• Mest lästa inlägg

  • Mest klickade

Alternativ för Sverige mars-maj 2018

Det har snart gått tre månader sedan Alternativ för Sverige bildades. Det som har hänt sedan dess är att partiet har fått över 2 000 medlemmar och över 20 000 ”gilla” på Facebook. Över två miljoner kronor har samlats in och valkampanjen har inletts med tre framgångsrika torgmöten. Ett i Växjö som var en uttalad protest mot att en moské fick tillstånd att sända böneutrop, ett torgmöte i Stockholm och ett i Uppsala.

Gustav Kasselstrand har intervjuats i flera alternativa medier och gjort mycket bra ifrån sig. AfS har en så bra organisation och så kompetenta företrädare att det vore skam om de inte lyckades nå åtminstone marginella framgångar med sin viktiga opinionsbildning. Partiet behövs i Sverige. Politiken är bra, framtoningen är bra, ledarskapet består av kompetenta och modiga människor. Partiet har allt, men eftersom det är nystartat ska man inte förutsätta omedelbara stora framgångar i ett land som domineras av en maktelit med ambitioner att styra opinioner bort från nationalism.

 6d6b59b50bf9accc6a03ea46ecf949b9

Några länkar om Alternativ för Sverige:

Gustav Kasselstrand förklarar svensk flyktingpolitik 2013

Orsaken till att Alternativ för Sverige bildas

Alternativ för Sveriges hemsida

Alternativ för Sverige på Facebook

Alternativ för Sverige på Twitter (Taggar #AfS2018 #Högenergi)

Alternativ för Sveriges lanseringsfilm

Svenska Webbtelevision intervjuar Gustav Kasselstrand i samband med lanseringen av partiet

Alternativ för Sverige på Youtube (Youtube har blockerat några filmer för AfS. Det kan alltså saknas viktigt material där, men de finns kanske på andra plattformar)

Kent Ekeroth intervjuas om SD och AfS

Nya Tider intervjuar Gustav Kasselstrand

Peter Sweden intervjuar Gustav Kasselstrand (2 timmar)

Radio Bubbla intervjuar Gustav Kasselstrand

Synfält framåt intervjuar Gustav Kasselstrand

Sveriges Radio om Alternativ för Sverige

Torgmöte i Växjö (45 min)

Svegot intervjuar Jeff Ahl (5:29)

Torgmöte vid Stureplan i Stockholm 26/ 2018

Alternativ för Sverige i Uppsala 26/5 2018

Fria Tider om Jimmie Åkessons senaste utspel: ”Jimmie Åkesson: ’Inte önskvärt att svenskar är blonda och blåögda.’”

Ledarsidorna.se: ”Alternativ för Sverige och draksådden i Växjö”

 

Citat av företrädare för Alternativ för Sverige under maj månad 2018:

 

”För oss i Alternativ för Sverige är det en självklarhet att böneutrop inte hör hemma i Sverige, för oss är det en självklarhet att moskéer inte hör hemma i Sverige, för oss är det en självklarhet att halalslakt, omskärelse, hedersvåld och sharialagar inte hör hemma i Sverige. Och faktum är att islam inte hör hemma i Sverige. Det finns gott om muslimska länder runt om i världen och vill man bo i ett muslimskt land då är det fritt fram att flytta dit.”

William Hahne 25/5 2018 i Växjö

 

”Sverige har gått från att vara ett land som varit avundsjukt beundrat av människor runt om i världen till att bli ett skräckexempel. Sverige lyfts fram som ett land i kris med en skenande skyhög kriminalitet och en okontrollerad invandring.”

William Hahne 25/5 2018 i Växjö

 

”Under de senaste decennierna då har lilla Sverige tagit emot nästan två miljoner invandrare. Lilla Sverige har tagit emot nästan två miljoner invandrare och de allra flesta av dem kommer från kulturellt avlägsna länder. Bara i år väntas 120 000 nya invandrare få uppehållstillstånd i Sverige. De största invandrargrupperna kommer från Syrien, Irak, Iran, Uzbekistan, Eritrea, Somalia och Afghanistan. Det här är länder där man har helt andra värderingar än vad vi har i Sverige. Det leder till enorma problem för det svenska samhället och för den svenska befolkningen. Det bästa sättet att bli ett u-land, det är att importera befolkningen från andra u-länder och det är precis vad Sverige håller på med just nu.”

William Hahne 25/5 2018 i Växjö

 

”Den massinvandring som Sverige har haft de senaste decennierna saknar motstycke i historien. Vi har haft västvärldens i särklass högsta invandring per capita. Det här har lett till radikala förändringar i den demografiska sammansättningen. Varenda liten stad i Sverige, varenda samhälle som i hundratals eller tusentals år varit både etniskt och kulturellt homogena har på bara några decennier blivit mångkulturella. Det här folkutbytet det har skett helt bakom ryggen på svenska folket, helt utan någon som helst folklig förankring och helt utan debatt.”

William Hahne 25/5 2018 i Växjö

 

”Alternativ för Sverige är rörelsen som står rakryggat upp för det sunda förnuftet oavsett hur mycket det stormar. Vi är rörelsen som på allvar har en genuin och okuvlig vilja att återställa Sverige till det fantastiska land det en gång var. Vi är rörelsen som alltid och i alla lägen kommer att prioritera Sverige och det svenska folket högst.”

William Hahne 25/5 2018 i Växjö

 

”Den som kritiserar islam ska polisanmälas. Det har skett vid flertalet tillfällen. Svenskar som har ifrågasatt islam har blivit dömda i svensk domstol för ”hets mot folkgrupp”. Svenskar ska alltså inte kunna använda sin grundlagsstadgade rätt att yttra sig kring en utländsk religion, då ska vi kastas in i fängelse.”

Jeff Ahl 25/5 2018 i Växjö

 

”Det räcker inte med att stoppa böneutropen. Vi måste också expropriera moskéerna, bygga om dem och använda dem till något samhällsnyttigt, till exempel tak över huvudet för alla de svenskar som har blivit hemlösa på grund av den förda politiken.”

Jeff Ahl 25/5 2018 i Växjö

 

”Alternativ för Sveriges återvandringspolitik är av naturliga skäl i huvudsak inriktad mot personer som kommer från de länder som står längst ifrån oss kulturellt.”

Jeff Ahl 25/5 2018 i Växjö

 

”I årtionden kontrollerades debatten av politiker och journalister som gjorde gemensam sak, som hade gemensamma intressen, som vägrade lyssna på svenska folket, som vägrade släppa fram några andra åsikter än de som godkändes av etablissemanget. Vi har haft ett sällsynt vidrigt politiskt etablissemang i det här landet. Jag har bott i fyra eller fem länder, jag har aldrig sett ett folk som har så svaga, så hemska politiker som svenska folket. Det finns inget folk som har blivit så illa behandlat av sina politiker och journalister som det svenska folket.”

Gustav Kasselstrand 25/5 2018 i Växjö

 

”Om ingenting görs kommer det vara en moské och böneutrop i varje svensk stad på sikt.”

Gustav Kasselstrand 25/5 2018 i Växjö

 

”Om Sverige inte inleder en aktiv återvandringspolitik och inför ett omedelbart asylstopp då är alla andra politiska satsningar meningslösa. De två sakerna är a och o för att någonting ska kunna ställas tillrätta i Sverige.”

Gustav Kasselstrand 25/5 2018 i Växjö

 

”En stor majoritet av svenska folket vill förbjuda böneutrop, en stor majoritet. Men trots det så har se senaste veckorna både Växjö moské och Karlskrona moské fått tillstånd att sända just böneutrop. För i helt vanlig ordning struntar politikerna helt i vad folket tycker.”

William Hahne 26/5 i Stockholm

 

”Vi måste sluta dalta med radikala islamister.”

William Hahne 26/5 i Stockholm

 

”Vi vågar stå upp för det sunda förnuftet. Vi vågar kalla en spade för en spade. Vi vågar ta itu med de problem som finns och vi vågar adressera dem.”

William Hahne 26/5 i Stockholm

 

”Svenska politiker vägrar att se den kris som Sverige befinner sig i. På område efter område i samhället så larmas det om kris. Det larmas om att vårdpersonalen går på knäna och att cancersjuka dör i väntan på att få vård. Det larmas om att 40 000 äldre lider av undernäring och långt många fler lever under ovärdiga levnadsförhållanden. Det larmas om en skyhög och skenande kriminalitet och om att tjejer och kvinnor inte vågar gå ensamma ute om kvällarna. Det larmas om no go-zoner och poliser som säger upp sig i drivor för att de har så hög hotbild och oanständiga arbetsförhållanden. Det larmas om en akut bostadsbrist som leder till att många unga inte kan flytta hemifrån förrän de fyllt 30 år. Det larmas om skolresultat som sjunker som en sten i nationella mätningar. Det larmas om en skenande skuldsättning och om ett försvar som bara kan försvara landets gränser en vecka. Allt det här larmas det om i det riktiga samhället, men politikerna och media de fortsätter att leva i sin bubbla av förnekelse, de fortsätter att vägra inse att den katastrofala invandringspolitiken håller på att driva det här landet i botten.”

William Hahne 26/5 i Stockholm

 

”Det är ingen hemlighet att Sveriges frihet blir alltmer inskränkt pga EU. Allt färre beslut fattas idag av svenska politiker. De fattas idag av icke folkvalda byråkrater som är i händerna på utländska intressen. George Soros, behöver jag säga något mera.”

Jeff Ahl 26/5 i Stockholm

 

”Att lämna EU det är en grundförutsättning för att ta tillbaka vårt land.”

Jeff Ahl 26/5 i Stockholm

 

”Vad får vi då för det så kallade EU-medlemskapet? Ja det har ni ju sett, Ett resultat, vi har fullt av zigenska tiggare i hela Stockholm och där jag kommer ifrån, Boden, så dräller det av dem också. De finns överallt idag.”

Jeff Ahl 26/5 i Stockholm

 

”Skrämselpropaganda är det globalisterna använder för att de skulle kunna fortsätta sina sjuka experiment som bland annat innefattar folkutbyte som syftar till att splittra tidigare homogena nationer och nationalstater. Lösningen på det här är en aktiv återvandringspolitik.”

Jeff Ahl 26/5 i Stockholm

 

”Det här landet, som andra såg upp till, en tusenårig monarki, har politikerna förvandlat till ett tattarläger.”

Gustav Kasselstrand 26/5 i Stockholm

 

”Vi har över 200 000 fattigpensionärer i Sverige idag som lever under EU:s standard för fattigdom.”

Gustav Kasselstrand 26/5 i Stockholm

 

I Sverige har vi enligt Säpo över 3000 våldsbejakande islamister. Dessa individer är tickande bomber och det är bara en tidsfråga när det sker terrordåd i Sverige igen. Utvisa islamisterna på livstid! Allt annat är att försätta oskyldiga svenska medborgare för livsfara!

William Hahne 29 maj 2018 (Twitter)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: