• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

BGF-nytt

kontonr
En andra sändning av bgfpod finns nu utlagd.  Temat är Hillary Clinton, presidentvalet i USA och vår säkerhet.

Nu märks begränsningarna i gratisanvändningen på SoundCloud, redan detta andra program är tydligen stoppat från att kunna laddas ned.

Siktet är därför inställt på att snarast göra ett SC-abonnemang som ger rätt till mer av sändningstid och bättre  nedladdningsmöjligheter.

Detta, tillsammans med en del inköpt utrustning, betyder utgifter.

Vill du hjälpa till att täcka för detta –
sätt in en slant på mitt nyöppnade Swedbankskonto:
clearingnummer 8327-9
kontonummer 964 343 414-6

En särskild epostadress har också öppnats för radioverksamheten:
bgfpod@gmail.com

Siktet är inställt på att åstadkomma en ny sändning varje söndag, på cirka en halvtimme.

Med reservation för att det fortfarande finns risk för en del strul med ljudprogram.

bgfvinjett

Denna helg fick jag dessutom inspiration till en genomgång av BGF-webben.

För att skapa en bättre översikt återgår jag där till en enklare teknik för presentationen.

Funktionen av Blågula frågors webbsida är ju främst att utgöra ett ARKIV, som gör äldre material kring invandringspolitiken och motståndet mot den tillgängligt för intresserade.


orike55

Drygt en kvart in i denna andra bgfpod-sändning nämner jag något som få svenskar idag känner till, när det gäller Tyskland, NATO och Ryssland: Moskva var 1952 redo att acceptera en återförening av Tyskland, under förutsättning att detta enade Tyskland skulle vara neutralt och stå utanför NATO.

Här kan tilläggas, att tre år senare skedde just detta beträffande Österrike.

Österrike hade ju delats upp mellan de fyra segermakterna på precis samma sätt som Tyskland, med en särskild uppdelning även av huvudstaden Wien.

Ryssarna drog sig 1955 tillbaka från den del av Österrike som de hade ockuperat, i utbyte mot österrikisk alliansfrihet.


PS

En del strul med att kunna överföra pengar till nämnda Swedbankkonto har rapporterats, i varje fall från kunder hos Handelsbanken.

Tips: pröva med att inte ha med strecket före sista siffran (6).

Än en gång: alla bidrag välkomnas! De ska verkligen komma till nytta!

kontonr


Mer

http://buchanan.org/blog/trolling-war-russia-125363

http://friasidor.is/911-skyskrapa-foll-ihop-pa-65-sekunder/

http://friasidor.is/hillary-clinton-etablissemangets-trogna-tjanarinna/

http://riksforbundetmotpolitiskkorrekthet.blogspot.se/2016/08/risken-for-krig-ryssland-usa.html

http://newsvoice.se/2016/08/15/vi-maste-fjarma-oss-fran-nato-om-vi-vill-slippa-krig/

http://newsvoice.se/2016/08/04/bern-usa-ar-varldens-dominerande-krigsmaskin-del-1/

12 svar

 1. Det finns mycket av efterkrigshistoria som döljs för allmänheten, sannolikt med syfte att styra perspektiven i den allmänna debatten.

  Det går inte en dag utan att man trillar över ”nya” fakta som vänder upp och ner på det man lärde sig i skolan och fått itutat sig av medierna.

  *tumme upp*

 2. Uppdatering som berör NATOs (läs USAs) expansion. USA jobbar för högtryck på att isolera Kina även landvägen (sk New Silk Road-projektet). Som tidigare nämnts är dominansen sjövägen redan i full operation. Detta skär i så fall av Kinas huvudsakliga handelsvägar och sätter USA i position att utverka egna villkor genom ren och skär utpressning.

  Därför är det av största vikt för USA att störa all bi-literala och multi-literala infrastrukturprojekt som innefattar länderna i gyllene triangeln. (Det går inte att bygga medan oroligheter/inbördeskrig pågår).

  Bomberna i Thailand förra veckan och även Erawan-bombningen förra året ska ses i ljuset av detta. USA är särdeles missnöjt med militärregeringen, som oväntat närmat sig Kina betydligt. General Prauyt går en skicklig balansgång mellan närmandet tll Kina utan att samtidigt ta avstånd från USA. En sann nationalist som sätter sin nations väl först och främst. Kanske Thailands största ledare sedan 2a världskriget. Ngt för dagens västeuropeiska ledare att efterlikna, då dessa istället glatt går med på avskurna handelsförbindelser med Ryssland och därmed sänker EUs ekonomi ytterliggare, vilket är det troliga huvudmålet för USAs inblanding i Ukraina.

  Ett troligt scenario här nere är att USA fortsätter att understödja terror genom proxies som muslimska malayer i söder, rödskjortor i norr, burmeser i väster, radikala och våldsamma munkar(!) och kanske kambodjanska kmehrer i öster. Målet är att få till ett tryck som triggar en färgrevolution efter känt mönster. Fungerar inte detta så drar sig inte <<>> för orkestrera ett fullskaligt inbördeskrig, men ser troligen detta som en sista utväg (de vill hellre ha ett intakt Thailand som kan kontrolleras).

  En sak är säker, det är inte sista gången det smäller här nere och de närmaste åren med parlamenstsval och monarkins ställning kommer att bli avgörande.

 3. […] Den 1:a augusti i år (alltså för lite mer än en vecka sedan) startade Sveriges mest kända invandringskritiker Jan Milld en podcast vid namn Blågula Frågor . Hitills är 2 avsnitt av den släppta, information om dem hittar ni här och här . […]

 4. Går det att göra överföringar via internetbanken?

 5. Tack för ett bra program.Glöm inte att lägga upp dina bgf program på youtube.

 6. FOLKUTBYTET

  • Man kan tycka att 100 000 på ett år inte borde spela någon roll. Dock är det netto och återkommer nästa år och nästa. Så på 30 år blir det 3 miljoner om vi antar att det inte ökar.

   Ibland hör man debattörer som anför just argumentet att 0,5-1% invandring är en droppe i havet. Det stämmer om det bara var ett enda år. Men det krävs bara 100 1% droppar för att fylla bägaren full till 100%.

   Under regeringen Persson gavs 579 880 uppehållstillstånd, Under Reinfeldt 797 336. Perssons tid avser 10 år vilket ger 57 988 per år. Reinfeldt 8 år vilket ger 99 667 per år. Reinfeldt nästa fördubblade siffrorna.

   Allt tyder på att Löfven kommer att öka på detta ytterligare. 2015 var siffran 109 000 och även 2016 kommer det att öka.

   Under denna period sedan 1980 har svenska folket många gånger fått höra utspel att ”nu ska vi minsann ta i med hårdhandskarna”. Många tar det till sig, inklusive jag själv, och känner då lite hopp – nu äntligen kommer en förändring.

   Angela Merkel gick ut för ett antal år sedan med det berömda uttalandet. ”Multikulti ist tot”. Många kände hopp – idag vet vi att det bara var ord. Migrationen till Tyskland är idag värre än någonsin.

   Så det som gäller är att följa statistiken och inte vad de säger.

   Kriget har bara börjat. De flesta vet inte ens vem fienden är 🙂

  • Siffrorna ovan är HALVÅR!

   VILKA UTVANDRAR?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: