• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Svårt för Jimmie och mig

SD-ledaren Jimmie Åkesson har om KD-ledaren Ebba Busch Thor sagt att det är svårt att inte tycka om henne. Rätt. Så. Det samma gäller KDU-ledaren Sara Skyttedal. Däremot inte Emma Henriksson, KD:s gruppledare i Riksdagen.

4 svar

 1. Det är skönt att se att Milld är tillbaka och med en ökad skärpa i retoriken.

  Snömospladdret från 7-klöverpolitikerna fortsätter med oförminskad styrka. Deras sönderindoktrinerade hjärnor blandar friskt lögn och sanning till en ogenomtränglig gröt, som är nästan omöjlig att genomtränga. Denna talmudiska teknik används friskt, framför allt av amerikanska lagvrängare och, som här, av politiker, för att grumla sammanhangen.

  De, som använder denna teknik, är människor, som fullständigt saknar etik och moral. För dessa människor är ändamålet allt och inga medel skyrs för att nå målet. Att det sällan förs en diskussion om vilka dessa ändamål är – vilket aldrig erkänns öppet av ordvrängarna och deras uppdragsgivare – är ytterligt beklagligt.

  För att hindra en sådan klargörande diskussion, instiftade Olof Palmes regim lagen om ‘hets mot folkgrupp’ på 1970-talet. De, som trots denna lag ändå dristar sig att prata om dessa mål, förtalar man med epitet, som ”främlingsfientlig”, ”nazist”, ”antiislamist”, ”antisemit” mm.

  Äkta demokrati har vi aldrig haft i vårt land. Det vi har haft är ‘demokratur’, alltså en diktatur förklädd till demokrati. Genom svenskarnas otroliga underkastelse under överheten har den illusionen kunnat upprätthållas genom årtiondena. Först nu, med Internet, har svenska dissidenter fått en plattform, som gör att de kan nå ut till allmänheten.

  Därför kastar nu makteliten sin ‘demokratiska’ förklädnad och visar att de är just de ”diktaturens kreatur” de alltid varit.

  • HMF-lagen var nog aldrig tänkt att övertolkas eller förbjuda politisk/religiös satir, såsom sker idag. Det den syftade till var säkert att kunna gripa människor som faktiskt hetsade i betydelsen att begå brottsliga handlingar mot dessa folkgrupper.

   Viljan att övertolka lagen, samt använda en känd djurplågare, som med stor sannolikht är psykopat, d.v.s. ”Näthatgranskaren”, i den processen, är förmodligen politisk i en vilja att öka konflikten i samhället, eftersom girigbukarna som skapat eländet lever på konflikt. De är parasiter och psykopater.Varken mer eller mindre.

 2. ladulaas, jag har för mig att hetslagen kom redan på 1950-talet med ‘lex Åberg’. Nordfront skriver om Einar Åberg på sin hemsida.

 3. Allt som glimmar är inte guld. Jag zoomade in hennes ansikte i närbild på Wikipedia. Energin är mycket dålig. Klart att den är det, när man kallar sig ”kristen” och deltager i ett bombliberalt parti som inte vill att vi ska dela brödet och vinet lika i samhället, samt kallar sig ”demokrater”, men är för att kasta bort den till totalitära EU-karriärister som frotterar sig med monopolkapitalet i Bryssels korridorer där de spankulerar fritt.

  Psykopater ÄR charmiga. Så är det. Låt er inte luras!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: