• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

SVT och journalistik – fyra filmer

 

 Bara en kort kommentar.

1.12 in i filmen ovan ställer Anders Holmberg frågan till Jimmie Åkesson, angående sexuella trakasserier vid musikfestivaler för unga i Sverige:

”Vet du att människor med utländsk bakgrund ligger bakom, att den stora invandringen är förklaringen?”

Svaret skulle där ha kunnat vara helt kort: ”Ja!”.

Fakta finns sedan länge att tillgå, för den som vill veta.

För den som inte vill veta kommer inga fakta någonsin att vara tillräckliga.


Men vill man inte veta, då är man inte angelägen om att få stopp på denna typ av brottslighet. Då bryr man sig inte om offren, då bryr man sig inte om vårt land. En sådan person ska inte arbeta som journalist vid ”Sveriges Television”.


 


 


Mer

7 svar

 1. Fyra klockrena videor som vanligt, Jan!

  Texten nedan är hämtad ur journalistförbundets yrkesregler.
  Det finns tretton yrkesregler som är tänkta att vara till stöd för journalister i sitt dagliga arbete på både redaktionen och ute på fältet och gäller oavsett om man är frilansjournalist eller anställd. Som medlem i Journalistförbundet förbinder du dig att alltid följa yrkesreglerna. En stark journalistisk integritet är avgörande för trovärdigheten. Den som granskar samhället måste också själv kunna tåla att bli granskad. Att journalisten visar hänsyn i arbetet på fältet och i sitt arbete strävar efter att rapportera korrekt är viktigt för allmänhetens förtroende. Tilltron till medierna och dess medarbetare bygger på att yrkesreglerna följs.
  Här är några utdrag ur yrkesreglerna: Använd inte din ställning som journalist, eller presskortet, till att utöva påtryckning för egen eller andras vinning, visa särskild hänsyn mot ovana intervjupersoner, upplys den intervjuade om huruvida samtal och annat material är avsett för publicering, tillmötesgå rimliga önskemål från intervjuade personer om att i förväg få veta hur och var deras uttalanden återges, visa hänsyn vid fotograferingsuppdrag, anskaffning av bilder och annat material.

  Jag tycker det är hyckleri som styr journalisternas integritet.

 2. Från webbsidan Blueshift kommer nu nya varningsklockor för SD.

  Vi vet inte hur bäst förfara med uppgifterna nedan och överlåter till läsarna att göra sin egen bedömning.

  Kontexten i vilket sammanställningen nedan skall ses är..

  Ett antal tunga bakslag för globalistagendan
  Krigsförberedelser i Sveriges närhet
  Hur Sveriges politikerklass efter Brexit idiot- och omyndigförklarat väljarna
  Sammanfattning

  Inom en snar framtid planeras iscensättandet av en större falskflagg händelse i Sverige.

  Det dolda syftet är att provocera fram en statskupp, i vilket det allt mer sektliknande Sverigedemokraterna planeras bli regeringsbildare.

  Obekräftade detaljer rörande händelsen innefattar bland annat följande:

  Stefan Löfven avlägsnad
  ISIS – asylsökare som terrorister
  Utropandet av ett kalifat
  Mälardalen – Södertälje

  http://blueshift.nu/varning-statskupp/

  • Också jag läste detta och undrar hur du, Jan Milld, ser på det här.

   Att ‘de blåa’ inte gillar SD vet vi redan men vad kan ligga bakom?

   Vi har redan sett SDs valnattsfoto och undrat, plus fler detaljer …

   Vi har sett vilka krafter som dolt sig bland Mp-are och undrat …

   Jan, o s a.

   • SD-ledningen har väl varit tydlig och konsekvent i sitt agerande:
    • å ena sidan alla dessa uteslutningar mm
    • å andra sidan hur man söker gillande från våra fiender.
    SD och Expo fungerar som två grenar på samma träd.

    Alla på vår sida inser att den muslimska invandringen är av ondo för Sverige, men få har begripit vilka krafter som drivit fram denna invandring.

    Det förundrar mig att inte fler genomskådat WTC-dådet 2001 och drar slutsatser av detta.

  • Sverigedemokraterna eller snarare Sverigedemokraternas ledning, det är ju ofta en stor klyfta mellan ledning och medlemmar inom de politiska partierna, är en sionistkontrollerad opposition vars syfte är att fånga upp röster som är kritiska till massinvandringen (i synnerhet den muslimska) men som i själva verket arbetar för sionismens agenda som handlar om att förstöra Europa och de västerländska samhällena ekonomiskt, moraliskt, socialt, andligt och kulturellt.
   Sionismen är den politiska ideologin som makteliten använder för att ta makten och Kabbalismen/ Talmudismen är den religion som man vill skall genomsyra världen och som grundar sig på olydnad, förakt och hat.
   Det finns flera olika namn på denna maktelit såsom företädarna för NWO, världsregeringen, Sions Äldste med mera och man möts i de för allmänheten och för journalister ej tillgängliga hemliga ordnarna (frimurarordnarna och andra sammanslutningar såsom Bilderberggruppen etcetera) där man utbyter meningar och lägger upp planer för mänskligheten utan att mänskligheten får göra sin röst hörd.
   Det finns många Sverigedemokrater som verkligen arbetar seriöst med att få ett stop på den vansinniga och totalt okontrollerade invandringen men de kan inte göra så mycket mer än att anpassa sig till den sioniststyrda partiledningen, lämna partiet frivilligt eller stanna kvar och förr eller senare bli utsparkade.
   De uteslutna sägs vara ideologiskt avvikande och skadliga för partiet och påstås stödja antisemitiska åsikter och konspirationsteorier om att judar infiltrerat Sverigedemokraterna och i hemlighet styr över partiet. Sådana förfärliga tankar måste man omgående hindra från att spridas och någon diskussion om huruvida det kan ligga någon sanning bakom vill man inte befatta sig med. I korrekt (politiskt korrekt) demokratisk anda löser man problemet genom att plocka bort de oliktänkande.
   Allt fler människor, och det gäller även Sverigedemokrater, börjar förstå att den destruktiva massinvandringspolitiken inte har kommit till av en slump utan att det finns krafter utanför politiken som använder denna för att lamslå Europas länder och särskilt då experimentlandet Sverige (destabilisera, skapa uppgivenhet, söndra, splittra befolkningar) för att få makt.

 3. Maktens förakt för folkviljan har blivit väldigt tydligt efter Brexit. Det är enklare än vanligt att se föraktet mot folket hos makthavare och media.
  Om man tidigare åtminstone ibland försökte dölja sitt hat mot folkviljan så har man nu släppt på alla spärrar.

  Sanningen är att makthavarna inte är intresserade av demokrati som ett uttryck för folkmajoritetens önskemål. Demokrati är istället ett behändigt alibi att peka på för att ge legitimitet åt en förd politik.

  Massinvandringen är ett bra exempel. Politiker, media och andra makthavare inom t.ex. näringsliv och fackföreningsrörelse kan peka på att folket själva röstat för denna politik. Man har ju i val efter val röstat på politiker som sedan eskalerat folkutbytet.

  I verkligheten så har man under lång tid dolt sanningen för folket. Media har mörkat, förvrängt och ljugit. Näringsliv och fack har förbjudit och bannlyst all kritik av massinvandringen. Politiker ljuger rakt in i kameran, varje dag. Är det då konstigt att, till en början, många låter sig luras? Är det fel att ha tillit till sina politiker, landets media och företrädare för näringsliv och fack?

  I grunden är det sunt att tro gott. Felet ligger istället i toppskiktet, de som styr, för de har svikit folket å det grövsta. Det handlar inte bara om försummelse utan om ont uppsåt. I grunden handlar det om en straffbar handling – att medvetet ljuga för folket.

  Men så har vi ju detta med demokrati som man alltid kan hänvisa till. Folket har trots allt röstat för detta. Visserligen baserat på falsk information men likväl, folkets röster ger makten den legitimitet de behöver för att fortsätta folkutbytet.

 4. Den demokratiska fernissan är mycket tunn hos våra makthavare och opinionsbildare. Ju fler som vaknar upp och gnuggar sig i ögonen ju högljuddare skriker maktens megafoner efter censur i olika former. Brexit har som sagt framkallat en kaskad av epitet och förklenande omdömen om folket som röstade ”fel”. De är oupplysta, okunniga och rena dårar som röstat mot etablissemanget.

  Det höjs röster för att inskränka eller helt enkelt slopa möjligheten till att hålla folkomröstningar då folket helt enkelt är för dumma för att förstå sitt eget bästa. Decemberöverenskommelsen är en annan demokratifientlig blocköverskridande överenskommelse som rimmar illa med ett demokratiskt förhållningssätt.

  Demokrati är bra att hänvisa till när folket röstar rätt och inte ifrågasätter medias och politikers lögner. När folket protesterar och sätter sig på tvären är man snabb med att urholka möjligheterna till folkligt inflytande. Etablissemanget är så väl medveten om vad de gör och de kommer aldrig att låta folkviljan råda om den går dem emot.

  Brexit skickade chockvågor genom ledargarnityret i Bryssel och vi kommer med all sannolikhet att se ett hårdare sammanhållet EU. Nya dekret om gemensam skattelagstiftning, slopande av nationella centralbanker och andra åtgärder som i princip kommer att omöjliggöra för ytterligare medlemmar att söka utträde. Vi ska ha mer av överstatlighet mer av samma politik som redan allvarligt skadat de Europeiska nationerna i sina grundvalar.

  Vi kommer att få se mer av demokratins avrustning parat med NATO:s militära upprustning, EU som såldes in så fint med freden som dess tjänare. Nu ser vi vad det i själva verket är, våldets och krigets budbärare. Vi blev lurade in i ett projekt som vi en dag kommer att ångra att vi lät oss bli lurade av dessa slipade bankmaffians hantlangare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: