• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Godhetspsykos

vm

Sverige har drabbats av en godhetspsykos. Där ligger en central del av förklaringen till det migrationspolitiska haveriet.

Det är som en epidemi, särskilt utbredd bland kvinnor, unga och invandrare.

Frågan är om denna godhetspsykos nu nått sin kulmen i Sverige, och är på väg att tryckas tillbaka. Och vad vi alla kan göra för att bidraga till att så sker.

Här kommer fredagsbio 44, som tangerar dessa problem:

fb44


Ipsos väljarbarometer i december visar på en skarp kontrast mellan män och kvinnor i partisympatier:

”SD är i december Sveriges största parti bland män 27 procent, M placeras på andra plats med 24 procent och S på 23 procent. 

Bland kvinnliga väljare ser sympatierna annorlunda ut: S är störst med 27 procent före M på 24 procent och SD på 11 procent.”

ipsosmk


PS

Jag tar mig friheten att citera ur en kommentar till filmen på Exponerat, från ”Grävskopan”:

”…det finns en konkret förklaring till det som vi upplever som sjukt. Människorna gör alltid det som leder till godkännande och uppskattning från andra i flocken och helst av allt beröm och belöning från den/dem som sitter i flockens ledning. Det som varierar är VAD som anses vara berömvärt och en god gärning. Om det som anses vara gott, förvanskas så att det leder till en destruktivitet som förstör den egna flockens levnadsförutsättningar, kan ett sjukdomsliknande tillstånd uppstå.

Det är inte särskilt länge sedan det viktigaste för en medborgare i Sverige (eller annat valfritt västeuropeiskt land) var att värna om sin familj, sitt land och sitt folk. Främlingar från fjärran länder betraktades som konkurrenter, kanske inkräktare, eller om de kom i stora grupper, som regelrätta fiender. Det var medborgarnas normala reaktion att vilja försöka mota bort horder av främmande folk som trängde sig på, och det var också männens plikt att göra det med våld om inget annat hjälpte. Det var alltså allmänt betraktat som en GOD gärning att försvara sitt land mot främlingsmassor med alla till buds stående medel.

Sedan hände något.

En liten ‘elit’, som egentligen borde kallas för en internationell maffia, ville skrota nationalstaterna och på det sättet ta kontrollen över stora delar av världen. För att kunna göra det var de tvungna att använda mental manipulering. De hade helt enkelt inte resurser att kriga mot flera länder med militär, utan tog till psykologiska vapen. Via en intensiv propaganda såg de till att ändra människornas uppfattning om vad som är gott och vad som är ont. Efter att under århundraden ha försvarat sitt land med vapen i hand började männen i de västerländska demokratierna (speciellt i Sverige, men även i övrigt) agera som antirasister med det uttalade syftet att underlätta främmande folkgruppers inflyttning och etablering i det egna landet. Hemvärnet ersattes med rörelsen ‘Rör inte min kompis’, med syfte att bekämpa de svenska män som fortfarande ville försvara sitt land mot invasionen.

När det gäller samhällsutveckling och krig eller fred, så följer många kvinnor bara med strömmen. Under de tidigare decenniernas och århundradenas krig var kvinnorna en starkt engagerad kraft bakom de stridande trupperna. De hade ju blivit uppfostrade till att stå för det egna fosterlandet. När männen låg på fronten eller var inkallade under beredskapstiden så satt kvinnorna i symöten och tillverkade vantar och halsdukar för att värma soldaterna, de tog hand om gårdens skötsel när männen var ute och stred o.s.v. De ville HJÄLPA männen som försökte försvara landet mot fienden och dra sitt strå till stacken för folkets överlevnad. De var lojala och entusiastiska och känslofyllda.

Idag har de genom en systematisk propagandaverksamhet hjärntvättats till att tycka synd om invasionsstyrkan, och de är lika övertygade om det rätta i sin gärning som tidigare generationers kvinnor var om att det motsatta var det enda rätta.

Det som skiljer dagens situation från forna tider är att de mest enögda, verklighetsfrånvända och känslostyrda kvinnorna släpps fram på höga poster i samhället, och att de fegaste och mest odugliga männen väljs till att styra landet, samt att de alla har blivit indoktrinerade till att hjälpa främlingar på bekostnad av den egna gruppen. DETTA fenomen är den stora trojanska hästen, som sedan möjliggör allt annat…”


 

Mer

Oxytocin

Låtsaslandet

Generösa damer

Malmström kan

Wikstrom kan

Vad var det jag sa?


Godhetshycklarna

Litet godhetsporr

Kvinna utan förmåga

Vad är anständigt?

Dejtar inte SD:are

Råd till svenska kvinnor

Nyordslistan

Vänstervänner

”Masspsykosen snart slut”

Spiralbrytning – strategiförslag

Fel ge kriminella asyl och bidrag

Kulturkrock – jfr Danmark

 

 

 

 

 

16 svar

 1. Var glad att inte alla kvinnor är så ¶ #####±±±~~~~~~

 2. Det kan väl inte vara många människor som går på Anderssons och övriga i riksdagen som trumpetar ut detta dravel av budskap. När Andersson talade om för oss att människor flyr från krig och förtryck Känns det bra för henne att dumförklara oss folket? vi vet ingenting och kan ingenting tydligen enligt makthavarna.

 3. Politik är numera ett cirkusnummer i kvadrat där känslorna svallar och förnuftet är avstängt. Man ska agera och reagera med känslor numera inte med eftertanke och förnuft. Dessa trollpackor till politiker är en fara för Sveriges existens. Ögonen glöder av godhetsvansinne som tar sig i uttryck i hat mot Sverige och svenskarna. I synnerhet mot svenska åldringar och svenska barn som fråntas sin rätt till skola, trygghet, säkerhet, omsorg och vård.

  Det dessa häxor inte fattar är att hela detta land nöts ner inifrån av denna massinvandring. Kvinnor våldtas och dödas, män rånas och dödas, åldringar rånas och misshandlas till döds. Invandrare får sällan några längre fängelsestraff än mindre livstids utvisning. Yngre invandrares attityd mot oss äldre är vidrig att se och uppleva. Det har häxorna inte själva råkat ut för – ännu.

  Bort med känslostormarna i Riksdagen, det vänder sig i magen när man ser dessa dåliga skådisar försöka spela på väljarnas känslor. Och för övrigt, när EU kraschar och Västeuropa inte finns längre, när vår trygghet är bortspolad och vi själva är offer för förföljelse vilka hjälper oss???

 4. Verkar inte som om dom små rara gullebarnen har kommit längre än till bokstaven A i ABC-pekboken. Det är andrum hit och ansvar dit. Dags att komma till B snart och beslutsamhet.

  Dom har mage att kalla SD för ett enfrågeparti och högerextrema. Fast som jag ser det så består riksdagen av sju enfrågepartier varav samtliga är totalinvandringsextremister. Dom har fått invandring på hjärnan. Alltså rent fnatt. Svensk politik handlar ju inte om någonting annat längre. Inte om att skapa jobb och trygghet. Inte om att sänka skatter och höja pensionerna. Inte om att underhålla vägnätet eller infrastrukturen..Ej heller om att bygga nya bostäder. Bara invandring, invandring och mera invandring. Börjar folk genomskåda att dessa människor inte är riktigt friska i skallen?

 5. Tack för ännu en mycket bra film.

  Det som vi egentligen alltid bara måste bestämma oss för vad gäller olika saker i samhället är om det är bra för mig själv och framtida generationer. Tror vi att mångkultur och asylinvandring är bra då ska vi ha det, annars ska vi inte ha det.

  Människor kanske inte har så mycket information eller alltid tänker så teoretiskt men de vet ofta instinktivt vad som är bra för dem själva och inte. Just därför får de inte bestämma annat än om de ska rösta blått eller rött var fjärde år. De kan inte anförtros med en längre debatt och sedan en folkomröstning. Risken är för stor att folket inte röstar som globalisterna vill. Rött eller blått spelar, som bekant, ingen roll. Det blir i stor samma politik ändå. Det vet vi nu. Vi har facit så att säga.

  Själv känner jag så här att de Sju partier som försatt oss på denna förödande bana aldrig kan vara de som kan ta oss ur den. De måste helt enkelt bytas ut, alla de 7 partierna. Troligen försvinner några småpartier först och sedan tvingas S och M att samarbeta, till slut.

 6. Likväl är det ingen ”GODHETSPSYKOS” för det skulle i så fall innebära att man försökte maximera sin godhet mot riktiga flyktingar med hjärnan. Det är såledeles antingen en ”dumhetspsykos” eller en ”hyckelpsykos” vi talar om. Eller hur?

  • Javisst, det rör sig inte om någon verklig godhet.
   Frågan är om dessa ”godister” ens själva kan tro det.

   Det handlar i ena änden om avsikter i andra änden om effekter.
   Om ”vinnare” och ”förlorare”.

   Vilka får betala notan för de ”godas” all ”godhet”?

   • Jag tror att naiva ”godister” själva kan och vill tro på sin egen godhet.
    Ego och mental kapacitet förhindrar dem att se sanningen. Meditation kan hjälpa.

    Kompetensen att se sin egen godhet/ondska kan även vara ett problem eftersom man behöver exakt den kompetens man saknar för att inse sin inkompetens. John Cleese förklarar problemet:

    För psykopaterna som utnyttjar de naiva med sin ”godhet” finns det också hjälp från människor som är psykopater: http://www.science.slashdot.org/story/13/11/24/1530211/the-neuroscientist-who-discovered-he-was-a-psychopath

    Det svåra är nog prestigeförlusten i omställningen, själva erkännandet och förlåtelsen, och där kan vi hjälpa både naiva och psykopater genom att visa uppriktig respekt när de börjar vakna upp.

    Jo. I slutändan handlar det givetvis om att effekten av politiken ska vara så maximalt god som möjligt och leda till lycka enligt vetenskapliga bevis ex.

    https://en.wikipedia.org/wiki/Economic_inequality#Crimedet kategoriska imperativet.
    .
    Men även ska denna lycka leda till lycka långsiktigt med vetenskapliga bevis som grund givetvis:
    https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2014/02/15/nedvaxt-inte-tillvaxt-partiets-och-varldens-viktigaste-fraga/

    Jag anser med det som finns vid handen att vi alla ska betala notan tillsammans PÅ RÄTT SÄTT och helst ska givetvis alla känna sig som långsiktiga vinnare, även de som betalat mest. Det kommer leda till både lycka och trygghet för alla.

    Som Mona Sahlin ungefär lär ha sagt: Det är sexigt med män som betalar mycket skatt.

    Det gäller som jag ser det alltså att ha rätt attityd och suga åt sig och helst hoppas att även andra kvinnor (än just Mona Sahlin som givetvis kan vara svår att uppskatta just nu) kan känna att ens samhälliga generositet mot framtidens barn, dagens barn, sjuka och gamla är något sexigt eller gott.

   • Tack för John-Cleese-filmen !

 7. ”Godhetspsykos” eller
  Satans Synagoga har utnyttjat de kristnas ambitioner att vara goda människor?

  21 december – den längsta natten på året.
  Musik och ord –
  lägg särskilt märke till den sista meningen!

 8. God Jul & Gott Nytt År, Jan och alla ni andra som bidragit till denna bloggs höga kvalitet och stora läsvärde. Låt oss hålla våra traditioner vid liv och håll vår stolta svenska fana högt. Tack Jan och alla medskribenter och läsare för det gångna året.

  Önskar
  svitjod2000

 9. […] Källa: Jan Milld är en fd busschaufför som tidigare var ledande inom SSU när det gällde solidaritet med Vietnams folk. Senare blev han den som först fäste uppmärksamheten på betydelsen av en måttfull och genomtänkt invandringspolitik. Då ansågs han vara vänsterextremist. Nu anses han vara högerextremist. Själv säger han att han fortfarande har samma grundvärderingar som i sin ungdom. […]

 10. God Jul och Gott nytt år

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: