• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Aktuella montage

Julia Caesar:

”Vi vaknar i ett land i upplösningstillstånd, snabbt på väg mot undantagstillstånd. Sverige är ett land under belägring. Det inte kommit plötsligt , och det sker inte oväntat, som regeringen försöker få oss att tro.  

Mängder av skribenter i bloggvärlden har varnat för det här scenariot i åratal. Ingen har velat lyssna. Ingen har brytt sig. Ingen har vidtagit några åtgärder. Istället har de sju massinvandringspartierna fortsatt att driva en vansinnig politisk utopi, uppbackade av lojala myndigheter och nyttiga idioter. Som om de gick på högpotenta steroider. I själva verket följer de en Plan, som den här krönikan också ska handla om.”

 

isismargot

…Samtliga ansvariga har vägrat lyssna. Med brutala, avhumaniserande metoder har de försökt tysta oss. Eldade av sina perverterade framtidsvisioner har de fortsatt att driva Sverige mot kollaps.”

”Sveriges statsminister Stefan Löfven (s) har lika mycket trovärdighet som en felprogrammerad robot. Han är uppenbart totalt panikslagen och utlämnad till rådgivare som inte heller vet vad de ska ta sig till när verkligheten frontalkolliderar med flosklerna. Hela regeringen är drabbad av panik. Trots alla försäkringar om motsatsen har Sveriges styrande förlorat kontrollen…”


stormakten2

total2015

sverigedony

alltalla

nytsunami

smorgasbordet

utbytet

fartygetsv

dumt

madeinusa

natoflocken

underkstelse

dirigent

yggrans

de

vvalfard

slutlosningen

lok


Julia Caesar:

”Sveriges roll i den nya världsordningen är att vara pilotprojekt – en global modell för det nya utopiska världssamhället. Det är i det skenet vi ska se allt storvulet prat om Sverige som ‘den humanitära stormakten’. Svenska politiker oavsett partifärg boostar sina egon i ljuset av den glans som faller över vårt land för att vi glatt går i spetsen och genomför ett dödsdömt samhällsexperiment med irreversibla skadeverkningar.”

stormakten2


Mer

https://janmilld.wordpress.com/2015/10/09/taltlager/

https://janmilld.wordpress.com/2015/10/05/tagna-pa-sangen/

https://janmilld.wordpress.com/2015/09/16/asyl-tsunamin-och-moralen/

http://ledarsidorna.se/2015/10/vid-porten/

https://peterharold.wordpress.com/2015/10/11/kjell-bergqvist-och-de-hemlosa-i-stockholm/


Filmer

Aktuell journalistik

BGF-erfarenheten

Bombvänstern

 

 

3 svar

 1. Det är fullständigt absurt med den tankeofrihet som finns idag. Forskningen är beskuren och får bara röra sig i vissa korridorer. Vårt samhälle kan inte beskrivas på annat sätt än att det är genomkorrumperat på toppen. Det säger allt när en person som Arnstad anlitas som expert.

  Lyssnade på debatten igår på SVT och det kändes helt absurt. 7 politiker talar om saker som saknar mening eftersom Sverige just nu håller på att gå under i asylkaoset av migranter som söker ett bättre liv.

  Det kommer 2100, enligt FN, att finnas 4 miljarder i Afrika. Det vi ser nu är bara början. Europa kommer att bli Eurafrica och Eurabia, precis såsom George Soros och Barbara Spectre så hett önskar. Nu går det dessutom oerhört fort.

 2. Det som verkligen är skrämmande är ju tanke styrningen som makten utövat på oss folk under lång tid. Ta bara det som Janne tagit upp att vi svenskar finns och som ras och att vi måste värna den rätten att få vara i majoritet som ras. Raser och att svenskarna mer och mer blir färre är så extremt vedervärdigt att ens snudda vid så där är ju ett lock ständigt på och det även av sd som ger folk epitet nazister om dom pratar om raser eller har en nationell ideologi. Om vi inte får prata om att svenskarna riskerar att försvinna och bli väldigt få på bekåstnad av araber och afrikaner som nu sker hur skall det då kunna vara svenskarnas land framöver och våran rätt till landet?

 3. Bra collage över nedmonteringen av Sverige som vi känner det. Stefan Löven stakar sig och snubblar över orden, om han knappt hittar några, var och varannan gång han yttrar sig. En politiker som känner sin ideologi och partiprogram borde vara betydligt mer bestämd och tydlig i sina uttalanden. Det vi ser prov på är en virrpanna som varken vet ut eller in, som om agendan han fått i knät känns främmande och ovant.

  Detta i bjärt kontrast till upprinnelsen och diskussionen i och efter Luciabeslutet 1989 är det uppseendeväckande att se och höra denna totala omkastning av migrationspolitiken. Detta utan att den ens får diskuteras om man inte håller med om den nuvarande inriktningen.

  Att nu låta meddela att invandrarna ska härbärgeras i tält inför och under kommande vinter är knappast att ta ansvar för dessa människors väl och ve. Det är heller inte att ta ansvar för detta land som riskerar att rasa ner i ett kaos där vitala samhällsfunktioner riskerar att haverera. Om nu campingen inte kan fortsätta på grund av sträng kyla, mycket snö och hårda vindar vad gör Löven då? Om folk får frysskador och eller kanske dör under dessa omständigheter då lär det inte vara så mycket bevänt med den humanitära stormakten. Då har man tagit sig vatten över huvudet till max. Rubrikerna i internationell press lär inte bli nådiga. Dessutom är det stor risk för allvarliga upplopp där många människor kan komma till skada.

  Att utestänga ett riksdagsparti från förhandlingar och diskussioner och att misskreditera alla de som har mage att uttrycka en annan åsikt är inte värdigt detta land. Våra ledare har ett stort ansvar när det gäller att uppföra sig juste för att visa att alla röster är lika viktiga. Annars sänder man tydliga signaler ner genom samhällskroppen att det är ok att stänga ute de man inte gillar, att mobba och misshandla både med ord och nävar. Stefan Löven kräver av alla och envar anständighet men det lär knappast hörsammas när han själv går i bräschen för det motsatta.

  Stefan Löven säger vidare att landet befinner sig i en kris utan att kunna förklara vad krisen består i, ens på en direkt fråga av en journalist(från presskonferensen då campingförslaget kom upp). Krisen lär väl bestå i att om hela idén med massinvandringen kantrar på grund av vädret så lär det lilla förtroendekapital som regeringen har kvar singla iväg som en snöflinga i stormen. Stefan Löven får stå vid skampålen och förklara sin illa genomtänkta politik.

  Jag hoppas att Ryssland klarar av sina operationer på relativt kort tid så att lugnet och stabiliteten återvänder till Syrien och då torde behovet av några asylskäl vilka de än är, vara eliminerad.

  Jämför hur Putin yttrar sig då västpressen ställer frågor med hur Löven agerar. Klipp från You Tube:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: