• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Löfvén ger sig!

 1. FfÖRSTA april snart passerat, så jag blir nu sent ute – här ändå ett försök –
 2. s-ledaren meddelar att han avgår som statsminister, med denna skarpt klargörande deklaration:
 3. «Vi sossar  har varit  INTE BARA NAIVA, utan även odugliga och direkt korkade, ja helt olämpliga att ha politisk makt.Våra drivkrafter idag är så fel -med makt och pengar som självändamål.  Om invandringen hade vi hade helt enkelt fel,fullständigt och totalt. Så har det varit alltsedan Ingvar Carlssons  tjat om en «generös flyktingpolitik», vilket ju öppnade asyleriet som en bakväg för massinvandring. Det var SD som invandringen,, från första början!  Tänk om vi lyssnat på SD och andra vIsselblåsare – då hade allt inte behövt gå så  snett och vårt samhälle kunde ha undgått nycket elände.
 4. SAP ställer sig nu bakom SDs 33-program och inbjuder SD till överläggningar om en gemensam regeringsbildning. Vår reservation är att SD bör hålla igen igen med sin negativa muslim-fixering och gåtfulla sionism,
 5. Om 33-programmet kan SAP dock inte kompromissa  – det måste bli den nya regeringens politik, och kan inte vänta, inte efter all tid som redan försuttits. 
 6. https://janmilld.wordpress.com/2021/02/17/33-punkter-2/
 7. För min del ser jag gärna Jimmie Åkesson som ny statsminister, Den mannen har en potential som statsman – något som jag själv aldrig haft! Och varför inte sätta in AFS-ledaren Gustav Kasselstrand  – denne lysande begåvning – som  minister för nordisk samverkan? Vi svenskar har så mycket att lära av våra grannar finländare och danskar!»
 8.  FÖLDFRÅGAN  blir förstås –
 9. Om jimmie Åkesson utsetts till Sveriges statsminister, skulle han då kunna vara välkommen till nobelmiddagen på Stockholms stadshus i höst?
 10. Vad säger (S)ohlman??
 11. https://janmilld.wordpress.com/2012/12/10/nobels-eller-sohlmans-vilja/
 1. 1 april snart passerat, så jag blir nu sent ute – här ändå ett försök –
 2. s-ledaren Stefan Löfven medelar nu deklarerar nu att han avgår som statsminister, med denna klargörande deklaration
 3. 2Vi sossar  har varit  inte bara naiva, utan även odugliga, ja direkt olämpliga att ha politisk makt.  Om invandringen hade vi helt enkelt fel, alltsedan Ingvar Carlssons tjat om en «generös flyktingpolitik», vilket ju öppnade asyleriet som en bakväg för massinvandring. Det var SD som hade rätt om invandringen, från första början! SAP ställer sig nu bakom SDs 33-program och inbjuder SD till överläggningar om en gemensam regeringsbildning. Vår enda reservation är att SD bör hålla igen igen med sin muslim-fixering och malplacerade sionism, Om 33p-programmet kan vi dock inte kompromissa  – det måste bli den nya regeringens politik, och kan inte vänta, inte efter all tid som vi ar försuttit. 
 4. https://janmilld.wordpress.com/2021/02/17/33-punkter-2/
 5. För min del ser jag gärna Jimmie Åkesson som ny statsminister, Den mannen har en potential som statsman- som jag själv aldrig varit i närheten av! Och varför inte sätta in AFS-ledaren Gustav Kasselstrand  – denne lysande begåvning – som  minister för nordisk samverkan? Sverige har så mycket att lära av våra grannländer Finland och Danmark!
 6.  följfrågan här bli förstås – Om jimmie Åkesson sitter som Sveriges statsminister, blir han då välkommen till Nobelmiddagen i Stockholms stadshus i höst??
 7. (Som läsare kan du här i den här och andra texter bortse från numrering /listning.
 8. Den beror bara på en program-inställning, som jag inte lyckats ändra.)
 9. https://janmilld.wordpress.com/2012/12/10/nobels-eller-sohlmans-vilja/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: