• Mest lästa inlägg

  • Mest klickade

NARKOTIKA

«Englands stoltaste ögonblick»
så betecknade Winston Churchill en situation i början av Andra värlskriget,då England utsattes för tyska bombningar och hotades av invasion.(detta var efter att tyska trupper på kontinenten snabbt besegrat brittiska.)
När inträffade då «Englands skamligaste ögonblick»?
Jo, det var 1841.

Då startade Storbritannien sitt otroliga OPIUMKRIGET mot Kina ( bara ett av otaliga brittiska krig historien igenom – jag ska återkomma till det!)

Tung narkotika – droger eller knark, som det också kallas- -används även i vår tid, i både USA och Västeuropa.


Varför tillhandahåller man knark? 
Jag kan se TVÅ möjliga motiv –

a. att tjäna mycket pengar, oavsett konsekvenser,man är HÄNSYNSLÖS
B. att effektivt bryta ned samhällen, eliminera vad som annars kunde fungera. Destruktion av samhällen är själva syftet – man är ONDSKEFULL.

Därmed är jag över på ämnet Black Muslims i USA.(och motsatsen), De arbetar för sitt folks bästa och blir följaktligen demoniserade – precis som vi nationalister i Sverige.

Under en USA-resa i slutet av 1960-talet(när jag själv stod till vänster) bodde jag vid ett tillfälle hemma hos ett BM-par i Chicagos svarta ghetto. Då sympatiserade jag med Black Muslims. Det gör jag fortfarande, och än mer nu nu – varför? BM försöker få de svarta ghettona att komma på fötter,genom att få bort knarkanvändning med åtföljande brottslighet hos unga svarta.Då kan, ibästa fall, ske en allän uppryckning i deras samhällen. INNEBÖRDEN AV KNARKANVÄNDNING blir ju dubbel.  
För detta första gör själva knarkruset att man tappar alla spärrar. För det sndra gör det slaviska berondet att man desperat måste komma över ny sil,så för bara en dollar kan då rånmörda den som står i kassan hos en småbutik, med påföljd att butiker i området försvinner och det sedan blir svårt att någonstans få tag i nödvändigheter.
Låt mig här få sagt även någonting om  Muhammad Ali, världsmästare i tungvikt, som anslöt sig till Black Muslims. Vår egen Ingmar Johansson golvades lätt av Floyd Paterson i varje returmöte, men för Ali blev Floyd s.a.s. en «munsbit. Som boxare var Muhammad Ali alltså värdig sin VM-titel, med råge. Vad som för mig gör honom till en megahjälte är dock något annat – det är hans vägran att resa till Vietnam  som soldat och döda vietnameser. Detta kombinerade han med politiska uttalanden om att han inte hade något otalt med människor i Vietnam – hade hans fiender fanns  hemma i USA

«The real enemy of my people is here. I will not disgrace my religion, my people or myself by becoming a tool to enslave those who are fighting for their own justice, freedom, and equality.»)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: