• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Hur blev politik till politok?

Frågar man de flesta människor vad politik är så svarar de käbbel och tjafs. Det är vad jag själv lägger in i begreppet politok. Då blir frågan; hur förvandlades politik till politok. Jag har några tankar. Att politiken är ett nollsummespel. För att vinna mandat och pengar gäller att andra partier inte vinner mandat, eftersom antalet mandat är begränsat. Sossarnas strategi gentemot SD är att tala illa om SD och hitta på historier ur sin egen fantasi om nazikopplingar istället för att ta tag i de problem som finns i samhället. Uppgiften för varje seriöst parti måste naturligtvis vara att se till att politik åter blir politik. Om problem får man inte tala eftersom det är obehagligt som PK:iterna ser det. De ser bara utmaningar som de för övrigt inte tar sig an.

3 svar

 1. Kortfattat kan det beskrivas så här! Från början fanns inte politik utan det var religion ett sätt att leva!
  Som guide för Fritidsresor i Egypten var det detta som kom upp först.
  För 5000 år sedan var solen Gud det överfördes senare till Farao sedan under historiens gång så var där många som ville bli ledare och så föddes politiken! Som har lett fram till dagens situation!
  Under hela tiden med få undantag har det gällt en grupp som parasiterat på resten av befolkningen!
  Idag har vi nått kulmen nästan aldrig någonsin i historien har ledarna kunnat sko sig som de gör idag!
  Det är ofattbart!
  UTAN ATT FOLKET OPPONERAT SIG!
  Svenskarna tar priset!

  Du kanske skulle läsa lite historia eller rent av göra en Egypten resa, det skulle vidga dina vyer oerhört!

  Mvh Lars Lindeberg

 2. De som inte får kritiaeras i samhället är de som sitter på makten och deras makt utövas genom 9599% av de medier som folket läser. Även politikerna läser dessa medier och eftersom de inte kan skilja mellan lögn och sanning är resultatet exakt det som du klagar på.

  Så fortsätt sprida sanningen!
  https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/sanning/

 3. Politok – ett bra namn, men inte bara på politiker, utan på något mycket mer omfattande och illavarslande. Den beteckningen stämmer in på nästan alla de företeelser, som nu i rask takt raserar den västerländska civilisationen. För det är inte bara invandringstsunamin, som hotar oss. Den är endast slutfasen av förstörelsen.

  Angreppet mot oss västerlänningar och vårt sätt att leva har nämligen en månghundraårig historia. Det fick sin organisatoriska utformning, när Adam Weishaupt etablerade organisationen Illuminati, den 1. Maj 1776. Den organisationens skapelsedatum firar den västerländska civilisationens dödgrävare varje år, även i vårt land, där det till och med är en helgdag, en helig dag. Alla de globalistiska planer, som nu verkställs, formulerades redan av Weishaupt.

  Anarkism, liberalism, marxism och feminism är de viktigaste politiska ideologierna som hotar oss. Men det stora arbetet har utförts inom den kulturella och moraliska sfären. En så framgångsrik och stabil civilisation som vår, insåg de mycket förslagna konspiratörerna, kan inte besegras på slagfältet – muslimer och andra har försökt.

  Därför har man inriktat sig på infiltration, media, moralisk dekadens och droger. Det har tagit 200 år men med mycket ‘lyckat’ resultat. I stort sett ingenting återstår av den moraliskt och kulturellt högtstående kulturen i Västvärlden. Globalisterna har människorna i ett fast grepp och styr massorna nästan hundraprocentigt mot deras undergång.

  Det är inte så att dessa människomassor inte ‘förstår’ vart vi är på väg. Problemet är att de är berövade den ledstjärna, som moral, kultur och gruppsolidaritet ger. Därför når vi inte fram med vår information. Innerst inne ‘vet’ folk att vi går mot undergången. Mot den kunskapen, som ger dem svår existentiell ångest, sätter man upp skygglappar.

  Få vet mer om detta du, Jan Milld, som i mer än 3 decennier har försökt nå ut med den faktiska sanningen. Därför menar jag att vi inte kan nå människor i det tillstånd av förnekelse de befinner sig i. Kampen måste också inriktas på att återerövra våra rötter, som de sluga förstörarna har berövat oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: