• Mest lästa inlägg

  • Mest klickade

Peter, en hjälte bland många

Sommaren 2002. Justitieministern var Thomas Bodström. Statssekreterare på Justitiedepartementet var Dan Eliasson. Kan däri ligga förklaringen till att polisen hade underliga direktiv när Blågula Frågor hade torgmöte på Norrmalmstorg i Stockholm den 2 juni? Peter jobbade som vanligt ideellt och stod vid vårt bokbord. När en så kallad antifascist rusade fram och snodde åt sig en av böckerna var Peter snabb och grep den unge mannen, varpå poliserna beordrade Peter att släppa tjuven med hans stöldgods, nämligen en bok av Bo Lindblom om Alcalá-affären. Varför hade polisen sådana direktiv? Peter är en av många som arbetat ideellt för vår sak men som inte är särksilt känd. Han förtjänar ett erkännande. På den tiden var det självklart att arbeta ideellt utan ersättning, men vi hade bra fester och fick många goda skratt åt PK:iternas dumheter. Mer om Bo Lindblom. Han delade inte vår uppfattning i invandringsfrågan. Jag hade en debatt med honom i Obs kulturkvarten där jag gjorde bra ifrån mig eftersom han inte lät mig få sista ordet, utan raggade upp en skräcködla från Transylvanien, Anna Maria Narti, för att få sista ordet när hon anklagade BgF för att inte bara vara rasister utan den värsta och farligaste formen av rasister, eftersom det handlade om en dold rasism. Med hennes logik är hon den allra farligaste av alla seriemördare eftersom hon inte är avslöjad och fälld för detta brott.

2 svar

  1. Under mer än ett halvsekel har nihilist-vänstern arbetat hårt, på att skapa fullständig förvirring bland svenskarna. Genom hårresande talmudisk antilogik vänder man målmedvetet upp och ned på alla begrepp, alltmedan man pladdrar oupphörligt, utan att säga någonting vettigt över huvud taget.

    Och man synes ha lyckats över ‘förväntan’. Alla former av sansade respektfyllda meningsutbyten är numera helt borta från den offentliga debatten i vårt land. Fåniga vänster-liberaler känner sig häftiga, när de kan kalla meningsmotståndare för ‘rasister’ eller ‘foliehattar’. Det de håller på med är en för dem en barnslig lek, där de gör svart till vitt och vitt till svart.

    Svenskarna har någon form av nedärvd hybris – baserad på de framsteg som svenskarna uppnådde, när folket fortfarande hade sunt förnuft och fötterna stadigt placerade på marken – som gör att de känner sig oövervinnerliga, och därför tror sig kunna göra vilka dumheter som helst, till och med att spotta på sitt eget folk, och ändå vinna.

    Denna extrema underskattning av andra folks förmåga, kombinerat med deras ständiga attacker på det fåtal svenskar som fortfarande har något vett, kommer att visa sig förödande, i den kommande konfrontationen med målmedvetna och välutbildade jihadister och gangsters.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: