• Mest lästa inlägg

  • Mest klickade

Vad var fel med Thoralf Alfsson?!

Till raden av uteslutna ur Sverigedemokraterna hör nu även(och dessförinnan hela SDU!) Thoralf Alfsson i Kalmar.  Alfsson är inte bara en bloggare med en uppskattad och mycket välbesökt blogg – http://thoralf.bloggplatsen.se

Han är också vad varje parti måste betrakta som ett föredöme, en absolut MÖNSTERMEDLEM

– med intellektuell skärpa och kunskap har han arbetat hängivet, energiskt och med träffsäkerhet. Tydligen arbetade han helt ideellt.(numera bara alltför ovanligt inom politiken!) och Uthålligt och envist stred han för SD inom Kalmar län, täckte själv in hela Öland med utdelningar av väldigt bra flygblad, egenframställda. Thoralfs engagemang var mer än 100-procentigt!

Ändå denna uteslutning! 
Varför??

Ska  jag vara välvillig och försöka se en logik i Min tanke blir denna: SD-ledningen vill inte ha grundorganisationer, vågar inte ha medlemmar tycker själva.Antag t ex att SD i Bymåla på sin webbsida skulle kalla stackars Ensamkommande Flyktingbarn för något så brutalt som”skäggebarn”https://www.youtube.com/watch?v=Vw0FUMkWaNk

och ifrågasätta deras åldersuppgifter – sedan skulle SD -företrädare i varje TV-framträdade mötas av en skur frågor kring partiets ”människosyn”. En omöjlig sits, som måste förebyggas! Uteslutningen av Thoralf blev därför nödvändig, ofrånkomlig, som en säkerhetsåtgärd.

SD-ledningen vill nu alls inte ha någon partibas, inga grundorganisationer.Vågar inte riskera medlemmar som tänker själva och går för egen maskin – Toppstyrningen måste vara total.
Bakom detta, i sin tur, kan ligga en pk-ängslighetman duckar för media, vill desperat minska träffytan för fientliga journalister.

Annars kan det räcka med att Kalle Kula i Bymåla har sagt att vitt är ljusare än svart, eller att Kairo ligger i Afrika.

SEDAN GÅR massmedia igång, och närhelst en företrädare för partiet intevjuas i radio eller TV domineras det helt av KKs kontroversiella uttalande – för inget annat blir det plats. 

Kan KK stå kvar som medlem efter sin grova fadäs? Tar partiledningen oreserverat avstånd? Hur ska den uppkomna krissituationen hanteras?

Kan det finnas fler KK inom partiet, med en lika obehaglig värdegrund?

(SKMA-analytiker Jonathan Leman noterar här att Kalle Kulas initialer blir «KK» – lägg till bara ett K och det blir «KKK» – Detta kan inte vara en tillfällighet, fyller Expo-redaktören Poohl skarpsinnigt i, dessutom har KK setts tillsammans med X. iklädd en brun skjorta, ej heller det kan vara en tillfällighet – centrala pusselbitar att lägga samman.)

NU TILL  min viktiga«punchline» i denna bloggtext – 

Det finns en metod att hantera  SVT-partiska och TV4-fientliga journalister!

VILLKORA i förväg mediaintervjuer att de inte får förstöras med stickspår och surr om sidofrågor, inte heller får den intervjuade avbrytas då han närmar sig en poäng, I focus ska stå vad partiet vill göra åt Sveriges problem!Tittarnas intresse av klarhet måste beaktas. Till TV -studion ska SD-företrädaren komma utrustad med en vattenpistol och så snart intervjuaren börjar snurra åt sidan, avbryta och blockera seröst samtal om det politiskt viktiga får vederbörande en vattendusch i ansiktet, inför tittarna.

Ett sådant SD-agerande kan i efterhand lätt försvaras!
SD-ledningen bör nu också vända sig till Thoralf och vädja till honom att komma tillbaka till partiet.
 Kanske skulle Thoralf då svara att SD först ur garderoben måste ta fram 33-punktsprogrammet om invandringen från riksårsmötet 20005 och sätta det överst på sin dagordning.

Dessutom, tillägger Thoralf, ska atudiecirklar åter startas inom partiet, med materialet ”SD-grundkurs” från 2004

https://http://www.janmilld.se/sd/grundkurs/

Inga eftergifter ill Moderaterna(särskilt inte om NATO!) utan att (M) först gör de 33 punkterna ill sina.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: