• Mest lästa inlägg

  • Mest klickade

En vändpunkt

Vid tidigare torgmöten för oss dissidenter har de regimtrogna varit fler än vi. Med Alternativ för Sverige på banan ändras detta nu. Vid AfS-möten har vi dissidenter varit fler än de regimtrogna vid flera tillfällen. En vändpunkt närmar sig. Var var du när kampen pågick?

Ett svar

  1. Jag har lagt märke till detta också. De som kommer för att motdemonstrera är unga tjejer arga miner, med tillhörande unga män som ser ut som dom levt på groddar i tio år, bråkiga invandrare, samt en och annan fyrtiotalist som inte kan sluta med vänsterflummet. Inga människor att bry sig om med andra ord!

    Det enda riktiga motståndet som finns kvar är alla aktivister i Myndighetssverige samt MSM, men dom kommer falla för dom har inga argument längre som någon tror på. MSM försöker verka trovärdiga genom att släppa igenom en och annan artikel som inte hade kunnat publicerats på Avpixlat under Ullenhags tid utan att ha blivit upphov till allmän debatt om ”hat-siter”. Och Myndighetssverige trixar med förbud. Så dom lever idag på lånad tid!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: