• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

False flag x 3

krypskyttar

Flygplanet MH17 från Malaysia Airlines sköts ned över östra Ukraina den 17 juli 2014.

Det skedde mao mindre än ett halvår efter att krypskyttar i Kiev, knutna till oppositionen, i februari sköt ihjäl ett stort antal människor och därigenom framtvingade det ukrainska regimskiftet.

Se här och här.

Var även nedskjutningen av det malaysiska flygplanet en false-flag-operation?

planet

Vad är en ”false-flag-operation”?

Ur Wikipedia:

”False flag (eller svart flagga) beskriver hemliga militära eller paramilitära operationer som syftar till att lura på ett sådant sätt att verksamheten verkar ha genomförs av andra enheter, grupper eller nationer än dem som faktiskt planerat och genomfört dem. Verksamheten genomförs under fredstid med civila organisationer såväl som dolda myndigheter, kan i förlängningen kallas false flag operationer om de försöker dölja den verkliga organisationen bakom en operation.” 

”I sin mest modern användning, kan termen också syfta på händelser som regeringar är medvetna om och kunnat förhindra, men väljer att låta ske, som en strategi för att trassla in eller förbereda nationen för krig.”

Metapedia:

”En falsk flagg-operation (false flag) är en hemlig och dold operation skapad för att lura allmänheten till att tro att en särskild händelse som sker utförs av några som egentligen inte har utfört handlingen. Namnet kommer från det militära konceptet att flyga under falsk flagg. False Flag-operationer används både i krigs- och fredstid som ett effektivt sätt att skapa propaganda för den egna saken.”

”Delar ur grupp A befinner i konflikt med delar ur grupp B. För att vinna över större sympatier ur den egna gruppen bestämmer sig ett par personer ur grupp A för att klä ut sig, maskera sig eller likna grupp B. De utför ett dåd emot den egna gruppen A, men får det att se ut som om det utförts av grupp B. Grupp A reagerar kraftigt mot grupp B och kräver att grupp A trappar upp konflikten och helst av allt – vidtar åtgärder mot grupp B, som pekats ut som skyldiga till dådet.”

sh

Genomgående, i samband med false-flag-operationer, blir det relevant att ställa frågan: CUI BONO?”

 Vem tjänade på det inträffade, vem kunde ha intresse av att så skedde?

cuibono

Min avsikt nu är att göra en återblick kring false-flag-operationer, innan jag kommer fram till den aktuella nedskjutningen i östra Ukraina. Det kan komma att svälla aningen mycket för att rymmas i en enda bloggtext, så det ska bli tre olika avsnitt:

1. False-flag – internationellt.

2. False-flag – Sverige.

3. False-flag – Ukraina och Israel.

7 svar

 1. För övrigt, är det besynnerligt att Björn Söder SD kan ställa upp i kommunvalet i två kommuner samtidigt. Nämligen Kristianstad och Helsingborg. Kontrollbehovet verkar vara outsinligt.

  • Förklara för en oinsatt varför det är besynnerligt tacktack!

   • Det är möjligt att det är lagligt, men man kan bara repr. den kommun man är bosatt i enl. kommunallagen. Han kanske inte vet var han skall vara bosatt nästa mandatperiod? Det är detta som jag tycker är konstigt. Men han vill kanske att hans ande skall vila över flera kommuner samtidigt.

 2. Misstänker starkt att MH17 sköts ner med full avsikt av personer inom Kiev administrationen.
  Med tanke på att bara mindre delar av planet slets loss innan det kraschade tyder på att en mindre missil än den extremt kraftiga Buk användes, troligtvis då en air to air missil från ett av de ukrainska plan som fanns i området.

  Vinningen av nedskjutningen är flera.

  1 Den ukrainska armén verkar vara nära upplösningen enligt läckta dokument.
  Dom har visserligen ett stort numerärt övertag men trots det små framgångar.
  Genom att skjuta ner MH17 och genom västvärldens blinda media skuldbelägga upprorsmakarna så skulle man kunna tvinga Ryssland att sluta stödja dessa grupper samtidigt folkopinionen i väst skulle ställa sig bakom Nato trupper i Ukraina.

  2 När världens blickar ligger mor MH17 och skuldfrågan kring den får helt plötsligt den ukrainska armén beskjuta Lugansk och Donetsk utan protester från väst.

  3 Även Israel har här ett intresse i nedskjutningen då världens blickar dragits från Gaza till Ukraina istället.

  Har svårt att tro att när ett flygbolag tappar två plan inom ett halvår att det inte varit en slump.

 3. Det märkliga är ju att för inte så länge sedan så försvann ju ett malaysiskt plan… Eller tar jag fel….

  I alla fall var det ett plan som försvann, där man trodde att kaptenen medvetet hade styrt – bort – , planet…

  Vad säger att det inte har varit en bomb inplanterad i planet från dess start, i Holland….

  Läste någonstans att de som dirigerade planet, (från något flygtorn…), beordrade dess flygrutt, samt att flyga på för låg höjd, vilket man kan se som lite märkligheter, (när det ändå pågår ett krig där de plan som betecknas som fientliga skjuts ned, varför då tillåta ett passagerarplan över huvud taget att flyga in över ett sådant område…)

  Vem vet.

  Märklig är hela händelsen och därför skapas ju spekulationer, misstro och ifrågasättanden, samt antaganden, om än det ena än det andra.

  Samt den ständiga frågan: För vem eller vilka fanns eventuella fördelar att vinna.

  Eller också var det kanske bara en missbedömning och en olycka i krigets hets.

  Man får hoppas att det hela kan redas ut.

 4. […] Det skedde mao mindre än ett halvår efter att krypskyttar i Kiev, knutna till oppositionen, i februari sköt ihjäl ett stort antal människor och därigenom framtvingade det ukrainska regimskiftet. Läs mer […]

 5. Bra initiativ. Hittade en intressant artikel om USA:s planer på en liknande false flag under Kubakrisen. Även då ingick ett nedskjutet passagerarplan som ett av flera alternativ: http://www.globalresearch.ca/framing-russia-fabricating-a-pretext-to-wage-war-flight-mh-17-and-operation-northwoods/5393113

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: