• Mest lästa inlägg

  • Mest klickade

Muslimer

Ska vi hata muslimer?

Nej! För min del är jag ”vaccinerad” i sammanhanget efter en liftningsresa 1967 genom Algeriet – där jag mötte så mycket av vänlighet, värme, hjälpsamhet och medmänsklighet. Där fanns bra människor, vilket inte hindrar att jag nu motsätter mig en omfattande MENA-invandring till Sverige – BSS!

Vid matbordet förra veckan pratade jag med Lars som hade gjort en motsvarande resa. Han hade gjort en motsvarande resa i Algeriet ett år senare med samma resultat – även Lars kände sig nu ”vaccinerad” mot muslimhat.

Det är starka krafter som verkar för att vi alla i väst ska lära oss motsatsen, dvs. just att frukta och hata muslimer – där det främst handlar om 9 sept. och WTC-tornen i New York 2001.

Efter att ha intresserat mig för detta terrordåd blir min slutsats att det utfördes av andra än muslimer, och inte genom flygplanskapning. (Så nu är jag väl inte längre islamofob, utan istället antisemit…)

Det ovan sagda betyder dock inte att jag bejakar en stor muslimsk invandring till Sverige, tvärtom! Till mina egna positiva erfarenheter av muslimer hör även två besök på norra Cypern, i Trnc, som styrs av turkcyprioter. En avspänd och behaglig atmosfär fanns i Trnc – långt från all fundamentalism!

a) Kvantiteten. Det rör sig om antal. Det svenska folket får inte bytas ut. Det var svenskar som en gång byggde Sverige till en demokrati och välfärdsstat – vi har nu inte råd med experiment i annan riktning. Klankulturer och demokrati går inte ihop!

b) Kvalitet. De muslimer som tar sig till Sverige utgör inget genomsnitt av befolkningen i sina hemländer – det som dominerar bland ”flyktingarna” hit är testosteronstinna hannar med höga förväntningar på svenska flickor och livstids bidragsförsörjning från svenska skattebetalare.

PS. Men vad då säga om terrorism? Bland terrorister som begått hemska dåd som t.ex. på  Drottninggatan i Stockholm – finns inte påfallande många muslimer bland dessa terrorister?! Det finns ett antal heta vilsna själar som tror sig själva vara muslimer, javisst många av dessa vilsna har kanske ”köpt” den officiella bilden kring 9/11 2001 om muslimska flygplanskapare och beundrar dessa påstådda kapare/självmördare som hjältar och förebilder att efterlikna. En påhittad terrorism har så sedan följts av verkliga terroristdåd. (Vet alla PK:eter om att de medverkar till detta?!)

photo-1515091943-9d5c0ad475af

terroristdocka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: