• Mest lästa inlägg

  • Mest klickade

Annie och föraktet

Centerledaren Annie Lööf har ett problem med SDs Jimmie Åkesson – eller med verkligheten, kan tilläggas. Som Annie Lööf själv säger, känner hon «förakt» för vad JÅ säger om överrepresentation för invandrare bland män som begår övergrepp mot kvinnor.
Ungefär som klassikern med kinesiska kejsare – när de fick dåliga nyheter högg de huvet av budbäraren..…

Här kommer fredagsbion «Dumhetens triumf».

Annie Lööf säger i sitt tal att med «rätt reformer» och «rätt» åtgärder kan problemen lösas. Demagogi, i form av ett cirkelresonemang, säger jag – politiken vore ju inte ju inte «rätt», om den inte löste problem!
(Sven-Olle Olsson i Sjöbo representerade f.ö. rätt politik – men uteslöts just därför ur Centerpartiet!)

med sitt tomma ordsvall och sin demagogi blockerar Annie Lööf en vettig politisk diskussion – fungerar som en verbal förorening i offentligheten.

Hennes uttalanden förutsätter okunnighet hos åhörarna, och bidrar till att förstärka denna okunighet.

Annie Lööf lägger ut dimridåer, samtidigt bekänner hon sig till «tydlighet»
Annie Lööfs pladder ger uttryck för ett väljarförakt. Inte bara föraktar hon Jimmie Åkesson, SD och verkligheten Annie föraktar också sina egna väljare och Sveriges alla lantbrukare, kanske även sig själv – mår hon bättre av allt sitt pladder?

Men, säger jag – politiken vore ju inte ju inte «rätt», om den inte löste problem- ett demagogiskt cirkelresonemang(bra är bättre bättre än dåligt..)

«Centerpartiet stöder allt som ärbra – där har vi alltid varit tydliga!».

Sven-Olle Olsson i Sjöbo representerade f.ö. rätt politik – men uteslöts just därför ur Centerpartiet!)

Med rätt reformer» och «rätt åtgärder» kan problemen lösas. Demagogi, i form av ett självbevisande påstående- tomt, och meningslöst, cirkelresonemang,säger jag – politiken vore ju inte ju inte «rätt», om den inte fungerade!(Sven-Olle Olsson i Sjöbo representerade f.ö. rätt politik – men uteslöts just därför ur Centerpartiet!)

Här kommer fredagsbion ”Dumhetens triumf».(nedan) Annie Lööf säger där att med

Här kommer fredagsbion «Dumhetens triumf».(nedan) Annie Lööf säger där att med «rätt politik» och «rätt åtgärder» kan problemen lösas.«Centerpartiet stöder allt som ärbra – där har vi alltid varit tydliga!» Demagogi, i form av ett självbevisande påstående, säger jag – politiken vore ju inte ju inte «rätt», om den inte fungerade!

(Sven-Olle Olsson i Sjöbo var f.ö. den som representerade rätt politik – men uteslöts just därför ur Centerpartiet!)

Centerledaren Annie Lööf har ett problem med SDs Jimmie Åkesson, eller med verkligheten, kan tilläggas.Som hon själv säger, känner hon «förakt» för vad JÅ säger om överrepresentation för invandrare söderifrån bland män som begår övergrepp mot kvinnor. Ungefär som klassikern med kinesiska kejsare – när de fick dåliga nyheter högg de huvet av budbäraren …

Här kom(nedan) Annie Lööf säger i filmen att med «rätt politik» och «rätt åtgärder» kan problemen lösas. Demagogi, i form av ett självbevisande påstående, säger jag – politiken vore ju inte ju inte «rätt», om den inte fungerade!(Sven-Olle Olsson i Sjöbo var f.ö. den som representerade rätt politik – men uteslöts just därför ur Centerpartiet!)

med sitt ordsvall och sin demagogi blockerar Annie Lööf en vettig diskussion – fungerar som en verbal förorening i offentligheten. Mina omdömen i filmen håller fortfarande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: