• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Vi behöver poliser!

1.fb48

Som mycket annat i det svenska samhället är polismakten under nedmontering:

• Resurserna blir otillräckliga när brottsligheten ökar, varav det mesta nu verkar ha koppling till massinvandringen.

• Ledning och organisation är sämre än på länge med den nya chefen, Dan Eliasson.

• Massmedia fortsätter att hetsa mot enskilda poliser.


Först en ensidigt vinklad historia, där läsare/lyssnare/tittare bara får valda fragment.

Sedan polischefer som viker sig direkt, istället för att ta sina anställda i försvar.


Detta har länge varit ett mönster.

En aktuell historia är nu polismannen som skulle ha sagt otrevliga ord till en person av utländsk härkomst. Helt utan anledning, som det framställs.  Fanns inte en bakgrund till kontroversen?!

Som medborgare hänvisas vi till att gissa oss till sanningen, även om mönstret alltmer kan hjälpa oss till kvalificerade sådana gissningar.

Lyssna bara på TV4-presentationen:

Vad gjorde denne man ständigt på asylboenden, med kamera och utrustning för ljudinspelning?

Hur länge har han varit i Sverige och hur försörjer han sig?

Hur kan ha tid att ständigt hänga på olika asylboende?

Varför gör han det?

Han var inte mer välkommen på boenden – varför? Den frågan ställs inte av journalisterna!

Vad hade han gjort för att provocera polismän?


Svenska massmedia är destruktiva.

vtland


PS

Mönstret känns för övrigt igen från behandlingen av Röda-Kors-voluntären Barbro Feldt i Falun. Först provocerades hon av en en kriminell utlänning, som tog upp ljud och sedan kopplad in massmedia. Varpå journalisterna gick igång och uppvaktade Röda-Kors-chefer. Dessa vek sig dubbla och tog avstånd på PK-maner. Det slutade med att den gamla kvinnan drevs i döden.

4.40 in i fredagsbio 30:

 Mer

http://avpixlat.info/2016/04/29/vaxande-missnoje-bland-sveriges-poliser/

https://petterssonsblogg.se/2016/04/28/lite-om-historien-bakom-arabjaveln/

https://varjager.wordpress.com/2016/04/28/s-o-s-s-o-s-alla-sverige-vanliga-resurser-maste-omedelbart-sattas-in-for-att-stodja-polismannen/

https://janmilld.wordpress.com/2013/03/15/polisarbetet-och-persson/

11 svar

 1. Det här citatet som jag la upp på Exponerat, fick inga ”upvotes” istället hoppade pöbeln där på mig för att jag inte hade översatt den till svenska.
  ”The definition of the word PRESS is to ´apply PRESSure to something,´ and hence the role and
  sole job of journalists is to consistently PRESS for the truth from our world leaders and
  governmental institutions. The moment the PRESS stops putting PRESSure on
  politicians and instead promotes the narrative as told to us by our government they become
  not the source we may rely on for objective facts, but the propaganda machine twisting
  how we perceive world events. If we do not PRESS THE PRESS to do their job, someone
  else´s fiction becomes our reality.” – Claudia Pavonis

  • Ja precis så är det. Om vi inte hela tiden ställer krav på pressen så kommer de att gå andra vägar än att granska makten.

 2. I dagens kulturmarxistiska klimat är det nog än mer otacksamt att vara polis än tidigare. Regering och Riksdag visar med all önskvärd tydlighet vilken syn och inriktning man vill ha på polisverksamheten. Ta brottslingarna i försvar och ömka de som ställer till skada för andra människor, istället för att värna brottsoffren och allmänhetens säkerhet.

  Brottslingar skall givetvis tillförsäkras en korrekt behandling och en juste rättsprocess. Men i Sverige har denna strävan gått alldeles för långt. Att enskilda poliser ibland, i ren frustration överskrider sina befogenheter kan till stor del tillskrivas ledningen och dess oförmåga till att tillhandahålla en bra arbetsledning. Läckande tak ger snart vatten på källargolvet.

  Denne Nobakhat Ahad verkar fungera som professionell uppviglare på olika asylboenden. Kan mycket väl vara hans verksamhet som framkallat alla upplopp och slagsmål som förekommit på alla boenden det senaste året. Hans verksamhet kan även den triggat till allvarlig våldsbrottslighet mot svenskar i syfte att undvika utvisning. IKEA-morden är väl det som är mest signifikant och polisen bör nog undersöka om denne uppviglare även besökt asylboendet där gärningsmannen bodde.

  Dan Eliasson är en ren katastrof och visar vilket politiskt omdöme som den nuvarande regeringen förfogar över. Genom att utse denna man till chef över polismyndigheten lär det ta flera decennier innan det överhuvudtaget går att få någon ordning på verksamheten igen. Regerinen Löven visade lika dåligt omdöme genom att utse Henrik Arnstad till någon sorts expert på rasism. Lika dåligt ställt var det när Löven gav sig i lag med MP.

  Hela etablissemanget lever inte i vår verklighet. Man lever i en skyddad verkstad avskild från det vi vanliga upplever. Regeringen bejakar islamism med fascistiska förtecken. Det finns inte längre någon balans mellan olika synsätt inom förvaltning och Riksdag. Alla tycker i princip lika och samtliga partier är uppbundna av Bilderberggruppen eller andra utländska makter.

  MP är i händerna på Islam tillsammans med C+S+V+M. SD+L är i händerna på Israel. Samtliga låter sig styras av oligarkerna i väst genom Bilderberggruppen. Inget Riksdagsparti tar i första hand ställning för Sverige och svenskarna. Denna djävulska förräderiverksamhet började ta form under 1700 talets andra hälft som jag menar startade med mordet på Gustav III.

  Det som sker idag är enbart en fortsättning på de tidigare händelserna. Under ganska långa tider har den subversiva verksamheten varit låg och osynlig men sker nu ganska öppet och ohämmat.

 3. Borde man inte vara polis för att få bli rikspolischef…..!

 4. Läste i en artikel av Johan Westerholm på ledarsidorna.se att Sverige har minst antal poliser i förhållande till folkmängden i hela EU. Det bådar inte gott inför de kärva tider som av allt att döma väntar. Fria Tider skriver idag om en artikel i Dagens Industri, skriven av tre utländska nationalekonomer, som förutsäger en djup allvarlig kris för Sverige. Enligt dom så har det gått så långt så att utvecklingen inte längre går att hejda! De hänvisar både till lånebubblan bland svenskarna och massinvandringens konsekvenser med massarbetslöshet och bidragsberoende som kommer att resultera i social oro.
  Till detta kan läggas något som artikelförfattarna tydligen missat. De närmaste åren kan vi räkna med en pensionärsrevolt då effekterna av det nya pensionssystemet kommer att bli synliga fullt ut.
  Det börjar dra ihop sig till storm!

 5. Jag tittade just på din video och vill tacka dig för den. Tack.

  Jag kommer själv från att ha hylla kapitalismen. Jag såg sedan att teorin var inte som jag önskade då i praktiken det ledde till att ett fåtal företag ägde allt. Detta är helt emot vad jag vill. Jag vill ha småföretag och småjordbruk, närhet och miljömedvetenhet.

  Jag började söka svaren vänsterut men insåg att socialismen var ett verk av kapitalisten Rothschild och hans undersåtar Hess och Marx.

  Jag letade i svenska SMR men fann där mest något som kanske kan liknas vid Röhm. Hitler avrättade Röhm och hans anhängare för de hatade intellektuella. De var som kommunister. Jag ser likheter mellan Röhm och de som idag styr SMR.

  Inget samhälle kan vara utan hjärna och inget samhälle kan vara utan handkraft.

  Något måste binda oss samman, annars går vi under för dagens politiker är helt i händerna på det överstatliga kapitalet.

  Så nu är jag här, på din blogg, och problematiserar….

  Jag hoppades länge på Kasselstrand men är idag helt desillusionerad efter hand ”Kokta Groda” som visar att han inte inser allvaret.

  Tack för en bra video. I morgon bänkar vi oss för Red Ice kl 10:00….Live hela dagen!!!

 6. Lite vid sidan av. Österrike har stängt eller snarare infört gränskontroller i Brennerpasset på gränsen till Italien. Orsaken är att flyktingrutten över Balkan numera är oframkomlig, vilket gör att en nygammal rutt över Medelhavet återupptagits, den mellan Libyen och Italien. Österrike tror inte att Italienarna kan kontrollera den befarade anstormningen och säkrar nu gränsövergången.

  Italienarna visar sitt missnöje med att ropa på mamma Jean Claude Junker som nu rusar till undsättning och reser till Rom i nästa vecka för informera sig om läget. Till saken hör att FPÖ i Österrike går starkt framåt och gjorde succé med över 35% i första valomgången förra helgen. Läs mer här:
  http://www.friatider.se/vad-r-det-som-h-nder-i-sterrike

  Då vet vi att anstormningen är på gång och det enda vi kan göra är att hoppas på att Italienarna kan hålla rent och skicka tillbaka horderna eller att alperna sätter stopp för framfarten. Peter Kadhammar i Aftonbladet gör även reklam med snyft, snyft för de gula båtarna som ska hjälpa skeppsbrutna asylturister.

  Kriget är väl i princip slut på de flesta platser i Syrien så behovet av asyl torde vara synnerligen lågt i år.

  • Det går inte att tro på någon minskning av flera skäl

   -ett verkligt totalstopp leder till att oligarkernas dröm om en Europeisk blandras försvinner – de kommer aldrig tillåta det – de kommer till varje pris att fortsätta koloniseringen till Choundehove-Kalergis dröm går i uppfyllelse med en Europeisk blandras och judarna som härskare.

   -Det kom flera miljoner migranter till Europa 2015 och eftersom varje betalat 100 000 för att komma hit så talar vi om en INDUSTRI. Ingen med sina sunda sinnen kan tro att de som tjänar på denna industri inte hittar nya vägar. (bara Löfven tror på det)

   – Vädret har varit uruselt. Kolla på tidigare år hur väderberoende det varit! Så fort det blir lite varmare kommer det smälla till och denna sommar kommer

   – vara den värsta våldtäktsommaren någonsin – jag ber er att komma tillbaka till denna sida i höst om jag har fel….alla med sunt förnuft måste förstå att om vi tog hit 100 000 Afghanska män 2015 så är svenska kvinnor villebråd i år så fort värmen kommer.

   -Antalet uppehållstillstånd ökar planenligt med 7% varje år…..oavsett antalet asylsökande. Idag är det anhöriginvandring som utgör den stadigt stigande trenden, den är i stort oberoende av antalet asylsökande.

   • Du har nog dessvärre rätt. I ett svagt ögonblick närde jag en from förhoppning men…..du väckte mig. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: