• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Bokmässefolket

knnyt

Tema för dagens bgfpod – det hittills fjärde programmet – blir bokmässan och dess folk. De som själva visar prov på verklighetsflykt men ändå i så hög grad påverkar allas vår verklighet genom sitt sjuka grepp om massmedia.

I fokus står här yttrandefriheten och tidningen Nya Tider.

Vore man riktigt konspiratoriskt lagd skulle man ju kunna tro att alltihop har iscensatts av  Vavra Suk och NyT-redaktionen:

•  Nya Tider får uppmärksamhet och vinner sympati som aldrig förr – massor av gratisreklam.

• Hyckleriet och falskheten hos de politiskt korrekta manifesteras med extrem tydlighet.

Men uppenbarligen är allt detta något som dessa kulturmarxister själva har fixat till. Vad jag kan förstå började det med ett inslag i SVT:s Kulturnyheterna om den ”högerextrema” tidskriften osv . Sedan var ”blåsvädret” för Bokmässeledningen ett faktum och man vek sig direkt. Ett moment i detta blåsväder var påtryckningar från bokmässeaktivister.

Intressant är också hur motiveringarna från Bokmässelednigen har svängt. I slutänden barrikaderade man sig bakom generalfloskeln ”Alla människors lika värde”.

När alla möjligheter till en förnuftsmässig argumentering är uttömda kan pk-iterna alltid ty sig till denna, och det gör man nu.

Detta kommenteras 24.30 in i bgfpod4, som finns här.

bokmassefolk

Ett nytt inslag i denna sändning av Blågula frågors podradio är en kommentar på slutet, där bloggaren och GS-medarbetaren Erik Johansson läser in en egen text, om svenskhet.

Jag ser gärna att detta kan utvecklas till en modell för kommande sändningar, att olika bloggare framöver kan medverka i bgfpod på motsvarande sätt. Tekniken finns ju tillgänglig för envar – både att prata in sin text och att mejla över denna. Det kan här handla om 3-7 minuter.


PS

Inför arbetet med bgfpod5 – som ska sändas nu på söndag den 4 september – visar det sig nu att jag skulle behöva hjälp från en manlig speakerröst, för att läsa in citat från några bloggtexter.

Kan och vill du hjälpa till med detta?

Hör då av dig till:  jan.milld@telia.com


Vidare är det alltså så att bgfpod nu finns även på en Youtubesida.

Denna bild illustrerar där veckans sändning.

yt4


Mer

http://avpixlat.info/2016/08/28/svt-opinion-blottade-avgrund-mellan-opinionsbildarelit-och-svenska-folket/

https://erikjohanssonblog.wordpress.com/2016/08/28/hur-skall-vi-aterta-landet/

8 svar

 1. […] Källa: Jan Milld […]

 2. ”Lämplig musik som förstärker det politiska budskapet” –

  denna är gjord för att spridas:

 3. SVENSK EN – instämmer om den som symbol för det svenska folket. Den är, förmodligen för evigt, erkänd internationellt som genuint svensk.

  Genuint svensk är även Ornäsbjörken. Det är en mutation som förmodligen blev till i Dalarna;

  http://www.odla.nu/inspiration/ornasbjork-dalecarlica

 4. Erik Johansson resonerade intressant kring frågan: VEM TILLHÖR DET SVENSKA FOLKET?

  Svar: GÖR SOM JUDARNA! – 

  SLÄKTFORSKNING! DOKUMENTERA!

  Oavsett var på Jorden du bor nu – om du härstammar från människor som bodde i Sverige på 1500-talet (och tidigare) är du svensk!

 5. […] har lyssnat på en sändning och kan konstatera att den håller hög kvalitet och att hans sändningar kommer att få många […]

 6. Mycket bra Podradio nr 4, från hjärtat och med sunt förnuft som går lite längre och för vår sak framåt. Tack!

 7. Jag hittade den här videon som är inspelad av UN WEB TV den 9 augusti 2016 med en grupp från US Peace Council som har varit i Syrien och som berättar sanningen om vad som händer där. Snälla, sprid denna video så att människor får upp ögonen så att det blir ett stopp på detta vansinne som USA och många andra länder håller på med.
  http://webtv.un.org/watch/bashar-ja%E2%80%99afari-syria-and-us-peace-council-representatives-on-syria-press-conference/5077088426001#full-text

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: