• Mest lästa inlägg

  • Mest klickade

Folkutbyte av betydelse

Tre poliser har på kort tid skjutits ihjäl i Sverige, i tjänsten,genom avrättningar.

Förövarna har i samtliga fall varit afrikaner (Arklöf i Malexander, Ahmed i Biskopsgården). Afrikaner – var det bara en slump, saknar det betydelse?

Nej! Inte mot bakgrund av det GIGANTISKA FOLKUTBYTE som nu pågår – vi europeer håller ju på att bytas ut mot afrikaner. Efter att detta till fullo har genomförts kommer inget  land i Europa längre att vara sig likt, och förändringen blir radikalt till det sämre!
Vad som verkar för denna massmigration norrut är både push-faktorer och pull-faktorer, samt organisering – Nativiteten i Afrika är skyhög och befolkningen öar explosionsartat. (bara Nigeria har snart fler invånare än USA)Där finns inget fungerande samhälle (inte efter at NATO  2011 bombade söndet Libyen)och tillvaron för invånarna är eländig, vilket ger starka push-faktorer för migration Pull-faktorer för flytt norrut finns också där, genom den högre standarden i  Europa, kombinerat med generösa bidrag åt utlänningar.
TIll detta kommer det organiserande av asylantströmmar som mångmiljardären George Soros stått för. I samma riktning verkar EU, som sänder ut «kustbevakningsfartyg» i Medelhavet för att hjälpa asylanter över till Europa! och svenska massmedia trycker på, om ”ansvar”…
https://www.youtube.com/watch?v=GdqqaJZ208c

https://www.youtube.com/watch?v=TBZGoIv-5RA

afrikas befolkningsutveckling

nigeria population

https://www.youtube.com/watch?v=MZ0l8jF7sLE


https://www.youtube.com/watch?v=x02nSF0YtQ8
  1. Förövarna har i samtliga fall varit afrikaner(Arklöf i Malexander, Ahmed i Biskopsgården). Afrikaner – var det bara en slump, saknar det betydelse?
  2. Nej! Inte mot bakrund av det gigantiska folkutbyte som nu pågår – vi europeer håller ju på att bytas ut mot afrikaner. Efter att detta till fullo har genomförts kommer inget  land i Europa längre att vara sig likt, och förändringen blir radikalt till det sämre!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: