• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Sommar med Julia


jc2

Som tidigare konstaterat finns nu ett intressant alternativt sommarpratarprogram på webben.

Julia Caesars program var där i en klass för sig.

Vi är nog många som skulle vilja höra mer av Julias stämma och musikval i sommarradion. Jag tycker att Ingrid & Conrad ska be JC om att göra fler skivpratarprogram i sommar!


Julia Caesar inledde med att prata om den form av mjukdiktatur – ”demokratur” – som har införts i Sverige av socialdemokraterna.

Hon återger vad  Vilhelm Moberg har skrivit:

”Kännetecknande för en demokratur är det faktum att majoriteten av människorna i detta samhällstillstånd själva inte uppfattar, att de lever i en demokratur.”

I Sverige låter vi staten ta makten även över privata angelägenheter, menar JC, som vilken förälder som ska vara hemma hur länge med små barn. ”Barns behov har gjorts till en fråga om jämlikhet mellan vuxna kvinnor och män.” 

Staten lägger sig i alltför mycket och medborgarna tillfrågas alltför litet.

Denna ”demokratur” har samtidigt totalitära drag, skulle jag vilja tillägga.

uturd


Finns vi svenskar?

Av någon outgrundlig (?) anledning förnekas detta av många i massmedia!  Dessutom begär man att alla andra i Sverige också ska göra det. Eller så tillstår man att vi svenskar visserligen finns, men är värdelösa, dåliga och löjliga.

Samtidigt drivs i media linjen att envar som satt sin fot på svensk mark genast ska betraktas som svensk (”nyanlända svenskar”…). Det kan då bli till en förolämpning att hävda att alla människor inte är svenskar, eller att krav ska ställas på den utlänning som ska gälla för att vara svensk.

Och frågan ”Vad är svensk kultur?” på pk-itiska är bara retorisk, där svaret ligger inbyggt i den (”finns ej, allt kommer utifrån”).

lego

Julia Caesar pratar om ”legobitspolitik” –  så träffsäkert att det kan förtjäna att citeras rakt av.  En timme in i programmet, efter låten ”Drömmen om Elin” med Calle Jularbo:

”… där vi alla ses som legobitar som är utbytbara mot varandra. Grundtanken i legobitspolitiken är att alla människor är lika. Svenskar har inget särskilt värde jämfört med andra legobitar. Som svensk är du helt utbytbar mot en somalier. ”

”Jag känner mig absolut inte som en legobit, och det gör antagligen inte du heller. Men det är uppenbarligen så politikerna ser oss. De är i full färd med att byta befolkning på sitt eget land.

Antalet personer med utländsk bakgrund i Sverige ökar tio gånger mer än den svenskfödda befolkningen. Sedan millennieskiftet och till och med 2015 har antalet personer med utländsk bakgrund ökat med nästan en miljon, eller för att vara exakt 996 234 personer.

Under samma tid har antalet personer med svensk bakgrund minskat med 24 535 personer.

Befolkningsutbytet går snabbt. Dels genom invandring, dels genom att utrikes födda föder fler barn än svenskar. Redan omkring 2025, det vill säga om nio år, kommer svenskar att vara i minoritet i de största svenska städerna.

Om man tror att alla människor är lika betyder det naturligtvis ingenting vilka människor som bor i Sverige. Då är Sverige bara en geografisk yta som kan fyllas med vad som helst. Men befolkningsutbytet är irreversibelt. När majoriteten av invånarna kommer från kapsejsade muslimska länder och religiöst styrda kulturer blir Sverige ett helt annat land.

Hur tänker politikerna? Det vet dom nog inte ens själva. ”

Låt mig här skjuta in vad Jimmie Åkesson svarade 2012 på en fråga från Göran Rosenberg. 6.50 in i denna film:

 


Julia Caesar citerar den österrikiske författaren Stefan Zweig:

”En människa som har försvurit sig åt politiken tillhör icke längre sig själv och måste lyda andra lagar än sin naturs heliga bud.”

JC  fortsätter:

”Om man sviker sig själv och det Stefan Zweig kallar ’sin naturs heliga bud’ överträder man en gräns. Man förlorar kontakten med sin inre kompass. Det gör det så mycket lättare att också svika andra människor utan att ens begripa vad man gör.

Det tog bara en generation för eliten att förstöra Sverige. Från att ha varit ett välfungerande, etniskt homogent land med stark sammanhållning och låg kriminalitet har landet gjorts till ett mångkulturellt kaos med dramatiskt ökad våldskriminalitet och kollapsande välfärdssystem.

Jag säger gjorts, för förstörelsen av Sverige är inte resultatet av en oförutsägbar naturkatastrof. Ingen yttre makt har tvingat oss att ge upp vårt geografiska eller mentala territorium.

Sveriges förfall är resultatet av en lång rad beslut som har fattats fullkomligt frivilligt av regering, riksdag och myndigheter. Denna elit har gett bort Sverige utan att medborgarna har tillfrågats och utan tillstymmelse till konsekvensanalys.

Den generösa flyktingpolitiken har aldrig haft stöd av majoriteten av den svenska befolkningen. Aldrig någonsin.”

”Peter Esaiasson, professor i statskunskap vid Göteborgs universitet, skriver:
’I ingen annan sakfråga är åsiktsskillnaderna större mellan politiker och medborgare.’

Förstörelsen av Sverige hade inte varit möjlig om media skött sitt professionella uppdrag. Journalisterna ska vara ett kritiskt granskande korrektiv till politiken.

Det uppdraget har de svenska journalisterna grundligt svikit. Istället har de lierat sig med den politiska eliten, gosat in sig i maktens knä, varit lydiga megafoner åt husbondens röst och gjort sig själva till propagandister för massinvandring, islam och mångkultur.

Media har dessutom förhindrat en öppen och allsidig debatt genom att systematiskt stänga ute, demonisera och förfölja kritiska röster.

Knepet har varit lika enkelt som effektivt: tysta och oskadliggör dem med hjälp av stigmatiserande ord. Ordet ’rasist’ har använts som handeldvapen mot invandringskritiker. Det har haft förödande effekter för samhällsdebatten.

Det spelar ingen roll vilket parti eller vilka grupperingar som för tillfället har makten. Journalisterna är alltid trogna mot sittande regim. Det är själva maktinnehavet som journalisterna är lojala med – vare sig det finns till höger eller vänster. Journalisterna visar samma lojalitet med Stefan Löfvens s-mp-regering som de gjorde tidigare med Fredrik Reinfeldts kulturmarxistiska alliansregering i åtta år.”

apor

”Utifrån elitens enastående maktfullkomlighet borde väljarna åtminstone kunna kräva att eliten får rätt. Här är vi tillbaka vid medborgarkontraktet som jag pratade om tidigare.”

JC citerar åter Peter Esaiasson:

”När beslutseliten får fel, när det dyker upp problem som hade kunnat förutses men som inte har diskuterats, riskeras den politiska legitimiteten.

Varför ska medborgarna göra de uppoffringar som den nya situationen kräver när de aldrig erbjudits en rimlig chans att välja en annan väg för landet?”


mf

På denna tankegång har även Marika Formgren varit inne, i sin text ”Vägra skämmas”:

”När konsekvensbedömningarna besannades, när asylsystemet havererade vintern 2015 och regeringen tvingades att vidta panikåtgärder för att minska strömmen av asylsökande till Sverige; då var det ingen som sade ’vi kanske borde ha lyssnat på människorna som förutspådde detta, vi kanske kunde ha undvikit den här situationen om vi hade lyssnat i stället för att stämpla dem som rasistfascistnazister’.

Tvärtom gjorde många opinionsbildare en dygd av sin ’naivitet’…”


vby

Julia Caesars program var nostalgiskt, dvs tillbakablickande. Som JC konstaterar är vi många som nu lever med en djup sorg över att vårt land har tagits ifrån oss.

”Under 44 års maktinnehav byggde socialdemokraterna upp folkhemmet. Sedan skrotade de det, med samma effektivitet.”

Den svenska arbetarklassen har övergivits, till  förmån för ”internationell solidaritet”:

”… dvs att i praktiken vemsomhelst, i vilketlandsomhelst, skulle ha samma rätt att bo i Sverige och ta del av svensk välfärd, som de svenskar som arbetat ihop välfärden. Svenskarna lät det ske. ”

JC frågar sig när svenskens tålamod ska tryta, och menar att nu behövs en ny folkrörelse i Sverige,  ”TAG SVERIGE TILLBAKA!”:

”Tag Sverige tillbaka från en elit som inte vill oss väl och från en påtvingad mångkultur som aldrig har fungerat i något enda land.”

tst

Centralt för ett motstånd måste, menar jag, vara att vi svenskar kan känna en stolthet och att vi slutar be om ursäkt.

Vi måste förkasta skam- och skuldbeläggandet!

Andra etniska grupper värnar sina intressen.

Det måste vi också göra!

Dvs värna våra intressen, inte deras.


koa

PS

Samtidigt levererar Karl-Olov Arnstberg nu ett mycket starkt inlägg, om svårigheterna att i Sverige år 2016 få igång ett folkligt motstånd:

https://morklaggning.wordpress.com/2016/07/16/sveriges-svaga-civilsamhalle/


Mer

http://wärmler.se/vilka-ar-lagarna-till-for/

Nominera Julia Caesar till Tucholskypriset

24 svar

 1. Svensken har så länge jag kan minnas alltid valt minsta motståndets väg. Merparten Svenskar är otroligt konflikträdda man vill inte ha ovänner därför säger man inte vad man innerst inne tycker och tänker. I dessa tider med invandringen blir det till att väga orden på guldvåg så att man inte blir stämplad som rasist och främlingsfientlig och därmed inte stå allas lika värde.

  • Men vem i h-te bryr sig längre om tillmälen som rasist eller främlingsfientlig..alla som har med den nationella rörelsen i Sverige att göra begriper nationell politik och dess allra bästa argument..”bara för att man älskar sitt eget land och sitt eget folk innebär inte detta att man hatar andra folk och andra folks länder” som nationalist önskar man att alla folk ska få utvecklas i sin takt i sitt eget land bland sina egna.

   Det är därför jag önskar alla av (((det utvalda folket)) all lycka i sitt eget land…och menar med det att de inte har rätt att tycka eller främja deras egna ondskefulla agenda i något annat folks land. Det verkliga problemet som jag ser det är USA smältdegeln…där massvis med i huvudsak européer blandats och blivit ett s.k framgångsrecept. Men det har ju endast varit möjligt för att européer haft lätt att samarbeta och de kulturella skillnaderna har varit små samt att de ofta konkurrerade med varandra om att vara bäst i ett av världens bördigaste och naturresursrikaste länderna i världen.

   Men USA styrs inte längre av de vita som byggde landet de styrs av övervägande ljusskygga (((människor med näsa för affärer))) som blivit rikast i världen på att trycka pengar åt amerikanska staten mot ränta förstås ….! De bekrigar och sprider död och jävelskap runt om i världen samtidigt blir dom rikare och rikare för inget är så lönsamt som krig.

   Det verkliga kriget är mot den vita människan deras media pumpar ut lögnerna..deras (((politiker))) är köpta med våra egna surt förvärvade slantar som dessa utan jobb höstar in. Där är roten till alla våra problem….pengarna är inte i våra händer utan i våra (((värsta fienders))) händer..löser vi den knuten kan vi göra oss fria men inte om vi bara godtar detta pyramidspel.

  • Där har du en viktig del av förklaringen. Konflikträdslan är orsaken till att vi har hamnat där vi är idag. Vid avgrundens rand!

 2. Riktigt knallhårt analytiskt men ack så kärleksfullt beskriver Julia Ceasar vårt kära Sverige och det svenska folkets anfäder..! Tack för länken Jan och tack för att du kämpar ..!

 3. Jan Milld borde kontakta I&C om han kan få göra ett eget sommar-program.Det hade också blivit intressant.

  • Det finns förmodligen en anledning till att jag inte blivit tillfrågad.

   Men fick jag göra ett program, då blev det nog en del låtar med Björn Afzelius – där det finns texter att problematisera.

   Helt säkert skulle jag spela denna låt med Fria Pro:

   Och denna:

  • Den anledningen är förmodligen guds utvalda folk. Dom verkar ha stark beröringsångest inför detta ämne.

   I synnerhet Ingrid måste jag säga. Hon fick erbjudande att vara med i Nordfront och försvara sin sionism men snoppade av dom. I förra veckans avsnitt utgick till och med ett erbjudande att dom kunde komma till deras program om det hade fått dem att känna sig mera bekväma. Men det förefaller som om dom inte ens har svarat på detta.

   Jag förstår inte hur dessa kontrajihadister resonerar. Dom verkar störa sig alltmer på och vara fixerade vid islam och livrädda för muslimerna. Dom verkar inte förstå att problemet aldrig kommer att kunna åtgärdas innan vi har tagit bort agenda-judarna från makten.

   Så per definition kämpar dom för sin egen undergång lika mycket som det vanliga PK-folket ironiskt nog.

   • Den nya tekniken och Soundcloud förefaller ju här öppna nya möjligheter. Kan vi genom den gå runt det som tidigare var en sådan begränsning för Sveriges Fria Radio – nämligen dessa höga STIM-avgifter?

    I så fall vore det kanske idé att nu försöka återstarta SFR?!
    Eller i varje fall ta fram ett första program där på prov?

    Detta kunde kombineras med att erbjuda Julia Caesar nya tillfällen att göra program. Hon har förmodligen mycket, mycket mer att förmedla!

    Någon läsare som kan det där med tekniken kring podradio?

 4. Den sataniska eliten, som har banksystemet, politiken, militärindustrin, kyrkan/religionerna m m i sitt våld – vill att vi ska hata varandra.

  Gud vill att vi ska älska varandra. Och förstå att den finns en Skapare som har all makt..

  Den gömda makten bakom makten, är de som drar trådarna, och deras mål är troligtvis att chippa människan och skapa en världsregering genom 3:e världskrig och genom ett totalt förfall – moraliskt, socialt, ekonomiskt, spirituellt.

  http://Www.henrymakow.com

  Sök Jesus som ska öppna upp den ultimata sanningen för dig, vilket Han gör i sitt hjärta. Vi är alla Guds söner, men först måste våra mänskliga kroppar dö, och för att undgå den andra döden, måste vi ha tagit emot Jesu stora nåd (friköpta från straffet för vårt syndiga beteende).
  Den gömda makten, bland flera s k judiska kazariska internationella bankirer, som inte har blodsband med hebréerna, är de som påskyndar och lurar befolkningen att bli än mer syndiga i sin natur, i sitt beteende och attityd. Dessa får oss att vända oss bort från Gud och räddaren (frälsaren) Jesus. Denna sataniska elit har under de sista hundra åren, under de sista 10 åren, för det går allt snabbare nu, vänt upp och ner på mycket av det goda, de har kommit med terror, perversioner, lögner, schismer, ismer, tankegods, världskrig, olika typer av förgiftningar o s v – vilket förvirrar alla. Ingen vet vad som är riktigt sant längre. Många kan inte skilja rätt ifrån fel, sant ifrån lögn, ljus ifrån mörket. Det är ett Laglöst land. Ett land som inte följer Guds bud, eller tror på Hans Ord. Straffet kommer därför att följa de som vänder sig bort från den Sanna vägen, Ljuset, Livet, vilket är följa Jesus.
  Han knackar på din dörr och vill komma in i ditt hjärta pch förvandla idg invärtes. Först då ska du förstå meningen med livet. Och Bibeln som är Guds utandades Ord, ska vägleda dig inför den stundade uttersta tiden, innan himlen och jorden förgås.

 5. Jan ta kontakt med Nordfront Pär Öberg eller kanske ännu hellre Robin Palmblad för jag tror det är han som är tekniskt bevandrad alla goda krafter måste samla sig. Eller varför inte ta kontakt med Konrad i Konrad och Inger eller läsa och lyssna på det här http://podcastskolan.se/ eller här http://www.abfpod.se/podguiden

  1. Skaffa den utrustning som krävs. Ett par hyfsat bra hör­lurar med inbyggd headsetmikrofon kan ge oväntat bra ljud och kan också vara en bra test­utrustning innan pengarna rinner iväg till dyra mixerbord och studiomikrofoner. När det gäller ljudredigering brukar gratisprogrammet Audacity rekommenderas för pc-användare. Många Mac-användare föredrar Garage­band.

  2. Spela in din ­podradio. Våga testa dig fram till ett format och en längd som känns bra. Kanske är det bättre att göra ­korta men fler ­avsnitt i början, så att du snabbt kommer igång. Det finns massor av ­guider och tipssidor på nätet, både om hur du spelar in och om hur du skapar ett lyss­nings­­vänligt program.

  3. Publicera din podradio på ­nätet. Nyligen har musiktjänsten Soundcloud gjort det möjligt att både spela in och distribuera poddradioljud på företagets plattform. Läs mer på http://www.soundcloud.com/101/podcasting-101. Om du använder WordPress som blogg- eller publiceringsverktyg finns det färdiga tillägg. Du kan även använda till exempel http://www.libsyn.com, där du både lagrar och gör din poddradio sökbar och länkad från bland annat Itunes.

  Men det jag anar att du är ute efter allra mest är någon som hjälper dig eftersom redigering kan vara ganska tidskrävande…hmm…och då behöver du nog någon som brinner för Sverige som du själv Jan och som kan tekniken. Men utrustning för podradio behöver inte vara speciellt dyrt 5000 kronor kanske i den första studion för att sedan kanske växa och svälla ut i ett ofantligt 25-30 tusen studioprojekt.

  Såg att redice gick ut och bad om donationer till bättre studioutrustning…snabbt kom det in nya fräscha pengar till deras TV satsning…nu når säkert redice större publik än du gör Jan eftersom de är engelskspråkigt program och rör inte specifikt Sverige som det du gör. Men det är ändå en väg framåt…jag upplever din röst som mycket lämpad för radioprogram…du har en sådan röst man lyssnar på Jan och då inte bara för allt det kloka du har att säga utan på sättet du säger det. D.v.s man hör att det du säger är sant och att du säger det på ett mjukt analyserande sätt och inte på ”konflikt-agro-viset ” även om sådana podar också behövs..hahaha…! Kort sagt du har en röst man vill lyssna till Jan.

  Försök få med pensionärer i dina program de har både kraften idag och är inte lika rädda för stigmatisering dessutom har de ju tid..be om hjälp i radiopoden till slut har du nog allt folk du behöver.

  Tala alltid klarspråk och håll dig till sanningen så kommer lyssnarna att flockas till poden…människor är INTE dumma. Kanske är dom bara trötta och indoktrinerade men de flesta svenskar vet att skilja rätt från fel och ont från gott…..Lycka till..!

  • Radio gjorde jag ju redan 2007, och det går säkert att förfina ljudteknik mm. Men det centrala här för mig är: är det nu fritt fram att spela musik, utan att behöva betala STIM-avgifter?

   Politiskt gäller det att ge utrymme för en nisch av dissidenter som inte är sionister.

   • I&C har väl blivit varnade men beslutat ta tjuren vid hornen. Gör dom rättssak av det kommer dom få enorm publicitet och folk kommer donera pengar till böterna. Hoppas i alla fall att det kommer att skapa prejudikat.

 6. Jo jag inser väl det men tekniken går ju framåt..hmm tänkte på din ålder 😉 .

  Jag vet att många s.k nationella radiopoddar klipper bort sin musik som dom spelar i livesändningen. Och det tror jag beror på att även poddar kan tvingas betala STIM genom rättsliga efterspel. Men i liveprogrammet så spelar dom musik, jag antar att det beror på att de räknar med att ingen sitter och spelar in dom och att det därför inte går att bevisa..även om dom kanske tar en risk.

  Skulle en podd däremot bli så populär att den har 100 000-tals lyssnare då kan du ge dig f-n på att den måste betala…! Men det borde inte vara något problem om man är så stor för då kan man börja ta betalt för lyssningen..säg att man har medlemmar som betalar 49-79 kronor i månaden. Jag betalar t.ex för både redice och motgift och donerar ibland till radio nordfront…!

  Då kan man ju faktiskt också betala artisten vilket är bra för dom naturligtvis..men då bör man ju helst spela och gynna dem man vill ska ha pengarna.

  • OK. Med musik eller inte. Radio eller inte.

   Politiskt gäller det nu att kämpa för en nisch av dissidens, där det går att tala klarspråk om nineleven, NATO och rusofobin.

   Denna film rymmer också viktiga poänger:

 7. Jag funderade ett tag på om det kunde vara så att eftersom soundcloud är ett Tysklandsbaserat företag så skulle man kunna spela svensk musik i den utan att behöva betala STIM men sen läste jag just deras copyright-information och man ska tydligen kontakta artisternas rättsliga organisationer d.v.s i svenska artisters fall STIM ”Svenska Tonsättares Internationella Musikbyrå” ..!

  Så jag antar att Ingrid och Konrads sommarprogram betalar till dem…!

 8. Två mycket bra videor Jan den sista är ta mig f-n helt ”on the mark” eller ”spot on” .. klarare än i den sista videon går det inte att säga..!

 9. Nina Drakfors´ sommarprogram var åxå verkligen hörvärt!

 10. NINA DRAKFORS talade från ett socialpsykologiskt perspektiv –
  Min komplettering:
  aktiva i politiska partier borde tänka på:

 11. Mycket bra skrivet och synnerligen intressanta kommentarer. Julia Caesar var mycket bra och tankeväckande. Just legobitarna är en bra beskrivning hur man ser på oss som utbytbara, meninglösa, konsumenter och producenter.

 12. Tak for omtalen, Janne. *Steen/ http://snaphanen.dk/

 13. Afrosvenskarnas Förbund har fått sina medlemmar att gå ut på gatorna i Sverige i ”Black Lives Matter”–demonstration;

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: