• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

USA UT UR SYRIEN!

syrienje
SVT-Aktuellts intervju nyligen om Syrien med Sveriges FN-företrädare Jan Eliasson blev inte särskilt klargörande, som framgår av denna film, ”Eliasson om Syrien”:

Inte helt överraskande, kanske,  för den som sett fredagsbio 22, ”Toppdiplomaten och Libyen”:

Vad alla inte känner till är Jan Eliassons engagemang i Barbara Spectres organisation ”Paideia”.

Av Paideias webbsida framgår Jan Eliassons engagemang i sammanhanget:

”Ambassador Eliasson, who serves on Paideia’s Board of Trustees and who together with former Prime Minister Göran Persson held a key position in the creation of Paideia in 2000, has been appointed Deputy Secretary-General of the United Nations.”

”At the Paideia Decennial Conference in Uppsala, Sweden in August 2011, Eliasson emphasized the importance of Paideia in the realities of migration and integration in Europe today.

– Globalization is basically positive and beneficial for our continent. However, there are reactions among many that it is evolving too fast. The outside world, ’otherness’ and foreign cultural or religious influences are by many seen as problems and perils – not as possibilities and potential for positive change. In such a political climate, xenophobic and racist forces are sadly thriving, fishing in murky waters.

In today’s Europe, Paideia is more important than ever.”

jep


Syrien var ämnet också i fredagsbio 65 nyligen, ”Syriens sak är vår”:

Ämnet tas upp också i Blågula frågors senaste podradio, bgfpod9:

Jan Eliasson pläderar i Aktuellt-intervjun för samtal mellan parterna i Syrienkonflikten, för eldupphör och humanitära insatser. Just detta var ju innebörden av överenskommelsen nyligen mellan Ryssland och USA, en vapenvila som torpederas genom ett massivt USA-angrepp på syriska regeringssoldater.

Detta låtsas Eliasson inte om och han får heller inga frågor om saken från Aktuellts intervjuare.

Inte heller ställs frågan med vilken rätt som USA alls befinner sig i Syrien.

USA har t.o.m. haft fräckheten att i den norra delen av Syrien proklamera en partiell flygförbudszon för syriskt flyg, i ett område där Alkajda-terrorister håller till (Al Nusra).

Hur är det möjligt för USA att skydda och beväpna en sådan gruppering – samma typ av gruppering som man hävdar låg bakom terrordåden i USA den 11 september 2001?!

Det skulle i princip kunna finnas ett helt enkelt sätt att få slut på kriget i Syrien: USA lämnar landet, slutar beväpna och skydda någon grupp av terrorister där!

Varför kräver inte Sverige att så sker?

uturs


Mer

http://newsvoice.se/2016/10/24/77001/

https://samtiden.nu/27268/donald-trump-har-ratt-om-syrien/

Obamas huvudlösa krigande runt om i världen

http://www.friatider.se/ryssland-kallar-hem-utlandsstudenter-n-r-storkrig-hotar-v-rlden

https://anthropocene.live/2016/10/04/usas-nykolonialism-ar-det-storsta-hotet-mot-varldsfreden-del-6/

Aktuelltredaktionens Pravda-deklaration:

https://www.youtube.com/watch?v=lYYGrih4Cm0

Syrian girl:

www.youtube.com/watch?v=OJZRvp6w4wc

Vanessa Beeley:


www.youtube.com/watch?v=I8mA0h7dCKI

http://www.globalresearch.ca/barbarism-in-words-and-deeds-barbarism-of-u-s-imperial-wars-is-unmatched/5549133

https://janmilld.wordpress.com/2016/10/03/vardelos-television/

https://janmilld.wordpress.com/2016/10/02/feministisk-sakerhetspolitik/

https://janmilld.wordpress.com/2016/09/30/ryssvanlig-fredagsbio/

http://www.journalisten.se/debatt/jag-forvantade-mig-mer-av-wolodarski

18 svar

 1. Problemet är att det svenska politiska etablissemanget är mer entusiastiska för USA:s utrikespolitik än nästan alla andra länder på jorden efter Storbritannien. En annan sak som gnager den svenska makteliten är hur man ska ta revansch på Ryssland för att man förlorade Finland. Nu ser man en möjlighet till hämnd antar jag..

 2. Syrien som stat är erkänd av världssamfundet och blev självständigt 1946. Bashar al-Assad är dess legitima ledare och president. Ingen annan stat eller grupp har någon rätt att med våld tvinga al-Assad från sin post.

  USA har genom sina legoknektar försökt att med vapenmakt tvinga sig till ett maktskifte i landet precis som man gjort i Irak, Libyen och Ukraina. Detta förfarande strider mot folkrätten och det borde Jan Eliasson vara fullt medveten om.

  Bashar al-Assad bad Ryssland om hjälp att bekämpa de terroristgrupper som verkar i landet och som dessutom haft fräckheten att stjäla landets olja för att sälja vidare till Turkiet och därigenom fylla på sin kassa för att betala högre sold åt sina krigare. Det är inte Syriens opposition som gör detta utan krigare från Irak och andra delar av Mellanöstern.

  Ryssland förklarade sig villigt att gå in med stridsflyg för att hjälpa Syrierna i striderna mot terrorn. USA har fått stora problem med hur de ska hantera den uppkomna situationen. De har ju fått agera fritt på världsarenan tidigare och kunde bekvämt utan motstånd mörda Iraks och Libyens presidenter. Ukrainas dito skrämde man på flykten och satte in sin egen marionett på posten.

  Ryssland försvarar inte al-Assad i Syrien, vilket man påpekat gång på gång, utan man försvarar folkrätten och att inget annat land eller gruppering har någon rätt att med våld byta president eller regering. USA låtsas vara frihetens och demokratins fyr på den globala arenan men man agerar som den värsta buse på densamma.

  Att Sverige försvarar USA är direkt pinsamt och en stor förolämpning mot det svenska folket. Vi vill ha fred och harmoni med alla världens länder. Vi vill ha bort alla sanktioner mot Ryssland som de facto skadar vår ekonomi och våra intressen. Vi vill inte vara eller bli en måltavla i ett framtida nytt världskrig. Vi har inget otalt med vare sig Ryssland eller Syrien.

  Ryssland är i Syrien på inbjudan av den legitima ledaren. USA har inget där att göra överhuvudtaget. Lika lite som legosoldaterna från andra länder är där. Världssamfundet borde gemensamt stoppa USA från vidare inblandning i andra länders inre angelägenheter. Om inte vi försvarar Syrien och folkrätten, vem försvarar oss om vi blir hotade och/eller angripna?

 3. Utmärkt som vanligt !!!!

 4. Läget är mycket allvarligt och det är bra att du ständigt lyfter frågan. Själv har jag en djup oro över utvecklingen. Det är psykopater som styr världen idag så allt kan hända men om vi studerar historien har man alltid krigat på ”bortaplan” för det blir dyrt för dem själva om det blir ett fullskaligt världskrig.

  De satt ju tryggt i Storbritannien och USA när första- och andra världskrigen utkämpades. Ryssland och den judiska revolutionen var också ”bortaplan”, där man plundrade landet på enorma summor som gick direkt till de som stod bakom kuppen.

  Kriget i Irak likadant. Därför tror jag inte på att de vill varken ha en minskad befolkning eller ett fullskaligt världskrig. De har så mycket investerat idag att det troliga är att endast krig på ”bortaplan” kommer i fråga.

  Det troliga är att man, igen, vill ha ett ”spöke” som får folket att gå med på ytterligare militärutgifter. En helt förstörd värld gör att de förlorar alla investeringar. Det är, paradoxalt nog, det som räddar oss idag.

  Jag kollade på Jan Eliasson och …..oj det visar sig är det är de som vanligen misstänks vara för massinvandringen.

  https://judarisverige.wordpress.com/

 5. Ingrid är en lögnare! Hon säger att hon är för total yttrandefrihet, men försök posta nått om judisk makt (sionistisk) på DI så får ni se. Sluta ge denna kvinna utrymme! Dom låsas vara på Sveriges sida men det är dom inte, dom är på bankernas och sionisternas sida.

  Hon är en counter-jihadist och därmed kontrollerad opposition, vilket är jävligt synd för hon är en väldigt duktig journalist i övrigt.

 6. Varför kräver inte Sverige att så sker?

  Allt sedan Palmemordet och Anna Lindh-mordet är Sverige ett land styrt av extremkapitalistisk fulmedia. Politiker med visst mod som går emot fulmedias ägares agenda om fulhandel och närmanden till Nato ignoreras eller utsätts för drev.

  Folket kommer i stor utsträckning proteströsta på SD, vilket dock inte kommer lösa fulhandelsproblemet, kanske ej heller nato-problematiken.

  Att människor helt går över till svenskägd och Sverigevänlig alternativ media är enda hoppet.

 7. Såg på Snaphanen att Julia Caesar också har börjat podda. Har inte hunnit lyssna än men har följt hennes krönikor från början så jag litar på att det är bra. Hon tillhör ju samma generation som Janne. Hade varit kul om dom gästat varandras poddar så småningom.

 8. ”Varning för tredje världskriget”. Känns relevant att ta upp.

  http://mxp.blogg.se/2016/october/varfor-mediatystnad-om-ww3-2.html

 9. En mycket bra dokumentär om Palestina:

  Bakgrund för den som behöver:

 10. Det vämjeliga med dagens svenska politiker och ‘journalister’ är deras totala knäfall för USA-imperialismens härjningar. Dessa omger sig skamlöst med en godhetsgloria, de idisslar sina mantran om antirasism, multikulturalism och öppna gränser, men när det gäller USA’s bestialiska folkmord i Syrien är deras tystnad bedövande.

  Orsaken till det som sker i Syrien är enkel: Den sionistiska staten Israel utropades 1948 i Palestina och då startade folkmordet på palestinierna. Men inte nog med det – den flagga man antog visar, att man inte kommer att nöja sig med etnisk rensning av palestinierna inom nuvarande gränser. Flaggan har en davidsstjärna centralt placerad, symboliserande Israel. Ovanom och nedom den finns två blåa linjer, där den övre symboliserar floden Eufrat (belägen i norra Syrien), den nedre symboliserar Nilen. Ambitionen är alltså, att Israel skall lägga beslag på allt territorium mellan dessa floder.

  USA styrs sedan drygt etthundra år av sionister – de tog makten genom en kupp i den amerikanska kongressen 2013, då denna godkände bildandet av privata Federal Reserve, ägd av 12 amerikanska storbanker, något som president Wilson senare ratificerade. Därmed kontrollerade sionisterna USA’s ekonomi – och den som kontrollerar ett lands ekonomi, kontrollerar landets politik. Med sin enorma förmögenhet har man sedan köpt varenda amerikansk politiker. De har successivt infiltrerat hela den amerikanska statsapparaten och domstolarna – idag är majoriteten av domarna i den amerikanska högsta domstolen sionister. De äger idag nästan alla tidningar, TV-kanaler och Hollywood – på samma sätt som de idag äger 90% av alla svenska dagstidningar och flera TV-kanaler.

  Ovanstående ger den fullständiga förklaringen, till varför USA bildat AlQaida och dess efterföljare ISIS och skickat dessa barbariska legosoldater för att förstöra Syrien. Den samlande gestalten i det multietniska Syrien är Bashar al Assad – med honom ur vägen vore landet utlämnat till klanstrider, vilket USA’s överfall på Afghanistan, Irak och Libyen tidigare medfört – vilket är anledningen till USA’s krav på hans avgång.

  Planen är att splittra Syrien i tre delar: Området norr om Eufrat ämnar man ge till kurderna (för att hålla detta hårdföra folk lugnt), östra Syrien tänker man ge till SaudiArabien och resten till Israel. Israel har redan ockuperat de syriska Golan-höjderna och kört bort FN-personalen där. Israel bombar syriska trupper och erbjuder terroristerna sjukvård.

  Att ovanstående är sant – rent av självklart – inser varje människa, som kan använda sin hjärna till det den är ämnad. Visst finns det svenska politiker och ‘journalister’ med utomordentligt klen tankeförmåga – Löfvén och Fridolin kommer man osökt att tänka på – men det absoluta flertalet är åtminstone normalbegåvade. Varför tiger de då? Varför ljuger de? Varför för de svenskarna bakom ljuset?

  Det är enkelt: Det går inte att försörja sig, vare sig som politiker eller journalist, i det socialistiska Sverige, utan att sjunga globalismens, multikulturalismens och USA/Israel-imperialismens lov i alla tonarter. Därför finns det bara kvar de, som fullständigt saknar etik, moral, ryggrad och för vilka dylik prostitution inte ger dem äckelkänslor över sig själva.

  • ”…förklaringen, till varför USA bildat AlQaida och dess efterföljare ISIS och skickat dessa barbariska legosoldater för att förstöra Syrien….”

   Javisst. Dessa terrororganisationer fyller sina funktioner, vare sig de år verkliga eller bara fiktioner – såväl i USA 2001 som senare i Västasien och Nordafrika.

   Skapade av USA:s styrande.

  • Som man ser i detta inslag ovan så är detta med islamsk terrorism något som Väst är ansvariga för, det är Väst som underblåser dessa dårar som annars inte skulle duga något till alls. Innan petrodollarn hade man inte ens riktig sophantering i Saudiarabien, man lät getter äta soporna på gatan (enligt John Perkins i Confessions of an economic hitman). CIA har pajat världen när dom motarbetat regeringar och rörelser som varit nationalistiska i arabvärlden, och infört petrodollarn.

   Och nu sitter counter jihad töntar i Väst och ojar sig över islam som dom tycker är det hemskaste som finns, när det i själva verket är deras egna länder som är helt skyldiga till hur det ser ut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: