• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Statstelevision

nordkoreaskyttegravarna

Några ytterligare kommentarer utifrån Skavlan-intervjun med Jimmie Åkesson.

I Skavlans självbild ingår förmodligen att han skulle representera kultur och förfining, men vad är mer ociviliserat än att inte kunna lyssna på vad andra människor har att säga? Vad är mer okultiverat  än att ständigt avbryta andra,  i vad som ska vara ett samtal?

I sin politiskt korrekta nit gör sig Skavlan dessutom dum, på ett sätt som han annars nog inte skulle behöva vara:

• han förfasade sig över SD:s valfilm, för att denna ställde olika utgifter mot varandra (”grupp mot grupp”).

• han förundrades över att SD strävar efter att få genomslag för sin politik, genom att rösta emot regeringar som vill ytterligare öka massinvandringen.


Vad jag med min film ”SKAVLAN OCH SD” vill få fram är att det inte handlar bara om Fredrik Skavlan. Han följer ju bara instruktioner från sina uppdragsgivare. Och dessa är inte svenska folket, utan de som har makten över SVT och hela den humanitära stormakten.

skavlandom 2

Vilket leder över till det utmärkta arbete som nu utförs av Granskning Sverige, genom att på telefon jaga makthavare med frågor.

Något som dessa inte är vana vid,  och helt uppenbart inte uppskattar.

Därvid tydliggörs också ett fenomen. Nämligen hur de kan omge sig med lager av assistenter och biträden – vilka får agera som förkläden, likt en skyddsvall, mot vanliga medborgare.

Här tänker jag särskilt på Sabina Rasiwala, med titeln ”kommunikationsdirektör”.  En väl avlönad tjänst, kantänka.

Titeln indikerar att vederbörande ska var specialiserad just på att kommunicera, men när Granskning Sverige vill göra detta med henne, då står hon inte till förfogande. GS kommer inte längre än till olika medhjälpare, vilka kan framföra en rad ursäkter om att direktören ifråga är på möte eller har annat förhinder.


Än mindre lär GS lyckas med att få tag i den nya SVT-chefen, Hanna Stjärne, för någon kommentar kring det skandalösa Skavlanprogrammet.

Alltfler ”experter” på information och en svällande byråkrati, för att skydda makthavarna från medborgarna.

Vilka får betala för de allt högre kostnaderna? Jo, samma medborgare som man ska skydda sig från.

Själva lever man som bekant i reservat, på tryggt avstånd från den mångkultur som man ordinerar för vanliga svenskar.

ireservat


 

jadjavuls

Vad jag med filmen också vill få sagt är att det handlar inte bara om Jimmie Åkesson.  Angreppen på honom blir samtidigt ett angrepp på oss alla – svenskar och invandrare – som drabbas av den pågående probleminvandringen, och som reagerar mot vansinnet.

Malandet om negativt laddade ord som använts (eller bara påstås ha använts) av enskilda individer som är kritiska till den förda politiken, det är bara förevändningar från makthavarna och deras mediasoldater.

Det egentliga problemet, ur pk-horisont, är att det finns några som förespråkar en annan invandringspolitik. Så länge SD där företräder något annat än Sjupartiet kommer SD att betraktas som icke ”rumsrent”.

rumsrent


Avslutningsvis, två diagram som jag hämtat från Thoralf Alfssons blogg:

ta1

ta2


 

Mer

http://avpixlat.info/2015/11/22/polis-kraver-ursakt-av-tv-aktuell-vansterextremist/

http://www.expressen.se/ledare/anna-dahlberg/politik-har-blivit-en-tavling-i-godhet/

http://www.exponerat.net/sondagskronika-rakt-in-i-bergvaggen/

http://antropocene.se/2015/april/en-misslyckad-invandringspolitik.html

https://meritwager.wordpress.com/2015/04/06/en-migga-hot-om-att-doda-sina-barn-ar-ocksa-vanligt-sarskilt-otackt-nar-barnen-sitter-i-samma-rum-och-tvingas-lyssna-pa-det/

https://varjager.wordpress.com/2015/04/06/vard-for-papperslosa-utfors-pa-oklara-grunder/

https://morklaggning.wordpress.com/2015/04/06/frihet-fran-fortryck/

http://www.expressen.se/debatt/dags-att-tillfalligt-stoppa-invandringen/

http://www.motpol.nu/oskorei/2015/04/05/tankar-kring-torekull-och-behovet-av-ett-miljoparti/

http://www.dagenssamhalle.se/nyhet/kaplans-kalkyler-foer-modulhus-spricker-14737

https://janmilld.wordpress.com/2015/03/27/ett-svar-till-skavlan/

https://janmilld.wordpress.com/2015/04/05/upphovsratt-och-version-3/

6 svar

 1. Granskning Sverige får väl göra som Expressen, Aftonbladet och Trolljägarna. Börja att uppsöka dessa ovilliga representanter för svensk media i deras bostäder med kamera och mikrofoner. Men då börjar dom väl skrika som stuckna grisar om hemfridsbrott och personlig förföljelse och samma polis som annars inte har tid eller resurser med i stort sett någonting, dyker väl inom loppet av några minuter upp med både piketer och helikoptrar, beredda att gripa våra hjältar.

 2. Att våra makthavare inte är vana med och inte uppskattar obekväma frågor säger väl det mesta om den ”journalistik” som bedrivits i Sverige under det galna halvseklet. Att några oförvägna amatörer i Granskning Sverige kan få makthavare i makt och media att tappa fattningen och bli svarslösa är ju inte bara häpnadsväckande utan också ett enormt underbetyg åt journalistkåren som kollektiv (naturligtvis med vissa undantag). Men samtidigt logiskt om de har, som du hävdar, varit fullt sysselsatta med att granska folket åt makten!

 3. Sista Granskning Sverige var riktigt bra. Klädde av Skavlan-produktionen helt och hållet. Finns ingen trovärdighet kvar alls hos dem eller hos SVT (om det nu någonsin funnits).

  Tråkigt att du bil anmäld av fjantar på nätet som har som sin uppgift att tysta kritik. Fattar inte att de kan se sig själv i spegeln på morgonen. Vet att David Duke nyligen fick varsel om att YT skulle stänga ner, efter anmälan, från de utvalda men han lyckades visa på ”fair use”.

  Nu har USA en annan lagstiftning än Sverige. De har en större yttrandefrihet. I Sverige är det svårare. I princip allt digitalt material skyddas av upphovsrätten. Dock förvånad att SVT agerar på filmer som tar upp kritik mot dem.

  SVT och Skavlan avslöjade med lögn, på lögn.

 4. Public serviceorganen slutade för länge sedan att vara just Public Service. Det är hög tid att skrota begreppet och göra SVT UR till betalkanaler så får de som vill nyttja programutbudet betala precis som man gör om man önskar se olika filmkanaler. SVT UR SR har inte levererat vad PS s står för så därför ska licensfinansieringen bytas ut mot en avgift för betaltv.

 5. För i h-te Jan. Du är helt tyst. Det som pågår är stort och du borde ha åtminstone tankar om detta. Minst en kommentar per dag behöver vi från dig. Detta håller inte. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: