• Mest lästa inlägg

  • Mest klickade

Vilka ska skämmas?

I början av 1000-talet stiftades fridslagar i Sverige till skydd för kvinnor. Dessa fridslagar är nu i praktiken upphävda. Kvinnor kan inte röra sig fritt utomhus. Antalet våldtäkter har ökat dramatiskt sedan 1990-talet och moderatledaren Reinfeldts tillträde som statsminister. Nu är antalet anmälda våldtäkter uppe i ca. 10 000 per år. Både mängden och grymheten gör Sverige idag till något som liknar en krigszon. I vårt land förekommer nu en typ av brott som vi tidigare inte hörde talas om, nämligen gruppvåldtäkter.

Jämfört med andra europeiska länder ligger Sverige ojämförligt på en förstaplats för övergrepp mot kvinnor, med en så ”feministisk” regering….

”Det handlar om människor”, har pk-folket mässat länge kring migranter. Detsamma gäller offren för dessa vidriga brott. Här är det inte offren som bär en skuld och ska skämmas, utan gärningsmännen. Dessa kräk bär det fulla ansvaret för sina gärningar!

Se vidare filmen ”i skammens slugga” av Becher Rabani:

 

21

 

PS. Två orimligheter Två moment kring kvinnoövergreppen blir särskilt absurda – det ena är föreställningen att våldtäktsoffer ska känna skam över vad de utsatts för. Anledning att känna skuld och skam tillkommer bara förövarna – dessa omanliga figurer. Det andra är det negativa stämplandet – “högerextremister” – av dem som faktiskt reagerar. Så som varje frisk människa måste göra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: