• Mest lästa inlägg

  • Mest klickade

Vems gillande?

En grundfråga i politiken blir vilka värderingar och vems intressen man vill företräda, var man söker sitt gillande.

Jag tänker på både Jonas Sjöstedt, vänsterpartist, och Jimmie Åkesson, sverigedemokrat. Sjöstedt instämmer i skallet mot ryssarna, när han borde stå för fred och försoning.

Åkesson instämmer i skallet mot tidiga SD:are och anammar alla PK-fraser – något han dock inte har mycket för, för PK-gänget låter sig inte imponeras.

I Riksdagens talarstol ser vi nu en bedrövad Åkesson som bränt sitt ljus i bägge ändar. Han borde ha hyllat tidiga migdissidenter i stället för att förråda dem.

Sjöstedt borde se till svenska intressen. Det betyder att arbeta för fred.

3 svar

  1. Mattias Karlsson, Jimmie Åkesson, Richard Jomshof och Björn Söder – de fyras gäng – tog kontroll över SD 2006. Det hade inte gjort något om de hade varit verkliga Sverige-vänner. Deras första lojalitet synes dock vara till det sionistiska Israel – eftersom partiet intar en extremt Israel-vänlig linje, så fort Mellanöstern avhandlas och då de fått mycken hjälp därifrån, för vilket det finns bevis på Youtube, när Julia Kronlid (i nuvarande partistyrelsen) tar instruktioner från sionisten Yonathan ben Yisrael.

    Ingen man (eller kvinna heller, för den delen) kan tjäna två herrar. Förr eller senare kommer han/hon att förråda någon av dem. Att förråda Israel och sionismen är skadligt för din hälsa, så det är ingen tvekan om vilken av de fyras gängs herrar, som kommer att förrådas av SD-ledningen.

    Sionismens och svenskarnas intressen är inte gemensamma – tvärtom, vilket sionisten Barbara Spectre gjort fullständigt klart, i en annan sekvens på Youtube.

    Den tidigare så utmärkte retorikern Jimmie Åkesson har glidit alltmer in i skuggan, allteftersom partilinjen uppnar upp för globalistiska idéer (EU-vänligare grupp i EU-parlamentet, samt omsvängning från NATO-avståndstagande till ev. medlemskap). Man siktar uppenbarligen att ligga mitt i åsiktskorridoren, eller som Mattias Karlsson uttryckte det i TV efter förra valet: ”Sverigedemokraterna skall bli ett antirasistiskt mittenparti”.

    SD-ledningens högsta prioritet är, helt uppenbart, att bli en del av det styrande etablissemanget i Sverige, kosta vad det kosta vill. ‘Bevara Sverige Svenskt’, som var partiets ursprungliga ledstjärna (fram till 2006) synes inte längre vara ens bland de tio främsta prioriteringarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: