• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Feministisk säkerhetspolitik?

bgfpod9

Aktuell svensk säkerhetspolitik kan sammanfattas i två moment:

1.

Bidraga till ökad rysshets och  spänning för att ett nytt världskrig ska bryta ut.

2.

Se till att Sverige i detta tredje världskrig bli en primär måltavla för Ryssland.


Om detta handlar bgfpod9.


Mer

http://www.zerohedge.com/news/2016-10-03/40-million-russians-take-part-radiation-disaster-drill-days-after-us-general-warns-w

http://www.infowars.com/exclusive-hillary-killed-libya-peace-deal-over-personal-vendetta-claims-whistleblower/

https://janmilld.wordpress.com/2016/09/30/ryssvanlig-fredagsbio/

https://janmilld.wordpress.com/2014/08/27/osakerhetspolitik/

http://friasidor.is/den-islamistiska-terrorismen-nar-borjade-den-och-vem-drabbas/

http://www.paulcraigroberts.org/2016/09/19/syria-declares-ceasefire-terminated-by-washingtons-jihadists/

https://carlnorberg.wordpress.com/2016/10/02/amerikanska-alternativ/

USA:s nykolonialism är det största hotet mot världsfreden – del 5

4 svar

 1. Västvärldens demokratier styrs inte av demokratiskt valda politiker. De flesta av dessa politiker är hjärntvättade till att tro det. Toppklicken i alla partier vet från vem de tar sina order ifrån. De övriga längre ner i partiorganisationerna är lyckligt ovetande om vem som egentligen styr. Statsminister Löven står stolt på på Sveriges kommandobrygga och styr Sverige med ett snett leende. Fast han vet att fartyget i själva verket styrs från annan plats med fjärrkontroll. Han låtsas medan han försöker slå i oss en massa lögner om tillståndet ute i världen och här hemma.

  Så fungerar det inom EU, Australien och Nordamerika. Dock har allt fler människor börjat genomskåda bluffen. Nya partier växer upp som motvikt till den rådande teatern. Bluffen förstärks ytterligare då politikerna har en enad journalistkår med sig. För gemene man blir då inte lätt att se igenom illusionstricken. Dessutom har vi svårt att tro på politikernas illvilja mot den egna befolkningen. Dessvärre är det precis det som sker.

  USA exporterar demokrati med vapen i hand till de bångstyriga som vill leva enligt sina egna seder och bruk. Inte så konstigt då demokratin fungerar som en rökridå för att dölja vem som i praktiken styr. På så vis tänker man sig att ta kontroll över all världens stater för att slutligen nå målet, världsherravälde. De som trilskas skall med olika medel fås att ge med sig. Ekonomiska sanktioner, utifrån organiserade student och folkuppror, hotelser, angrepp från proxy-styrkor och rena militära angrepp.

  Övergången från reguljära styrkor till proxies kan förklaras med två saker. 1. hemmaopinionen vägrar gå med på nya krig. 2. Att göra det svårare för omvärlden att förstå vem som egentligen ligger bakom de militära angreppen. På så vis köper man sig tid till att hinna lösa sina uppgifter innan omvärlden reagerar.

  Natos uppgift är i första hand att hålla koll på Europa, företrädesvis Tyskland. Om Tyskland vänder ansiktet mot öster och dissar USA då kommer resten av EU att göra detsamma. Det skulle försvaga USA:s möjligheter att uppnå världsherravälde betydligt.

  Nu är även USA:s administration kapat av hökar som nästlat sig in i beslutande poster i Pentagon och Representanthuset. Västoligarkerna har under lång tid formerat ett antal lobbygrupper som varit en språngbräda för att ta över makten i Vita Huset, Capitol Hill och Pentagon. Det var övertydligt när Donald Rumsfeldt och Dick Cheney med flera styrde händelserna vid 9/11 medan presidenten George Bush d.y. satt och läste barnsagor med en fånig uppsyn, i en lågstadieskola långt borta från händelsernas centrum och fick agera åskådare till hökarnas julafton.

  Riksdagshuset i Stockholm styrs från Washington likaledes gäller samma för EU. Dock har vissa medlemsstater visat att man inte ställer upp på detta. Washington styrs av bankirmaffian på Wall Street och i City of London, som i sin tur samordnar sina drag från Jerusalem.

  Hur ser då framtiden ut? Med ledning av vad som hittills skett efter WWII kan man ana hur det kommer att te sig. Vi vet att de allierade under och efter WWII uppträdde onödigt brutalt mot framförallt Tyskland. Där fler Tyskar dog efter krigsslutet än under själva kriget. USA håller på att skapa förutsättningar att kunna slå till mot både Ryssland och Kina i ett enda slag. Om man lyckas kommer bankirmaffian att flytta till Israel samtidigt som man kommer att skapa sig det efterlängtade Storisrael med annekterade områden i Syrien, Irak, norra Saudiarabien och Egypten öster om Nilen.

  Avfolkningen av Mellanöstern har då två syften. Att underlätta för den utvidgade staten Israel och att hålla motståndet nere i Europa med hjälp av inrikes terrordåd och attacker mot urbefolkningarna. I syfte att försvåra och eller omöjliggöra ett organiserat motstånd mot USA. När krutröken lagt sig och vi börjar förstå att både den muslimska och våra folk lurats in i en fälla att bekämpa varandra. Likheten är slående med USA:s och dess allierades arbete med att få shia och sunnimuslimer att slåss sinsemellan. Den muslimska världen är indoktrinerade hat hata oss och vi indoktrineras på samma sätt mot muslimer. Vi har dessvärre inte fattat det ännu och när vi inser det på bred front då lär det vara försent.

  USA kommer med hjälp av NATO att gå till attack mot Ryssland, Kina och Iran. Det är självskrivet, det är vad makthavarna faktiskt säger. De visar det också i handling med demonisering och ekonomiska sanktioner. Än så länge har man allierade i Sydkorea, Japan, Australien, Nya Zeeland, Vietnam och Taiwan. Filippinerna har backat ur och Thailand verkar ha tagit ett steg bort från USA. Fler länder är att vänta, Turkiet har hamnat på kant med Washington och nu senast har förhållandet med Saudiarabien kraftigt försämrats. I Ukraina har USA:s marionettregering stora problem med att rekrytera soldater till att bekämpa landsmän i de östra delarna av landet.

  Det enda vi kan hoppas på är att allt fler folk och länder vänder ryggen till USA:s fagra tal om demokrati och mänskliga rättigheter. Allt är en gigantisk bluff av kolossalformat. Ju fler som backar ur desto större är chansen att vi slipper ett nytt förödande världskrig. Det skulle vara klädsamt om vår Riksdag och regering kunde inse vilken farlig och destruktiv väg vi är inne i.

 2. Bäste svitjod,
  din sammanfattning är helt sanningsenlig. Bra skrivit kunde inte gjort det själv. Tyvärr tillhör vi en minoritet av befolkningen.
  Den stora massan (mer än 85%) lever i en bubbla, de är hjärntvättade sedan flera decennier och lever som den kokta grodan, sorgligt ./snaphanen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: