• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Full dominans

 

Först genom en tredje version blev jag nöjd med den nya kortfilmen, ”Jelena Isinbajeva”.

Varför tog jag upp det ämnet?

Här finns åtminstone två moment:

• Dels det omedelbara och snävare – om idrott, OS och Ryssland.

• Dels det vidare sammanhang, där detta ingår – NWO och ”Full Spectrum Dominance”.

Nämnda film är alltså inte tillkommen pga något särskilt idrottsintresse för egen del, jag brukar inte följa evenemang som OS och  VM.  Däremot försöker jag själv motionera till husbehov. Och när det gäller stavhopperskan Jelena Isinbajeva må tillstås, att jag blivit djupt imponerad av henne!


Självklart är doping inom idrotten något att bekämpa och uppenbarligen har doping förekommit även bland ryska idrottare.

Det anmärkningsvärda här blir dock att man håller ryska idrottare kollektivt ansvariga och bestraffar även enskilda som aldrig fällts för doping. Således är Jelena Isinbajeva nu inte med och tävlar i OS i Rio de Janeiro.

Detta reser två frågor:

a) Är det rimligt med kollektiva bestraffningar inom idrotten?

b) Tillämpas här samma regler för alla länder?

Naturligtvis inte!
Det är just Ryssland, som man vill åt!

Nu, som i alla andra sammanhang. Det handlar om denna russofobi, som jag tidigare skrivit om flera gånger, och där jag även gjort denna film (som kan förtjäna fler besökare!):

Ett OS-fallet näraliggande exempel är hur Ryssland behandlades vid Eurovisons-sångtävlingen i Stockholm tidigare i år. Hade den tävlingen gått rätt till skulle den förhandstippade vinnaren också ha vunnit, nämligen det ryska bidraget.

Jag är själv ingen musikexpert, men uppenbart för envar bör här kunna vara att när det ukrainska bidraget vann, då var det inte pga några musikaliska kvalitéer.

Eller tag exemplet med den stora skogsbranden i Västmanland 2014. Ryssland har ovanligt mycket erfarenhet av att bekämpa stora skogsbränder på våra breddgrader, besitter både kunskap och utrustning. Ryssland var också redo att sända specialflygplan till vår hjälp. Sverige tackade dock nej, MSB vill inte få någon rysk hjälp.

Varför?

Uppenbarligen därför att i så fall kunde Ryssland ha vunnit PR-poäng och ryssfientligheten i Sverige skulle ha riskerat minska.

Viktigare än att få skogsbranden släckt snabbt var att hålla rysshatet bland svenskarna brinnande.

Är det inte slående, hur propagandan under år och decennier mässat om en förment främlingsfientlighet bland oss svenskar, vilken måste bekämpas – samtidigt odlas denna fientlighet mot ryssar!

njet

Ett annat utslag av samma russofobi vara reaktionen från svenska makthavare på att Vladimir Putin nyligen besökte Finland. Ryska och finska politiska ledare talade med varandra!

Så skulle svenska politiker inte kunna tänka sig att göra! Detta framgick i våra massmedia genom uttalanden från såväl socialdemokrater som moderater.

En jämförelse idag mellan finska och svenska politiker framstår för mig som att jämföra mogna vuxna med trotsiga småbarn.

• Finland har en stark armé, baserad på allmän värnplikt – Sverige har just ingenting där.

• Finland undviker att onödigtvis provocera ryssarna, för en saklig dialog – Sverige bara bjäfsar och skäller, förolämpar och provocerar.

Försvarsminister Peter Hultqvist (S) anför ryska överflygningar som ett problem, men är inte det ett argument för att kommunicera med ryssarna och utbyta synpunkter?

Visar vi dem elementär respekt kanske vi får motsvarande tillbaka…

ph

Ett argument som Peter Hultqvist har anfört, för att vara fientligt mot Ryssland och för att NATO ska öva invid ryska gränsen så som nu sker, är att Krimhalvön återförenats med Ryssland.

Kan denne ”försvarsminister” ens själv tro på att detta är den verkliga anledningen till USA:s och NATO:s aggressiva politik?

Det kräver, hävdar jag,  inga djupare studier av utvecklingen 1990 och framåt för att kunna se att det handlar om en strävan efter global västlig dominans.

Är karln köpt och korrupt, eller är han bara dum?

”Full spectrum dominance”.

I strävande efter detta totala världsherravälde finns en lång meny, ingår ett helt batteri, av åtgärder.

• En av dem är kollektiv bestraffning för att psyka ryska idrottare.

• En annan är fulheter som vid Eurovisionen i Stockholm i maj.


Ryssland står i vägen för NWO – New World Order.

Det är ”problemets” kärna.

ryivagen


Mer

https://anthropocene.live/2016/08/03/varldens-dominerande-krigsmaskin-del-1/

https://anthropocene.live/2016/08/10/varldens-dominerande-krigsmaskin-2/

USA:s presidenters politik har kraftigt stärkt världsterrorismen

https://peterkrabbe.wordpress.com/2016/07/24/globalismen-framtidshopp-eller-hotet-mot-var-civilisation-del-10-avslutning/

http://friasidor.is/hillary-clinton-etablissemangets-trogna-tjanarinna/

https://peterharold.wordpress.com/2016/08/09/hillary-ond-i-svenska-medier-och-bekraftat-att-kerry-ljog-om-gasattack-i-syrien-det-ar-sana-har-dagar-som-jag-lever-for/

Världskriget bara hjärtslag bort – västmedia fortsätter tiga

 

15 svar

 1. Svensk media hjärntvättar och säkert är också många härntvättade, ointresserade eller okunniga. Det är narurligtvis för dj-t att vi lever i
  ett land som tillsammans med övriga Europa är USA:s vasallatater.

 2. Ryssland går inte i västoligarkernas ledband därför måste Ryska idrottsmän/kvinnor kollektivt straffas. Det är ett politiskt ställningstagande som inte hör hemma i idrottens värld. Detta beslut är så genomskinligt att det blir löjligt. Vladimir Putin plockar isär västjournalisters frågor om Ryssland och Putins inställning till varför Trump är bra och om han är för eller mot Brexit. Putin tar även tillfällen i akt att påminna västjournalister om västs tillkortakommanden i Mellanöstern. Han drar sig inte heller för att läxa upp msm-kåren i deras sätt att sköta sitt arbete.

  Sverige följer husse(USA) slaviskt och vi vill gärna göra bättre ifrån oss än vad husse förväntar sig. Hela sjuklövern är helt i händerna på västoligarkernas klor. Orsaken kan vara rädslan för sin egen säkerhet. Vi har haft två politikermord i Sverige varav ett inte alls är klarlagd och den andra med tveksamt polisiärt arbete. Dessa två mord kan ha satt press på den politiska adeln att inte frångå husses vilja. Vad vet vi om vilka antydningar som serveras på Bilderbergarnas möten. Msm ägs av oligarkernas folk och bundsförvanter så någon fri press existerar inte längre i denna del av världen.

  Utvecklingen i Turkiet är också intressant. NATO-landet har genomgått en rejäl förändring under det senaste året. I våras när Erdogan besökte Washington med anledning av något kärnkraftsmöte vägrades han möte med Obama. Det blev en rejäl käftsmäll för Erdogan som fick resa hem utan ett prestigefullt presidentmöte. Relationerna med Ryssland var ju vid den tiden minst sagt usla och plötsligt kände Erdogan att han stod rätt ensam. Orsaken till Obamas vägran till möte är för mig lite oklart. Möjligtvis kan Turkiets väg från sekularism vara en orsak eller hade inte turkarna ingripit tillräckligt i Syrien för att störa Rysslands insatser där.

  Förhållandet har nu tinat mellan Ryssland och Turkiet så pass att ett toppmöte planeras ske inom kort. Erdogan kanske nu väljer att vända USA ryggen och liera sig med Ryssland, Kina och Iran. I så fall kan vi snart se Turkarnas uttåg ur NATO och avbrutna förhandlingar om medlemskap i EU. Det kanske till och med resulterar i att Turkiet gör gemensam sak med Ryssland och utplånar IS från Mellanöstern. Assad stärker sin position och kan klara hem det val som utlovats när stridigheterna upphört.

  Det lär bli en käpp i hjulet för USA. Viljan att få en gasledning från Bahrain genom Irak, Syrien, Turkiet och vidare till EU har legat högt på önskelistan. Orsaken torde vara att stoppa eller hämma ryska leveranser av gas till EU. Turkiet och Ryssland har vidare kommit överens om att en gasledning skall dras från Ryssland genom Svarte Havet och landstiga i västra delen av Turkiet för vidare dragning genom Grekland och norrut till Centraleuropa. Just nu ser det ut som fördel Ryssland i dragkampen om gasleveranser till EU. USA:s allierade i Gulfstaterna är måttligt förtjusta och deras relationer börjar även de kylas ner.

  I sydkinesiska sjön fortsätter USA att trakassera Kina för sitt flygbasbygge på några småöar som Kina kontrollerat sen den tiden när när inte ens Egypten fanns på kartan. Dessutom ska man ha i åminne att dessa öar som Kina hävdar suveränitet över återlämnades till Kina efter den Japanska ockupationen under WWII. Världssamfundet har alltså redan erkänt Kinas ägande över dessa och andra öar i området som andra stater nu gör anspråk på. Nu gör Haagdomstolen plötsligt en helt annan bedömning av läget, vilket är mycket märkligt.

  Ja så var det kuppförsöket i Turkiet då. Var det Erdogan som gjorde en falskflaggoperation för att få chansen att rensa ut resterna av sekularismen i armen och övriga samhällskroppen eller var det en CIA attack som gick i stöpet på grund av underrättelsevarningar från Ryssland. Hur det var med den saken kanske kommer att visa sig framöver.

  • Intressant om Turkiet. Jag har gjort precis samma reflexioner där.

   PS – fann denna film:

   • Turkiet har under natten till idag 31/7-16 stängt alla vägar till och från NATO:s flygbas Incirlik med hjälp av 7000 tungt beväpnad polis. Med hänvisning till en säkerhetsinspektion. Ytterligare kuppförsök kan eventuellt vara på gång. Det skulle i så fall kunna luta åt att det faktiskt kan vara USA som ligger bakom det tidigare kuppförsöket. Erdogan anklagas för att driva sitt land från dess sekulära position till en mer muslimsk samhällsordning. Jag är dock långt ifrån säker att så är fallet.

    Dessutom rapporterar MSM att Turkiet går hårt åt kuppmakarna och att de misshandlas och våldtas i fängelserna. Det ser ut som om att även Erdogan nu ska demoniseras precis som Ryssland, Iran och Kina tidigare fått erfara. Om MSM:s rapporter verkligen stämmer får framtiden utvisa. De uppgifter MSM lutar sig mot kommer från Amnesty International och jag är inte heller där säker på att uppgifterna verkligen är korrekta.

    Ytterligare smolk i USA:s bägare är att den nyvalde presidenten i Filippinerna Rodrigo Duterte uttalat sig för ett närmande till Kina. Han vill ha en dialog med sin stora granne för att minska spänningarna i området och framförallt minska konflikthärden i Sydkinesiska sjön. Han gick till val på att ta i med hårdhandskarna mot brottsligheten i landet och det har han gjort och ser ut att fortsätta med. Även det ogillas i Vita Huset.

    Sydkorea har släppt in USA:s senaste vapenteknik, ett antimissil-system som inte har folkligt stöd i landet. Protester har förekommit mot dessa vapensystem. Japan fortsätter dock sin USA-vänliga politik och fortsätter att öka spänningarna med Kina. Dock har även Japan fått erfara lokala protester mot ökad Amerikansk närvaro.

    Inom EU ser stödet för USA:s utrikespolitik ut att eroderas då krav reses mot de ekonomiska sanktionerna ökar. Italien, Frankrike och nu senast Österrike höjs rösterna mot dessa sanktioner. Dessutom har IOK kommit med ett för USA ovälkommet beslut om att låta Ryska atleter delta på OS i Rio, med vissa krav. Folket på kontinenten har även mer kännedom om TTIP-avtalet som den svenska EU-parlamentarikern Cecilia Malmström försöker driva igenom. Protesterna har varit massiva mot detta avtal men Svensken sover fortfarande och förstår inte vad detta avtal skulle innebära.

    Sammantaget kan man tydligt se att USA håller på att förlora sina tidigare allierade på många håll. Vilket kan resultera i att Ryssland får nya sympatisörer och kan komma att bli garanten för att motverka USA:s aggressiva utrikespolitik.

    Som sagt, händelseutvecklingen i Turkiet är mycket intressant och utgången där kan ge en fingervisning om åt vilket håll vindarna kommer att blåsa, som det ser ut nu verkar vindkantringen gå mot att blåsa mot öster vilket kan ändra den globala spelplanen ganska snabbt.

  • Att Haagdomstolen dömde mot kineserna är inget konstigt om man tittar på hur den är beskaffad – det sitter nämligen idel representanter för USA-styrda västmakter där.

   Dessutom är det en skiljedomstol (arbitrary court) som inte har juridisk bäring, där bägge sidor på frivillig väg ska lägga fram sin sak. Kina har aldrig godtagit denna process (då de hela tiden sett vart den skulle leda) och förutsättningar för en skiljedom har därför saknats. Trots det har man kört på för att få önskat utslag. Till saken hör att Filippinerna varit måttligt intresserade av det hela och hellre löst det via biliterala förhandlingar. Givetvis är det USA som tryckt på.

   Jänkarna försökte få med sig ASEAN-länderna (ungefär sydostasiens EU) mot KIna vid ett toppmöte i Laos förra veckan, vilket misslyckades. Och kineserna vek inte en tum. Fler och fler av länderna här nere omorienterar sig från USA mot Kina.

   Under tiden sker en makalös marin NATO-uppbyggnad i kinesiska sjön samt i Stilla Havet. 2/3 av USA:s flottstyrkor är inblandade. Tyskland(!) patrullerar för första gången någonsin i Stilla Havet – och det sker ständiga provokationer av kineserna till sjöss och i luften.

   Det är en inringning av KIna – numera i samarbete med Indien – som motsvarar vad som händer med ryssarna. Kan tyvärr sluta väldigt illa då USA-oligarkerna tydligt har höjt insatserna betydligt och verkar totalt likgiltiga för konsekvenserna. Kärnvapenanfall finns med som ett realistiskt alternativ i planerna – som förberedelse har den amerikanska kärnvapendoktrinen ändrats.

   • Tack för ytterligare detaljer om konflikten i Sydkinesiska sjön. Jag kan bara konstatera att västmakterna försöker ringa in både Kina och Ryssland med hjälp av kringliggande länder. I ljuset av detta är demoniseringen av de Ryska idrottsmännen/kvinnorna ett led i kampanjen mot dessa två stater.

    USA har för närvarande stationerat runt 400 stridsflyg i och runt Sydkinesiska havet + 2/3 av sin flotta i Stilla Havet.
    Man vill tydligen provocera fram ett krig så snart som möjligt innan kineserna har byggt upp sina stridskrafter till max. Kambodja har dock uttalat stöd för kineserna i denna konflikt.

 3. På söndagen den 24/7 kom IOK med beskedet att varje enskilt ryskt idrottsförbund får bestämma om de ska skicka sina idrottare. De måste dock uppfylla en rad krav från IOK.
  -På det här sättet skyddar vi de rena idrottarna. En idrottare ska inte lida och ska inte straffas för ett system i vilket han eller hon inte var inblandad i, sa IOK:s ordförande Thomas Bach.
  Nu rasar USA:s antidopningsbyrå(Usada) mot beslutet.
  -Det här är ofattbart. Ett hårt slag mot kampen för integritet i den olympiska rörelsen och rena idrottares rättigheter. Tyvärr brinner den olympiska elden lite mindre denna dag, säger Usadas ordförande Travis Tygart enligt internationella medier.
  Även svenska Riksidrottsförbundets dopningskommisions ordförande Kristina Olinder har beklagat sig över beslutet.
  -Jag är besviken. Jag tycker att Ryssland har lurat resten av världen med ett antal dopade idrottare och därför tycker jag inte att de borde vara med i OS som land betraktat, säger hon till SVT Sport.
  Ett sunt beslut av IOK tycker jag. Kommentarerna från Travis Tygart och Kristina Olinder tycker jag är lite märkliga. Både USA och Sverige har haft dopningsskandaler. Till er båda säger jag bara; kasta inte sten i glashus.

  Den finska regeringen har lite mer innanför pannbenet än den svenska muppregeringen.
  På tal om muppregering och Peter Hultqvist så ser jag honom som en handdocka som styrs av Pentagon och NATO, och som lyder vid minsta lilla vink.

 4. Blir Trump ( vilket jag hoppas ) USA:s nästa president kan han tillsammans med Putin rädda världen för kommande generationer.

  • Ja, för den som ser hur världen nu drivs allt närmare ett nytt storkrig blir det naturligt att knyta förhoppningar till en Trump-seger i USA!

   Hillary Clinton måste stoppas!

   • Kolla in hatet i Hillarys ögon. Hon är en farlig jävel för vår del av världen.

 5. Which one looks doped up to you?

  • Bra komplettering till kortfilmen i inledningen.
   Här framår mer om ryska idrottares perspektiv – deras liv är i händerna på nyckfulla makthavare.

 6. To understand the magnitude of hypocrisy going on here, check out this article in The Guardian from 2003, where Carl Lewis says…”who cares, I failed a drug test…I was only one of ‘hundreds’ of American athletes, who were allowed to escape bans.”

  https://www.theguardian.com/sport/2003/apr/24/athletics.duncanmackay

  Tack for en jattebra artikel Jan.

 7. Att dopa idrottsstjärnor är medeveten agenda.
  När folk har tröttnat, då kommer Eliten med en lösning.
  Den lösningen är planerad sen länge: ett chip inoperat i kroppen.
  Det chippet övervakar idrottsstjärnan så denne inte dopar sig.
  Med en stjärna, som sen säger att datachip är det bästa som hänt, som övervakar kroppens funktioner, så kommer övriga befolkningen att haka på.
  Då blir vi som gudar, och vi kan bli odödliga.
  Och det var precis det här satan ormen sa till Eva, ta kunskapens frukt, så blir du som gud och du ska visst inte dö.
  Och i sista boken i Bibelns, står det om ett märke i pannan eller i handen, som är djävulens märke, 666. Ta det märke och din själ är förlorad. För du har en evig själ och det finns en evighet (utan klocka eller tid).
  Ja Bibelns skrifter är sanna och detta slutscenario utspelar sig nu framför våra egna ögon.
  Ta emot Jesus idag Janne!
  Säg Jesus; om du finns, uppenbara dig för mig. Jag vill lära känna dig och din nåd och kärlek.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: