• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Adjö, Fjollträsk!

Här på landet går Stockholm allmänt under benämningen Fjollträsk. Det ger associationer till Centerpartiet. Detta bondeförbund som nu leds av en stureplanshöger. En gång i tiden fanns Sven-Olle Olsson i Centerpartiet. Nu har vi Fredrick Federley i ledningen. Föga överraskande är det många centerpartister runtom i landet som inte känner sig hemma i sitt parti. Det visar sig också att i många kommuner får Centern fler röster än i riksdagsvalet. Senaste nytt är att Inge Östlund, Centerns gruppledare i Rättviks kommunfullmäktige, nu lämnar Centern och går över till Sverigedemokraterna. Inge Östlund har min respekt. 100 %! Men för min del röstar jag inte på SD i nästa val, utan på Alternativ för Sverige. Med Gustav Kasselstrand i ledningen har AfS mer av partiledare än något av riksdagspartierna. Gustav Kasselstrand har intelligens, kunskaper och integritet. Han har rätt drivkrafter för sitt engagemang. Med sin partibildning gör han Sverige en ovärderlig tjänst. Förhoppningsvis kan vi nu få en mer saklig politisk debatt inriktad på problemlösning.

Se mer i filmen Dumhetens triumf.

5 svar

 1. Underbart att läsa ett inlägg av dig Jan. Att du är tillbaka. Jag är så glad.

 2. Även här blir det AfS för hela slanten.

 3. Reblogga detta på Gruvmor i Stråssa och kommenterade:
  Jan Milld är tillbaka! Hans kommentarer är alltid tänkvärda.

 4. Kasselstrand tar nu upp stafettpinnen, från det SD, som Jan Milld och andra startade en gång i tiden, när de bildade Sverigedemokraterna.

  För 12 år sedan kapades SD av en sionistisk falang, med Åkesson i spetsen, som hyllar Israel i alla tonarter. När Israel skjuter och bombar män, kvinnor och barn i koncentrationslägret Gaza, vet nuvarande SD inte till sig för att hylla mördandet. Det rätta namnet på SD borde numera vara Sionistdemokraterna.

  Men Millds och de andras vision av Sverige åt svenskarna lever vidare i Alternativ-för-Sverige och vi måste alla göra vad vi kan, för att få partiet in i riksdagen i september.

 5. Välkommen tillbaka till bloggosfären Janne !
  Betraktar dig som en av mina mentorer.
  Lars Berns, som du kanske känner till, har hållit ställningarna under din sjukfrånvaro. Du är inte ensam längre ! Vi blir allt fler !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: