• Mest lästa inlägg

  • Mest klickade

Falskt

Finns det någon annan person som kan ”be om ursäkt” så som Mona Sahlin? ( 3.15 in i klippet ovan)

Historien med lögnerna och lagbrotten kring hennes påstådda livvakt borde rimligen leda till att hon åtalas, fälls och hamnar bakom lås och bom. Förmodligen vore dock detta att hoppas på för mycket – så mycket rättsstat är inte Sverige.

spider

Däremot var vi nog många som trodde att det skulle vara ”tredje gången gillt” för MS såtillvida att hon nu inte mer skulle anlitas i massmedia för sina tyckanden.  När hon nyligen begärde 3,5 miljoner kronor i pension kunde jag känna att det vore värt de pengarna om vi därigenom slapp mer av sahlinska angrepp och utfall mot oss svenskar.

Inte desto mindre har Mona Sahlin nu återkommit i offentligheten, genom en artikel i Aftonbladet. Utgångspunkten är mordet på den brittiska politikern Jo Cox i mitten av  juni 2016, vilket MS jämför med mordet på  utrikesminister Anna Lindh den 11 september 2003.

Även jag har slagits av flera likheter i de två fallen.

Viktigast var då inte att båda var kvinnor och s-politiker utan att i båda fallen skedde morden i samband med en viktig folkomröstning, där de mördade företrädde en EU-vänlig linje.

• Beträffande mordet på Anna Lindh räckte det inte för att tippa över resultatet till en seger för Ja-sidan, men det kunde ha varit ett bakomliggande syfte.

• Beträffande Jo Cox fruktade många genast att mordet skulle kunna påverka Brexit-omröstningen.

Detta är dock inte Sahlins budskap, hon försöker utnyttja det inträffade för sin egen propaganda:

”…offer för arga män. Troligen två offer för de som hatar och vill de illa som talar för flyktingar och mot nationalism…”

”Två kvinnor som jag hoppas blir symboler …Vågar säga mot rasism och extremism. … Vågar vara feminister…”

cox

För övrigt noterar jag att både Anna Lindh och Jo Cox ännu var vid liv då de kom under vård.

Förhoppningsvis slår det nu ändå slint för globalisterna vad gäller Brexit.


Ett mönster blir allt tydligare i samband med mord på politiker, åtminstone som det presenteras i media:

förövaren är en man

• det var en udda personlighet, kanske psykiskt störd

• han var ensam förövare.

Påfallande ofta kan vederbörande också snabbt bli dödad av polisen, så att vi aldrig får en chans att ta del av hans egen version av det inträffade.  Var han t ex så ensam om att planera och utföra dådet?

I fallet Jo Cox och Brexit kan det iofs vara just så att förövaren var en galning och dessutom ensam, inte desto mindre kan dådet sedan komma att utnyttjas politiskt. Mördaren påstås ha fällt ett uttalande ”Britain First!”, men det vittne som tillskrevs detta vittnesmål förnekar det.

first


Fyra dagar före mordet i Storbritannien inträffade skjutningen i Orlando, USA. Det väcker många frågor!

Uppenbart är nu att den historia som först förmedlades i massmedia inte håller.   Mer än en förövare var inblandad och motivet var nog inte en muslims avsky för homosexuella. Det hela var tydligen organiserat av CIA.

Syften med detta dåd kan ha varit att skapa:

• stöd för ”gun-control”

sympati för homosexuella

motvilja mot muslimer.

Från webbsidan ”Need to know” (i översättning):

”Två poliser som vill förbli anonyma av rädsla för repressalier säger att James Wesley Howell, en man från Indiana som hittades med en bil full av sprängämnen och vapen på söndag morgon, berättade för polisen att han var en del av ett team som planerat väpnade attacker på gaysamhällen i Florida och Kalifornien.

Howell berättade för polisen att han vände sig till dem då han ville få skydd. Hans berättelse var att han hade fått försäkringar från sina rekryterare att han inte skulle komma till skada i skottlossningen , men när han hörde på nyheterna att Omar Mateen, ledande skytt i Orlando gruppen, hade dödats av prickskytteeld, insåg han att han satts upp som en patsy och skulle dödas.”

Detta kan ju väcka frågor generellt kring terrordåd!

Hur ofta är de organiserade av CIA eller andra västliga underrättelsetjänster?

patsy


Nyheten ovan har tydligen inte återgivits av Alex JonesInfowars.  Var den bara litet för ”het”? Jag har lärt mig att bli alltmer skeptisk mot även en del aktörer på webben som ska gälla för att vara dissidenter.

Stefan Molyneux granskas kritiskt i denna film, av Brandon Martinez – kolla särskilt 15.40 och framåt:

En strävan att lägga skuld på muslimer – på bekostnad av insikter om USA:s och NATO:s roll – finns också på svenska Avpixlat.

Jag syftar här på artikeln Utan islam vore vi en tämligen fredlig värld”. Det stannar inte vid rubriken, utan Rolf Berg gör en uppräkning av länder, som innefattar även Libyen och Syrien.

Kadaffis mördare såg sig kanske själva som muslimer, men de skulle aldrig fått möjligheter att mörda som de gjorde utan NATO:s bombningar.

Skribenter på Avpixlat brukar skriva bra, men här känner jag mig som en ”dubbel-dissident”

kadaffi


På temat ”falskt” kan också platsa Stefan Löfven och vår feministiska regering.

Sedan fyra år sitter Julian Assange i praktiken fängslad i London genom svensk försorg.

På något sätt blir det då konsekvent att Sverige också inom säkerhetspolitiken uppträder som vasall till USA, och deltar i  gemensamma övningar. NATO har nu landstigit på Utö och Ryssland svarar med stor mobilisering.

pap


Veckans fredagsbio:


PS om Orlando:

Det finns flera alternativa tolkningar av det hände i Orlando, utifrån det faktum ett en ensam person påstås ha kunnat så snabbt döda så många människor.

• En är att där fanns flera skyttar.

• En annan är att inga skyttar alls krävdes – alltihop var fejk, ingen dödades!

En uppseendeväckande teori, men den förs nu fram av många skribenter:

https://parnassen.wordpress.com/2016/06/21/inget-blod-i-orlando-inga-bildbevis-bara-inovade-tardrypande-intervjuer-infor-hela-varlden/

http://www.paulcraigroberts.org/2016/06/14/my-several-million-readers-are-unable-to-help-me-prove-the-official-story/

http://henrymakow.com/2016/06/Did-anyone-die-in-orlando.html

https://memoryholeblog.com/2016/06/14/orlando-nightclub-shooting-questions-and-anomalies-surround-worst-mass-shooting-in-u-s-history/

Mer

http://www.vaken.se/10-konspirationsteorier-som-visat-sig-vara-sanna/

http://tobbesmedieblogg.blogspot.se/2016/06/groteskt-mona-sahlin.html

http://ledarsidorna.se/2016/06/en-vat-filt-igen/

https://janmilld.wordpress.com/2016/03/15/wtc-och-sanningen/

https://janmilld.wordpress.com/2015/02/13/gladio/

https://peterharold.wordpress.com/2016/06/20/omar-mateen-dn-odlar-myten-om-den-ensamme-galningen/

https://erikjohanssonblog.wordpress.com/2016/06/20/ar-orlando-dadet-en-false-flag/

http://www.exponerat.net/mona-sahlin-har-tomt-anna-lindhs-minnesfond-som-hade-21-miljoner/


PÅSK

SAHLINERIET

SAHLINS TRE PUNKTER

7 svar

  1. Eftersom Putin anses stå bakom ALLT jävelskap som sker i världen är det konstigt att han ännu inte har anklagats även för detta dödsfall.

  2. Väl samanfattat och skrivet, Jan!

    Jag hoppas fler och fler får upp ögonen för dessa mord på politiker och för dessa psyops(psykologiska operationer) runt om i världen som Mossad, CIA, MI6 m.fl. ligger bakom.

    Jag brukar vara inne på Avpixlat ibland, men jag tycker tyvärr att den har blivit en hatsajt mot muslimer, och Rolf Berg som uppviglare. Nu kommer några att få vatten på sin kvarn, men jag måste få säga och tycka vad jag känner. Jag har medarbetare som är muslimer och dom har integrerats väl in i det svenska samhället.

    Och vad tycker jag om Mona Sahlin. Hon är den värsta sortens översittare, som kör med sitt arroganta beteende in i det sista.

  3. Jo det är klart att många av dessa FF är till för att kämpa mot rätten att äga och bära vapen som man befäste i USAs grundlag i det andra tillägget.

    I agendajudeorganet DN finns idag en totalt bisarr artikel som är en radda egenskaper i en flask diktomi staplade på varandra, för att undermedvetet stimulera läsaren att förknippa vapenägande med sunkighet. Och samtidigt lyfta fram ett perverst beteende som i sin förlängning leder till utrotandet av vår civilisation.

    En medelålders småfet vit småskabbig gubbe som äter snabbmat ställs mot en feministisk, ung, vacker, ickevit, kvinna som jobbar med förnybar energi som bär på en symbol för eliminerandet av en man ut hennes liv, ett sanslöst alster:

    http://www.dn.se/nyheter/varlden/utvidgad-vapenlag-vacker-motreaktion/

  4. Mycket intressant med denna James Wesley Howell som överlämnade sig till FBI när han insåg att han höll på att bli lurad. Frågan är hur många liknande skapelser som förekommit och kan komma. Breivik ligger närmast på tur att tänka på i dessa sammanhang, men även den senaste mördaren i England. Anna Lindhs baneman kan nog tillhöra denna kategori precis som Jakob Johan Anckarström (mordet på Gustav III) och Otto Johan Tandefeldt som dödade Axel von Fersen genom att hoppa på dennes bröstkorg tills den krossades.

    Det icke uppklarade mordet på Olof Palme kan kanske även den tillhöra denna kategori. Sannolikt finns många fler att vaska fram ur historiens dimmor där så kallade ensamma galningar utfört mord på politiker, kungar och andra. Alla kan säkert inte beslås med konspirationer men påfallande många verkar ha ett speciellt syfte i en tid av förändringar.

  5. En bisak men
    rasifierade kroppar exponeras i ABF-huset –
    är inte det som att svära i kyrkan?

Lämna en kommentar