanien finns det idag sannolikt många krypto-muslimer och krypto-judar med semitisk bakgrund även om många av dessa rensades ut under den kristna sekteristiska inkvisitionen. Det var en rening av blod, alltså rasism mot mörkare hud.

    Än i dag går kristna spanjorer i processioner upp på berg på olika platser bärandes den heliga Maria, iklädda huvor som liknar Klu-Klux Klan med vad som liknar Pingstkyrkans symbol på.

    Vill man utrota semiterna från deras kända områden, repatriera dem dit eller bojkotta dem kan man kanske anses vara en anti-semit speciellt av judar och israeler, men att vara emot apartheid mot palestinierna kan i sak inte vara anti-semitism, anser jag, eftersom Palestinierna ofta är semiter som konverterat till islam.

    Själv betecknar jag mig som vetenskaplig vilket jag anser är att vara anti-religiös. Vetenskapligapartiet som jag företräder är emot migrationen av vetenskapliga skäl, då denna inte löser våra miljöproblem, men förvärrar dem, och alla raser får vara med i Vetenskapliga partiet, även semiter.

    Är man anti-semit inkl. anti allt som inte är etniskt norderoupéiskt finns den Nordiska motståndsrörelsen, men det är naturligtvis ett mikroskopiskt parti i Sverige eftersom den normale svensken alls inte är rasist.

   • Och varför används ordet ”antisemit” och inte ”rasism”? Jo. Det är sannolikt så att den semit som använder ordet själv är en rasist:
    https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2015/11/12/nyateism-henry-bronett-har-krossat-glaset-till-megafonen-sa-far-jag-be-om-storsta-mojliga-tystnad/

   • Brevet till Henry Bronett kändes helt rätt!

 8. Bra interview med Seymour Hersh .. svenska journalister och politker kunde lära sig en del
  http://www.alternet.org/world/exclusive-interview-seymour-hersh-dishes-saudi-oil-money-bribes-and-killing-osama-bin-laden

 9. Högra bilden; andra personen vänsterifrån: Barbara Spectre!

 10. Hittade denna video, med David Duke om multikultur. Lyssna noga på dom två sista minutrarna i denna video: https://youtu.be/OJ9n0hibSS4

 11. Stor del av rösterna på MP kommer från kvinnor som har förtroende för Sötnosen Fridolin. Konsekvens: Sverige infiltreras överallt av Kaplantyper.

  En djävulskt listig plan bakom!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: