• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Deras media och våra

Anna Hagwall fick ju skarp kritik för att hon antytt att det finns ett judiskt inflytande över våra massmedia. Sedan visade det sig att hon hade helt rätt. Dagens Nyheters chefredaktör Peter Wolodarski fick framträda i direktsändning i SVT:s Aktuellt för att läxa upp Aktuellts redaktör. Bakgrunden var en princip som man haft inom SVT att aldrig släppa fram dissidenter i direktsändning. Den här gången hade det skett ett missöde när chefredaktören för Nya Tider, Vavra Suk, fick tillfälle att anklaga etablerade media för att vara lögnmedia. Från dessa lögnmedia anklagar man Nya Tider för att vara en högerextremistisk tidning, helt utan grund. Hur det verkligen förhåller sig kan var och en konstatera genom att ta en prenumeration.

P.S. Som företrädare för riktig journalistik hör framför allt SwebbTV som blir allt bättre. Missa inte intervjun med Lars Bern.

 

 

6 svar

 1. Kontrollorden som haglar över Hagvall, samt numera även över SSU, som vaknat upp ur sin slummer, säger mer om avsändarna än offren för de osanna kontrollorden.

  DN och SD är i min mening filosionistiska och arbetar i min mening för ökad konflikt i världen, i hop med den bankmaffia som profiterar på den kontinuerliga konflikten. Hela det politiska spektrummet tycks vara med på schackrandet och konfliktskapandet på människornas olycka.

  Religionen, rasismen eller migrationen anges som grundorsak för käbblet som visas upp, men det är parasiterna i den bankmaffia som äger 95% av gammelmedia och större sociala medier som ligger bakom villfarelser och konflikter människor emellan.

 2. Vavra Suks stående lögn om ”vänster” och ”socialism” som grundorsak för krig och massmigration, när det är ca 75% marknadsliberaler som ligger bakom rysshets och koloniala invasioner i maskopi med terrorister, gör givetvis att han framstår som högerextrem i betydelsen extremt höger. 92% av riksdagens partier är faktiskt inte ”socialister” enligt ordets definition. De kallar sig heller inte socialister. Således är det inte enbart lögn men ohövlig lögn, som inte tillhör en demokrati, men kan leer bort från sanning och till exakt det extrema kaos som kännetecknar alla olika anti-demokratiska extremisters högsta önskan. Att skapa kaos i sitt eget land är givetvis opatriotiskt.

  • Dagens ” marknadsliberaler” är ” vänster”.
   Här kan man läsa om ”liberal kommunism”
   https://theswedishpaleocon.blogg.se/2019/march

   • Sidan kan inte läsas med NoScript påslaget och tycks heller inte vara någon trovärdig källa. Inte heller unv.is ger något: ”Looks like we couldn’t find the content. ¯\_(ツ)_/¯
    Make sure it’s an article!”

    Flashbacks phpBB-forum ger däremot intressant fri läsning: https://www.flashback.org/t2832965p1

    …men den ökande ojämlikheten, islamiseringen, diktatur-vurmandet, EU-vurmandet, proxy-terrorist-juffsandet, klimat-illusionismen och krigshetsen i samhället tyder snarare på att kapitalism är politikeradens agenda i hop med bankmaffian, inte kommunism, socialism eller människonas frihet, så vida du inte avser bankmaffians bombliberalism.

  • Nu är det så att marknadsliberaler, som du kallar dem, är samma globalistiska krafter som finansierade den bolsjevikska revolutionen. Vänster eller höger beror ju på vilket väderstreck rumpan är vänd mot. Alltså en fullständig meningslös kategorisering.

   https://sv.metapedia.org/wiki/Ryska_revolutionen

   Globalisterna eller globalismen befinner sig på bägge sidor av den egna skapade dikotomin.
   Precis som under bolsjevismen skall landsbygden tömmas, bönderna slaktas folkgrupper blandas och ord förbjudas. Självhushållning är förbjuden fy fy. Alla och allt skall lyda under centralmakten och regleras via bidrag och piska.

   • Vilseledning. Kommunister är nästan uteslutande ateister, likt Marx och Stalin, de vill dela brödet och vinet lika människor emellan, likt Jesus, och är såkedes varken kristna eller judar. Deras doktrner är oftast Kapitalet och Kommunistiska manifestet av Karl Marx. Att rika kristna och judiska girigbukar i USA och Storbrittannien vill vilseleda sina folk med dumheter är fullkomligt normalt. Det har illusionisterna alltid gjort.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: