• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

SD-positioner?

whsth

SD Stockholm – alltså Sverigedemokraterna i Stockholms kommun – har nu haft sitt årsmöte. Det blev ett välbesökt möte som med klar majoritet utsåg en ny styrelse – en annan än den som tidigare suttit och en annan än den som valberedningen föreslagit.

Ny ordförande för SD Stockholm är nu William Hahne, känd som stridbar SDU-företrädare. Han leder nu en styrelse av personer med fotfäste i arbetslivet. Ett steg i rätt riktning – partiengagemang får inte vara främst en födkrok, det ska bäras fram av idéer och övertygelser.

Valet i SD Stockholm är hoppingivande. Inför valet förekom uppgifter om att SD riks öppnat ”personärende” mot William Hahne och andra, efter uppgifter från Expo. Alltid detta Expo – varför låter sig SD-företrädare styras av dem?!

Förhoppningsvis stoppas detta nu undan. SD behöver ta tillvara unga krafter, inte stöta ut dem. Det måste finnas utrymme för olika strömningar inom partiet.


rakhoger

Begreppet en ”rak höger” tilltalar nu många invandringskritiker, tydligen även kretsen kring William Hahne. Men vad lägger man då in i begreppet ”höger”?  Är det bara en negation av något man lärt sig misstro och ogilla inom politiken, nämligen ”vänster”?

Aversionen mot begreppet ”vänster” är naturlig, med tanke på uppträdandet från individer och grupper som utger sig för att politiskt stå till vänster:

• demokratiförakt och saboterande av mötesfrihet

• likriktning och intolerans mot oliktänkande

• lättkränkthet och ansvarslöshet 

• antiintellektualism och våldsbenägenhet.


Men i begreppet ”vänster” har ju traditionellt legat också något viktigt och värdefullt, som här riskerar att tappas bort. Det är samhällskittet – strävan efter utjämning och trygghet för alla. Skyddet av svaga grupper, värnande om ”småfolket”.  Folkhemstanken.

1911

Folkhemmet vilade på åtminstone två förutsättningar:

A. En stark nationell ekonomi, där alla strävade efter att bidraga. Hederlighet och hög arbetsmoral.

B. Ett slutet system. Som i ett privat försäkringsbolag.

Systemet kan fungera bara om det är slutet, dvs att utomstående är just utomstående. Nu torpederas det genom den massiva bidragsinvandringen.

Gamla människor får nu lämna sina platser på äldreboenden för att ge plats åt ”ensamkommande flyktingbarn”. Utsatta grupper av svenskar offras –  av hela Sjupartiet, inklusive (V) och (S).

Ska utsatta grupper av svenskar överges även av Sverigedemokraterna? Blir det innebörden  av ”en rak höger”?

Oavsett hur SD väljer att etikettera sig själv så ligger här ett vägval i sak.


svland

En annan fråga gäller inställningen till svenskhet och rättigheter för svenskar i Sverige.

Den paroll som jag själv fört fram – ”SVERIGE ÄR SVENSKARNAS LAND” – rymmer ju en otydlighet, eftersom det kan finnas ”svenskar” i åtminstone två olika betydelser:

A. etniska svenskar

B. svenska medborgare

Dessutom finns också andra människor som är folkbokförda och permanent boende i Sverige. Det är inte säkert att dessa kan tala och förstå svenska.

Mitt intresse gäller framförallt etniska svenskar.  Sverige är traditionellt vårt land och vi har inget annat land.

svforst

Situationen idag är uppenbar: det finns redan ett stort antal människor i Sverige som har svenska medborgarskap, men som inte är etniska svenskar.  Ska det i Sverige kunna finnas rättigheter för etniska svenskar, som inte finns för varje svensk medborgare?

• Idag är situationen den omvända: på flera sätt förekommer en negativ särbehandling av etniska svenskar. Det gäller på arbetsmarknaden, på bostadsmarknaden och beträffande den besynnerliga lagen om hets mot folkgrupp.  Detta måste åtgärdas, så att det blir en likabehandling!

• När det gäller grov brottslighet kan etniska svenskar självfallet inte utvisas, det finns inget land att utvisa dem till. För utlandsfödda finns däremot ett annat land och där man har dubbla medborgarskap ska utvisning kunna ske.

• Framförallt behövs en restriktivitet i beviljande av svenska medborgarskap. Det måste ske en verklig vandelprövning och kunskaper i svenska ska vara en förutsättning. Det får inte vara så att vederbörande bara sänder in en ansökan – och sedan dimper medborgarskapet bara ned efter ett tag. Svenskt medborgarskap måste få ta sin tid och förutsätta en visad vilja till assimilation in i det traditionella svenska samhället!

• Ingenting hjälper dock om vi inte får ned invandringsvolymerna och får stopp på probleminvandringen.  Den nu tillämpade viljeinriktningen att byta ut svenska folket måste ersättas med en motsatt viljeinriktning: det svenska folket ska bevaras!


ks

Låt mig slutligen instämma i vad Kenneth Sandberg skriver i Nya Tider nr 10/2015:

”En allvarlig konsekvens av Sverigedemokraternas hittills låga profil i det fåfänga syftet att förlänas ett erkännande om ‘rumsrenhet’ är att det inte funnits någon marginal för andra partier att agera inom. Minsta steg i riktning mot en restriktivare invandringspolitik riskerar att rendera attacker från PK-media om att ‘det är ju detsamma som främlingsfientliga SD vill’. 

Detta är alltså vådan av att avståndet är alltför litet mellan Sjuklövern och SD,  vilket därmed har en direkt kontraproduktiv effekt för kampen för ett svenskt Sverige.”

svoro


Mer

https://janmilld.wordpress.com/2015/02/20/det-varas-for-sd/

https://janmilld.wordpress.com/2010/12/05/hoger-eller-vanster/

https://janmilld.wordpress.com/2011/07/02/abdikerad-vanster/

https://janmilld.wordpress.com/2011/07/23/extremism-hoger/

https://janmilld.wordpress.com/2011/01/14/vem-ar-extremist/

https://janmilld.wordpress.com/2011/10/25/bombvanstern/

https://janmilld.wordpress.com/2013/08/09/avsnitt-13-vanstern-som-forsvann/

http://janolofbengtsson.com/2015/03/05/det-finns-ingen-strid/

9 svar

 1. Ompröva alla beviljade medborgarskap och uppehållstillstånd som givits till icke nordeuropeiska invandrare.
  Om det behövs får vi instifta retroaktiva lagar även om det strider mot vår rättshistoria. Att utplåna vårt folk strider också mot vår rättshistoria. USA upphäver ju medborgarskap efter 50 år och utvisar därefter.
  Att prata om laglighet är ju fullständigt löjligt när hela vårt folks existens står på spel.

  • I varje fall ska medborgarskap omprövas där anledning kan finnas att misstänka oegentligheter.

   Vidare ska det vara etniska svenskar som står för utredningar och beslut om svenska medborgarskap.

   Detsamma ska gälla uppehållstillstånd.

   • ‘Vidare ska det vara etniska svenskar som står för utredningar och beslut om svenska medborgarskap’, skriver du, Jan.

    Det är alltså inte etniska svenskar som handhar detta … Finns det någon etnisk svensk som får vara med och bestämma – troligen inte … eller ..?

    Det blir längre och värre.

 2. Hej Jan! Välkommen tillbaka till Sverige! frestas man säga. Vad beträffar värnandet av svaga grupper och trygghet i livets olika skeenden så anser jag att det väl ryms inom socialkonservatismen. Det är ju som så att vänstern genom tiderna haft en tendens att försöka, och många gånger tillåtits, monopolisera vissa begrepp såsom välfärd, trygghet, solidaritet m.m. I vårt land gick det så långt att många människor trodde att välfärden var en socialdemokratisk uppfinning och att de var den enda garanten för dess fortsatta existens!
  Den tiden är väl i stor utsträckning förbi, även om det inte helt släppt taget om vissa av de absolut äldsta medborgarna. Därför tror jag det är viktigt att William Hahne och de som delar hans inriktning mot en starkare betoning av nationalism uppmärksammar de sociala frågorna i större utsträckning. Jag tror dessutom att de skulle vara bra för Hahnes framtoning i media såväl som internt i partiet.

  • Tack, nu ska jag försöka hålla mig hemma åtminstone en vecka eller två.

   Får dock erkänna att både Libyen, Syrien och Irak utövar en sjuk lockelse på mig…

   • Dessutom är det viktigt att se hur utrikes händelser påverkar oss i Sverige.

 3. Psykopaterna är helt vilda och galna och vill kriga precis överallt. Först så stöttar de ”rebeller” med vapen, utbildning och pengar sedan bombar de samma rebeller de just varit med om att skapa. Du får ursäkta mitt raka språk men jag kan inte se annat än att det är psykopater vi har att göra med. Hela USA är i psykopaternas våld. Folket tycks oförmögna att göra någonting. Det är uppenbart hur tydligt det är att en liten andel kan styra och kontrollera en kontinent.

  Samma psykopater är lika vilda och galna att förstöra alla västländer, från USA till Australien till Italien. Metoden är enkel – låt demografin göra jobbet. Importera icke-europeiska invandrare i stor skala och propsa på höga skatter och ”jämlikhet och frihet” för kvinnorna så att ingen orkar eller vill ha många barn. Vänta.

  En av psykopaten som ger ett ansikte åt vansinnet är Barbara Spectre men hon är på intet sätt ensam. Det finns hundratals uttalanden och ansikten. Swedbanks Ordförande, Sundström, är ett otäckt svenskt exempel. Han tycker själv det är otäckt att Piteå är för svenskt. Ännu en psykopat som inte gillar svenskar.

  Psykopaterna måste få kontroll på nätet. Tydligen har Regeringen nu ett förslag att man ska betala för propagandan som ges i ”mångfaldsmedia” och ”regimtrogen” media. Det ska tydligen också gå att ge bidrag till nätpublikationer. Det kommer ändå inte gå förrän man helt enkelt förbjuder sidor som denna. Alla de fördelar man hade vad gäller distribution i den fysiska världen är borta på nätet.

  Dessa psykopater är nu på rak kollisionskurs med 99,99% av jordens befolkning. Vi vill inte ha dessa oändliga krig, vill inte ha ISIS och Al Qaida, vill inte ha genuskonsulter, reviderade barnböcker, könsneutrala förebilder, massinvandring, mångkultur, judisk styre, skräpkultur, skräpmat, gifter, GMO, konsumismen, historielösheten, lögnerna, förfalskad historia, rotlösheten, lönedumpningen, maktkoncentration, censur, åsiktsförtryck, åsiktspoliser, kvotering, kaos i skolan, vårdköer, en raserad äldrevård och pension, otrygghet, våldtäkter, undfallenhet, o.s.v.

  Detta är inget som folket vill ha någonstans i hela världen men psykopaterna vill det. De 0,1% av jordens befolkning, de vill ha allt det som står ovan.

  Sverige och världen förtjänar hederliga ledare inte knähundar som låter sig syras av psykopater.

  • Det finns ord som får det att vända sig i min mage: t ex värdegrund (som man kan gå på om det ligger i havsbandet …) och ‘transform’ som den av dig namngivna personen tjatar om att vi européer måste vänja oss vid och anamma.

   Har någon sett hennes ögon … jag ryser … som direkt uppstigna från en het plats någonstans inifrån … jag ryser?

   Vet ni vad jag tror? Jo, det gör jag …

 4. Förhoppningsvis kan valet av William Hahne föra SD lite mer åt nationalism och värnandet av etniska svenskar. Alla partier behöver en bredd av olika inriktningar för att stå starka. Detta val borde göra SD starkare inför framtiden och kan bli avgörande för antalet sympatisörer i Stockholm.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: