• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Förlåt?

end

In i väggen går  Sverige, pga mega-invandringen.

Många av de som länge envetet pläderat för den förda vansinnespolitiken har nu börjat tystna i frågan.  Några argumenterar i en rakt omvänd riktning än vad de tidigare gjort. Ett exempel är Carl Rudbeck, litteraturvetare.

rudbeck
I en TV-debatt år 2000 med Jonas De Geer uttalade sig Carl Rudbeck så här:

”Invandringen har gjort Sverige till ett mycket, mycket bättre land än det var för 20 år sedan. Invandringen har öppnat gränserna, den har berikat kulturen, den har gjort Sverige till ett kulinariskt, intellektuellt och kulturellt mycket bättre land.”


16 år senare skriver Carl Rudbeck i Sydsvenskan, under rubriken ”Sverige håller på att bli ett land som alla andra”:

”För bara något år sedan hävdade inflytelserika opinionsbildare att det inte fanns något tak för hur många flyktingar, asylsökande och migranter vi kunde ta emot. Varje tanke på gränskontroll var att gå mörka krafter till mötes…

…kombinationen av generös välfärdsstat och i stort sett fri invandring är ohållbar inte bara i det långa loppet utan också, som det nu visar sig, i det ganska korta loppet. Pengarna kommer att ta slut och det kommer också betalningsviljan att göra. För vem vill betala skatter för service och förmåner som andra får helt gratis?

”Alla som hovsamt har påpekat att det faktiskt kan uppstå konflikter när ett stort antal människor från en främmande kultur med en annorlunda kvinnosyn snabbt ska integreras stämplades som onda och främlingsfientliga.

Men det var före händelserna i Köln och i Kungsträdgården i Stockholm som har blivit brutala påminnelser om att verkligheten struntar i politiskt korrekta tankefigurer…

Det som för en kort tid sedan var om inte otänkbart så åtminstone osägbart bland väluppfostrat folk är på väg att bli okontroversiella sanningar.”

svansen


Det är väl bra, att människor kan ta intryck av verkligheten och ändra åsikt, när de märker sig ha haft fel?

Jovisst, men det anmärkningsvärda är ju hur man kan byta åsikt utan att egentligen ha erkänt att man faktiskt gjort detta!

Det blir inte fråga om något erkännande åt dem som tidigt hade rätt i frågan. De en gång rasiststämplade förblir ofta stämplade, och ju tidigare de reagerat mot galenskaperna, desto djupare sitter stämplingen.

Carl Rudbeck  behåller s.a.s. sin höga svansföring. Oavsett vilken åsikt han har så tillhör han själv de anständiga…

Karl-Olov Arnstberg skriver om detta i sin artikel Myopia:

”Det är bra att Carl Rudbeck förstår att den nuvarande migrationspolitiken är ohållbar. Det hade varit klädsamt om han också hade dragit sig till minnes att så här har han inte alltid tyckt. I en tevedebatt med Jonas de Geer …”

”Men någon canossavandring är naturligtvis inte att tänka på. Ursäkter till meningsmotståndare som sparkats ner från den offentliga scenen? Glöm det.”

”Det fanns en stor nätdiskussion om Sveriges extrema migrationspolitik. För journalisterna var den elefanten i rummet. I den offentliga debatten blev det liktydigt med social harakiri att säga att det fanns problem med mängden migranter …   förbjuden kunskap.”
 
”…jag är en av dem som började slå larm för något decennium sedan och har fått betala ett rätt högt pris genom att offentligt beskyllas för att vara rasist, genom alla föreläsnings- och andra uppdrag som försvunnit, genom att bli ifrågasatt i vänkretsen, andra plågor onämnda. Gunnar råkade inte mindre illa ut.
 
Mycket har förlorats, framför allt respekten inför sanningen. Det finns sprickor i muren men fortfarande slår en ideologiskt korrekt lögn så gott som alltid ut en ideologiskt obekväm sanning.”

spricka


Carl Rudbeck är alltså inte ensam.

Senast läste jag en text av Jasenko Selimovic, nyligen statssekreterare åt Erik Ullenhag. Under rubrik ”Därför vågade ingen tala öppet om flyktingkrisen” skrev han i DN nu i januari.

Iofs en bra text, men samma Selimovic har intill nyligen varit militant pk-stöddig.  Julia Caesar skrev om detta i sin text ”Statssekreteraren”.

Style: "rk1"

Ett annat präktigt exempel är sosse-journalisten Göran Greider.

Han applåderade att Dala-Demokraten vägrat ta in en annons om ”Vitbok.se” – fann det ”obehagligt” att ta del av fakta, där det framgick att problem fanns med massinvandringen till Sverige.

Nu verkar Greider ha lugnat ned sig beträffande invandringen.


Idea concept with row of light bulbs and glowing bulb

Det är inte bara bra att många människor tänker om, det är direkt nödvändigt att så sker. Särskilt bland ledande opinionsbildare.

Akut är att få igenom beslut som ändrar migrationspolitiken, men:

Det finns också ett nationellt trauma att hantera,  skapat genom åren av pk-propaganda och galenskaper. Svenska folket har gjorts förvirrat och splittrat, mår inte bra.

Om personer som varit pådrivande för massinvandring offentligt skulle gå ut och erkänna att de i grunden har haft fel, om de skulle be svenska folket om ursäkt, då kunde detta bidraga till en nödvändig mental läkningsprocess.

Om t ex Stefan Löfven, Mona Sahlin och andra socialdemokrater nu offentligt erkände att de haft fel, och de visade uppriktig ånger och bad det svenska folket om förlåtelse… det vore ett sätt att  TA ANSVAR.

forlat3


Mer

https://morklaggning.wordpress.com/2016/01/25/europas-undergang/

 http://snaphanen.dk/2016/01/24/julia-caesar-en-vecka-i-september/

http://anthropocene.live/2016/01/23/vagen-till-helvetet-ar-kantad-av-goda-foresatser/

https://peterharold.wordpress.com/2016/01/24/vad-vill-vi-nyhetskonsumenter-ha-for-slags-medier/

https://gruvmor.wordpress.com/2016/01/24/har-nerikes-allehanda-spelat-ut-sin-roll/

http://detgodasamhallet.com/2016/01/24/gastskribent-arne-weinz-politiskt-korrekt-blev-politiskt-korrupt/

http://wärmler.se/invandrarlandet-sverige-ar-en-skrackfilm/

http://avpixlat.info/2016/01/27/det-stora-uppvaknandet/

http://www.nyatider.nu/nya-tider-pa-plats-de-bevakar-kalmars-gator/


https://janmilld.wordpress.com/2015/10/29/latsaslandet/

https://janmilld.wordpress.com/2016/01/15/sanning-och-konsekvens/

https://janmilld.wordpress.com/2015/12/19/godhetspsykos/

14 svar

 1. Millds artikel med länken till Myopia är påminnelser om förhoppningsvis en inledande attityd bland både S- och annat folk med PK-credo.

 2. Mycket bra text.

  Etablissemanget känner sig tvingade att ändra sig eftersom SD nu växer så det knakar. SD är nu så stora att det finns utrymme för ytterligare ett parti som är Sverigevänligt.

  Svenska folket är godtrogna och lättlurade. Kanske går de tillbaka och lämnar SD. Frågan är dock om man verkligen ser de gamla partierna som lösningen på dagens problem? Ska vi lösa dagens problem med samma partier, samma media, samma professorer, myndighetschefer, o.s.v. som har skapat problemen? Jag tror inte att det går. Denna sjukdom sitter i väggarna och går inte att sanera. Riv hela skiten och börja från början. Sverige, liksom hela västvärlden, behöver helt nya politiska alternativ. Ut med det gamla, som förstört den västerländska civilisationen.

  Ge aldrig de som förstört Sverige och hela västvärlden förtroende igen. Tro inte på vad de säger.

  SD är en bra början men, men vi måste driva detta längre. Vi måste börja tala öppet om sanningen. Sanningen om förintelsen, 9/11, NWO, sionistmedia, vacciner, läkemedelsindustrin, falska flaggor, vår historia, krigsindustrin, livsmedelsoligopolet, GMO, Rothschild, Bolsjevikerna, storföretagen, banksvindeln, o.s.v. Allt det andra kommer fortsätta med oförminskad kraft om vi bara stannar vid invandringen. De som har tvingat på oss invandringen tillhör samma gren som ljuger om allt det andra. Tro inte att man kommer sluta med massinvandringen. Retoriken ändras men man kommer på metoder att fortsätta invasionen. Om inte…..vi avslöjar alla dessa lögner.

  Vi kan inte lämna över en bukett av lögner till kommande generationer. Vi måste vara den generation som nu en gång för alla kräver att sanningen måste få lysa igenom.

  Sanningsrörelsen är vår tiden viktigaste projekt.

 3. Om det är så att Vänsterpartisterna vaknar i denna fråga så är det förträffligt och bör gratuleras, rentutav firas. Det öppnar upp för en migrationsvakenhet helt befriad från bombhögerns NATO-högkvarter och helt utan den frihandel som skapat många av de problem vi ser idag.

  Att människor gort fel, är ofta svårt att inse. Ibland ändrar sig åsikterna medan folk sover på argumenten. När de vaknar är de förändrade utan att helt förstå hur det gick till. Egot förhindrar ofta människor från att erkänna sina egna fel och brister.

  Fråga ex. din omgivning om när du sist ändrade din åsikt i någon fråga och bad om ursäkt! Det kan vara upplysande. 😉

  Även ett erkännande om egen naivitet är givetvis skadligt för ett politiskt förtroende att leda folket.
  https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2015/11/20/uppvaknande-naivitet-eller-ondska-stefan-lofven-erkanner-att-han-varit-naiv/

  Samtidigt har inte den åsikt som de hade för 16 år sedan med dagens situation att göra. Deras oförmåga till framsynthet är mänsklig. Alla är inte schackmästare som kan tänka sju steg i förväg och alla mediterar inte likt Buddha.

 4. Man kommer aldrig att medge att man haft fel. Regeringen Löven har ju ändrat politik, ja delvis, med införandet av id-kontroller. Men han låtsas inte om att detta var helt otänkbart för ett halvår sedan. När verkligheten kommer ikapp PK-isterna kommer man givetvis att byta fot, under galgen, men man kommer aldrig att medge att fel begåtts. Möjligtvis några krystade förklaringar om att omständigheterna kräver ditt och datt.

  Att läka och hela detta sargade folk finns inte på kartan. Man har fullt upp med att bygga nya asylanläggningar så någon ändring därvidlag finns inte. Mottagningsorganisationen utsattes för en kraftig överbelastning därav id-åtgärderna. Att ändra på den inslagna vägen står inte på agendan. En liten andhämtningspaus är vad som behövs sen är snurrar det på igen med allt fler. Under denna paus torde man förstärka Migrationsverket med mer resurser. Nu idag 2016-01-25 rapporterar hr polischefen att polisen behöver bemanningsförstärkning med flera tusen anställda, både civila och uniformerade. Detta på grund av alla bråk på asylhemmen.

  En anställd på ett hem för ensamkommande barn dödades med kniv idag eller igår, där en av ”barnen” tydligen löpte amok och högg kniven i ryggen på offret. Dessutom har en man dödats i Sundbyberg idag så ”vart är vi på väg”?

 5. Någon canossavandring är som sagt var inte att vänta. Inte ursäkter och vädjanden om förlåtelse heller. Det förutsätter en inre moralisk resning och anständighet som dagens C-lagsbetonade politiker inte besitter. Reträtt under dimridåer och blame-game är förmodligen vad vi kan förvänta oss. Om jag får fel i mina spådomar kommer jag naturligtvis att erkänna det!
  Avslutningsvis vill jag tipsa om en artikel på Det goda samhället av Arne Weiz. Inga nyheter för följare av denna blogg och alternativa medier men likväl en alldeles utmärkt sammanfattning i koncentrerad form av de senaste årtiondenas galenskap! detgodasamhallet.com/2016/01/24/gastskribent-arne-weiz-politiskt-korrekt-blev-politiskt-korrupt/

  • Som Kalle sa, det sitter i väggarna. Vi behöver rensa ut all dessa verklighetsfrånvända dårar som styr i landet. Ett sånt fruktansvärt pantat uttalande, djupt kränkande mot den drabbade familjen och anställda. Om inte inte genast avgår så bör nån ta och sparka ut henne med tvång!

   • Och sade inte m-Batra om ”svenska” ISIS-krigare, att de ska betraktas som offer?

   • Sossepolitruken måste givetvis ta sina väljare i beaktande, nuvarande och framtida (nyimporterade). Det är nog i ljuset av detta bisarra uttalande ska ske. Eller så är det vanlig ren skär idioti, välj själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: